veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
Henüz hiçbirşey okuyamadım umarım herkes iyidir?
Son yardımcıyı da bugun gönderdik; hani hiç nevresim değiştirmemiş olanı... Bebek te gelince işler beni zorlar diye korkuyorum dedi gitti. Oysa düşünüyorum da; sabahtan akşama kadar ayaktayım, yemek, ütü, mutfak işleri, oğluma ait tümm işler... bunların hepsini ben yaptım, yapıyorum... Evdeki ikinci yardımcı benim zaten. Bilmiyorum motalim çok bozuk... Kimseyi bulamayacağım artık sanırım... Lohusayken basımda 2 gun duracak insan (anne) bile yok, napıcam ben? Çok moralim bozuk...
Eşim de üzüntülü anında, valla bul artık birini benim 68 yasındaki annem gelıp sana bakacak değil ya, gelsin annen baksın dedi.... İçime oturdu lafı... Kimseye muhtac değilim, ben kendıme bakarım dedım ama...... Amann yazıklar olsun off offfff......
veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
Henüz hiçbirşey okuyamadım umarım herkes iyidir?
Son yardımcıyı da bugun gönderdik; hani hiç nevresim değiştirmemiş olanı... Bebek te gelince işler beni zorlar diye korkuyorum dedi gitti. Oysa düşünüyorum da; sabahtan akşama kadar ayaktayım, yemek, ütü, mutfak işleri, oğluma ait tümm işler... bunların hepsini ben yaptım, yapıyorum... Evdeki ikinci yardımcı benim zaten. Bilmiyorum motalim çok bozuk... Kimseyi bulamayacağım artık sanırım... Lohusayken basımda 2 gun duracak insan (anne) bile yok, napıcam ben? Çok moralim bozuk...
Eşim de üzüntülü anında, valla bul artık birini benim 68 yasındaki annem gelıp sana bakacak değil ya, gelsin annen baksın dedi.... İçime oturdu lafı... Kimseye muhtac değilim, ben kendıme bakarım dedım ama...... Amann yazıklar olsun off offfff......
Günaydın güzel anneler :) Bizde dun kizimin arabasini sonunsa aldik. O kadar cok arastirdim ve oglumdan edindigim tecrubelere dayanarak e bebek magazasindan nuna pebb bebek arabasi ve oto koltugunu aldik. Cok hafif ve kullanisli en onemlisi guvenli ve tek elle katlanabilir olmasi süper. Renk secenekleri de cokdu ve yillardur mavilerle yasadik dedim ve fusya rengini aldik. Test ettim once hatta 40 kilo olan oglumu sürdüm. Deneme amaçlı. Ödüllü bir arabaymis. Quinny dusunuyordum ama bunun artilari quinnyi solladi. Inşallah Güle güle kullanmak nasip olur :)
Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:
batma değil de kafasıyla bastırıyo gibi hissettiğim oluyor. benimki genelde çok hareket etmiyor kızlar bir de pozisyonunu değiştirmiyor hareket etse de ayaklarını uzatıyor popoyu çıkarıyor indiriyor o kadar kafa aşağıda yüzü içe dönük hep yüzünü de göremiyoruz(( sizin bebeler hareketli mi ???
gunaydın herkese .benim kızımın hareketleri bazen batma seklinde oluyor.acıtır gibi oluyor.alttan sanki ip varmısta cekilirmiş gibi batmalar oluyor.son 1 haftadır.
mesaneme baskı oluyor bazen yarım saate bir wc ye gidiorum.
bide bacaklarımda kasıntılar var.sivilce gibi seyler olmaya basladı.
sizdede varmı böle seyler
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Nerdeyse gekip ben calisicam yaninda okadar uzuldum haline. Allah yardimcin olsun canim allah iyi insanlarla karsilastirsin seniÇok canım sıkkın. Sozde ıssızlık var....... Is guzel, ıstedıklerı maas ıcın pazarlık ta yapmıyorum, ıyı de ınsanlarız yanı boyle de denmez ama......... Neden bulamıyoruz kı((((
Kızın ablası, bızım gıbı mayısta doguracakmıs, henuz hıcbısey almamıs dıye bu koca gobek halimle surune surune cıkıp kıza hedıye almıstım((( ya ne katıksız salagım ben ((
Bence Zeynep duru :)Kızlar herkese merhaba,
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
kizlar.bugun aylardan sonra esimle yaklasmamiz sonucunda inanilmaz kasilmam oldu.hamilelik oncesindede olurdu.ama suanda dayanamiyorum.oturmak ve adim atmak mumkun degil.oy kullanimiba bile gidemeyebilirim
oneriniz var mi? bir minoset alsammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?