boyumuz kilomuz aynı senle
ya ben şöyle düşündüm, doğurunca hemen karnımız inmiyor sonuçta, yine bi göbek olacak, hele sezeryan olursa ne kadar bol olsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum, rahat ederiz, benim göbeğimde öyle kocaman değil ama bol aldım, eve gidene kadar rahat edeyimde evde istediğim giib at koştururm
Daha onceden tecrubem olmadigi icin sordum canim zaten. Boylarinida bilmiyorum ya nasik olur bilemedim :) tesekkur edrim
1 numara alicaz o zaman:)
Ben hic almadim canim boylarinida falan bilmiyorum ya stok icin degilde hastane cantasina koymak icin alicam sadece. Bittikce alicaz bizde. 1numaradan bi paket alayimda yetmezse aliriz tekrar:) tesekkurler:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben simdilik 4 adet kisa kollu 2 adet uzun kollu 1 adet adlet tipi (zibin) 1 cift eldiven ve 1 cift corabimizda hediye geldiKendinize ve bebisinize neler aldiniz kizlar(Dogum hazirligi icin)
hastane çantası için olduğunu anladım tatlım,bende tecrübesizim ilk alırken,indirim vardı ama arkadaşım çok alma dedi ondan uyardım seni.
Ama ıslak mendili bol bol aldım çok lazım oluyormuş.
Kizlar mendilleri yenidogan olanindan alip icerigine bakin bazilari icine alkol vs. Falan koyuyor.Eger bulamazsaniz normal islak mendilleri yikamadan kullanmayin.Benim ilk bebis ama 16 yas kucuk bi kiz kardesim var annem ilk 6 ayinda cok zorluk cekti ama benim icinde tecrube olmus oldu buAnneme soruyorum biz hazir bez kullanmadik deyip cikio isin icinden:) ogrenicez artik bizde:) islak mendil normalde bile bol bol kullandigim bisey bende bol alicam daha yeni basliyorum valla cok eksik var takildikca soruyorum Allah'tan burasi var.yat dediler yattik yattik boyle son zamanlara kaldi iste:)
kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
Anneme soruyorum biz hazir bez kullanmadik deyip cikio isin icinden:) ogrenicez artik bizde:) islak mendil normalde bile bol bol kullandigim bisey bende bol alicam daha yeni basliyorum valla cok eksik var takildikca soruyorum Allah'tan burasi var.yat dediler yattik yattik boyle son zamanlara kaldi iste:)
Kizlar mendilleri yenidogan olanindan alip icerigine bakin bazilari icine alkol vs. Falan koyuyor.Eger bulamazsaniz normal islak mendilleri yikamadan kullanmayin.Benim ilk bebis ama 16 yas kucuk bi kiz kardesim var annem ilk 6 ayinda cok zorluk cekti ama benim icinde tecrube olmus oldu bu)
Kizlar mendilleri yenidogan olanindan alip icerigine bakin bazilari icine alkol vs. Falan koyuyor.Eger bulamazsaniz normal islak mendilleri yikamadan kullanmayin.Benim ilk bebis ama 16 yas kucuk bi kiz kardesim var annem ilk 6 ayinda cok zorluk cekti ama benim icinde tecrube olmus oldu bu)
Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sucuk bir ara cok yedim. Pisirerek iyice. Salam sosis janbon gibi seylerden cokkkk delirince 1 dilim yemislihim var ama sucuk fena yedim, hala aralarda yiyorum.
tesadüfe bak, ben çok bol sevmiom L beden alsam olur o zaman,sağol cnm,
İnşallah normal doğururum hemen iner göbeğim,bu kilolardan da çok sıkıldım
Tesekkurler canim dikkat ederim:)
Evet pamugu ilik suda islatip oyle kullanmistim ben ilk kizimda bundada oyle yapmayi dusunuyorum ilk aylardayeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.
yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.
Bende paketi oldugu gibi gotururum canim etrafimda donecek biri olmayacak cunku is cikmasin basima:)1 numara koydum ben canım 50 lik aldım hepsini götüreceğim. Ilk gün sürekli değiştirmek gerekecek çünkü.
Gecmis olsun hem sen hem cocuk zor. Cabucak iyilesirsiniz insallah.Günaydın hanimlar . Bugün uykusuzluk tavan yapti bende oğlum hasta öksürük ve kusma had safhada
yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.
bende aldım 60 lı 2 paket, kaç gün gider acaba ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?