Biz geldikkkkk...
Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...
Cok sevindim bak sen de kendi kendine neler yaptin hayirlisi ile kalp atislarini da duyarsin insaAllahkızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...
Kızlar öğleden sonra tekrar ultrasona aldı dr, sabah yani ilk ultrasonda kese aşağıda demişti ikincisinde öyle bişi demedi gelişimi iyi dedi yalnız kesenin arkasında kan alanı oluşmuş düşük riski var dedi progestan verdi.
Ayrıca benim wcde değil ama normal zamanlarda otururken yatarken ara ara alt karnım yanıyordu bunu söyledim dra onun içinde tahlil yaptı enfeksiyon çıktı. 8 saat arayla Alfasilin diye bi antibiyotik verdi. Acaba kullanan var mı burada?
merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.
Cok sevindim bak sen de kendi kendine neler yaptin hayirlisi ile kalp atislarini da duyarsin insaAllah
sağol canım inşş dualaırnızı eksik etmeyin haftaya yine kontrolum var
hepinizin gözü aydın güzel anneler güzel haberlerle dönmüşsünüz mutlu bi güne başladık desenize
Günaydın arkadaşlar.. Dün topiğe hiç giremedim midem çok bulanıyordu yataktan kalkamadım başım çok ağrıyordu bütün gün yattım bugün iyi kalktım çok şükür boş boş öğürüyorum yine ama kendimi toparladım. Kalp atışını duyanlara hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz:)) Siz nasılsınız kızlar ?
kesenin sağında veya solunda olması mı bize göre sağ veya sol mu? :)
yaa bunu da ilk defa duydum , hemen baktım sola yatık benimki de :) .. çin takvimi kız diyo rus takvimi kız diyo kaynanamla eşim rüya görmüş bebiş kızmış. ben de kız hissediyorum ama gönlüm erkek diyo. tabi en önemlisi hayırlısı sağlıklılısı ama kafam karıştı. ve merakım arttı :)
sağol cnm inş. cümlemiz alırızçok sewindim canımm inşl sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Allah sabır versin cnm , vardır bir hayrı mutlakaMerhabe kizlar bugun dr gittim bende mayis annesiyim.
Aaslinda yasam mi yazmasammi kararsiz kaldim.gecensene dogumuma 10 gun kala bebegimin kalbidurdu tam bir sene sonra rabbim tesellisini verdi hala inanamiyorum allahim cok buyuk herkese hayirlisini versin.resim ekleyemedim minicik bir fasulye gibi bebegim cuma gunu tekrar dr gitcem hepimizn saglikli sihatli bebeklerinizi kucaginiza almamizi nasip etsin rabbim saka gibi hala agliyorum..
Gorusmek uzere...
cnm ben SAT a göre 7. hftamın içindeyim dr bana kalp atışı için 11 eim dedi o zmn gidicemKızlar sabah doktora gitmeyi düşünüyorum. aslında doktor 3 ekımde gel dedi ama ben dayanamıyorum. sizce kalp atışı duyarmıyım.. meraktayım.. hepinize iyi geceler :)
Canım Allah Annene sağlık şifa versin geçmiş olsun.. Benim mide bulantılarım arttı ve hayat kalitemi de kısıtlıyor diyebilirim.. Dün yine çıkardım sürekli öğürüyorumAçık sıcak çay iyi geliyor mideme.. :/ Bir de patates bünyeden bünyeye değişiyor.. :)
ya meme kesme olayında kararlı olmak şart..çok zor bi ödnem bebekte annaede yıpranıyo ama geçici bi süre..bizimde gündüzlerimiz zor olmamıştı ama memeye düşkün bi bebek olduğunda geceleri mahvolduk..1 hafta sonra oda bitti..şimdi iyiyiz çok şükür :)
ya benim geçen hafta çok midem bulanıyodu bu hafta hiçbişeyim yok :) korkmamam lazım ama neden korku kapladı içimi bilmiyorum :2:
cnm bebişin nekadarlık ??
ben salça sürdüm ıyy e olmuş annecim dedim istemedi..ağladı ama almadı hiçbişekilde ağzına..gündüzleri çabuk alıştı sıkıntı olmadı ama gece sıkıntı çektik bi süre..1 hafta sonra gecede alıştı..geceleri kenini yere ata ata ağlıyodu doktora götürdüm 1 hafta boyunca fitil kullanmamı söledi uyku yapar rahatlatır onu dedii.fitil kullandım ben canım birz faydası oldu..şimdi alıştı gece kalksa bile su içip sallıyorum ayağımda uyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?