2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

hepinizin gözü aydın güzel anneler güzel haberlerle dönmüşsünüz mutlu bi güne başladık desenize

Cok sevindim bak sen de kendi kendine neler yaptin hayirlisi ile kalp atislarini da duyarsin insaAllah

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

MasaAllah cok sevindim
Teker teker geliyor guzel haberler

tatlım ben ağrım var dediğimde daha hiç muayene etmeden enfeksiyon olsa bile ilaç vermeyeceğim için yapabileceğimiz bişey yok gebeliğin bitince bakarız demişti. ben tavsiye etmem içmeni.. bebeişinede bişey olmaz allahın izniyle sımsıkı tutunur sana kendini yorma fazla bacaklarını dik yat:)

Asilem
Sanssiz bir durum nasil bir ahlak bu yaa. Hic saglikci olmasalarmis o kisiler keske. Kesinlikle iyi bir doktor arastirin moral vermeli doktor bu ne... Neyse gebeliginiz de normal ilerliyor hayirlisiyla bir daha ki gittiginizde bebeginizi de kalp atisini da gorursunuz insaAllah.

ikiz olabilir:)

Günaydıın :) valla bu öğürtüler kusmalar mahvediyor insanı ben de aynıyım dün çok fena oldum hala bulanıyor midem ama ekşi meyveleri tavsiye ederim yeşil elma bulabilirseniz karadut vişne vb işe yarıyor diyebilirim tabi bunların mevsiimi geçti ama ne bileyim yazdan buzluğa atıverdiyseniz diye .. yeşil elma bana çok iyi geldi mide bulantısı olanlara tavsiye ederim.. :)

Merhaba;
Ben geldimmmmmmmm
Ben daha bhcg sonucumu alalı3gün oldu ikiyede katladı şükür dr bi daha baktırmana gerek yok dedi.kese görmek içinde iki hafta sonraya randevu aldım hiç bitmiyor benim bekleyişim anlayacağınız.önce yumyumlar gelşti mi sonra döllendi mi sonra kaçı kaldı hangi gün transfer sonra transfer sonrası korkunç bekleyiş ve şimdide kese allaha bin şükür olsun tabiii beklerim napayımmm
Benim kasık ağrım var sadece onun dışında hiçbir belirtim sıkıntım yok acaba bebişler benimle mi diye her sabah düşünüorum insanın midesi bulansın isteyeceği durumda oluyormuş demekki
Bunarada tarihim haziran görünüyor ama ben tüp bebeğe göre hesaplamamışım o zaman 30 mayıs oluyor dr ikiz sanki deiği içinde erken doğar tam mayıs oluyorum kısaca)

Son düzenleyen: Moderatör:

Banada Çin takvimi erkek diyor, :) ben bunu kız hissediyorum ama :)

Eli yağı düz olsun da bunlar tatlı telaşlar işte :)

Merhabe kizlar bugun dr gittim bende mayis annesiyim.

Aaslinda yasam mi yazmasammi kararsiz kaldim.gecensene dogumuma 10 gun kala bebegimin kalbidurdu tam bir sene sonra rabbim tesellisini verdi hala inanamiyorum allahim cok buyuk herkese hayirlisini versin.resim ekleyemedim minicik bir fasulye gibi bebegim cuma gunu tekrar dr gitcem hepimizn saglikli sihatli bebeklerinizi kucaginiza almamizi nasip etsin rabbim saka gibi hala agliyorum..

Gorusmek uzere...

çok sewindim canımm inşl sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
sağol cnm inş. cümlemiz alırız

Allah sabır versin cnm , vardır bir hayrı mutlaka
rabim bunu sağlıakla kucağına almayı nasippeder inş.

Kızlar sabah doktora gitmeyi düşünüyorum. aslında doktor 3 ekımde gel dedi ama ben dayanamıyorum. sizce kalp atışı duyarmıyım.. meraktayım.. hepinize iyi geceler :)
cnm ben SAT a göre 7. hftamın içindeyim dr bana kalp atışı için 11 eim dedi o zmn gidicem
erken gidip duyamayınca da daha stresli geçio diolar o yüzden geç gitmek daha ii galiba bebnce acele etme

saol cnm,ben ilaç içiyorum günde 1 tane,içmezsem kötü oluyorum birde ekşi mandalina iyi geliyor bana:)

hayırlı olsun canım,bu arada nickin bana öğrenci numaramı hatırlattı:

sağol canım.benimde universite öğrenci numaram:))

Vitamin verildi mi sizlere?
ben sadece folik asit kullanıyorum..

canım sağol benim kızım 19 aylık memeye çok düşkün peki geceleridemi salça sürdün isteyince.. fitilin adı ne veriliyomu burda isim bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…