2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ben yazıyorum kendi deneyimlerimi senin, herkesin yazmasını da isterim. herşey toz pembe olsun istiyor gönlümüz ama olmuyor. hamilelik daha 1. sınav annelikte doğum bebeklik çocukluk yetişkinlik bile ciddi sorumluluklar sorunlara gebe oluyor olacak. önceden deneyimleri duyarsak kendimizi hazırlarsak sonuçta çözümlerimiz farklı bile olsa aklımızda alternatifler bizi rahatlatır. bir de gerçekten sorgulamadan he dememek sart. çok iyi niyetli yurumuyor sistem. kişi olarak vicdanlarına kalıyorsun.

Canım bak bi şeyi 40 kere sölersen olurmuş. Sen bunu çok fazla dile getiriyorsun kendine bu işkenceyi yapma artık. Zamana bırak.
aynen yaa ben de saldim gitti artik kizim saglikli kg su ii rabbim ne zamn nasip ederse ozman gelsin...artik hersey cok guzel olucak en zor donemleri bitti.....

wallaaa hayatim bunlari bilmemiz cok onemli internette olasiklari okumaktansa ben sizlerin yasadiklariniza daha cok onem weriorum...goggle sarilik desemde bicok sey ojurum ama deneyimlemis birinden duymak cok daha ii oluyor....ben herkesin hersei paylasmasindan yanayim...malesef gercekler aci....kendi yasadiini karsindaki kirmadan paylastiktan sonra bnce problem yok....suan onumuzde zorluk dogum sutumuz sarilik belli basli ana konular kaldi ne kadar deneyim paylasilirsa ay bole bole oluodu normaldi yada artik endiselenmeli gibi fikirlerimiz olusur....sarilik konusu bizim sutumuze ozellikle bagli oldugunu anladim ve sutum olmazsa die endiseleniorum cunku bazi hemsireler yeter emdir gelir gibi bazen mama wermio mus hemen bu da sariligina yol acar ....gebertirim onu umugunu sikarim disardan alinmio mu ilk mama yanimda goturemmi ya

Ben de bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladım :) hazır olanları da çantamıza koydum :)
Kararsız kaldım bir tane büyük valiz mi yapsam iki tane ayrı ayrı çanta mı hazırlasam acaba.
Nolur nolmaz çanta hazır olsun da ama daha yatağımız yok :)

canim yani her sarilikta hastanede yatmior mu....dr.un tutumuda cok onemli dimi yaaaa bizim bu konuda bilmemiz gereken ne bebekte nasil belirtiler oluyor.

canim benim wardi die 2 tane yaptim....benim minik waliz kizimada pembe spor canta cunku chicoo bebek cantamiza sigmadi esyalari....en azindan ayri olsun benim kirlim temizim ona degmesin dedim sanki....

bestecim hastanede hemşire odasından temin edebiliyorsun mamayı yanında şu kucuk biberonlar varya cam olanlar minicik uzerinde mg göstergesi olsun hemşire ne kadar mama ne kadar su anlatacak sana .bide kucuk bi çay kaşığıyada mama kaşığı onla gerekirse mama verebilirsin.mama çeşitleri vardı orada daha sonra biz eve cıkınca almıştık sma 1 numra ama kutu bitmeden bebekte emdiği için kutu bitmeden tarihi geçtiği için atmıştık biz.
hastane çantasına ben o kucuk biberonlardan sterilize ettikten sonra koydum içinede azıcık zemzem suyu koydum.azıcık içirmemi tembihlediler

İki tane küçük iyi oluyor canım birini ebelere verirsin gerekirse

Ben cantama steril biberon koydum. Bu ayki alisveristede mama alicam tabi hastanedekilere gostermemek lazim. Sezaryen olacagi icin hemen kendimi toplayamam belki sen biberonda mama verirsin 1 saat icinde diye sıkı sıkı tembihledim :) oda yazik hemsireler verir diyo ama belki o an bi aksilik olur hemsireler veremez o yuzden tedbir almak lazim diye dusunuyorum :)

ARADA BİR NİSAN KALDİ COK PANİK OLUOM DUSUNUNCE SEBEBSİZ BİLMİOM (((( KORKUOM
ben aventin en minik biberonunu koydum yaaa olmaz mi almadim o minik camlardan kapaklisini bulamadim die....

iste bundan korkuom bende sezaryen olcam ya bende )))))) dr.mun hala haberi olmasada.......ufff wermezse hemsire kocis gider alir artik hemen yaaa

kizlar bebek dogdu en gec kac saat icinde emmeli.....
.birde biz sekerleri olanlar hastanede ozellikle yapilcak dikkat edilcek bisi war mi...ilac ti serumdu ne bilim dr yada hemsirede dikkat etmemiz gereken....

ARADA BİR NİSAN KALDİ COK PANİK OLUOM DUSUNUNCE SEBEBSİZ BİLMİOM (((( KORKUOM

ben aventin en minik biberonunu koydum yaaa olmaz mi almadim o minik camlardan kapaklisini bulamadim die....

olur canım nie olmasın mg ayarlaması yapabildikrten sonra fark etmez.

Selam kızlar.. Sarılık mevzusu konuşulmuş sarılığın tek ilacı emzirmek bol bol emİrmek gerekiyor. Bol sütümüz olur inşallahh

Tüm sabrımıza rağmen artık dayanamayıp bebeğimizin odasının siparişini verdik bugün :) 2-3 gün sonra gelecek inşallah. İşte oda takımımız :)) 3 kapılı ve büyüyebilen dönüşebilen özelliklerde..

Mobilyayı internetten aldık ama yatağını almadım biraz daha araştırmak için listeden çıkardım onu. Yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? İnternetten araştırdım Yarı ortopedik yataklar öneriliyor ama hangi markalarda var, satın alan veya daha önceden kullananlar var mı aranızda??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kafama edeyim kafama o kadar bilirim zeytinyagi mucizelerini yag vic vic olur die kullanmadim....kokar die kullanmadim.....yaa ne koku ne vic viclik hemde be da wa ufff aglicam sinirden acaba catlamazmidim yaaa

iste bundan korkuom bende sezaryen olcam ya bende )))))) dr.mun hala haberi olmasada.......ufff wermezse hemsire kocis gider alir artik hemen yaaa
Sezaryen olacaksan sana tavsiyem yanina rezene cayida al. Serumu cikartip ilk yuruyusu yaptiktsn sonra sadece sivi seyler icebiliyorsun gaz cikartana kadar. Rrzene gaz cikartmayi kolaylastiriyor :) mama isine gelince cok kasmamak lazim ben devlette ysptim ilk fogumumu o zaman bebek zaten agliyordu ben acim diye mecbur ameliyattan cikan butun bebeklere mama verilmisti. Sonra mama istedigimizde hemsireler sorun cikarmisti vermemek icin bende anneme siparis vermistim gelirken ketil ve mama getirin diye gizli gizli 3 saatte bir once emzirdim ustune mama takviyesi yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…