Buarada fark ettım kı; uzulup sıkılmam gereken seylere bıle cok kısa surede gulup gecebılıyorum. Hormonların verdıgı yapay bır mutluluk hali bu ve anlamını bılıyorsunuz değil mi?????? Lohusalık depresyonunu ağır geçiricem((((( hormonlar bır anda dusecek ve ben bıldıgın depresyona gırecegım ((
Suan mutsuz, yalnız, huzursuz hsseden arkadaslar var, uzulmesnler, en azından gercekcıler, bebek olunca mutlu olabılecekler dıye dusunup onlara moral vermek ıstıyorum...
Ne oluyor bıze boyle, hepımız erken mı doguracagız anlamadım((
Duyduğum kadarıyla erken doğum enfeksiyonu varmış gerekmedikçe dışarı çıkılmaması ve bolca dinlenilmesi tavsiye ediliyor aman dikkat edin benim oğlum ogün çok acele etti doktor yatış verdi enfeksiyon çıkmadı ama idrarda.Yinede alışverişden başka çıkmıyorum.Zaten ilk aylarımda ağır geçti benim.Çok kan boşalması yaşadım belliydi böyle olacağı yinede prematüre olmasın istiyorum.Dikkat ediyorum oyüzdeN.Rabbim bebeklerimizi mutlu ,huzurlu ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş.
Buarada fark ettım kı; uzulup sıkılmam gereken seylere bıle cok kısa surede gulup gecebılıyorum. Hormonların verdıgı yapay bır mutluluk hali bu ve anlamını bılıyorsunuz değil mi?????? Lohusalık depresyonunu ağır geçiricem((((( hormonlar bır anda dusecek ve ben bıldıgın depresyona gırecegım ((
Suan mutsuz, yalnız, huzursuz hsseden arkadaslar var, uzulmesnler, en azından gercekcıler, bebek olunca mutlu olabılecekler dıye dusunup onlara moral vermek ıstıyorum...
Henüz hiçbirşey okuyamadım umarım herkes iyidir?
Son yardımcıyı da bugun gönderdik; hani hiç nevresim değiştirmemiş olanı... Bebek te gelince işler beni zorlar diye korkuyorum dedi gitti. Oysa düşünüyorum da; sabahtan akşama kadar ayaktayım, yemek, ütü, mutfak işleri, oğluma ait tümm işler... bunların hepsini ben yaptım, yapıyorum... Evdeki ikinci yardımcı benim zaten. Bilmiyorum motalim çok bozuk... Kimseyi bulamayacağım artık sanırım... Lohusayken basımda 2 gun duracak insan (anne) bile yok, napıcam ben? Çok moralim bozuk...
Eşim de üzüntülü anında, valla bul artık birini benim 68 yasındaki annem gelıp sana bakacak değil ya, gelsin annen baksın dedi.... İçime oturdu lafı... Kimseye muhtac değilim, ben kendıme bakarım dedım ama...... Amann yazıklar olsun off offfff......
Ciddimi ya bende ayni durumdayim uzulmem gereken okadar cok sey varki gecen arkadasimla konusuyorum ben ne arsiz oldum boyle diye hep bi polyanna hep mutlu haller felan normalde cok takintili bi insanim ay ben sevmistim bu halimi hormonlardanmiydi eee dogumda depresyonami gircez simdi ciddimisin
Sans mi, nazar mi bilemedim, Allah en hayirlisini verecektir eminim. Resmen bir sinav veriyorsun. Bilemedimne diyeyim. Zor durumun.
kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?
Ben kardesim gidicekte bizimkilere bu eli s1k1sk halimle ne yolluycam diye kara kara dusunurken sagolsun esim daha ben uykudayken kardesimi alip alisverise cikmis bugun ne lazimsa hediyelik herkesi dusunerek almis biseyler....
Masraflarimiz fazlasiyla birikti bu ay herseyi sona biraktik tabi en akilli olanlar su hamilelik haberini aldiklari gibi alisverise baslayanlardir bence
Ben 5. ayima kadarda bebek esyalarinin önunden bile gectigimde onlara bakmadim hamile degilmisim gibi davrandim hep 3,5 sene tedavim boyunca fazlasiyla bakip durmustum zaten almanin hayalini kurmustuk hep esimle ama nedense hamile olunca korktuk sanirim yine hayal kurucaz ve bebek olmuycak gibi gelmisti bize5-6. aydan sonra basladik alisverisimize kiyafetlerden, bebek arabasindan vs ama en buyukleri sona kalmis farkinda degilmisiz...
Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:
Gunaydin kizlar 4 gun once benimde sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasamveeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
Bennevresımı taktım ama goruntu olarak. En az altı ay daha orada yatmayacagından(besıkte yanımda olacak) toz olacak, sonra tekrar yıkanacak.
Konusup dertlesecek kımse yok( , hepımız burada sıkıntımızı paylasıyorz, ıyı kı burası var.
selam canım aynı dert bendede var, senin belirtiler neler?
ben bayağı kötü günler geçiriyorum, hep bi mutsuzluk üzüntülü hal var.
burada arkadaşların yazdıklarını okuyorum ama en ufak bi heyecan yok bende, millet ne güzel bebek şekeri mevlüt falan konuşuyor ben ise 36-35 diye gün sayıyorum bir an önce doğum gerçekleşsin die....
Merhaba kizlar griple bogusuyorum cpk agir geciyo burnum ve dudaklarim yara doktu 2gece once burnumdan nefes alamadigim icin carpintim tuttu ve solugu hastanede aldim serum taktilar ama hicbir faydasi olmadi ilac yazdi doktor ictigimden beri daha iyiyim yatiyorum hep anacim bakiyo bana saolsun kizlar gecenlerde bi doktora gittim bebegin kilosunu 1500 dedi dun tekrar gittim budefa kendi doktoruma 1400 dedi bebek kilo verebilirmi anne karninda ya kafam karisti kendi doktorumada soylemedim baskasi boyle boyle soyluyo diye o doktor gayet saglikli hersey yolunda derken kendi doktorum 1 hafta geri diyo icimden diyorumki normal 1 hafta geri olmasi adet olur olmaz hamile kalmiyoruz adet nolduktan 1 hafta sora kaliyoruz cogumuz oyle deilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?