Cok iş var yapılacak. Hergun evı sıl, lavaboları temızle, coplerı dok, camasır makınası-kurutma hıc bıtmıyo.
Utu cok cıkıyo. Bulasık makınası gunde 2 kere calısıyo. 3 cesıt yemek yap (cocuk var, esım var. Aman corba yesınler, sebze yesıner, et yesınler derken........Yoksa bana peynır ekmek yeter) Demir'in odasın toplamak zaten baslıca bır ıs... Vallahı sabah oğlanı okula gonderene dek zaten canım cıkıyo, sonra da ayrı cıkıyo... Sabah 7:30 aksam 21:30 full ayaktayım((
Bugun 22 yasındakı kız basladı. Iyı bırı cıksa keske... Cok genc cok toy, emınım zorlanıcaz ama onemlı olan calısmak ıstemesı.......Bakalım bellı olur bır-ıkı gune kadar.
Bende gönderdim bakalım kabul edecekler mi :) biraz geç kaldık ama :)
kabul edilirsiniz cnm neden etmesinler ben davet edeyim isterseniz msj atın isim olarak
Benide kabul etmişler
Normal canım benimde en son 13 çıkmıştı. 15 zaten normal insanlarda bile hepsinde olmuyor. BiDe 15 olmaması çok normal :)
Kullanayim ben canim icime dert olur simdi sonra icime sinmez bidaha yikarim:)Ben kullandım kullananda olur kullanmasanda :)
roxy dalan kullandım ben canım 30 derecede yıkadım yumuşatıcı kullanmadım mis gibi koktular hepsini ütüledim zaten yumuşacıklarCanlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm haklisin.nstye girersem.insallah icim azda olsa rahatlar .bnm.doktora anlattigimda kasilmalar.ultrasondan rahim boyuna bakti kac mm oldugunu solemedi normal dedi sadece ama buna bir ay oluyo kontrolum haftaya insallah 32 olcam.ozaman insallah sancida cikmaz
Kizlar ben yumusatici kullanmadim onun yerine elma sirkesi kullandim sirke kokusu gelmiyor ve yumusak oldular. Deterjan kalintisi varsa onuda goturmustur sirke :)
roxy dalan kullandım ben canım 30 derecede yıkadım yumuşatıcı kullanmadım mis gibi koktular hepsini ütüledim zaten yumuşacıklar
Kokusu kalmiyorsa oda iyiymis aslinda. Bi postada denerim:)
Alismasin demi canim:) bizimki zaten dag basinda buyuyecek yumusatici falan ters duser:)
Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım onlarla yıkamayı düşünüyorum ama ilk yıkamada yumuşatıcıyı az koymayı düşünüyorum henüz yıkamadım kıyafetleri
Kizlar herkes iyidir insallah. Su hareketi ben de yaptim gayet oldu :) En son doguran ben olacagim galiba. Nisandan bahsetmissiniz ben sezeryan olacagim icin son haftaya kadar beklemeyi planliyorum bi aksilik olmazsa mayisin 20sinde falan insallah.
Bu arada ciddi ciddi psikologa gitmeyi planliyorum. Temizlik takintim tavan yapti. Gunde uc kere tuvalet lavabo ovalayip ocak siliyorum. Bulasiklari elimde yikiyorum. Elimde viledayla geziyorum. Iki kere balkon yikiyorum. Dun dis kapinin onunu sileyim diye kapiyi actim apt. Gorevlisiyle karsilastim. Ikimizde de vileda adam bile guldu :)) Esim annem kiziyor. Ablama gittim gecen gun gizli gizli bulasiklarini yikayip mutfagi elden gecirdim. Firca yedim gerci. Isin ilginci yorulmuyorum. Aksine desarj oluykrum resmen. Oyyy sapitip camasirlari elimde yikayacagim diye korkuyorum.
evet canım doğru aynen öyle ama ben ayağımı yerinden bile oynatamadım:18:
Kızlar ben ayağımı yerden bile kaldırmaıyorum kiCanim benim bebis biraz sabirsiz :) 13 haftadan beri gelmeye calisiyor ignelerle ilaclarla durduruyoruz :) simdide cok asagiya inmis bas cevresini bile olcemiyor o yuzden fazla hareket yasak. Bu gunlere geldim ya cok sukur artik dogsada korkmuyorumsanirim bu gidisata fazla alistim
Yaşasınnnn sonunda sen de aramıza katılacaksın :)))Ay yarın son günüm Pazartesi alıyom raporu yuppii
Cok iş var yapılacak. Hergun evı sıl, lavaboları temızle, coplerı dok, camasır makınası-kurutma hıc bıtmıyo.
Utu cok cıkıyo. Bulasık makınası gunde 2 kere calısıyo. 3 cesıt yemek yap (cocuk var, esım var. Aman corba yesınler, sebze yesıner, et yesınler derken........Yoksa bana peynır ekmek yeter) Demir'in odasın toplamak zaten baslıca bır ıs... Vallahı sabah oğlanı okula gonderene dek zaten canım cıkıyo, sonra da ayrı cıkıyo... Sabah 7:30 aksam 21:30 full ayaktayım((
Bugun 22 yasındakı kız basladı. Iyı bırı cıksa keske... Cok genc cok toy, emınım zorlanıcaz ama onemlı olan calısmak ıstemesı.......Bakalım bellı olur bır-ıkı gune kadar.
nerde olursa olsun bebiş bebiştir
Kokusu kalmiyor canim deterjan olarak dalan roxy kullandim sadece sabun kokusu vardi :)Kokusu kalmiyorsa oda iyiymis aslinda. Bi postada denerim:)
Alismasin demi canim:) bizimki zaten dag basinda buyuyecek yumusatici falan ters duser:)
canım bende 2. ide son 3 ay sabah akşam temizlik yapıyordum... ama nasıl temizlikzaten eşim çok geç geliyordu 1-2 gibi bende artık gececiye bağlamıştım hatta badana yaptırmıştık,mutfaktaki borular boyanacaktı ertesi güne kaldı,tabii ben dururmuyum içime çeke çeke aldım tinrli boyayı elime saatlerce 2 boruyu boyadım yorulmak desen hiç bilmiyodum...
ben birde deterjan kokularına acaip sardım , hatta zaman zaman tatlarına bakmışlığım var ,hele şampuana ve beyaz sabuna bitiyodum
Kokusu kalmiyor canim deterjan olarak dalan roxy kullandim sadece sabun kokusu vardi :)
Bugün Dr a gittim kızlar kızım 4 haftada sadece 300 gr almış. Hastalık cenaze derken bakamamışım yavruma moralim çok bozuk
28 de 1200 dü bitanem 32 de 1530 olmuş gelişimi önleyen geri kalmış gerçi dr normal dedi ama ben üzülüyorum çok.kilolu olsun diye uğraşmıyorum ama iyi bakamamış olmak vicdanımı rahat bırakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?