2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Aa niye azarliyorlar ki? Bizde de kullanilir kizimda aldigimi sakliyorum onu ortecegim ben de. Batil da olsa ise yarar belki. Hem annem ortmek isteyecektir onu mu kirayim :) Su azarlayan hemsireler bi bana denk gelmedi ya agzinin payini vereyim. Onu ne ilgilendirir. Bazi hemsireler de cocuga hemen mama dayiyor kizlar dikkatli olun. Yani ilk gunler azar azar belki verilebilir ama emzirmenin onune gecmesin.

Valla abim doktor, hemşireler azarlamazsa abim kızar :) bizde kaçış yok maalesef, aslında annenin içi rahat olacaksa ve bebeğe herhangi bir zararı yoksa yapmanın bence bir sakıncası yok :)

çok güzel canım maşallah bebişede özel hastaneyemi gidiyorsun doktorunda çok iyiymiş maşallah

evet canım özele gidiyorum doktorumuda çokkk seviyorum başından beri bu 4. hastanem en sonunda istediğim gibi bi doktor buldum inşallah doğumdanda memnun kalırım

evet canım ya anne sütü bebeği koruyor inşallah hemen gelir sütlerimizde bol bol içiririz, bir de sarı tülbent örterler başına sarılık geçirmesin diye eskilerimiz, benim annem hemen almış bi tane

allah aşkına kızlar ya bir bez parçası insanı ya da bebeği hastalıktan korur mu kırmızı da örtelim. kızıl kızamık ne kadar kırmızılı hastalık varsa uzak tutar. midemiz yansa bebek saçlı olacak diyorlar, kilo almasak karın büyüse kesin erkek diyorlar, yüzde sivilce çıksa kız olduğu için güzelliğini alıyor diyorlar. bıkmadılar yorum yapmaktan.

kizlar selam .....nasilsin hava nie kapali bugun hic oldu mu simdi ya hu .....
İSHAL olan arkadas yesil tehlikeli die biliorum panik olma ama bisi dokunmus olmasin ....bi dr gorun istersen kuzenime dr.yesile donerse gel demisti ishal olmustu ama hamis degildi....
BEBEK BEZİ kizlar bebek bezini 1numara prima beyaz da aldim yeni dogan yaziodu uzerinde cok memnun kalinmis die duydum ondan aldim....
İSLAK MENDİL prima beyaz yeni dogan hassas ciltler aldim birde chico cansisbaby nivea war....bunlardan da 3 lu paketlerinden aldim birer tane hangisinden memnun kalirsam dedim....simdi bunlar cok mu zararli anlayamadim....

ıslak medili ben de prima yeni doğan almıştım ama uni baby nin saf su pamuk olan bir paketi var. e bebekte indirimdeydi. 12 adet ondan sipariş edip aldım ben. yeni doğan bile olsa hepsi zararlıymış. en iyisi uni baby saf su pamukmuş. ilk doğduğunda istersen uni baby kullan. diğer aldıklarını da biraz daha dünyaya alışınca kullanırsın

çok güzel, çok beğendim ellerine sağlık canım. hazır da satılıyor mu acaba?

külahlar hazır pendikten aldım kaplan diye bir tuhafiyeci, geri kalan öndeki süsü ve uğur böceğini internetten sipariş verdim onlar yapışkanlı geliyor.kurdelasını annemle beraber fiyonk yapıp onuda yapıştırdım.hazır mevlüt şekeri yapan yerlerde var maltepede gördüm.

yeni doğan bebeğe ıslak mendil kullanmayın zaten kızlar, hemen tahriş olur, ona göre pamuklar satılıyor ben ilk 3 ay pamuk kullanıcam.

Sanırım bebeğin cildine görese değişiyor o. Benim arkadaşım pamuklar sildim pişik oldu yinede sonra bırakıp mendil aldım bi daha hiç pişik olmadı demişti. Çalışmayanlar için olabilir ama çalışan anneler için pamuk falan zor iş ya. Ne güzel çıkarmışlar işte ıslak pamuk paranden içermiyor alkol içermiyor. Bende unibaby ıslak pamuk aldım.

Kızlar yatak odasına koymak için beşik tarzı birşey bakıyorum.içinizde alan var mı?fiyatları hakkında bilgisi olan?sallanmayan bişeyde olur.yeterki küçük olsun 50*90 falan :44:

Yahu cok mu curuk yapiliyiz neyiz anlamadim gitti hangi hamilelik sayfadina girsem dua edin erken dogum riskim var deniyor.bunlardan biride benim. Allah sonumuzu hayir etsin insallah.

Canım bak bi şeyi 40 kere sölersen olurmuş. Sen bunu çok fazla dile getiriyorsun kendine bu işkenceyi yapma artık. Zamana bırak.

Kızlar yatak odasına koymak için beşik tarzı birşey bakıyorum.içinizde alan var mı?fiyatları hakkında bilgisi olan?sallanmayan bişeyde olur.yeterki küçük olsun 50*90 falan :44:

Bende bunun 45 yıllık olanı var :) alt kısmı kayık şeklinde sallanabiliyor yani, süslemesini teyzem yaptığı için çok daha afilli, kat kat tül fln, bence böyle daha güzel ama bakalım nasıl olacak.. belki bu şekilde kurmaya ikna ederim bizimkileri

Bir de bir markanın 50*90 lık park yatağı var canım, netten bir araştır istersen bulamazsan özel msj atarım sana

Geçmişte okunacak 40 sayfam fln var

Herkes iyidir inşallah..

Dünde hastanedeydim,Nstye girdik normal,bebeğin eşi için dooplere gün verdiler..Doktor ultrasonla tam göremedim alt tarafı dedi istedi..Normal doğuma engel mi şuan diye bakılacak..Halbuki normaldi

Son zamanların yeni yeni süprizleride sarmaya başladı..Artık herşey hem cok daha tedirgin edici çok daha mutluluk verici..

Bir an önce 2 elime sığmış minicik vücudunu koklamak istiyorum kızımın..

Eşim rüyasında 13 Nisanda doğum yaptığımı görmüş:18:

herkese hayırlı cumalar
bezlerden bahsedilmiş, bence stoğnuzu yapın, minimum 1 paket 3-6 kg lik paketten alın (baktınız hala onun kullanacak kadar kg de bebeğiniz sonra devam edersiniz almaya)
ama kg ları daha büyük olan bezlerden korkmadan alın, zira ben öyle yapmıştım... çok rahat oluyo
birde ıslak mendil mevzusu var; kusura bakmayın ama ben o kadar pamuk falan kullanmam... aslında LİLACSOFİA arkadaşımızın yazdıkları doğru ama birazda kendi ellerimizle çocuklarımızı dış hayata hazırlamalıyız, bu sefer ne oluyo çocuk hiç bir şeye bağışıklığı olmuyo, vucudu hep iyiye alıştığından en ufak ortamlarda bile dirençsiz kalıyo ........... anneler biraz rahat olmak lazım yapmayın böyle

ben kullanmadım canım dalin granül sabun tozu kullanıyorum missss gibi kokuyoo yumuşatıcı aldım ama 6 aydan sonra falan kullanmayı düşünüyorum inşallah

Bende kendi kiyafetimde denedim dun canim cidden guzel kokuyo seker gibi:) yumusacik olmus gerek yok gibi:)

Canim ben 2 paket beyaz prima 2 numaradan aldım ama bir paket de 1 den almayi planlıyorum daha sonra

1 hastane icin mantikli olani sanirim canim bi paket ondan alirim. benimki cok kilolu boylu bi bebekte olmayacak gibi:)

Bende o bezden alicam canim islak mendilide unibaby alirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e azarlarlar, 2 gun fototerapi kimbilir nekadar getiriyor hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…