2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bizim uni.de bi arkadas vardi cildi bebek cildi gibi yumusacikti hic biseyde yapmazdi sormustuk o zaman annesi bebekken zeytinyaglayip gunese koyarmis kizi:))
Bende catlak kremi alamadim o aralar isten cikma falan oluncada bize biraz masrafli gelmisti acikcasi bende zeytinyagi surdum karnima, belime, bacaklarima tek bir catlak olmadi henuz. Halbuku annem ve teyzelerim catlak doludur.
Velhasil kelam bende zeytinyagi dusunuyorum hakikisi tabi. Kayinpeder sagolsun bol bol getiriyo:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben yumusatici kullanmadim onun yerine elma sirkesi kullandim sirke kokusu gelmiyor ve yumusak oldular. Deterjan kalintisi varsa onuda goturmustur sirke :)

pes ettim cektim camasirlin da cekmecesini dayadim kolumu wc de ohh keyiff yeter yaaa 100 sefer cisi gelirmi bi insanin....suyum az die tukettiim sular direk inio bence kizima ugramadan (((

ummadik tas bas yarar canikom belki faydali bir kizcagizdir hadi hayirlisi....cok tempolu gun saydin be icim daraldi hele sen yaparken noluyosundur dusunmek bilee yoruo......

Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?

roxy dalan kullandım ben canım 30 derecede yıkadım yumuşatıcı kullanmadım mis gibi koktular hepsini ütüledim zaten yumuşacıklar

sen 32 sin zaten

Kizlar ben yumusatici kullanmadim onun yerine elma sirkesi kullandim sirke kokusu gelmiyor ve yumusak oldular. Deterjan kalintisi varsa onuda goturmustur sirke :)

Kokusu kalmiyorsa oda iyiymis aslinda. Bi postada denerim:)

roxy dalan kullandım ben canım 30 derecede yıkadım yumuşatıcı kullanmadım mis gibi koktular hepsini ütüledim zaten yumuşacıklar

Alismasin demi canim:) bizimki zaten dag basinda buyuyecek yumusatici falan ters duser:)

Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım onlarla yıkamayı düşünüyorum ama ilk yıkamada yumuşatıcıyı az koymayı düşünüyorum henüz yıkamadım kıyafetleri

bende bugun yıkadım dalan ile çokta hoş hoş bi kokusu yok sanki.ama yumuşak çıktı çamaşırlar.yumuşatıcı kullanmayın diyorlar o yuzden koymadım.kızımdada hacışakir kullanırdım ...

canım bende 2. ide son 3 ay sabah akşam temizlik yapıyordum... ama nasıl temizlik zaten eşim çok geç geliyordu 1-2 gibi bende artık gececiye bağlamıştım hatta badana yaptırmıştık,mutfaktaki borular boyanacaktı ertesi güne kaldı,tabii ben dururmuyum içime çeke çeke aldım tinrli boyayı elime saatlerce 2 boruyu boyadım yorulmak desen hiç bilmiyodum...
ben birde deterjan kokularına acaip sardım , hatta zaman zaman tatlarına bakmışlığım var ,hele şampuana ve beyaz sabuna bitiyodum

evet canım doğru aynen öyle ama ben ayağımı yerinden bile oynatamadım:18:

Kızlar ben ayağımı yerden bile kaldırmaıyorum ki ((( zaten bugün aşırı derecede sancım vardı sürekli tuvalete gidip durdum annem dedi ki bu gece doğurmazsan iyi beni de korkuttu yaaaa ((
Ay yarın son günüm Pazartesi alıyom raporu yuppii
Yaşasınnnn sonunda sen de aramıza katılacaksın :)))

Canım inşallah sana çok güzel bir şekilde yardımcı olur ve sen de memnun kalırsın. Ben halen kadın bulamadım zaten doğururum bulana kadar ortada kalcaz. Abimin oğluda gelecek bize annem bana mı baksın, Rengin Hanım'a mı Kemal Bey'e mi offff offff Allah'ım ne olur bana da bir yardımcı :))))

Son düzenleme:
Kokusu kalmiyorsa oda iyiymis aslinda. Bi postada denerim:)

Alismasin demi canim:) bizimki zaten dag basinda buyuyecek yumusatici falan ters duser:)

Kokusu kalmiyor canim deterjan olarak dalan roxy kullandim sadece sabun kokusu vardi :)

Bugün Dr a gittim kızlar kızım 4 haftada sadece 300 gr almış. Hastalık cenaze derken bakamamışım yavruma moralim çok bozuk

28 de 1200 dü bitanem 32 de 1530 olmuş gelişimi önleyen geri kalmış gerçi dr normal dedi ama ben üzülüyorum çok.kilolu olsun diye uğraşmıyorum ama iyi bakamamış olmak vicdanımı rahat bırakmıyor.

kızlar bende az önce face ye üye oldum, yani kabul edildim... de birbimizin kim olduğunu nasıl anlıyoruz:44:

Oyy valla icim rahatladi. Tek degilkm desene. Adana'dAn on tane dalan yesil sabun aldim. Sabah aksam yikaniyorum. Kizimi da yikiyorum cocuk isyanda :)) Benzinciye gidince camlari aciyorum icime cekiyorum. Sisli hava mazot kokusu mis gibi geliyor. Teemizligi de deterjan kokusu ve kopuk goruntusu icin yapiyorum. Tencerelerim ciflemekten tertemiz oldular :)) zaten titizdim ama dogumdan sonra da boyle devam ederim insallah. Iki cocukla elim ayagima dolasmaz da pis olmam :))

Kokusu kalmiyor canim deterjan olarak dalan roxy kullandim sadece sabun kokusu vardi :)

Tamam o zaman deneyeyim bende canim:) Bende dalan roxy aldim onuda burda okumustum valla :)

Canim uzulme daha onunde zaman var iyi bakarsin. 2 haftadir neler yasiyorsun en azindan geride kalmamis onu basarabilmissin. Sakin vicdan yapma suandan sonra daha da dikkat edersin. Zaten kilosuda cok dusuk degil. Uzulme ne olur yeterince uzuldun zaten.

Arkadaslar hep dalan roxy'den bahsetmissiniz. Bir ara ebebk'teki baby&me deterjanlardan soz edilmisti. Ben de size guvenerek ondan aldim yoksa haci sakir alacaktim. Kokusunu begendim aslinda ama henuz yikamadim birsey. Baby&me ile yikayan var mi? Nasil oldular merak ediyorum. Ona gore ben de ddenemeden dalan ya da haci sakir alacagim da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…