2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ne oluyor bıze boyle, hepımız erken mı doguracagız anlamadım ((

Duyduğum kadarıyla erken doğum enfeksiyonu varmış gerekmedikçe dışarı çıkılmaması ve bolca dinlenilmesi tavsiye ediliyor aman dikkat edin benim oğlum ogün çok acele etti doktor yatış verdi enfeksiyon çıkmadı ama idrarda.Yinede alışverişden başka çıkmıyorum.Zaten ilk aylarımda ağır geçti benim.Çok kan boşalması yaşadım belliydi böyle olacağı yinede prematüre olmasın istiyorum.Dikkat ediyorum oyüzdeN.Rabbim bebeklerimizi mutlu ,huzurlu ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

Amin canım, hepimizin duası aynı, Allah yardımcımız olsun.

Ciddimi ya bende ayni durumdayim uzulmem gereken okadar cok sey varki gecen arkadasimla konusuyorum ben ne arsiz oldum boyle diye hep bi polyanna hep mutlu haller felan normalde cok takintili bi insanim ay ben sevmistim bu halimi hormonlardanmiydi eee dogumda depresyonami gircez simdi ciddimisin

Sans mi, nazar mi bilemedim, Allah en hayirlisini verecektir eminim. Resmen bir sinav veriyorsun. Bilemedimne diyeyim. Zor durumun.

Senın ıcın ınsallah farklı olsun arkadasım, ınsallah. Benım ıcın boyle ama; sonucta o hormonlar uzulup sıkılmam gereken seylerebıle aman bosver dedırtıyor. Dogumdan sonra hormon sevıyesı bır anda azalınca dogal olarak tahammulsuzluk, mutsuzluk ve bırıkım olusuyor...

Sans mi, nazar mi bilemedim, Allah en hayirlisini verecektir eminim. Resmen bir sinav veriyorsun. Bilemedimne diyeyim. Zor durumun.

Çok canım sıkkın. Sozde ıssızlık var....... Is guzel, ıstedıklerı maas ıcın pazarlık ta yapmıyorum, ıyı de ınsanlarız yanı boyle de denmez ama......... Neden bulamıyoruz kı((((
Kızın ablası, bızım gıbı mayısta doguracakmıs, henuz hıcbısey almamıs dıye bu koca gobek halimle surune surune cıkıp kıza hedıye almıstım((( ya ne katıksız salagım ben((

Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:

Ben kardesim gidicekte bizimkilere bu eli s1k1sk halimle ne yolluycam diye kara kara dusunurken sagolsun esim daha ben uykudayken kardesimi alip alisverise cikmis bugun ne lazimsa hediyelik herkesi dusunerek almis biseyler....
Masraflarimiz fazlasiyla birikti bu ay herseyi sona biraktik tabi en akilli olanlar su hamilelik haberini aldiklari gibi alisverise baslayanlardir bence
Ben 5. ayima kadarda bebek esyalarinin önunden bile gectigimde onlara bakmadim hamile degilmisim gibi davrandim hep 3,5 sene tedavim boyunca fazlasiyla bakip durmustum zaten almanin hayalini kurmustuk hep esimle ama nedense hamile olunca korktuk sanirim yine hayal kurucaz ve bebek olmuycak gibi gelmisti bize 5-6. aydan sonra basladik alisverisimize kiyafetlerden, bebek arabasindan vs ama en buyukleri sona kalmis farkinda degilmisiz...

Son düzenleme:

Aynen kizlar yaa benimde bebis cok hicrik tutuyor.Esime soyledimmde normaldir herhalde dedi.Bende oglusumu 8 haftalikken hissetmistim.

Allah, sağlık ve mutluluk içinde giymeyi nasip etsin, en önemlisi o... Hepsi yavas yavas hallolur bır sekılde.

Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:

Bennevresımı taktım ama goruntu olarak. En az altı ay daha orada yatmayacagından(besıkte yanımda olacak) toz olacak, sonra tekrar yıkanacak.

Gunaydin kizlar 4 gun once benimde sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasam disariyi:)Ultrasonda sancilari cikti.Nstye bagladilar iki kez ondada sanci cikti.Saat 4 de gittik 10da donduk eve.Sonra sancilari gecmis dedi doktor.Cok korkuttu oglusum herhalde biz mayis degilde nisan anneleri olcaz gibimden geliyo.

Bennevresımı taktım ama goruntu olarak. En az altı ay daha orada yatmayacagından(besıkte yanımda olacak) toz olacak, sonra tekrar yıkanacak.

Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.

batma değil de kafasıyla bastırıyo gibi hissettiğim oluyor. benimki genelde çok hareket etmiyor kızlar bir de pozisyonunu değiştirmiyor hareket etse de ayaklarını uzatıyor popoyu çıkarıyor indiriyor o kadar kafa aşağıda yüzü içe dönük hep yüzünü de göremiyoruz (( sizin bebeler hareketli mi ???

Günaydın güzel anneler :) Bizde dun kizimin arabasini sonunsa aldik. O kadar cok arastirdim ve oglumdan edindigim tecrubelere dayanarak e bebek magazasindan nuna pebb bebek arabasi ve oto koltugunu aldik. Cok hafif ve kullanisli en onemlisi guvenli ve tek elle katlanabilir olmasi süper. Renk secenekleri de cokdu ve yillardur mavilerle yasadik dedim ve fusya rengini aldik. Test ettim once hatta 40 kilo olan oglumu sürdüm. Deneme amaçlı. Ödüllü bir arabaymis. Quinny dusunuyordum ama bunun artilari quinnyi solladi. Inşallah Güle güle kullanmak nasip olur :)

Aynen canım bende de mutsuzluk hakim birde hevesim kaçtı sanki hiç birşey canım istemiyor. Duvarlar üstüme üstüme geliyor. Hep uyuyorum zaten. Dediğin gibi gün sayıyorum bir yandan beklemeden birden oluverecek diye ödüm kopuyor. Allah yardımcımız olsun. Umarım lohusa depresyonuna falan girmeyiz..:18:

Canım farklı usg lerde farklı ölçümler yapabiliyor doktorlar. Bekle bakalım bi dahakini. Geçmiş olsun bu arada

gunaydın herkese .benim kızımın hareketleri bazen batma seklinde oluyor.acıtır gibi oluyor.alttan sanki ip varmısta cekilirmiş gibi batmalar oluyor.son 1 haftadır.
mesaneme baskı oluyor bazen yarım saate bir wc ye gidiorum.
bide bacaklarımda kasıntılar var.sivilce gibi seyler olmaya basladı.
sizdede varmı böle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…