geçmiş olsun,
sen kaç haftalıksın canım?
benimde 1,5 hafta geri.
milletin çocuğu 2200 lerde iken benimkide 1800 lerde ve suyu az....
Saol canim suan 31 haftalik benim googleda hesapliyorum normal cikiyo benim doktor beni endiselendiriyo sanirim hep dikkatli olayim diye anlamadim gitti
veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
çok geçmiş olsun canım 2014 bebekleri biraz sabırsız galiba:44:veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
emla krem varya uyusturup ağda yapmak için fiyatı fazla geldi bana da acaba dedim gebelikte kullanmasına izin veriyorlarmı anestol kreme(uyuşturup ağda yapmak için) doktorlar.Ben nisanın 4üne randevu almıştım ozaman sorucam.Ağda yaptırmak istiyorum bkni bölgesine.:44:anestol ne ki arkadaaşım ben hiç duymadımm:44::44::44:
Bel ağrım var karnımda ağrıyor vajinamdada ağrı var ya doğuracam ya da bebiş aşağıya iniyor. Korkuyorum ya :S
kızlar ben bu aralar böyle çok yalnız hissediyorum kendimi. depresif bir ruh halim var, sizde de oluyor mu böyle şeyler? sürekli konuşacak zaman geçirecek birilerine ihtiyaç duyuyorum..
Off bende de var hepsı... Son haftalarda oluyordu sanırım
Bende mutsuzum yapmak istediğim hiç birşey yok canım çok şıkkın bunaldım. Pazartesi doğum öncesi iznimi alıyorum. Umarım doktorum izin verirde bi hafta falan ailemin yanına gidebilirim 1 saatlik yok izin versin inşçok pis depresyondayım
Handrake ve bestekiz
cevaplaniriniz icin cok sagolun.bugun ishalin 3. Gunu dr u aradim.renk degisikligi ve ishal yediklerinden kaynaklidir onemli gorunmuyor.patates leblebi ye bol su ic dedi.gecmezse pzt gel dedi..bende halsizlik yapti yatiyorum.icim de cok rahat degil.ama guzel kizim annesini cok guzel tekmeliyor teyzeleri
Koklayacaksin annesi zaman ne hizli gecmis,gecermi diyorduk oysa.benim esimin ruyalari hep cikar.en hayirli zamanda dogsun insallah
Bu akşam yatağımız geliyor bizimde :)
Tüm eşyalar hazır,azcık havalanınca yerleştirecem..
Hastane çantama koyacaklarımda tamam birtek yerleştirecem..
Çantada;
Bebişe 1 kaç battaniye,1 er tane askılı,kısa kollu tulum (takımların içine giydirmek için terlerse diye atlet niyetne),2 zıbın,1 adet hastane çıkışı,1 adet 2li takım,1 adet normal tulum,şapka,ağız mendili,çorap,küçük havlu,eldiven hazırladım..
Alışveriş yaptığımızda bayan çok küçük bir biberon önerdi bize 30 ml lik,ilk zamanda yanınızda bunun olması yeterli dedi,su içmeye başladığındada çok işe yarayacak demişti hastane çantasına onu koyacam..Emzik vs onlarıda ayarladım,steril edilecek sadece..
Pişik kremine karar veremedim Bepanthol,Sudocrem ya da bildiğimiz el yapımı pembe kutu oluyor ya küçük ondan mı alsam bilemiyorum?:44:
Kendim içinde çantaya 1 gecelik 1 sabahlık 2 pijama takımı,göğüs kremi,kalkanı,göğüs pedi,havlu,çorap,bakım ürünleri,tek kullanımlık ve pamuklu olmak üzere 5 çamaşır,emzirme atleti hazırladım..
Aklıma gelmeyenler ya da süs vs olan şeylerde var :)
Şimdilik böyle..
Bakalım ne zaman bizimle olacak kızım,ne zaman kokusuyla mükafatlandıracak bizi,evimizi
Bize hediye geldi..Gelmeseydide almayı düşünüyordum..Uzun süreli olmasada en azından emdikten sonra uyuduğunda fln işimize yarar gb geliyor..Sürekli aynı tarafa yatırmadıkçada sorun olmaz sanırım..
kızlar eminönüne gittim bebek şekerimi kapı süsümü pijama gecelik olayını hallettim hatta gitmişken mevlüt elbisesini bile aldım.çok yoruldum ama çokta mutluyum.bu hafta epeyce iş bitti şimdilik.
Selam KIZLAR yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım malum depresyondayım şimdi o yüzden canım hiç bişey istemiyor. Bu arada dün ya unnado ya butik bebede gördüm davete hazırlık mı ne öyle bi kampanya vardı. Okadar güzel Mevlüt kıyafetleri vardıki anlatamam bakmanızı tavsiye ederim. Birazdan kayınvalideme yemeye gideceğim iyiki çağırdı yemek yapmakta istemiyordu canım aç kaldırdım :) belki çarşıya doğru giderim bi dolanırım önce. Inanın 2 haftadır dışarı çıkmıyorum heralde :)
selam canım aynı dert bendede var, senin belirtiler neler?
ben bayağı kötü günler geçiriyorum, hep bi mutsuzluk üzüntülü hal var.
burada arkadaşların yazdıklarını okuyorum ama en ufak bi heyecan yok bende, millet ne güzel bebek şekeri mevlüt falan konuşuyor ben ise 36-35 diye gün sayıyorum bir an önce doğum gerçekleşsin die....
geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamile hastalık hiç çekilmiyo gerçektenMerhaba kizlar griple bogusuyorum cpk agir geciyo burnum ve dudaklarim yara doktu 2gece once burnumdan nefes alamadigim icin carpintim tuttu ve solugu hastanede aldim serum taktilar ama hicbir faydasi olmadi ilac yazdi doktor ictigimden beri daha iyiyim yatiyorum hep anacim bakiyo bana saolsun kizlar gecenlerde bi doktora gittim bebegin kilosunu 1500 dedi dun tekrar gittim budefa kendi doktoruma 1400 dedi bebek kilo verebilirmi anne karninda ya kafam karisti kendi doktorumada soylemedim baskasi boyle boyle soyluyo diye o doktor gayet saglikli hersey yolunda derken kendi doktorum 1 hafta geri diyo icimden diyorumki normal 1 hafta geri olmasi adet olur olmaz hamile kalmiyoruz adet nolduktan 1 hafta sora kaliyoruz cogumuz oyle deilmi ya
Merhaba kızlar.. Sabah yazmıştım kontrole gitcez bugün diye. Öğleden sonra gittik. Raporumu aldım. Evdeyim artık. Oğluşumuzu gördük. Ağzını açıp kapatıyor sürekli çok tatlı yaageçen hafta kilosu 2180 di. Doktor kilosu az kırmızı et fln ye dedi. Neyse ben bu hafta ne bulduysam yedim :) bu hafta 3000 kilo çıktı. Şaşırdım. Eminmisiniz fln dedim . Tekrar ölçtü. 2750 dedi. 1 haftada bu kadar kilo alabilirmi yaa. Daha 5 hafta var. Kaç kilo doğacak bu çocuk. Bennormal doğum istiyorum
kızlar ben bu aralar böyle çok yalnız hissediyorum kendimi. depresif bir ruh halim var, sizde de oluyor mu böyle şeyler? sürekli konuşacak zaman geçirecek birilerine ihtiyaç duyuyorum..
Henüz hiçbirşey okuyamadım umarım herkes iyidir?
Son yardımcıyı da bugun gönderdik; hani hiç nevresim değiştirmemiş olanı... Bebek te gelince işler beni zorlar diye korkuyorum dedi gitti. Oysa düşünüyorum da; sabahtan akşama kadar ayaktayım, yemek, ütü, mutfak işleri, oğluma ait tümm işler... bunların hepsini ben yaptım, yapıyorum... Evdeki ikinci yardımcı benim zaten. Bilmiyorum motalim çok bozuk... Kimseyi bulamayacağım artık sanırım... Lohusayken basımda 2 gun duracak insan (anne) bile yok, napıcam ben? Çok moralim bozuk...
Eşim de üzüntülü anında, valla bul artık birini benim 68 yasındaki annem gelıp sana bakacak değil ya, gelsin annen baksın dedi.... İçime oturdu lafı... Kimseye muhtac değilim, ben kendıme bakarım dedım ama...... Amann yazıklar olsun off offfff......
inş verirde değişiklik olur senin için moralin yerine gelir gerçekten insan ihtiyaç duyuyo ailesine
geçmiş olsun canım iyileşirsin inş en kısa zamanda
güle güle kullan canım aldıklarını ne güzel bitmiş nerdeyse hazırlıkların
hadi gözün aydın hallettin işlerini güle güle kullan inş
vallah kızlar aynı şeyleri yaşıyorz okadar kötüyümki kimse beni anlamıyo ve eşimde çok yanlız birakıyo veben buna dayanamıyorum konuşamıyorum anlatamıyorum içimde büyüdükçe büyüyo hiç bişey almaz hazırlık bile yapmak istemiyorum eonlarıda yapmadığım için üzülüyorum ama içim çooook çooook köttü duygularım dipte resmen nefes almak bile zor geliyo
geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamile hastalık hiç çekilmiyo gerçekten
geçmiş olsun canım inş birazdaha dururda zamanında gelir inş gelişimini tamamlayıp
maşallah canım gözün aydın
desene hepimiz dippteyiz sondayız depresyondayız, özellikle eşimi istiyorum ama yooook
Allah yardımcın olsun canım inş sana hayırlı biri gelir yardım için, eşine takılma boş ver bazen sözlerin nereye gittiğini anlamıyor söylüyolar
3 gün önce saat 4 de benimde sancım tuttu tam 6 saat karnım ağrıdı daha sonra belime kasıklarıma ve çatıma vurdu ağrı.Hastanedeydik 6 saat 2 kez üstüste nstye bağladılar,ultrasonla baktılar doğuma hazırlanıyor dediler.Nişan su gelirse hemen gel dediler.Birde tansiyon takibi istendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?