Aa niye azarliyorlar ki? Bizde de kullanilir kizimda aldigimi sakliyorum onu ortecegim ben de. Batil da olsa ise yarar belki. Hem annem ortmek isteyecektir onu mu kirayim :) Su azarlayan hemsireler bi bana denk gelmedi ya agzinin payini vereyim. Onu ne ilgilendirir. Bazi hemsireler de cocuga hemen mama dayiyor kizlar dikkatli olun. Yani ilk gunler azar azar belki verilebilir ama emzirmenin onune gecmesin.
çok güzel canım maşallah bebişede özel hastaneyemi gidiyorsun doktorunda çok iyiymiş maşallah
evet canım ya anne sütü bebeği koruyor inşallah hemen gelir sütlerimizde bol bol içiririz, bir de sarı tülbent örterler başına sarılık geçirmesin diye eskilerimiz, benim annem hemen almış bi tane
kizlar selam .....nasilsin hava nie kapali bugun hic oldu mu simdi ya hu .....
İSHAL olan arkadas yesil tehlikeli die biliorum panik olma ama bisi dokunmus olmasin ....bi dr gorun istersen kuzenime dr.yesile donerse gel demisti ishal olmustu ama hamis degildi....
BEBEK BEZİ kizlar bebek bezini 1numara prima beyaz da aldim yeni dogan yaziodu uzerinde cok memnun kalinmis die duydum ondan aldim....
İSLAK MENDİL prima beyaz yeni dogan hassas ciltler aldim birde chico cansisbaby nivea war....bunlardan da 3 lu paketlerinden aldim birer tane hangisinden memnun kalirsam dedim....simdi bunlar cok mu zararli anlayamadim....
Çok güzeller bu külahlar hazır mı satılıyor
çok güzel, çok beğendim ellerine sağlık canım. hazır da satılıyor mu acaba?
çok beğendm ellerinize sağlıko kartonlar hazırmı satılıyoki
yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.
Yahu cok mu curuk yapiliyiz neyiz anlamadim gitti hangi hamilelik sayfadina girsem dua edin erken dogum riskim var deniyor.bunlardan biride benim. Allah sonumuzu hayir etsin insallah.
Kızlar yatak odasına koymak için beşik tarzı birşey bakıyorum.içinizde alan var mı?fiyatları hakkında bilgisi olan?sallanmayan bişeyde olur.yeterki küçük olsun 50*90 falan :44:
Kızlar yatak odasına koymak için beşik tarzı birşey bakıyorum.içinizde alan var mı?fiyatları hakkında bilgisi olan?sallanmayan bişeyde olur.yeterki küçük olsun 50*90 falan :44:
Ben herseye hazirim canim kendimi ve bebegi allaha emanet ettim :) ne gelirse allahtanCanım bak bi şeyi 40 kere sölersen olurmuş. Sen bunu çok fazla dile getiriyorsun kendine bu işkenceyi yapma artık. Zamana bırak.
ben kullanmadım canım dalin granül sabun tozu kullanıyorum missss gibi kokuyoo yumuşatıcı aldım ama 6 aydan sonra falan kullanmayı düşünüyorum inşallah
Canim ben 2 paket beyaz prima 2 numaradan aldım ama bir paket de 1 den almayi planlıyorum daha sonra
Bende o bezden alicam canim islak mendilide unibaby alirim.kizlar selam .....nasilsin hava nie kapali bugun hic oldu mu simdi ya hu .....
İSHAL olan arkadas yesil tehlikeli die biliorum panik olma ama bisi dokunmus olmasin ....bi dr gorun istersen kuzenime dr.yesile donerse gel demisti ishal olmustu ama hamis degildi....
BEBEK BEZİ kizlar bebek bezini 1numara prima beyaz da aldim yeni dogan yaziodu uzerinde cok memnun kalinmis die duydum ondan aldim....
İSLAK MENDİL prima beyaz yeni dogan hassas ciltler aldim birde chico cansisbaby nivea war....bunlardan da 3 lu paketlerinden aldim birer tane hangisinden memnun kalirsam dedim....simdi bunlar cok mu zararli anlayamadim....
Aa niye azarliyorlar ki? Bizde de kullanilir kizimda aldigimi sakliyorum onu ortecegim ben de. Batil da olsa ise yarar belki. Hem annem ortmek isteyecektir onu mu kirayim :) Su azarlayan hemsireler bi bana denk gelmedi ya agzinin payini vereyim. Onu ne ilgilendirir. Bazi hemsireler de cocuga hemen mama dayiyor kizlar dikkatli olun. Yani ilk gunler azar azar belki verilebilir ama emzirmenin onune gecmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?