kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
Malesef az önce linkini attigim saticinin urunu yolladigi ulkelere baktimda avrupa harici hicbiryere göndermiyor
ama ebayda baska yollayan cok saticilar var yeterki dili bilen birine sor benimde ing. yok esim hallediyor hep.
Baska aklina takilan sorucagin yardim edebilecegim bisey varsa seve seve yardim ederim
Kizlar az once kan kustum... Dr u aradim, yemek borusundaki kilcal damarlardandir birsey olmaz dedi ama icim rahat degil
Kızlar bizim bebiş çok meraklı dışarıya.,.Dün aksam 4 de sancım tuttu tam 6 saat hastanedeydim sancım hala devam ediyo ve kasılmalarım var.Doktor 2 kez nstye bağladı sırada daha 7 kişi beklerken hemde.Amniyos sıvısı gelmiş diye kayıt geçmiş sordum söylemedi.Ama raporda okudum alt muayenede amniyos sıvısının geldiği yazıyor.Oglum çok meraklandı galiba dışarıda neler var diye.
Dua edin lütfen daha küçük birazcık daha beklesin istiyorum.3 hafta sonra 8.ayımız biticek en azından okadar sabredmek istiyorum.
Bu arada hastanede 40 haftalık doğuran yoktu.Soruyorum laf arasında 35-39 hafta arasında doğan çocuklar.Bir sürü doğum vardı üstüste 1 kişi 41 haftalık doğurdu.Doğuranlar 10 kişiyi geçkindi ama.,.
Aynen banada oyle oldu iste gitmek istemedim gaz sancisidir dedim ama korktu bizimkiler ilk aylarimi cok riskli gecirdim doktor soyluyordu bana 6.7. Aydan sonra bekle die.Inanmadim ama uzmandida bizimki 7.ayin basinda dondu biraz daha zamana ihtiyacimiz var.beklesin biraz daha küçük canım ya aman takip et ihmal etme ...çünkü gecen hafta 33 doğurdu faceden arkadaş bebeği kuvezde beninim de sabah 5ten beri sancımı desem ağrımı desem çözemedim bebek kanala yerleşiyor sanırım resmen kafasını döndüğünü zorladığını hissettim ve büyük ve küçük tuvaletim geldi cok olamdı 6 gibi duşa girdim rahatladım biraz ama karnımda hafif ağrı var hafiften üşüttüm mü acaba havalar bi acıyor bir kapıyor arada ateş basıyor soyunuyordum en az 2 hftada dah beklesin 37den sonra gelsin erken daha
günaydın kızlar sancılanmalar başlamış gibi aman azıcık daha dursun bebişler en azından 36.hafta bitsin.
bende 3 gündür çok kötü grip oldum öksürük,hapşuruk derken çocuk çıkacakmış gibi hissediom
bu arada çoğunuz hazırlıkları tamamlamış sanırım ben annemi bekliyorum 36.haftada gelicek
ama erken doğurcam gibi bir his var içimde,yardımcı bayan bulamadım evim pis pasaklıyken doğurup rezil olcam
diye korkuyorum :18:
en iyisi hatane çantasını hazırlayıp koyayım, bu arada internetten gecelik ve pijama takımı sipariş etcem
sizler hangi markayı ve kaç beden aldınız,banada yardımcı olun.
dün kızımın bebek arabasını sipariş ettik, markası chicco litway plus travel,
inşallah memnun kalırım.
Ins. Canim.Ben daha hazirliklari bitirmedim 5,6 zibin 1 eldiven 1 corap iki pijama ayakli,bir atlet,alt acma bezi,puset takimi ile battaniye aldim besigimizi begendik daha getirmedim onuda yakinda hallederiz ins.Yani bende daha alisveris yapmadim dun sancilarim korkuttu beni.Hemen onlarida alicagim bende erken hissediyorum ama bekelmek istiyorum en azindan 36,37 haftasina kadar.Dua edin ins.günaydın kızlar sancılanmalar başlamış gibi aman azıcık daha dursun bebişler en azından 36.hafta bitsin.
bende 3 gündür çok kötü grip oldum öksürük,hapşuruk derken çocuk çıkacakmış gibi hissediom
bu arada çoğunuz hazırlıkları tamamlamış sanırım ben annemi bekliyorum 36.haftada gelicek
ama erken doğurcam gibi bir his var içimde,yardımcı bayan bulamadım evim pis pasaklıyken doğurup rezil olcam
diye korkuyorum :18:
en iyisi hatane çantasını hazırlayıp koyayım, bu arada internetten gecelik ve pijama takımı sipariş etcem
sizler hangi markayı ve kaç beden aldınız,banada yardımcı olun.
dün kızımın bebek arabasını sipariş ettik, markası chicco litway plus travel,
inşallah memnun kalırım.
hala çantanı hazırlamadın mı sen, ben 30.haftada bitirdim zaten al al bitmiyor eksikler anca tamamlandı, iki çanta vestiyerde hazır duruyor, biri oğlumun biri benim
ben bi lohusa geceliği dagiden aldım, bi elbise tarzı geceliki bi de pijema takımı aldım, 3 tane yeter heralde. hepside xl beden, bol aldım rahat edeyim diye.
hasta bezinide kilot tarzı aldım daha pratik oluyormuş.
benim annemde 36.haftamda gelecek, o gelmeden doğurmam inşallah
Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins. Canim.Ben daha hazirliklari bitirmedim 5,6 zibin 1 eldiven 1 corap iki pijama ayakli,bir atlet,alt acma bezi,puset takimi ile battaniye aldim besigimizi begendik daha getirmedim onuda yakinda hallederiz ins.Yani bende daha alisveris yapmadim dun sancilarim korkuttu beni.Hemen onlarida alicagim bende erken hissediyorum ama bekelmek istiyorum en azindan 36,37 haftasina kadar.Dua edin ins.
Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?
ben primanın yeni doğan paketinden koydum 10 tane çantama, bence büyük bile gelir çok minik oluyorlar yeni doğan bebekler :)
bebeğin herşeyini aldım ama daha hazırlamadım,kendi eksiklerimide tamamlayıp ikisini bir hazırlarım diyordum
ama en iyisi hazırlayım
bende dagiye baktım ama pek çeşit yoktu,bugün tekrar bakayım.
xl çok geniş olmaz mı yaa kafam karıştı benim boyum 170cm.kilom şuan 84.
hasta bezide almadım off ben ne beceriksizim,eşim daha sen bebeksin diyo haklı heralde
1 nuarali bebek bezi bile onun beline cikicak kadar buyuk gelicekdir.Benim kardesim 51 cm. 3.600 gr mdi yine gobisini bile kapliyodu.2 numaralanin icinde kaybedersiniz bebegi.
boyumuz kilomuz aynı senle
ya ben şöyle düşündüm, doğurunca hemen karnımız inmiyor sonuçta, yine bi göbek olacak, hele sezeryan olursa ne kadar bol olsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum, rahat ederiz, benim göbeğimde öyle kocaman değil ama bol aldım, eve gidene kadar rahat edeyimde evde istediğim giib at koştururm
ben 1 numara aldım canım,prima beyaz paket olandan.
ama bezi çok almayın yani stok yapmayın çünkü bebişler hemen büyüyormuş lazım oldukça alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?