2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

UZme kendini canim Allahin izniyle bikac hafta dikkatli beslenirsin bebegin haftasini yakalar. Cok da dusuk degil kilosu. Yasadiklarin kolay degil. Stres yorgunluk uzuntu... herşey insanlar icin. Ben de iki hafta once kilo aldirmaya calistim bir haftada 500 gram aldi cok sukur. Onunde zaman var insallah bebegin hemen toparlar.

Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben hacisakir bebe det.ile yikadim yumusatici kullanmadim..ama yumusacik ve mis gibiler kullanmis gibi....
canim yaaa zeytinyagi yani heryerime diosun da nasil surdun de ustune giyinip dolastin...yagi leke yapmadi mi yada kokusu ve herseye cikmio mu yagli yagli....onun puf noktasi ne......sureyim hadi ama ciplak mi oturcam

hoşgeldin canım aynı gün gözüküyo doğumumuz. inşallah zamanında alırız ama ben dayanamamaya başladım bile şimdiden kızım 5-6 hafta daha bekle sonra gel diyorum hep

hosbulduk canım insallah vaktinde ve saglıkla dogar evlatlarımız,son haftalar daha bi heyecanlı olmaya basladı..biraz panik biraz korku..

Ben ilk seferinde azda olsa kullanayim canim yumusatici bakalim nasil olacak:)

Canim kokusu cok kalmiyor zaten baslarda banada kokuyor gibi geliyordu ama alistim sanirim. Zaten aksamlari yatsidan sonra suruyorum. Esimde hic kokuyor falan demedi ki o cok hassastir bu tarz seylerde. Iyice yedirince kiyafete cikmiyor lekesi. Yagli yagli birakmiyorum yani. Vucutta emiyor hemen. Ama ben yinede bi saat falan eski kiyafetlerden birini giyiyorum. Ozel bi caba gostermedim aslina bakarsan hic birsey surmemekten iyidir diye surmeye baslamistim.

benim gecen haftalarda dana gibi yiyipo sırtustu yatmama rağmen 2 hartada ben 2 kg bebek 200 gr aldı. ama dr dediki uzulme atak yapar bazen bebekler bazen dururlar. bu haftaki kontrolde bebek 2 haftada 700 gr almış. uzme kendini şimdi mumkun oldukça kendine odaklan. yumurtaya(gunde 2-3 adet) peynire sute kaşara muza yüklen. bol suyu unutma. uzulme uzdurme kendini zor ama stres de etkiliyor sanırım.

başınız sağolsun bu arada.

Ben kullandım canım... deterjanı ve yumuşatıcısını almıştım kokusu yok ama yumuşacık oldular

olur mu zeytin yaginin mucizileri tartisilmaz ...deniyim bakim yaaa i.sallah cok etkilenmem ...

Haci sakir camasir makinesini tikiyor aci bir tecrubem oldu bu konuda. Alacaksaniz elde yikamanizi oneririm

Haci SAKIR granüllü aldim makina da kullanmayayim mi yani ???

Akşam kıza yatacağı yeri gösterip, nevresimlerini takıyordum. Yorganı sen takar mısın dedim, nasıl takıcam hiç takmadım da dedi?!?
Biraz hayalkırıklığı oldu mu oldu doğrusu.... Göreceğiz bakalım...
Yardımcı için sen de ilan ver nete çok başvuru oluyor. Bir de .............. sıtesıne bakabılırsın.

Kod:

Afiyet olsun canım

Biz yıkadık yumuşatıcısınıda kullandık çokta güzel oldular

ne sendromlu gebeleriz yaa.dayanılmaz bir his umarım doğumdan sonra gecer.

Az önce telefonla konusurken nefes nefese kaldim çok komik vaziyetteyim kendime güldüm :))

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar hepinize merhaba , bgn tekrar kontrole gittim nst güzel çıktı , suyum hala sınırrda ama bu şekilde olup devam eden hamileliker olabiliomuş umarım benm de sonlara kadar gider . Bir de gelişimi gerilediği için üzülmüştüm ama şunu söykleyimk kg ya takılmayalım , benm 3 günde 300 gr artmış çıktı şok oldum ..Sorduğumda önceki eksk ölçüm bgn ki biraz fazla ölçüm çıkmış olabilir dedi haftası ile uyumlu falan dedi , demekki ne zayıf die üzülmeli ne de a kilosu çok ii die sevinmeli , en büyük sürpriz doğduklarında olcak , önemli olan sağlıklı olmaları

35 haftalık olmussun tabıı ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…