saf sulu mendillerin içinde neler varmış ki :44: kullanabileceğimiz bir marka yok mu? uni baby öneriyor herkes. ben zaten sadece hastanede saf sulu mendil kullanmayı düşünüyorum evde hep yıkamayı planlıyorum alternatif olarak pamuk ve kaynamış soğumuş su.
Bende hiç bilmiyorum ilk çocuk tecrübe edip öğrenicez bakalım, ama çocuktan çocuğada değişir heralde ya, bazısı çok yapar bazısı az
Günaydın hanimlar . Bugün uykusuzluk tavan yapti bende oğlum hasta öksürük ve kusma had safhada
Ay sizinle bdtmiz aynı çok hoş:)
Hazırlıklarınız tamam mı, nasıl gidiyor?
matematik yapayım dedim :) yenidoğan günde 10 bez değiştirse her bez değişiminde ortalama 2 tane kullanılsa günlük 20 tane eder, 3 gün gider 1 paketi dedim. Ama bebek bu matematik dinlemez gibi
günde 10 bez çok değil mi ya
Stres etkiliyormus gerçekten onu anladım sen neler yiyip için ne yaptın
canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy evet kargo sorunun olmuştu senin dimi neyseki geçte olsa kavuştunya onada şükür. strese sokuyolar insanı vallahi.canm gercekten hepsi hazir urunler gibi ellerine saglik yurtdisinda olmus olmasam yetisecegini bilsem ilk ben alirdim heralde :)
Bence iyi fikir yapip satarsin online sitelerden gittigidiyor gibi... elinde alismistir simdiden.
ama tövbe ettim kargo sirketine muhtac olmaya 18 kiloluk koli yolladi annem 4 hafta önce hepside bebek giysisiydi... bazilarini annem almis bazilarinida ben burdan buttikbebe sitesinden siparis edip annemin evine yollatmistim... bizim burdan bir atlet bile almadim bebege ordan gelicek hepsi diye...
10 gunde gelmesi gereken kargo 3 haftada geldi 2 hafta boyunca kayip diyip durdular sikayet edin paranizi iade edelim dediler oysaki bu halimle nasil silbastan kiyafet alabilirdim ruyalarima kadar bile girdi bebegim doguyordu ama kiyafeti yoktu
Canim bende ordan 1 tane set aldim deneme amacli 11 parca cibinligi cibinlik asmak icin demiri, yorgani yastigi carsafi ayri battaniyesi vsvs hepsi icindeydi...
Polonyadan 10 gun icinde isvece sorunsuz geldi renkleride civil civil saticinin puanina bakmak lazim gittigidiyor gibi bir site oda...
benimde toplamda yollamasiyla 350 gibi birsey tuttu ikinciyide siparis vericez ama bu sefer sadece 3 parcalik alicaz...
http://www.ebay.com/itm/BEDDING-SET...by_NurseryBedding_RL&var=&hash=item27d4cd3935 bu saticidan aldik urunleride gayet guzel modellere asagida bakabilirsin benim aldigimda buydu...Eki Görüntüle 1040457
Cok iş var yapılacak. Hergun evı sıl, lavaboları temızle, coplerı dok, camasır makınası-kurutma hıc bıtmıyo.
Utu cok cıkıyo. Bulasık makınası gunde 2 kere calısıyo. 3 cesıt yemek yap (cocuk var, esım var. Aman corba yesınler, sebze yesıner, et yesınler derken........Yoksa bana peynır ekmek yeter) Demir'in odasın toplamak zaten baslıca bır ıs... Vallahı sabah oğlanı okula gonderene dek zaten canım cıkıyo, sonra da ayrı cıkıyo... Sabah 7:30 aksam 21:30 full ayaktayım((
Bugun 22 yasındakı kız basladı. Iyı bırı cıksa keske... Cok genc cok toy, emınım zorlanıcaz ama onemlı olan calısmak ıstemesı.......Bakalım bellı olur bır-ıkı gune kadar.
Ben acikcasi pek dikkat etmkyordum az kilo aldim boyle devam etsin diye. Vitamin dahil hicbir ilaci icmiyordum. Onlari icmeye basladim. Kahvaltimi cok sıkı yaptim. Bal kaymak ve tahin pekmezin cok ise yaradigini dusunuyorum. Bulgur pilavi muz cevize yuklendim. Her aksam da ballj sut ictim. Ekmek ve hamur isi fazla yemedim acikcasi. Bir de temixlik merakima iki gun ara verdim (geri dondu ama napim) Bunlar olmasi gereken seylerdi zaten ben uymuyordum. Sen de biraz dikkat et arada cik disari gez kafan bosalsin canim.
kizlar aranizda salam sucuk yiyen varmi nerede okuduysam yemeyin diyor ama canimda cok istiyor
kardesime aliyorum hep ekmek arasi yapip yesin diye ama o yerken benim icim gidiyor resmen azicik ucundan dayanamayip yiyorum nolurdu yiyebilseydik
Allah korusun zehirlenmis olmayasin dr u ara benceİshal oldum
bugun 4 defa wc ciktim.diski rengi yesil.neden acaba
Ben de dayanamayip cok iyi pisirim yiyorum
Hayırlısı canım inşallah hepimiz en uygun doğru zamanlarda dogururuzKızlar bizim bebiş çok meraklı dışarıya.,.Dün aksam 4 de sancım tuttu tam 6 saat hastanedeydim sancım hala devam ediyo ve kasılmalarım var.Doktor 2 kez nstye bağladı sırada daha 7 kişi beklerken hemde.Amniyos sıvısı gelmiş diye kayıt geçmiş sordum söylemedi.Ama raporda okudum alt muayenede amniyos sıvısının geldiği yazıyor.Oglum çok meraklandı galiba dışarıda neler var diye.
Dua edin lütfen daha küçük birazcık daha beklesin istiyorum.3 hafta sonra 8.ayımız biticek en azından okadar sabredmek istiyorum.
Bu arada hastanede 40 haftalık doğuran yoktu.Soruyorum laf arasında 35-39 hafta arasında doğan çocuklar.Bir sürü doğum vardı üstüste 1 kişi 41 haftalık doğurdu.Doğuranlar 10 kişiyi geçkindi ama.,.
Canim ben 2 paket beyaz prima 2 numaradan aldım ama bir paket de 1 den almayi planlıyorum daha sonraKizlar birsey daha sorucam bebek bezini 1 numarami 2 numarami koydunuz cantaya. 1 alsam cok mu kucuk kalir acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben acikcasi pek dikkat etmkyordum az kilo aldim boyle devam etsin diye. Vitamin dahil hicbir ilaci icmiyordum. Onlari icmeye basladim. Kahvaltimi cok sıkı yaptim. Bal kaymak ve tahin pekmezin cok ise yaradigini dusunuyorum. Bulgur pilavi muz cevize yuklendim. Her aksam da ballj sut ictim. Ekmek ve hamur isi fazla yemedim acikcasi. Bir de temixlik merakima iki gun ara verdim (geri dondu ama napim) Bunlar olmasi gereken seylerdi zaten ben uymuyordum. Sen de biraz dikkat et arada cik disari gez kafan bosalsin canim.
kızzlarrr şimdi doktordan geldik
33+1 olmuşuz bebişimde 2.400 gr olmuş boyu 47 cm miş
bu hafta başında çok ağrım vardı yerimden kalkamamıştım falan bunun nedenide bebişim nihayet doğum pozisyonu almış hep ters duruyodu herşey yolundaymış allaha şükü
2 hafta sonra gel dedi hem ozaman çatı muaynesinide yaparız dedi o biraz erken gibi geldi bana ama bilemedim sonra doğumdan falan konuştuk gecede olsa pazarda olsa doğuma geliyorum dedi
mutluyumm
Bende hiç bilmiyorum ilk çocuk tecrübe edip öğrenicez bakalım, ama çocuktan çocuğada değişir heralde ya, bazısı çok yapar bazısı az
VValla kizlar insallaah sutumuz bol olur sipalar da hemen emerler de bol bol kaka yaparlar :) Ilk yirmi gun falan bagirsaklarini temizleyecek yavrular o yuzden bayagi bez lazim olacak. Kizimda ne kadar kullandim hatirlamiyorum ama hapsuruken gaz cikarirken bile azcik azcik yapiyordu. Oyle de birakilmiysor tabi:) Aklinizda bulunsun.
Bir de tavsiyem sarilik olayini arastirin o konuda bilgili olun. Hemen hemen her cocuk yenidogan sariligi oluyor (insallah olmazlar). Insanin eli ayagina dolasiyor bir de sagolsun bazi doktorlar tehlikeli diyerek insani korkutuyor. Internetten ziyade bilgisi olan birilerinden sorusturun ki basiniza gelirse (umarim gelmez) az da olsa ne yapacaginizi bilirsiniz. Bebek bol bol emip karni doyar da kakasini yaparsa insallah yakalanmiyor. Hic agrim sizim var deyip boslamayin emzirin kizlar. Sut olsun olmasin emzirin.
evet canım ya anne sütü bebeği koruyor inşallah hemen gelir sütlerimizde bol bol içiririz, bir de sarı tülbent örterler başına sarılık geçirmesin diye eskilerimiz, benim annem hemen almış bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?