Bugün Dr a gittim kızlar kızım 4 haftada sadece 300 gr almış. Hastalık cenaze derken bakamamışım yavruma moralim çok bozuk
28 de 1200 dü bitanem 32 de 1530 olmuş gelişimi önleyen geri kalmış gerçi dr normal dedi ama ben üzülüyorum çok.kilolu olsun diye uğraşmıyorum ama iyi bakamamış olmak vicdanımı rahat bırakmıyor.
canim ben hacisakir bebe det.ile yikadim yumusatici kullanmadim..ama yumusacik ve mis gibiler kullanmis gibi....Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim yaaa zeytinyagi yani heryerime diosun da nasil surdun de ustune giyinip dolastin...yagi leke yapmadi mi yada kokusu ve herseye cikmio mu yagli yagli....onun puf noktasi ne......sureyim hadi ama ciplak mi oturcamBizim uni.de bi arkadas vardi cildi bebek cildi gibi yumusacikti hic biseyde yapmazdi sormustuk o zaman annesi bebekken zeytinyaglayip gunese koyarmis kizi:))
Bende catlak kremi alamadim o aralar isten cikma falan oluncada bize biraz masrafli gelmisti acikcasi bende zeytinyagi surdum karnima, belime, bacaklarima tek bir catlak olmadi henuz. Halbuku annem ve teyzelerim catlak doludur.
Velhasil kelam bende zeytinyagi dusunuyorum hakikisi tabi. Kayinpeder sagolsun bol bol getiriyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benide kabul etmişler
uff bizi unutup face temi takilcaniz....
hoşgeldin canım aynı gün gözüküyo doğumumuz. inşallah zamanında alırız ama ben dayanamamaya başladım bile şimdiden kızım 5-6 hafta daha bekle sonra gel diyorum hep
canim ben hacisakir bebe det.ile yikadim yumusatici kullanmadim..ama yumusacik ve mis gibiler kullanmis gibi....
canim yaaa zeytinyagi yani heryerime diosun da nasil surdun de ustune giyinip dolastin...yagi leke yapmadi mi yada kokusu ve herseye cikmio mu yagli yagli....onun puf noktasi ne......sureyim hadi ama ciplak mi oturcam
Bugün Dr a gittim kızlar kızım 4 haftada sadece 300 gr almış. Hastalık cenaze derken bakamamışım yavruma moralim çok bozuk
28 de 1200 dü bitanem 32 de 1530 olmuş gelişimi önleyen geri kalmış gerçi dr normal dedi ama ben üzülüyorum çok.kilolu olsun diye uğraşmıyorum ama iyi bakamamış olmak vicdanımı rahat bırakmıyor.
canim ben hacisakir bebe det.ile yikadim yumusatici kullanmadim..ama yumusacik ve mis gibiler kullanmis gibi....
canim yaaa zeytinyagi yani heryerime diosun da nasil surdun de ustune giyinip dolastin...yagi leke yapmadi mi yada kokusu ve herseye cikmio mu yagli yagli....onun puf noktasi ne......sureyim hadi ama ciplak mi oturcam
bebeğime surdum ben yağ lekesi içliklerde olur en fazla, kıyafetinde olmuyor. popoya da surdum ben hiç pişik olmadı.
Arkadaslar hep dalan roxy'den bahsetmissiniz. Bir ara ebebk'teki baby&me deterjanlardan soz edilmisti. Ben de size guvenerek ondan aldim yoksa haci sakir alacaktim. Kokusunu begendim aslinda ama henuz yikamadim birsey. Baby&me ile yikayan var mi? Nasil oldular merak ediyorum. Ona gore ben de ddenemeden dalan ya da haci sakir alacagim da.
Ben ilk seferinde azda olsa kullanayim canim yumusatici bakalim nasil olacak:)
Canim kokusu cok kalmiyor zaten baslarda banada kokuyor gibi geliyordu ama alistim sanirim. Zaten aksamlari yatsidan sonra suruyorum. Esimde hic kokuyor falan demedi ki o cok hassastir bu tarz seylerde. Iyice yedirince kiyafete cikmiyor lekesi. Yagli yagli birakmiyorum yani. Vucutta emiyor hemen. Ama ben yinede bi saat falan eski kiyafetlerden birini giyiyorum. Ozel bi caba gostermedim aslina bakarsan hic birsey surmemekten iyidir diye surmeye baslamistim.
olur mu zeytin yaginin mucizileri tartisilmaz ...deniyim bakim yaaa i.sallah cok etkilenmem ...
Haci sakir camasir makinesini tikiyor aci bir tecrubem oldu bu konuda. Alacaksaniz elde yikamanizi oneririmArkadaslar hep dalan roxy'den bahsetmissiniz. Bir ara ebebk'teki baby&me deterjanlardan soz edilmisti. Ben de size guvenerek ondan aldim yoksa haci sakir alacaktim. Kokusunu begendim aslinda ama henuz yikamadim birsey. Baby&me ile yikayan var mi? Nasil oldular merak ediyorum. Ona gore ben de ddenemeden dalan ya da haci sakir alacagim da.
Haci sakir camasir makinesini tikiyor aci bir tecrubem oldu bu konuda. Alacaksaniz elde yikamanizi oneririm
ha yasa bee ii akil ettinInsallah canim belki kasintilarina falanda iyi gelir:)
Kızlar ben ayağımı yerden bile kaldırmaıyorum ki((( zaten bugün aşırı derecede sancım vardı sürekli tuvalete gidip durdum annem dedi ki bu gece doğurmazsan iyi beni de korkuttu yaaaa ((
Yaşasınnnn sonunda sen de aramıza katılacaksın :)))
Canım inşallah sana çok güzel bir şekilde yardımcı olur ve sen de memnun kalırsın. Ben halen kadın bulamadım zaten doğururum bulana kadar ortada kalcaz. Abimin oğluda gelecek bize annem bana mı baksın, Rengin Hanım'a mı Kemal Bey'e mi offff offff Allah'ım ne olur bana da bir yardımcı :))))
canım bende 2. ide son 3 ay sabah akşam temizlik yapıyordum... ama nasıl temizlikzaten eşim çok geç geliyordu 1-2 gibi bende artık gececiye bağlamıştım hatta badana yaptırmıştık,mutfaktaki borular boyanacaktı ertesi güne kaldı,tabii ben dururmuyum içime çeke çeke aldım tinrli boyayı elime saatlerce 2 boruyu boyadım yorulmak desen hiç bilmiyodum...
ben birde deterjan kokularına acaip sardım , hatta zaman zaman tatlarına bakmışlığım var ,hele şampuana ve beyaz sabuna bitiyodum
Arkadaslar hep dalan roxy'den bahsetmissiniz. Bir ara ebebk'teki baby&me deterjanlardan soz edilmisti. Ben de size guvenerek ondan aldim yoksa haci sakir alacaktim. Kokusunu begendim aslinda ama henuz yikamadim birsey. Baby&me ile yikayan var mi? Nasil oldular merak ediyorum. Ona gore ben de ddenemeden dalan ya da haci sakir alacagim da.
ben de hergün parmaklarım uyuşmuş halde uyanıyorum,son bir haftadır da sol elimin parmaklarındaki uyuşukluk geçmiyor gün içinde de devam ediyor. sağ bileğimi de bükünce felaket acıyor gün içinde sürekli mause kullandığım içindir galiba.. netten araştırdım karpal tünel sendromu olabilir diyor gebelikte artacağından bahsediyor. en son gittigimde doktorcuğuma sordum ve beklenen cevap geldi: GEBELİKTE NORMALDİR. devamını bile getiremedim,geçmiyor fian bile diyemedim,lafı ağzıma tıkadı her zaman olduğu gibi. her seferinde soracaklarımı hazırlıyorum tamamını sormadan kendimi dışarda buluyorum. ayy yine sinirlendim yaa aklıma geldi de.
Canim benim bebis biraz sabirsiz :) 13 haftadan beri gelmeye calisiyor ignelerle ilaclarla durduruyoruz :) simdide cok asagiya inmis bas cevresini bile olcemiyor o yuzden fazla hareket yasak. Bu gunlere geldim ya cok sukur artik dogsada korkmuyorumsanirim bu gidisata fazla alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?