2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik

Iyi pişirip yiyorum özellikle sucuk..ama güvendiğim markadan..şimdiye kadar cok yedim o kadar kasma canım çig olmasın yeter..

kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik

Markası çok önemli canım kimse asi bi çocuk istemez helal olmasına dikkat et yeter bence.Hem kendini çok tutarsan daha cok iştersin.Bence dikkatli bi şekilde ye ama kendinide kısıtlama bebişinide yazık annesi.,.

Kızlar bizim bebiş çok meraklı dışarıya.,.Dün aksam 4 de sancım tuttu tam 6 saat hastanedeydim sancım hala devam ediyo ve kasılmalarım var.Doktor 2 kez nstye bağladı sırada daha 7 kişi beklerken hemde.Amniyos sıvısı gelmiş diye kayıt geçmiş sordum söylemedi.Ama raporda okudum alt muayenede amniyos sıvısının geldiği yazıyor.Oglum çok meraklandı galiba dışarıda neler var diye.
Dua edin lütfen daha küçük birazcık daha beklesin istiyorum.3 hafta sonra 8.ayımız biticek en azından okadar sabredmek istiyorum.

Bu arada hastanede 40 haftalık doğuran yoktu.Soruyorum laf arasında 35-39 hafta arasında doğan çocuklar.Bir sürü doğum vardı üstüste 1 kişi 41 haftalık doğurdu.Doğuranlar 10 kişiyi geçkindi ama.,.

teşekkürler canım,bugün aksama bakacağız arkadaşla. senin aldığın set te harika cıvıl cıvıl tam bahar bebeği için.

Ben sucuk bir ara cok yedim. Pisirerek iyice. Salam sosis janbon gibi seylerden cokkkk delirince 1 dilim yemislihim var ama sucuk fena yedim, hala aralarda yiyorum.

doktora sormustum güvenilir bir markanın ya da evde yapılan sucuk olursa yiyebilirsin demişti ama mutlaka iyi pişmeli diye de eklemişti.

beklesin biraz daha küçük canım ya aman takip et ihmal etme ...çünkü gecen hafta 33 doğurdu faceden arkadaş bebeği kuvezde beninim de sabah 5ten beri sancımı desem ağrımı desem çözemedim bebek kanala yerleşiyor sanırım resmen kafasını döndüğünü zorladığını hissettim ve büyük ve küçük tuvaletim geldi cok olamdı 6 gibi duşa girdim rahatladım biraz ama karnımda hafif ağrı var hafiften üşüttüm mü acaba havalar bi acıyor bir kapıyor arada ateş basıyor soyunuyordum en az 2 hftada dah beklesin 37den sonra gelsin erken daha

Aynen banada oyle oldu iste gitmek istemedim gaz sancisidir dedim ama korktu bizimkiler ilk aylarimi cok riskli gecirdim doktor soyluyordu bana 6.7. Aydan sonra bekle die.Inanmadim ama uzmandida bizimki 7.ayin basinda dondu biraz daha zamana ihtiyacimiz var. Erken olur die birkac esyasi.i aldim hastane cikisi alicam bide ufak tfekler kaldi eldiven.falan filanimiz.

günaydın kızlar sancılanmalar başlamış gibi aman azıcık daha dursun bebişler en azından 36.hafta bitsin.
bende 3 gündür çok kötü grip oldum öksürük,hapşuruk derken çocuk çıkacakmış gibi hissediom

bu arada çoğunuz hazırlıkları tamamlamış sanırım ben annemi bekliyorum 36.haftada gelicek
ama erken doğurcam gibi bir his var içimde,yardımcı bayan bulamadım evim pis pasaklıyken doğurup rezil olcam
diye korkuyorum :18:
en iyisi hatane çantasını hazırlayıp koyayım, bu arada internetten gecelik ve pijama takımı sipariş etcem
sizler hangi markayı ve kaç beden aldınız,banada yardımcı olun.

dün kızımın bebek arabasını sipariş ettik, markası chicco litway plus travel,
inşallah memnun kalırım.

hala çantanı hazırlamadın mı sen, ben 30.haftada bitirdim zaten al al bitmiyor eksikler anca tamamlandı, iki çanta vestiyerde hazır duruyor, biri oğlumun biri benim
ben bi lohusa geceliği dagiden aldım, bi elbise tarzı geceliki bi de pijema takımı aldım, 3 tane yeter heralde. hepside xl beden, bol aldım rahat edeyim diye.
hasta bezinide kilot tarzı aldım daha pratik oluyormuş.
benim annemde 36.haftamda gelecek, o gelmeden doğurmam inşallah

Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ins. Canim.Ben daha hazirliklari bitirmedim 5,6 zibin 1 eldiven 1 corap iki pijama ayakli,bir atlet,alt acma bezi,puset takimi ile battaniye aldim besigimizi begendik daha getirmedim onuda yakinda hallederiz ins.Yani bende daha alisveris yapmadim dun sancilarim korkuttu beni.Hemen onlarida alicagim bende erken hissediyorum ama bekelmek istiyorum en azindan 36,37 haftasina kadar.Dua edin ins.

bebeğin herşeyini aldım ama daha hazırlamadım,kendi eksiklerimide tamamlayıp ikisini bir hazırlarım diyordum
ama en iyisi hazırlayım
bende dagiye baktım ama pek çeşit yoktu,bugün tekrar bakayım.
xl çok geniş olmaz mı yaa kafam karıştı benim boyum 170cm.kilom şuan 84.
hasta bezide almadım off ben ne beceriksizim,eşim daha sen bebeksin diyo haklı heralde

Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?

1 nuarali bebek bezi bile onun beline cikicak kadar buyuk gelicekdir.Benim kardesim 51 cm. 3.600 gr mdi yine gobisini bile kapliyodu.2 numaralanin icinde kaybedersiniz bebegi.

ayy canım geçmiş olsun,bende sancı falan yok ama ilk aylarda bebek aşağıda duruyodu
3 ay progestan kullandım,annemdede rahim ağzı yetmezliği olduğundan doktor beni sabıkalı listesine aldı
bende psikolojik olarak erken doğurcam diye hissediom.

en iyisi çantalarımızı hazırlayalım,mümkünse sende yat dinlen hiç kalkma,inş erken doğurmazsın.

boyumuz kilomuz aynı senle
ya ben şöyle düşündüm, doğurunca hemen karnımız inmiyor sonuçta, yine bi göbek olacak, hele sezeryan olursa ne kadar bol olsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum, rahat ederiz, benim göbeğimde öyle kocaman değil ama bol aldım, eve gidene kadar rahat edeyimde evde istediğim giib at koştururm

ben 1 numara aldım canım,prima beyaz paket olandan.
ama bezi çok almayın yani stok yapmayın çünkü bebişler hemen büyüyormuş lazım oldukça alırız.

Kendinize ve bebisinize neler aldiniz kizlar(Dogum hazirligi icin)

1 nuarali bebek bezi bile onun beline cikicak kadar buyuk gelicekdir.Benim kardesim 51 cm. 3.600 gr mdi yine gobisini bile kapliyodu.2 numaralanin icinde kaybedersiniz bebegi.

Daha onceden tecrubem olmadigi icin sordum canim zaten. Boylarinida bilmiyorum ya nasik olur bilemedim :) tesekkur edrim

1 numara alicaz o zaman:)

ben 1 numara aldım canım,prima beyaz paket olandan.
ama bezi çok almayın yani stok yapmayın çünkü bebişler hemen büyüyormuş lazım oldukça alırız.

Ben hic almadim canim boylarinida falan bilmiyorum ya stok icin degilde hastane cantasina koymak icin alicam sadece. Bittikce alicaz bizde. 1numaradan bi paket alayimda yetmezse aliriz tekrar:) tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…