2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

tesadüfe bak, ben çok bol sevmiom L beden alsam olur o zaman,sağol cnm,
İnşallah normal doğururum hemen iner göbeğim,bu kilolardan da çok sıkıldım

hastane çantası için olduğunu anladım tatlım,bende tecrübesizim ilk alırken,indirim vardı ama arkadaşım çok alma dedi ondan uyardım seni.
Ama ıslak mendili bol bol aldım çok lazım oluyormuş.

Kendinize ve bebisinize neler aldiniz kizlar(Dogum hazirligi icin)
Ben simdilik 4 adet kisa kollu 2 adet uzun kollu 1 adet adlet tipi (zibin) 1 cift eldiven ve 1 cift corabimizda hediye geldiAlt acma bezi,puset takimi ve battaniyesini aldim.Besigimizide sectik getirilcek bekliyor.:)
Ben acele etmek istemedimde oglusum cok merakli)Heme gerisini de tamamlamayi dusjnuyorjm suan.)

hastane çantası için olduğunu anladım tatlım,bende tecrübesizim ilk alırken,indirim vardı ama arkadaşım çok alma dedi ondan uyardım seni.
Ama ıslak mendili bol bol aldım çok lazım oluyormuş.

Anneme soruyorum biz hazir bez kullanmadik deyip cikio isin icinden:) ogrenicez artik bizde:) islak mendil normalde bile bol bol kullandigim bisey bende bol alicam daha yeni basliyorum valla cok eksik var takildikca soruyorum Allah'tan burasi var.yat dediler yattik yattik boyle son zamanlara kaldi iste:)

Kizlar mendilleri yenidogan olanindan alip icerigine bakin bazilari icine alkol vs. Falan koyuyor.Eger bulamazsaniz normal islak mendilleri yikamadan kullanmayin.Benim ilk bebis ama 16 yas kucuk bi kiz kardesim var annem ilk 6 ayinda cok zorluk cekti ama benim icinde tecrube olmus oldu bu)

kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik

Canim biz burda guvenilir bulup pisiriyoruz ama senin orda bulman zor.
Ben bile su an tasindigim yer kucuk ve turistik oldugu icin ozellikle et urunleri konusunda hic bir dukkana guvenemiyorum. Cözümü yeni buldum, katki maddesi ve haram maddeler yönünden hassas olan bi site var farksepeti.com biraz incelersen türkiyeden caninin istedigi cogu seyi bulabilirsin. Bide sitedeki nakis gida ve mentat ürünleri koruyucu madde yönünden cok hassas, yillardir baska peynire elim varmiyor, bunlari yerken icim rahat. Turkiye icin 85 tl den sonra kargo ücretsiz, yurtdisina da gönderiyolar ama ücretsiz kargo limiti ayni midir bilmiyorum incele istersen

evet cnm anneler eski zamanda kalmış biraz,iyiki internet varda bişeyler öğreniyoz
Bende hep en sona bıraktım kendim çıkıp alırım dedim ama bi türlü alışveriş yapamadım,
En sonunda internetten topluca sipariş ettim tek seferde kurtuldum sadece kendi ihtitaçlarım kaldı onlarıda halledip çantayı hazırlıycam.

Ben ıslak mendili uni baby yeni doğan aldım,herkes onu tavsiye ediyor,
İçeriği Sadece pamuk ve su
,alkol,paraben vs... zararlı şeyler yok.

Tesekkurler canim dikkat ederim:)

Kizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 numara koydum ben canım 50 lik aldım hepsini götüreceğim. Ilk gün sürekli değiştirmek gerekecek çünkü.

günaydın anne adayları !

Bugün nasılsınız ? Bende bir yorgunluk bir bitkinlik hali, bir de seçimde görevliyim hafta sonunu sormayın gitsin..

bel ve kalça eklemi ağrısı hat safhada, yorulmalar ve nefessiz kalmalar da öyle.. Ne yapacam bilemedim. :44:

tesadüfe bak, ben çok bol sevmiom L beden alsam olur o zaman,sağol cnm,
İnşallah normal doğururum hemen iner göbeğim,bu kilolardan da çok sıkıldım

inşallah canım bende normal doğum istiyorum çok, inşallah aksilik çıkmazda normal doğururuz.

Yahu cok mu curuk yapiliyiz neyiz anlamadim gitti hangi hamilelik sayfadina girsem dua edin erken dogum riskim var deniyor.bunlardan biride benim. Allah sonumuzu hayir etsin insallah.

yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.
Evet pamugu ilik suda islatip oyle kullanmistim ben ilk kizimda bundada oyle yapmayi dusunuyorum ilk aylarda

1 numara koydum ben canım 50 lik aldım hepsini götüreceğim. Ilk gün sürekli değiştirmek gerekecek çünkü.
Bende paketi oldugu gibi gotururum canim etrafimda donecek biri olmayacak cunku is cikmasin basima:)

Günaydın hanimlar . Bugün uykusuzluk tavan yapti bende oğlum hasta öksürük ve kusma had safhada
Gecmis olsun hem sen hem cocuk zor. Cabucak iyilesirsiniz insallah.
yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.

Bende pamuk kullanicam canim ama hastanede mendil kullanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…