2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah sabırlı olacak bu aceleci bebişler zamanını bekleyecek.

sendeki de ne şans canım ya.inşallah bulursun gönlüne görebirini...

Geçmiş olsun canım. Söyle hanımefendiye biraz daha beklemek zorunda orada :) bendede garip şeyler oluyorda hadi hayırlısı.. Dün gece hiç uyuyamadım sağa dönüyorum sola dönüyorum ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor. Etlerim dökülüyor resmen 8 de uyandım zaten tamamen

Gunaydin hanimlar .. bizim bebislerin hepsi aceleci sanirim dunden beri cok degisik agrilar cekiyorum mesanede uyusma belimde sanci oglusum ayaklarini gogsumun altindan cikaracak sanki 32+5 olduk en azindan 35 36 lari gorsem iyidir doktora gitmeye korkuyorum erken dogum diyecek diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya seninde bi yüzün gülmedi bakıcı konusunda.allah yardımcın olsun.

Güle güle kullan canım ben klasik bi bebek arabası almıştım oğlum 3 yaşında hala kullanıyoruz bi de şu ıcuzlardan aldım 50 tl baston olanlardan o da çok işimi gördü pazarda markette. Sorunum şu ki ikinci gelince nasıl olacak oğlum huysuz değil ama kıskanacak belli yürümez yoruluyo uyuyor falan ikiz pusrti mi baksam ikinci el diyorum :))

Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:

Yok canım daha kurmadık bizde bu haftadan sonra başlarız o işlerede :)

Canım artık büyüdüğü için vurmadan çok itikleme hareketine geçiyor bebişler kendilerine yer açmaya çalışıyor.

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bende evimi tasidim cok sukur.bu hafta sonuna kadar yerlesirim insallah.yarinda doktor randevum var oglusumu ozledim.yeni eve oglumun odasida geldi ilk orayi yerlestirdim. Girip cikip bakiyirum harika bir duygu.bu arada bedeviden baska dogum yapan oldumu.olduysa durumlari nasil.bedevi haka hastanedemi.biri bana ozet gecerse cok sevinirim.

cnm gecmis oldun.sivilce dedigin vajinal bolgede mi?
gecen hafta yazmistim.bende siyah et ben gibi sivilce deklunde ici koyu kan pihtisi dolu biseyler turedi cokca.
doktoruma alttan muayne oldum.korkulacak bisey olmadigini soyledi.kilcal damarlardan kaynaklanan baski oldugunu soyledi.cildiyeye gitmek istedgimi siyledigimde getek olmadigini soyledi.
umarim seninkide onemli degildir

gunaydinnn iyi pazarlar..
OFERTA cim.hayirli olsun aldiklarin.gule gule kullan.dun Eminonune gidemedim.hafta ici isten izin alip gitmeyi dusunuyorum.

BESTEKİZZZZZ
Kizin sinyal verdi demek.allahim hayirli zamanda kucaklariniza aldirsin.sizin ve hepimizin bebeklerimizi.

POLİVİC
hastane cantan hazirmis.gule gule kullanmak nasip olsun.pisik kremi sormuşsun.anne bebek fuarinda bakim urunleri standinda oldukca iddiali bir marka ile tanistim.cok fazla ilgi gostetenlerde vardi.pavloderm marka si.pisik onleyici ve pisik onarici..
6 saat icinde etki gostermezse iade garantisi var.kozmetik grubuna girmiyormus.ben bu markanin urunlerini denemeyi dusunuyorum.

kizlar.bugun aylardan sonra esimle yaklasmamiz sonucunda inanilmaz kasilmam oldu.hamilelik oncesindede olurdu.ama suanda dayanamiyorum.oturmak ve adim atmak mumkun degil.oy kullanimiba bile gidemeyebilirim
oneriniz var mi? bir minoset alsammi?

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zeynep duru bence

slm kızlar,sanırım çogumuzun şikayetleri aynı,benimde vajinamda agrı oluyor oturdugum yattıgım yerden zor kalkıyorum agrıdan erken doğum riskim var zaten,mayıs bebişleri çok sabırsız anlaşılan bizi nisan annesi yapcaklar:18:

zeynep duru çok güzel bence

Nerdeyse gekip ben calisicam yaninda okadar uzuldum haline. Allah yardimcin olsun canim allah iyi insanlarla karsilastirsin seni

Bende bugun yopalliyorum sol cati kemigim cok agriyor. Ayagimi uzayip oturmak icin ellrrimle havaya kaldiriyorum bacagimi

Bence Zeynep duru :)

kizlar.bugun aylardan sonra esimle yaklasmamiz sonucunda inanilmaz kasilmam oldu.hamilelik oncesindede olurdu.ama suanda dayanamiyorum.oturmak ve adim atmak mumkun degil.oy kullanimiba bile gidemeyebilirim
oneriniz var mi? bir minoset alsammi?

Canım dinlen biraz bence çok ağrın varsada iç minoset doktorlar önerdiği bi ilaç sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…