Eki Görüntüle 1041508
Bende bunun 45 yıllık olanı var :) alt kısmı kayık şeklinde sallanabiliyor yani, süslemesini teyzem yaptığı için çok daha afilli, kat kat tül fln, bence böyle daha güzel ama bakalım nasıl olacak.. belki bu şekilde kurmaya ikna ederim bizimkileri
cmm.haramidere carrefour arkasinda eskidiji diye spotcular carsisi var.ordan begendik.acik renkli olani alicam.beyazida var.etrafindaki yatak koruyucu firfirlar ve sungeri dahil.nerden alıcaksın bende istiyorum, guvenemedim sitelere, birde yatak takımı dahilmi.
canim yani her sarilikta hastanede yatmior mu....dr.un tutumuda cok onemli dimi yaaaa bizim bu konuda bilmemiz gereken ne bebekte nasil belirtiler oluyor.
Ay bir de bebişlerimiz için özellikle ilk 1 ay sadece ve sadece saf bebek zeytinyağı kullan dedi. Benim aldıgım sampuan, kremleri begenmedi. :))
Sonrası için de hep organik ürünler kullan dedi, mustela bübchen fln almıstık, kimyasal bunlar hep dedi. O kadar dogal kalabilecek miyim bilemedim ama...
Göğüs ucu kremi için ise artık Lansinoh tavsiye etmediklerini, Annua denilen yine doğal bir krem tavsiye ettiklerini söyledi... Ben ikisinden de almıştım...
Annuayı Zeytinburnu dogal bitki bahcesinden almıstım baya önce..
Canm cok sagol ama malesef kargoyla gelse bile en az 10 gun yolda kalicaktir dolapta gönderilseydide olabilirdi... bizim buradada turk kurt arap vsvs magazalar var o magazalarda halal yazan sucuk cesitleri cok var türkiyeden geliyir cogu onlardan 1 tane alicam sanirim bi kac marka var öyleCanim biz burda guvenilir bulup pisiriyoruz ama senin orda bulman zor.
Ben bile su an tasindigim yer kucuk ve turistik oldugu icin ozellikle et urunleri konusunda hic bir dukkana guvenemiyorum. Cözümü yeni buldum, katki maddesi ve haram maddeler yönünden hassas olan bi site var farksepeti.com biraz incelersen türkiyeden caninin istedigi cogu seyi bulabilirsin. Bide sitedeki nakis gida ve mentat ürünleri koruyucu madde yönünden cok hassas, yillardir baska peynire elim varmiyor, bunlari yerken icim rahat. Turkiye icin 85 tl den sonra kargo ücretsiz, yurtdisina da gönderiyolar ama ücretsiz kargo limiti ayni midir bilmiyorum incele istersen
bebekte cilt, gözün beyazları sararıyor. başka extra birşey çıkmadı. bilurubin kandan ölçülüyor. yuksek se başka sakıncaları var heralde. ablamın kilerde sarardılar ama 1 hafta da duzeldiler evde.benimkinin biraz daha uzun surdu. annem hepiniz oldunuz sarı tulbent koyuyorduk geçiyordu diyor :)))
kızlar bugun bebeğimin mobilyaları geldi. havalandırmak için ekstra 2 hafta istemelerine rağmen hiç de havalandırılmış gibi değil felaket kokuyor. mobilya kokusunun nasıl giderileceği hakkında bilgisi olan var mı? satıcı bana çamaşır detarjanı+arap sabunu+domestos+fabuloso karışımıyla 3 defa silerseniz koku kalmaz dedi. bgn önce kaba pisliği alındı sonra bu karışımla silindi ama ev koktu resmen. gece oldu camı kapadım sabah erkenden açıcam yine akşama kadar havalandırıcam. sirkeyle falan mı silsem ya da bol domestosla :)
kızlar bugun bebeğimin mobilyaları geldi. havalandırmak için ekstra 2 hafta istemelerine rağmen hiç de havalandırılmış gibi değil felaket kokuyor. mobilya kokusunun nasıl giderileceği hakkında bilgisi olan var mı? satıcı bana çamaşır detarjanı+arap sabunu+domestos+fabuloso karışımıyla 3 defa silerseniz koku kalmaz dedi. bgn önce kaba pisliği alındı sonra bu karışımla silindi ama ev koktu resmen. gece oldu camı kapadım sabah erkenden açıcam yine akşama kadar havalandırıcam. sirkeyle falan mı silsem ya da bol domestosla :)
kizlar bebek dogdu en gec kac saat icinde emmeli.....
.birde biz sekerleri olanlar hastanede ozellikle yapilcak dikkat edilcek bisi war mi...ilac ti serumdu ne bilim dr yada hemsirede dikkat etmemiz gereken....
cmm.haramidere carrefour arkasinda eskidiji diye spotcular carsisi var.ordan begendik.acik renkli olani alicam.beyazida var.etrafindaki yatak koruyucu firfirlar ve sungeri dahil.
uff insallah cok bisi yasamayiz yaaaa....ewde fala atlatmak cok ii dir heralde kuwezde birakmak cok aci....allahim herkese sabir wersin....
Tüm sabrımıza rağmen artık dayanamayıp bebeğimizin odasının siparişini verdik bugün :) 2-3 gün sonra gelecek inşallah. İşte oda takımımız :)) 3 kapılı ve büyüyebilen dönüşebilen özelliklerde..
Mobilyayı internetten aldık ama yatağını almadım biraz daha araştırmak için listeden çıkardım onu. Yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? İnternetten araştırdım Yarı ortopedik yataklar öneriliyor ama hangi markalarda var, satın alan veya daha önceden kullananlar var mı aranızda??
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen canm sorun olmustu tövbe etmistik saniyordum esim dun gidip oto koltugunu siparis vermis yine yurtdisindan napicam bilmiyorum yine gecikmez insallah... gecikirse bebegi hastaneden bile cikaramayiz burada yasak oto koltugu olmadan bebegi arabaya bindirmek dedigim gibi umarim vaktinde gelirayy evet kargo sorunun olmuştu senin dimi neyseki geçte olsa kavuştunya onada şükür. strese sokuyolar insanı vallahi.
yapmak isterim ama hiç zmanım yok ki ..işlerim çok yoğun benim bunlarıda geceleri yaptım zaten ilerde gece içinde zman bulabileceğimi hiç zannetmiyorum
gunaydinnn iyi haftasonlari
bugun eminonune gitmek niyetindeydim.sagnak yagis bekleniyormus.korkuyirum hen uzak hem yakalanirsam yagmura diye korkuyorum.
hafta icide is var.izin alamiyorum.haftaya cmt.doluyum.hem eminonu cumartesileri oglene kadar.eşimde gitme diyioo.
onun rizasinin olmadigi herseyde basima bisey gelmistir.napicam offfff
hava simdilik guzel gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?