Kizlar az once koska nin fabrika satis magazina gittik.bebek cikolatasi hani su renkli ustu cicili kurdelali suslulerin kilosu 95 tl idi...
bu konuda siparis veren varmi.fiyat alan yada?
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle inş herşey istediğiniz gibi olur mutlu huzurlu sağlıklı,
benim bu aralar hiç keyfim yokta mutsuz hissediyorum kendimi
Bende bir pastane ile görüştüm kilosu 80 tl idi. Alacaktım ama adam bozulabilir dedi :) beklemedeyim :)
uff bayildim mevluttemi dagiticaksin sen hayatim o bebisleri....ama cicekli olani anlayamadim....
bir aci tecrube daha kiamam yaaa....sana dicem bende wericem seb kendi cocuguna werme uyuzlar ufff cok korkuorum bu insanlarin acimasizligindan.....
Gunaydin annisler mutlu haftasonlari herkese.bise soracam bende bikac gundur arada gelip giden mide bulantilari var normalmi?? Dun gece hafif oldu bugun sabah kahvalti sonrasi oldu birde cok istahsizim yaa insallah normaldirrrr
Günaydın herkese mutlu haftasonları.. Biz bugün doktor kontrolüne gitcez. Oğluşumuzu görcem inşallah. Bide çalışamaz raporu alcam. Tatile başlamış bulunmaktayım :) şimdiye kadar zaman çok çabuk geçti. Bakalım evdeykennasıl geçecek.
kizlar selam .....nasilsin hava nie kapali bugun hic oldu mu simdi ya hu .....
İSHAL olan arkadas yesil tehlikeli die biliorum panik olma ama bisi dokunmus olmasin ....bi dr gorun istersen kuzenime dr.yesile donerse gel demisti ishal olmustu ama hamis degildi....
BEBEK BEZİ kizlar bebek bezini 1numara prima beyaz da aldim yeni dogan yaziodu uzerinde cok memnun kalinmis die duydum ondan aldim....
İSLAK MENDİL prima beyaz yeni dogan hassas ciltler aldim birde chico cansisbaby nivea war....bunlardan da 3 lu paketlerinden aldim birer tane hangisinden memnun kalirsam dedim....simdi bunlar cok mu zararli anlayamadim....
Geçmişte okunacak 40 sayfam fln var
Herkes iyidir inşallah..
Dünde hastanedeydim,Nstye girdik normal,bebeğin eşi için dooplere gün verdiler..Doktor ultrasonla tam göremedim alt tarafı dedi istedi..Normal doğuma engel mi şuan diye bakılacak..Halbuki normaldi
Son zamanların yeni yeni süprizleride sarmaya başladı..Artık herşey hem cok daha tedirgin edici çok daha mutluluk verici..
Bir an önce 2 elime sığmış minicik vücudunu koklamak istiyorum kızımın..
Eşim rüyasında 13 Nisanda doğum yaptığımı görmüş:18:
arkadaşlar bu yastıklardan aldınızmı?gercekten rahat oluyormu?emzirdikten ve gazını cıkardıktan sonra yan yatırmak gerekiyorya...uzun sure tutamazdım ay eli altta kaldı ay eli morardı vs vs..bide kafası yassılaşmasın diye surekli pozisyon değiştirtir ya buyuklerne dusunuyorsunuz bu konuda
Handrake ve bestekiz
cevaplaniriniz icin cok sagolun.bugun ishalin 3. Gunu dr u aradim.renk degisikligi ve ishal yediklerinden kaynaklidir onemli gorunmuyor.patates leblebi ye bol su ic dedi.gecmezse pzt gel dedi..bende halsizlik yapti yatiyorum.icim de cok rahat degil.ama guzel kizim annesini cok guzel tekmeliyor teyzeleri
Koklayacaksin annesi zaman ne hizli gecmis,gecermi diyorduk oysa.benim esimin ruyalari hep cikar.en hayirli zamanda dogsun insallah
Günaydın herkese..hamileliğimizin sonuna yaklaştık artık şikayetlerimiz cogaliyo ama guzel taraflarını da düşünüp tadını çıkarmaya çalışmak gerek..karnımızda hissettiğimiz son zamanlar diye mesela..herkese guzel bir gun diliyorum..
ayyy evet yaaa ne güsel nereye gtsek oraya geliyolardı bizimle içimizde taşıyoduk hayırlısıyla kolaycacık doğuruverelim ini
Bu hangi marka ve ne kadar? Çok beğendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins.kizlar sizede gunaydin ama oglusum biraz meraklandi disariya iki gun,once sancilandi cok,yaklasmis gunu dedi doktor.Nstye girdim iki kez 6 saat sanci cektim.Sancili gozuktu bebisde.Ogunden beri belim kasiklarim ve catim agridan kopuyor.Iki gun icinde kendimden gectim resmen.Topallamayada basladim.Dua edin,oglusuma teyzeleri daha kucuk birazdaha sabretsin en azindan,akcigerleri gelisene kadar.Rabbim tum bebeklere ve annelerine saglik ve rahmet versin ins.
zamanında hayırlısı ile gelsin oğluşun yavrucuklarımız inş yatarak dinlen hep.gez dolaş ama sonrasında oturma yat. sağlıkla gelsin inş
ins.canim doktor yurumeyi yasakladi bi tuvalete kalk dedi erkenciymis bebisimiz dio.4 nisana kanuniden randevu aldim gozukucem bidaha korkuttu beni tombisim.zamanında hayırlısı ile gelsin oğluşun yavrucuklarımız inş yatarak dinlen hep.gez dolaş ama sonrasında oturma yat. sağlıkla gelsin inş
Ins.kizlar sizede gunaydin ama oglusum biraz meraklandi disariya iki gun,once sancilandi cok,yaklasmis gunu dedi doktor.Nstye girdim iki kez 6 saat sanci cektim.Sancili gozuktu bebisde.Ogunden beri belim kasiklarim ve catim agridan kopuyor.Iki gun icinde kendimden gectim resmen.Topallamayada basladim.Dua edin,oglusuma teyzeleri daha kucuk birazdaha sabretsin en azindan,akcigerleri gelisene kadar.Rabbim tum bebeklere ve annelerine saglik ve rahmet versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?