2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar az once koska nin fabrika satis magazina gittik.bebek cikolatasi hani su renkli ustu cicili kurdelali suslulerin kilosu 95 tl idi...

bu konuda siparis veren varmi.fiyat alan yada?

Bende bir pastane ile görüştüm kilosu 80 tl idi. Alacaktım ama adam bozulabilir dedi :) beklemedeyim :)

Günaydın güzel anneler ve bebişleri
güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle inş herşey istediğiniz gibi olur mutlu huzurlu sağlıklı,
benim bu aralar hiç keyfim yokta mutsuz hissediyorum kendimi

Bende mutsuzum yapmak istediğim hiç birşey yok canım çok şıkkın bunaldım. Pazartesi doğum öncesi iznimi alıyorum. Umarım doktorum izin verirde bi hafta falan ailemin yanına gidebilirim 1 saatlik yok izin versin inş çok pis depresyondayım

Bende bir pastane ile görüştüm kilosu 80 tl idi. Alacaktım ama adam bozulabilir dedi :) beklemedeyim :)

Gunaydin annisler mutlu haftasonlari herkese.bise soracam bende bikac gundur arada gelip giden mide bulantilari var normalmi?? Dun gece hafif oldu bugun sabah kahvalti sonrasi oldu birde cok istahsizim yaa insallah normaldirrrr

yok canım mevlutte değilde eve yada hastaneye ziyarete gelenlere vermeyi dusunuyorum.oda işte yakın akrabalara
çiçekte sabundan arajman...ısımde yazılabiliyor .daha uzun sure kullanılıyor ve mis mis kokuyor.kardeşcağızım dusunmuş...

arkadaşlar bu yastıklardan aldınızmı?gercekten rahat oluyormu?emzirdikten ve gazını cıkardıktan sonra yan yatırmak gerekiyorya...uzun sure tutamazdım ay eli altta kaldı ay eli morardı vs vs..bide kafası yassılaşmasın diye surekli pozisyon değiştirtir ya buyukler ne dusunuyorsunuz bu konuda

Gunaydin annisler mutlu haftasonlari herkese.bise soracam bende bikac gundur arada gelip giden mide bulantilari var normalmi?? Dun gece hafif oldu bugun sabah kahvalti sonrasi oldu birde cok istahsizim yaa insallah normaldirrrr

Olabilir canım benimde ilk zamanlardaki gibi diş fırçalarken ve hap içerken çok bulanıyor.iştahsız değilim ama Arş'da canım hiç bir şey istemiyor.

Günaydın herkese mutlu haftasonları.. Biz bugün doktor kontrolüne gitcez. Oğluşumuzu görcem inşallah. Bide çalışamaz raporu alcam. Tatile başlamış bulunmaktayım :) şimdiye kadar zaman çok çabuk geçti. Bakalım evdeykennasıl geçecek.

iyi geçer inşallah kontrol, evdeyim ben hep hiç sıkılmıyorum, hiç de bişey yapmadan pat akşam oluyor.

Günaydın herkese..hamileliğimizin sonuna yaklaştık artık şikayetlerimiz cogaliyo ama guzel taraflarını da düşünüp tadını çıkarmaya çalışmak gerek..karnımızda hissettiğimiz son zamanlar diye mesela..herkese guzel bir gun diliyorum..

Handrake ve bestekiz
cevaplaniriniz icin cok sagolun.bugun ishalin 3. Gunu dr u aradim.renk degisikligi ve ishal yediklerinden kaynaklidir onemli gorunmuyor.patates leblebi ye bol su ic dedi.gecmezse pzt gel dedi..bende halsizlik yapti yatiyorum.icim de cok rahat degil.ama guzel kizim annesini cok guzel tekmeliyor teyzeleri

Koklayacaksin annesi zaman ne hizli gecmis,gecermi diyorduk oysa.benim esimin ruyalari hep cikar.en hayirli zamanda dogsun insallah

Bu akşam yatağımız geliyor bizimde :)
Tüm eşyalar hazır,azcık havalanınca yerleştirecem..
Hastane çantama koyacaklarımda tamam birtek yerleştirecem..
Çantada;
Bebişe 1 kaç battaniye,1 er tane askılı,kısa kollu tulum (takımların içine giydirmek için terlerse diye atlet niyetne),2 zıbın,1 adet hastane çıkışı,1 adet 2li takım,1 adet normal tulum,şapka,ağız mendili,çorap,küçük havlu,eldiven hazırladım..
Alışveriş yaptığımızda bayan çok küçük bir biberon önerdi bize 30 ml lik,ilk zamanda yanınızda bunun olması yeterli dedi,su içmeye başladığındada çok işe yarayacak demişti hastane çantasına onu koyacam..Emzik vs onlarıda ayarladım,steril edilecek sadece..

Pişik kremine karar veremedim Bepanthol,Sudocrem ya da bildiğimiz el yapımı pembe kutu oluyor ya küçük ondan mı alsam bilemiyorum?:44:

Kendim içinde çantaya 1 gecelik 1 sabahlık 2 pijama takımı,göğüs kremi,kalkanı,göğüs pedi,havlu,çorap,bakım ürünleri,tek kullanımlık ve pamuklu olmak üzere 5 çamaşır,emzirme atleti hazırladım..
Aklıma gelmeyenler ya da süs vs olan şeylerde var :)

Şimdilik böyle..
Bakalım ne zaman bizimle olacak kızım,ne zaman kokusuyla mükafatlandıracak bizi,evimizi

Bize hediye geldi..Gelmeseydide almayı düşünüyordum..Uzun süreli olmasada en azından emdikten sonra uyuduğunda fln işimize yarar gb geliyor..Sürekli aynı tarafa yatırmadıkçada sorun olmaz sanırım..

Evet gerçekten hızlı geçti aslında :)
34. haftalar şaka gb :)
Eşimin rüyası çıkmasın diye dua ediyorum bende :)
Bir özlüyorum,bir de şuan ki zamanlar çok güzelmiş aslında tadınıda çıkarıyorum :) Elimin altında artık sertçe olması,ayaklarını kaydırması fln çok çok güzel :) Özleyecez sanırım bugünleride..

ayyy evet yaaa ne güsel nereye gtsek oraya geliyolardı bizimle içimizde taşıyoduk hayırlısıyla kolaycacık doğuruverelim ini

ayyy evet yaaa ne güsel nereye gtsek oraya geliyolardı bizimle içimizde taşıyoduk hayırlısıyla kolaycacık doğuruverelim ini

Ins.kizlar sizede gunaydin ama oglusum biraz meraklandi disariya iki gun,once sancilandi cok,yaklasmis gunu dedi doktor.Nstye girdim iki kez 6 saat sanci cektim.Sancili gozuktu bebisde.Ogunden beri belim kasiklarim ve catim agridan kopuyor.Iki gun icinde kendimden gectim resmen.Topallamayada basladim.Dua edin,oglusuma teyzeleri daha kucuk birazdaha sabretsin en azindan,akcigerleri gelisene kadar.Rabbim tum bebeklere ve annelerine saglik ve rahmet versin ins.

Bu hangi marka ve ne kadar? Çok beğendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demonte mobilya diye bir firmanin. Fiyati gercekten cok uygun. 3 kapili gardroplu ve buyuyebilen besikli takimi 1200 tl. Hem kiz hem erkek bebekler icin uygun renkte diye dusundum. (İlerde kizim olursa onda da kullanirim:))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

zamanında hayırlısı ile gelsin oğluşun yavrucuklarımız inş yatarak dinlen hep.gez dolaş ama sonrasında oturma yat. sağlıkla gelsin inş

zamanında hayırlısı ile gelsin oğluşun yavrucuklarımız inş yatarak dinlen hep.gez dolaş ama sonrasında oturma yat. sağlıkla gelsin inş

ins.canim doktor yurumeyi yasakladi bi tuvalete kalk dedi erkenciymis bebisimiz dio.4 nisana kanuniden randevu aldim gozukucem bidaha korkuttu beni tombisim.

mrb lohusa pijamasını internetten alan var mı? Daha önce 2-3 hafta kadar bi marka söylenmişti ama hatırlayamadım? Yardımcı olurmusunuz?

Canm gecmis oslun oglusunda insallah az daha brkler.peki canm nasil bi tedavi uyguladilar sanci icin? Birde sanci nasil oldu yani kasiklrinmi agridi biraz bilgi veririmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…