2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Saol canim suan 31 haftalik benim googleda hesapliyorum normal cikiyo benim doktor beni endiselendiriyo sanirim hep dikkatli olayim diye anlamadim gitti

rabbim alnımıza neyi yazmışssa öyle olacak canım endişelenme, benim ilk oğlumda 2700 doğdu, doktorum ikincidende çok şey bekleme dedi... beklemiyorum 2500 geçkin doğması bile mutlu edecek, tabi rabbim önce sağlık versin tüm yavrularımıza...

veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....

geçmiş olsun cnm, inşallah en az 2 hafta uslu durur prenses.

çok geçmiş olsun canım 2014 bebekleri biraz sabırsız galiba:44:

Merhaba kızlar.. Sabah yazmıştım kontrole gitcez bugün diye. Öğleden sonra gittik. Raporumu aldım. Evdeyim artık. Oğluşumuzu gördük. Ağzını açıp kapatıyor sürekli çok tatlı yaa geçen hafta kilosu 2180 di. Doktor kilosu az kırmızı et fln ye dedi. Neyse ben bu hafta ne bulduysam yedim :) bu hafta 3000 kilo çıktı. Şaşırdım. Eminmisiniz fln dedim . Tekrar ölçtü. 2750 dedi. 1 haftada bu kadar kilo alabilirmi yaa. Daha 5 hafta var. Kaç kilo doğacak bu çocuk. Bennormal doğum istiyorum

Son düzenleme:
kızlar ben bu aralar böyle çok yalnız hissediyorum kendimi. depresif bir ruh halim var, sizde de oluyor mu böyle şeyler? sürekli konuşacak zaman geçirecek birilerine ihtiyaç duyuyorum..

saolu tezoslar.....ufff nasil kafam bi dunya suan anlatamam......rahim duwarina bakma sebebini sormayi unuttum...kendimce mantik yurttum rahim zayif olursa suyum mu gelirdi ufff cok korkuyorum....isin ciddiyetine inanmicaksiniz ama yeni wardim...

Henüz hiçbirşey okuyamadım umarım herkes iyidir?

Son yardımcıyı da bugun gönderdik; hani hiç nevresim değiştirmemiş olanı... Bebek te gelince işler beni zorlar diye korkuyorum dedi gitti. Oysa düşünüyorum da; sabahtan akşama kadar ayaktayım, yemek, ütü, mutfak işleri, oğluma ait tümm işler... bunların hepsini ben yaptım, yapıyorum... Evdeki ikinci yardımcı benim zaten. Bilmiyorum motalim çok bozuk... Kimseyi bulamayacağım artık sanırım... Lohusayken basımda 2 gun duracak insan (anne) bile yok, napıcam ben? Çok moralim bozuk...

Eşim de üzüntülü anında, valla bul artık birini benim 68 yasındaki annem gelıp sana bakacak değil ya, gelsin annen baksın dedi.... İçime oturdu lafı... Kimseye muhtac değilim, ben kendıme bakarım dedım ama...... Amann yazıklar olsun off offfff......

Ay inanamadım okuduklarıma........ Cok gecmıs olsun canım. bu mayıs bebeklerı toplu sekılde nısan bebeklerı olmaya karar verdı de bızım mı haberımız yok yanı anlamadım?!?? Afacan seyler:))

Yarın iki gunlugune sehır dısına cıkacagız, ben de de gun ıcınde gelen kasılmalar sıklastı. Dr son kontrolde bısey yok demıstı ama her an hersey olabılır. Suan kendmı o kadar hazırlıksız hıssedıyorum kı, cogu zaman keske 4 aylık hamıle halıme gerı donsem dıyorum.

anestol ne ki arkadaaşım ben hiç duymadımm:44::44::44:
emla krem varya uyusturup ağda yapmak için fiyatı fazla geldi bana da acaba dedim gebelikte kullanmasına izin veriyorlarmı anestol kreme(uyuşturup ağda yapmak için) doktorlar.Ben nisanın 4üne randevu almıştım ozaman sorucam.Ağda yaptırmak istiyorum bkni bölgesine.:44:

Son düzenleme:
kızlar ben bu aralar böyle çok yalnız hissediyorum kendimi. depresif bir ruh halim var, sizde de oluyor mu böyle şeyler? sürekli konuşacak zaman geçirecek birilerine ihtiyaç duyuyorum..

Konusup dertlesecek kımse yok( , hepımız burada sıkıntımızı paylasıyorz, ıyı kı burası var.

Off bende de var hepsı... Son haftalarda oluyordu sanırım

3 gün önce saat 4 de benimde sancım tuttu tam 6 saat karnım ağrıdı daha sonra belime kasıklarıma ve çatıma vurdu ağrı.Hastanedeydik 6 saat 2 kez üstüste nstye bağladılar,ultrasonla baktılar doğuma hazırlanıyor dediler.Nişan su gelirse hemen gel dediler.Birde tansiyon takibi istendi.

inş verirde değişiklik olur senin için moralin yerine gelir gerçekten insan ihtiyaç duyuyo ailesine

geçmiş olsun canım iyileşirsin inş en kısa zamanda

güle güle kullan canım aldıklarını ne güzel bitmiş nerdeyse hazırlıkların

kızlar eminönüne gittim bebek şekerimi kapı süsümü pijama gecelik olayını hallettim hatta gitmişken mevlüt elbisesini bile aldım.çok yoruldum ama çokta mutluyum.bu hafta epeyce iş bitti şimdilik.

hadi gözün aydın hallettin işlerini güle güle kullan inş

vallah kızlar aynı şeyleri yaşıyorz okadar kötüyümki kimse beni anlamıyo ve eşimde çok yanlız birakıyo veben buna dayanamıyorum konuşamıyorum anlatamıyorum içimde büyüdükçe büyüyo hiç bişey almaz hazırlık bile yapmak istemiyorum eonlarıda yapmadığım için üzülüyorum ama içim çooook çooook köttü duygularım dipte resmen nefes almak bile zor geliyo

geçmiş olsun canım Allah şifa versin hamile hastalık hiç çekilmiyo gerçekten

geçmiş olsun canım inş birazdaha dururda zamanında gelir inş gelişimini tamamlayıp

maşallah canım gözün aydın

desene hepimiz dippteyiz sondayız depresyondayız, özellikle eşimi istiyorum ama yooook

Allah yardımcın olsun canım inş sana hayırlı biri gelir yardım için, eşine takılma boş ver bazen sözlerin nereye gittiğini anlamıyor söylüyolar

Bu arada hastanede 10 kişiden fazla kişi doğuma gelmişti sadece 1 kişi 39 ve 1 kişi 41 haftalıktı geriye kalan 10 kişiden fazlası 35-38 haftalarındaymış.Çok kötü yaa doğum haftası iice düşmüş.

Buarada fark ettım kı; uzulup sıkılmam gereken seylere bıle cok kısa surede gulup gecebılıyorum. Hormonların verdıgı yapay bır mutluluk hali bu ve anlamını bılıyorsunuz değil mi?????? Lohusalık depresyonunu ağır geçiricem((((( hormonlar bır anda dusecek ve ben bıldıgın depresyona gırecegım((
Suan mutsuz, yalnız, huzursuz hsseden arkadaslar var, uzulmesnler, en azından gercekcıler, bebek olunca mutlu olabılecekler dıye dusunup onlara moral vermek ıstıyorum...

Canım yapma boyle, neden bu kadar yalnız hıssedıyorsun? Esın calıstıgı ıcın fılan mı yalnız bırakıyor dıyorsun yoksa duygu dusunce olarak mı?

Ne oluyor bıze boyle, hepımız erken mı doguracagız anlamadım ((

Gecmis olsun canim insallah gununu bekler senin ufaklik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…