2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Haci SAKIR granüllü aldim makina da kullanmayayim mi yani ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Can8m ben ilk kizimin camasirlarini hacivsakir granul sabunla yikiyordum 1 ay sonra baktim makine suyu bosaltmiyor. Sonra o alt kapagi acti esim parmagini falan soktu kalip gibi sabun olmus ici. Yetkili servis bu sabunu kullanacaksaniz 90 derecede yikamalisiniz demisti bende sonra sabunu degistirdim. Ustelik haci sakir matik yaziyordu ambalajin ustunde . Matik yazdigi icin almistim bende

o hamislerden biride benim bizimde sinirda bol takviyel ile beklemekteyiz...eskisi kadar endiseli degilim bnde..
Kizlar az once kan kustum... Dr u aradim, yemek borusundaki kilcal damarlardandir birsey olmaz dedi ama icim rahat degil

saol dr.cum da bi bakilcak bisi yok mu ay ben bile panik oldum....nasil bisimis ki o oyle.....

Az önce telefonla konusurken nefes nefese kaldim çok komik vaziyetteyim kendime güldüm :))

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdi esime bende onu diodum....bisi anlattim aaa aaa nefes nefese kaldim..farkindamisin canim popomdan soluyom diodum.....

Kizlar dun geceden beri karnimin altinda feci bir agri var oturup ayaga kalkinca yuruyemiyorum dun cam acik uyuya kalmisim ondan midir
Kasilma degildir demi. Bilen var mi

Ben araniza bugun katildim. 34+6 haftalik hamileyim 27. Haftamdan beri erken dogum tehlikem var.sadece yemege ve tuvalete kalkiyorum.bebegimin kafasi cok asagida 2 aydir kafasini hic goremiyoruz.durumu benim gibi olan varmi aranizda ben biraz korkuyorum kafasini goremedigimiz icin acaba bi problem varmidir diye insallah bisey olmaz

Canim benimkininde kafasi cok asagida doktor erken gelecek dedi. Ama ben 13. Haftadan beri hep risk altindayim hep erken grlecek diye dusunduk. Su an 34+1 gunluk olduk hala gelen giden yok bence icini ferah tut allahin izniyle gununde alirsin brbeginibkucagina. Canini sıkma moral cok onemli

Haci sakir camasir makinesini tikiyor aci bir tecrubem oldu bu konuda. Alacaksaniz elde yikamanizi oneririm

Alla alla. Kizimda bir yasina kadar haci sakir kullandim birsey olmamisti. Yine de soyledigin iyi oldu.
Biz yıkadık yumuşatıcısınıda kullandık çokta güzel oldular

Madem kullanan var ben de yikayayim. Tesekkurler :)

Alla alla. Kizimda bir yasina kadar haci sakir kullandim birsey olmamisti. Yine de soyledigin iyi oldu.

Madem kullanan var ben de yikayayim. Tesekkurler :)

ben de dalan roxy matik le yıkadım bebeğimin çamaşırlarını.. yumuşatıcıya da gerek kalmadı hem yumuşacık hem mis gibi oldu hepsi.. tavsiye ederim.. :))

Hanimlar benim bebek hareket ettikce karnimdan ses grliyor acsba derim ince onun icinmiki ay cok komik yya 1 haftadir denk geliyorum duyuyorum bu sesi. Annem bagirsak sesidir diyo ama bagirsak sesi gibi drgil baya bildigin su sesi:))) ayagini dikiyor sonra indirirken bu ses geliyor

Dişi kuş sendromu o,dişi kuş sendromu:)))

Inşallah bakalım haftasonu itibariyle evime geçeceğim artık yatmadan yatmaya gidiyorduk ne zamandır daha dikkatli olacağım
Stres etkiliyormus gerçekten onu anladım sen neler yiyip için ne yaptın

Sağol canım ben de 4 haftada 2 kilo aldım ama bebisim 300 gr almış aynı hesap yani demekki sağlıksız beslendiği için bebeğime değil bana kilo yapmış yediklerim. Inşallah kontrole kadar toparlar minigim

Bu arada bana 3 hafta sonra gel dedi nst pelvik muayene doğum falan 37 de bakarız dedi.eşim erken doğum ihtimaline korkuyor dedim korkmayın mayıs a cook var dedi içim biraz daha rahat doğum konusunda drum çok rahat

merhaba canim...yaklasik 16.haftada baslayan inanilmaz akintim erken dogum tehlikesi yaratir die hayatima girdi bu erken dogum sendromu....fitil falan derken 7.ayin ortasinda akinti bitti...bu seferde bebegimin suyu az ve cok kasilmam war yine erken dogum riski.....ayni hafta disim iltihap topladi cektirmek zorunda kaldim iltihap bebege cok rahat gecermis erken dogumuna yol acarmis.....hala suyum az ve erken dogma ihtimalim war....anlicagin cok uzun suredir bunu yasiorum ama artik riskli butun haftalar bitti erkende gelse huzursuz edici bisi kalmadi....senin durumuna arti olarak kafasini gorememek war sanirim eger yolunda gitmeyen bisi olsa bnce dr kesin uyarirdi.....ayrintili ultrasano falan girdin mi onceki aylarda tek tek olcumler yapilio ya......bence bebisin gayet ii tatlim dr lara guvenmeliyiz.....cani oyle yatmak istemis desene....

çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için. hayırlısı artık.

Son düzenleme:

saf sulu mendillerin içinde neler varmış ki :44: kullanabileceğimiz bir marka yok mu? uni baby öneriyor herkes. ben zaten sadece hastanede saf sulu mendil kullanmayı düşünüyorum evde hep yıkamayı planlıyorum alternatif olarak pamuk ve kaynamış soğumuş su.

kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik

İshal oldum
bugun 4 defa wc ciktim.diski rengi yesil.neden acaba

kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
Ben de dayanamayip cok iyi pisirim yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…