Can8m ben ilk kizimin camasirlarini hacivsakir granul sabunla yikiyordum 1 ay sonra baktim makine suyu bosaltmiyor. Sonra o alt kapagi acti esim parmagini falan soktu kalip gibi sabun olmus ici. Yetkili servis bu sabunu kullanacaksaniz 90 derecede yikamalisiniz demisti bende sonra sabunu degistirdim. Ustelik haci sakir matik yaziyordu ambalajin ustunde . Matik yazdigi icin almistim bendeHaci SAKIR granüllü aldim makina da kullanmayayim mi yani ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar az once kan kustum... Dr u aradim, yemek borusundaki kilcal damarlardandir birsey olmaz dedi ama icim rahat degil
o hamislerden biride benim bizimde sinirda bol takviyel ile beklemekteyiz...eskisi kadar endiseli degilim bnde..kızlar hepinize merhaba , bgn tekrar kontrole gittim nst güzel çıktı , suyum hala sınırrda ama bu şekilde olup devam eden hamileliker olabiliomuş umarım benm de sonlara kadar gider . Bir de gelişimi gerilediği için üzülmüştüm ama şunu söykleyimk kg ya takılmayalım , benm 3 günde 300 gr artmış çıktı şok oldum ..Sorduğumda önceki eksk ölçüm bgn ki biraz fazla ölçüm çıkmış olabilir dedi haftası ile uyumlu falan dedi , demekki ne zayıf die üzülmeli ne de a kilosu çok ii die sevinmeli , en büyük sürpriz doğduklarında olcak , önemli olan sağlıklı olmaları
Kizlar az once kan kustum... Dr u aradim, yemek borusundaki kilcal damarlardandir birsey olmaz dedi ama icim rahat degil
Az önce telefonla konusurken nefes nefese kaldim çok komik vaziyetteyim kendime güldüm :))
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim benimkininde kafasi cok asagida doktor erken gelecek dedi. Ama ben 13. Haftadan beri hep risk altindayim hep erken grlecek diye dusunduk. Su an 34+1 gunluk olduk hala gelen giden yokBen araniza bugun katildim. 34+6 haftalik hamileyim 27. Haftamdan beri erken dogum tehlikem var.sadece yemege ve tuvalete kalkiyorum.bebegimin kafasi cok asagida 2 aydir kafasini hic goremiyoruz.durumu benim gibi olan varmi aranizda ben biraz korkuyorum kafasini goremedigimiz icin acaba bi problem varmidir diye insallah bisey olmaz
Haci sakir camasir makinesini tikiyor aci bir tecrubem oldu bu konuda. Alacaksaniz elde yikamanizi oneririm
Biz yıkadık yumuşatıcısınıda kullandık çokta güzel oldular
Alla alla. Kizimda bir yasina kadar haci sakir kullandim birsey olmamisti. Yine de soyledigin iyi oldu.
Madem kullanan var ben de yikayayim. Tesekkurler :)
Oyy valla icim rahatladi. Tek degilkm desene. Adana'dAn on tane dalan yesil sabun aldim. Sabah aksam yikaniyorum. Kizimi da yikiyorum cocuk isyanda :)) Benzinciye gidince camlari aciyorum icime cekiyorum. Sisli hava mazot kokusu mis gibi geliyor. Teemizligi de deterjan kokusu ve kopuk goruntusu icin yapiyorum. Tencerelerim ciflemekten tertemiz oldular :)) zaten titizdim ama dogumdan sonra da boyle devam ederim insallah. Iki cocukla elim ayagima dolasmaz da pis olmam :))
Inşallah bakalım haftasonu itibariyle evime geçeceğim artık yatmadan yatmaya gidiyorduk ne zamandır daha dikkatli olacağımTamam o zaman deneyeyim bende canim:) Bende dalan roxy aldim onuda burda okumustum valla :)
Canim uzulme daha onunde zaman var iyi bakarsin. 2 haftadir neler yasiyorsun en azindan geride kalmamis onu basarabilmissin. Sakin vicdan yapma suandan sonra daha da dikkat edersin. Zaten kilosuda cok dusuk degil. Uzulme ne olur yeterince uzuldun zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Stres etkiliyormus gerçekten onu anladım sen neler yiyip için ne yaptınUZme kendini canim Allahin izniyle bikac hafta dikkatli beslenirsin bebegin haftasini yakalar. Cok da dusuk degil kilosu. Yasadiklarin kolay degil. Stres yorgunluk uzuntu... herşey insanlar icin. Ben de iki hafta once kilo aldirmaya calistim bir haftada 500 gram aldi cok sukur. Onunde zaman var insallah bebegin hemen toparlar.
benim gecen haftalarda dana gibi yiyipo sırtustu yatmama rağmen 2 hartada ben 2 kg bebek 200 gr aldı. ama dr dediki uzulme atak yapar bazen bebekler bazen dururlar. bu haftaki kontrolde bebek 2 haftada 700 gr almış. uzme kendini şimdi mumkun oldukça kendine odaklan. yumurtaya(gunde 2-3 adet) peynire sute kaşara muza yüklen. bol suyu unutma. uzulme uzdurme kendini zor ama stres de etkiliyor sanırım.
başınız sağolsun bu arada.
Ben araniza bugun katildim. 34+6 haftalik hamileyim 27. Haftamdan beri erken dogum tehlikem var.sadece yemege ve tuvalete kalkiyorum.bebegimin kafasi cok asagida 2 aydir kafasini hic goremiyoruz.durumu benim gibi olan varmi aranizda ben biraz korkuyorum kafasini goremedigimiz icin acaba bi problem varmidir diye insallah bisey olmaz
1. bebeğim erkek, 34.5 de 2780 gr ve 48 cm olarak doğdu. bilinmiyor neden erken geldiği. surekli bebek aşağıda duruyordu, son haftalarımda resmen sandalyede oturamaz olmuştum çatımın ağrısından, ve sürekli tekrarlayan bir idrar yolu enfeksiyonum vardı. bir ara kolumda damar yolu açılarak iğne bile vuruldum 5 tane. ama toparlanmadı. dr kontrolum normal geçti 1.5 gun sonra gece suyum geldi sancı başladı ve bebek doğdu. küveze konmadı. ancak hemen ememedi 3 gunde 400 gr kaybetti. yatırmak istediler serum vermek istediler ben vermedim bebeğimi evde sağıp kaşıkla besleyerek zor gunleri atlattım 40 gun sonunda bebek 52 cm ve 3200 oldu ve sonra normal bir bebeklik yaşadık. 3 ayda tamamen yakaladık yaşıtlarını.
şimdiki drum "muhtemelen açılman başlamıştı ama drın fark etmemiştir" dedi. ayrıca "gerçekten idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli erken doğum nedenidir" dedi. 21. haftada selviksimin kısalığı ile uyarıda bulunmuştu peritanalog ama kendi drım alttan kontrol etmeden sorun yok gayet normal diyerek bir daha bakmadı.
senin durumunda bir arkadaşım var, yeni doğum yaptı 39. haftasında. dru bebek minik suyu az diyerek 20. haftadan itibaren yordu yordu. o da dinlenip hiç kıpırdamadan bol bol su ve hindistan cevizi suyu falan içerek suyu yeterli olarak tuttu. bebeği 2600 gr ve 48 cm doğdu sağlıkla sonunda. kg muhim değil özetle ama karnında kalabildiği kadar kalması muhim. sonrasında zaten bakımla buyuyorlar.
inşallah kontrolun iyi geçer. 36 hafta kritik sure ama bebekler yaşayabiliyorlar 34 haftadan sonra biraz destekle. kalbini ferah tutmaya ve gerçekten bol su ve protein tuketmeye gayret et.
Evde ne kadar ürün varsa hepsini toplayıp götürdüm analiz ettirdim. Ürünleri değil; içerik kısmındaki maddelerin ne anlama geldiğini, zararlı olup olmadıklarını... Çoğunu da değiştirmek zorunda kaldım. Özellikle saf su vs yazan ıslak mendillerin içindekileri görünce gözlerim yerinden fırladı.
Vucut yağı konusunda bence vucut kremı kullanabılırsın; yağ şart değil ki için rahat etmiyorsa. Gözenekleri tıkama konusu bana biraz saçma geldi ama
Ben de dayanamayip cok iyi pisirim yiyorumkizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?