2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar az once koska nin fabrika satis magazina gittik.bebek cikolatasi hani su renkli ustu cicili kurdelali suslulerin kilosu 95 tl idi...

bu konuda siparis veren varmi.fiyat alan yada?

nerden alıcaksın bende istiyorum, guvenemedim sitelere, birde yatak takımı dahilmi.
cmm.haramidere carrefour arkasinda eskidiji diye spotcular carsisi var.ordan begendik.acik renkli olani alicam.beyazida var.etrafindaki yatak koruyucu firfirlar ve sungeri dahil.

kızlar bugun bebeğimin mobilyaları geldi. havalandırmak için ekstra 2 hafta istemelerine rağmen hiç de havalandırılmış gibi değil felaket kokuyor. mobilya kokusunun nasıl giderileceği hakkında bilgisi olan var mı? satıcı bana çamaşır detarjanı+arap sabunu+domestos+fabuloso karışımıyla 3 defa silerseniz koku kalmaz dedi. bgn önce kaba pisliği alındı sonra bu karışımla silindi ama ev koktu resmen. gece oldu camı kapadım sabah erkenden açıcam yine akşama kadar havalandırıcam. sirkeyle falan mı silsem ya da bol domestosla :)

canim yani her sarilikta hastanede yatmior mu....dr.un tutumuda cok onemli dimi yaaaa bizim bu konuda bilmemiz gereken ne bebekte nasil belirtiler oluyor.

bebekte cilt, gözün beyazları sararıyor. başka extra birşey çıkmadı. bilurubin kandan ölçülüyor. yuksek se başka sakıncaları var heralde. ablamın kilerde sarardılar ama 1 hafta da duzeldiler evde.benimkinin biraz daha uzun surdu. annem hepiniz oldunuz sarı tulbent koyuyorduk geçiyordu diyor :)))

bebek zeytinyağı diye ayrı bir şey mi varmış? kullan derken poposuna mı yoksa tüm vucuduna mı dedi? ben de mustela aldım peki ebe organik ürünler derken neyi kasdediyor? bir de lansinohu nıye tavsiye etmıyorlarmış artık? dr oetker reklamı gibi oldu :) babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi :)

Canm cok sagol ama malesef kargoyla gelse bile en az 10 gun yolda kalicaktir dolapta gönderilseydide olabilirdi... bizim buradada turk kurt arap vsvs magazalar var o magazalarda halal yazan sucuk cesitleri cok var türkiyeden geliyir cogu onlardan 1 tane alicam sanirim bi kac marka var öyle

uff insallah cok bisi yasamayiz yaaaa....ewde fala atlatmak cok ii dir heralde kuwezde birakmak cok aci....allahim herkese sabir wersin....

canim ben ilik sirkeli sula sildim ama 1 ay olmasina rahmen hala tamamen gitmedi o gun odanin kapisi kapali kalsin hemen kokuo...halidi perdedi dolapti bi suru yeni sey ceyiz asilirken kokar ya hersey yeni yeni pyle dusun....hergun cami aciom ben aksama kadar havalinio guzel havalarda...

O koku kolay gitmiyor bizim de beşik geç gelmişti büyük olduğu için taşıyamıyorduk da o yüzden ilk iki üç ay ben oğlumşa salonda yatmıştım

kizlar bebek dogdu en gec kac saat icinde emmeli.....
.birde biz sekerleri olanlar hastanede ozellikle yapilcak dikkat edilcek bisi war mi...ilac ti serumdu ne bilim dr yada hemsirede dikkat etmemiz gereken....

Canm ben.gecen gun tahlil icin saglik ocagina gittim hemsire bana biraz bilgi verdi,bebek.dogduhunda ilk yarim saat icinde kesinlikle emzirmelisin olaki sezaryan oldun ayilamadin orda yaninda kim varsa bebegini memeye tutsn sen kendinde olmasan bile dedi.o ilk sut onemliymis sarilik vs den koruyomus bebegi ve bebegin en.guclu emme refleksi dogduktan sonraki ilk yarim saat icinde gelisiyomus sonradan vernek refleksi azaltabilir dedi.kizlar insallah hepimiz saglikla kavusur emziririz bebelerimizi gonlumuze gore

uff insallah cok bisi yasamayiz yaaaa....ewde fala atlatmak cok ii dir heralde kuwezde birakmak cok aci....allahim herkese sabir wersin....

internette yazan değer 12, 12 ustu olunca sanırım fototerapi yapılıyor. ama çok ciddi zararları 25 ustu olusa oluyor ki kan değişimi gerekiyormuş. anne sutunden dah hızlı tepki yapıyormuş mama. sanırım 11 gördük biz sonra ağır ağır duşuse geçti. ağır ağır 1 ayda bitti. gerçekten iyi bir dr da araştırmakta fayda var bence. çocuk doktorunu seçmek lazım. hastaneden çıktıktan 3 gun sonraki kontrol mühim. iyi bir dr adı almakta fayda var. hastaneyi sorup soruşturun. bebek kontrolü pakete dahil oluyor.

Bu hangi marka ve ne kadar? Çok beğendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canm sorun olmustu tövbe etmistik saniyordum esim dun gidip oto koltugunu siparis vermis yine yurtdisindan napicam bilmiyorum yine gecikmez insallah... gecikirse bebegi hastaneden bile cikaramayiz burada yasak oto koltugu olmadan bebegi arabaya bindirmek dedigim gibi umarim vaktinde gelir
bakarsin kizin biraz buyuyunce yaparsin canm keske benimde böyle imkanlarim olsa el isine merak sardim ahtta bebis icin 4 patik ördum ama surekli istedigim ipi bulmada zorlandim ya rengini sevmedim ya seklini Turkiye o yönden cok zengin ya yeterki insanin el isine meraki olsun hersey her zaman bulunuyor tabi senin gibi hamaratli olanlara buyuk bir firsat canm

Kiz kardesimin biletini cumartesiye kesicez malesef Turkiyeye gitmesine son 1 hafta...

keske bu ay degilde bebek dogduktan sonra gitseydi onlarada rahat rahat istedigimi secip alabilseydim ama bu ay asiri sekilde masraflar ustuste geldi kardesimin gidis masraflari bileti ona hediye olarak aldigimiz telefon daha bebege alinacak buyuk esyalar oto koltugu, alt degistirme masasi, ve bizim eve lazim olan koltuk masasiydi foto makinesiyle hala eksigimiz var bunlar buyuk olanlar kucukleri saymiyorum
Kardesime telefonla anneme istedigi su isiticiyi aldim bunlar az geliyor bana birazda para yolluycam... kardeslerimede bisey yollamak istiyorum onlarinda parasini yollasam hediyelerini kendilerimi alsa acaba? bi yandanda isvecten biseyler göndermek istiyorum napsamki bizi maddi yönden dahada zorlamayacak biseyler olarak ne alinabilir aklimada bisey gelmiyor tek bildigim herseyin hic beklenmedik anda vakitsiz olmasi

gunaydinnn iyi haftasonlari
bugun eminonune gitmek niyetindeydim.sagnak yagis bekleniyormus.korkuyirum hen uzak hem yakalanirsam yagmura diye korkuyorum.
hafta icide is var.izin alamiyorum.haftaya cmt.doluyum.hem eminonu cumartesileri oglene kadar.eşimde gitme diyioo.
onun rizasinin olmadigi herseyde basima bisey gelmistir.napicam offfff

hava simdilik guzel gozukuyor

Günaydın güzel anneler ve bebişleri
güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle inş herşey istediğiniz gibi olur mutlu huzurlu sağlıklı,
benim bu aralar hiç keyfim yokta mutsuz hissediyorum kendimi

canım bende gideceğim bugün birazdan kahvaltı edip çıkacağız.hava evet kötü ama bu bir şans bence geçen hafta biz eminönüne gidebilmek için 4 saat trafikte kaldıktan sonra gidemeden eve dönmek zorunda kalmıştık izdihamdan ne olduysa geçen hafta öyle şimdi hem erken gideceğim hemde hava kötü giden sayısı azdır diye düşünüyorum.yoksa başka türlü vakit bulamayacağım bende hazır eşimde tamam dedi bugün için.oğlumda anneannede kaldı akşam oda yok beraber halledip döneceğiz.beşiğimizin siparişinide nihayet verdik oda beni rahatlattı.bu hafta çantalarıda hazırlasam biraz çok mutlu olacağım.
evde hastamız var eşimin abisi kemoterapi almaya başladı bir haftadır bizdeler gelen giden bitmiyor bir türlü.bebeğe hazırlık için 4-5 haftasonundan başka zamanımda yok inşallah yetişir herşey.

bugün herkese çokkkkkkkk güzel bir gün olur inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…