Canm gecmis oslun oglusunda insallah az daha brkler.peki canm nasil bi tedavi uyguladilar sanci icin? Birde sanci nasil oldu yani kasiklrinmi agridi biraz bilgi veririmisin
mrb lohusa pijamasını internetten alan var mı? Daha önce 2-3 hafta kadar bi marka söylenmişti ama hatırlayamadım? Yardımcı olurmusunuz?
Tabii canim.Tedavi uygulamadilar.Ama 2 kez,ustuste nstye soktular sancisi var bebisinin dedi.Suyun yada nisan gelirse gel hemen dedi.Sadece karnina ve belime agri girdi.Ama terliyecek kadar sancilandim daha sonralari kasiklarima ve catimada agrilar girdi 6 saat hastanedeydim.Topallamaya basladim uzerine iki gundur.
mrb lohusa pijamasını internetten alan var mı? Daha önce 2-3 hafta kadar bi marka söylenmişti ama hatırlayamadım? Yardımcı olurmusunuz?
kızlar eminönüne gittim bebek şekerimi kapı süsümü pijama gecelik olayını hallettim hatta gitmişken mevlüt elbisesini bile aldım.çok yoruldum ama çokta mutluyum.bu hafta epeyce iş bitti şimdilik.
Anladim canim Rabbim yardimcimiz olsun ins.Zaten gittigimde 10 dogumdan fazla vardi oyle lafarasinda sordumda 35-38 arasi hepsi birtane 39 ve birtanede 41 vardi.Anliyacagin dogumumuz yakin galiba.Allahim yardim etsin bize ins.Anladim cnm acilman yoktur diye belkide tedavi verrmediler.ya bnmde karnim sertlesiyo kasilmaymis nst ye gitmedim ama girsem bnmde sancim cikar belki.bnmde bugun ksiklarimda agri gi i bise var karnimda davul gibi allah sonumuzu hayir etsin.magnezyum.kullaniuorum bende doktor sertlesmrler normal bunu ic duzelir dedi o anlik rahatlatiyo ama sonra dewamm
Aynen yaa bende aynilarini yasiyorum.Ben esimin annesiyle yasiyorum babamiz vefat etti cunku.Oda beni cagirsin istiyorum gecende bi gidelim dedi gittik biraz alisveris yaptik ama tamamlamadik.En kisa zamanda tamamlamak istoyorum ama annemede soylemiyorum utaniyorum acikcasi.Zaten benimki cok merakli cok acele ediyor korkutuyo arasiraAllah icinize sindirsin gule gule kullanin insallah.. Darisi basimiza artik :) ben de cok hevesleniyorum gidip almak icin ama tek basima yapmak istemiyorum bunlari. Ablamin bebegi oldugunda onun aklina gelmeyecek kadr detaylari planlayip alisverisini yapmistim. Simdi de ben birisi benim icin biseyler dusunsun istiyorumonlar almasa bile bana zaman ayirip hadi gidelim desinler. Bi bakiyorum herkes kendi telasinda, cagirsam rahatsiz edecekmisim gibi geliyor...
canim ben ilik sirkeli sula sildim ama 1 ay olmasina rahmen hala tamamen gitmedi o gun odanin kapisi kapali kalsin hemen kokuo...halidi perdedi dolapti bi suru yeni sey ceyiz asilirken kokar ya hersey yeni yeni pyle dusun....hergun cami aciom ben aksama kadar havalinio guzel havalarda...
O koku kolay gitmiyor bizim de beşik geç gelmişti büyük olduğu için taşıyamıyorduk da o yüzden ilk iki üç ay ben oğlumşa salonda yatmıştım
Doğum temizliği için anestol kullanıcak mısınız kızlar.Yada nasil yapiyorsunuz.
anestol ne ki arkadaaşım ben hiç duymadımm:44::44::44:
Selam KIZLAR yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım malum depresyondayım şimdi o yüzden canım hiç bişey istemiyor. Bu arada dün ya unnado ya butik bebede gördüm davete hazırlık mı ne öyle bi kampanya vardı. Okadar güzel Mevlüt kıyafetleri vardıki anlatamam bakmanızı tavsiye ederim. Birazdan kayınvalideme yemeye gideceğim iyiki çağırdı yemek yapmakta istemiyordu canım aç kaldırdım :) belki çarşıya doğru giderim bi dolanırım önce. Inanın 2 haftadır dışarı çıkmıyorum heralde :)
Merhaba kizlar griple bogusuyorum cpk agir geciyo burnum ve dudaklarim yara doktu 2gece once burnumdan nefes alamadigim icin carpintim tuttu ve solugu hastanede aldim serum taktilar ama hicbir faydasi olmadi ilac yazdi doktor ictigimden beri daha iyiyim yatiyorum hep anacim bakiyo bana saolsun kizlar gecenlerde bi doktora gittim bebegin kilosunu 1500 dedi dun tekrar gittim budefa kendi doktoruma 1400 dedi bebek kilo verebilirmi anne karninda ya kafam karisti kendi doktorumada soylemedim baskasi boyle boyle soyluyo diye o doktor gayet saglikli hersey yolunda derken kendi doktorum 1 hafta geri diyo icimden diyorumki normal 1 hafta geri olmasi adet olur olmaz hamile kalmiyoruz adet nolduktan 1 hafta sora kaliyoruz cogumuz oyle deilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?