2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

tesekkur ederim canim ya sorma isin garibide nst de ki o cika dogum kasilmasi ben bir haftadir yasiorum be bilim ben dogumu cagirdigini daha buyuk bisi bekliodum...sanirim 5. aya donmegi cok isterim yeni yeni gobis cikiio hersei yemek serbest gezmek yatis of off.annem dio halilari yikamaya werelim perdeleri yikayalim bi lohusa temizligi kalsin....ayy yuzune kapatasim geldi hic hazir degilim yaaa hiccc

aynen hayatim bizde 1den 6 ya kadar kaldik serum ve nst ye baglidim wc bi dert yatmak bi dert ugustilu heryerim.....bende hareket etmedi die gittim meger o cikis planliomus.....

ewet canim tam cumle bu etlerim dokuluo gece hem migrenim tuttu hem stres yorgunluk mide ve ya saga ya sola yatma zorunlulugu delirtti uyumak istiorum diye aglayaak uyumusum.....

aynen hayatim bizde 1den 6 ya kadar kaldik serum ve nst ye baglidim wc bi dert yatmak bi dert ugustilu heryerim.....bende hareket etmedi die gittim meger o cikis planliomus.....

Galiba erken gelmeye meyilli tüm bebişler.Sanki aralarında planlaşıp hadi annelerimize süpriz yapalım demişler gibi.

cok saolun tezoslar ii dilekleriniz icin....insallah bir daha bisi yasamam...cok yipratici bi surec gercekten tabiki daha beterleri war allah yardimcisi olsun herkesin...

hayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.

Son zamanlarda gelir canım aynı bendede nerdeyse 1 buçuk aydır geliyor.Normalmiş doktorum söyledi sadece kanlı olmasına dikkat et kanlı olanına nişan(Rahim ağzı kapağı deniyor).

Son düzenleme:
Son zamanlarda gelir canım aynı bendede nerdeyse 1 buçuk aydır geliyor.Normalmiş doktorum söyledi sadece kanlı olmasına dikkat et kanlı olanına nişan(Rahim ağzı kapağı deniyor).

analdım canım. sağol. yok bende de normalde vardı ama bu son bir haftada hem yoğunlaştı hamde rengi koyulaştı.

analdım canım. sağol. yok bende de normalde vardı ama bu son bir haftada hem yoğunlaştı hamde rengi koyulaştı.
Anladım canım bende ilk korkmuştum ama problem olmaz inş.Bebişinin hareketleri kesilir veya önemli derecede azalırsa doktora hemen git.Benim ilk bebğim ama biraz fazla yaramazlık yaptığı için öğrendim artık.,.)

çok geçmiş olsun hızlı çıktı bizim mayıs minikleri...bizde sabırsızlanıyoruz ama onların iyiliği için sabretmeyi öğrendik onlarda biran önce anne babalarına kavuşmak istiyor galibaa.sen çok yorma kendini dikkat et canım

evet canım öyle yapmayı düşünüyorum ama çok şükür bizim kız kıpır kıpır benimde ilk.

kızlar doğum belirtileri sancıları başlamış.bende korkuyordum ama bu dönemlerde hepimizde aynı şikayetler oluyormuş biraz olsun rahatladım.ama benim daha bebeğimin hiçbişeyi hazır değil aldık ama doğuma memlekete gideceğim için herşeyim orda.ben başka şehirdeyim korkuyorum burda bişey olsa kıyafetleri bile yanımda yok diye..çantamda hazır değil daha.son döneme kadar bekleseler bari bebişler ama pek sanmıyorum erken olcak gibi geliyo.

bu arada arkadaşım 5 ay önce 34+0 da doğum yaptı suyu gelmişti.sezeryanla doğdu.bebek 3-4 gün küvezde kaldı.2500 kg doğmuştu.şimdi öyle tombikki görmeniz lazım yanaklarını falan .o küçücük bebek o mu diye şaşırıyorum.maşallahı var.hep aklıma o geliyo sanki 34+0 atlatınca bizimkilerde iyi olcak gibi geliyor..inşallah erken olsa bile iyi olurlar allah acılarını göstermesin.

insanları koşulsuz şartsız sevmek istemene şapka çıkarıyorum ama ne yazıkki insanlar ne iyi niyetli ne durust ne de vicdanlı. herkes hakettiğinden fazlasının peşinde. temizlik için gelen kadınlar 110 lira alıyor her hafta sabah 10 a doğru gelip 4.30 da çıkıyorlar. ve söyleniyorlar çok iş var çok dağınıklık var diye(oğlanın oyuncakları ve kıyafetlerinin duzenlenmesi işi var extra denebilecek.) onun dışında ben tek kelime etmem ayak altında dolaşmam. ama çalışanlar mutsuz. umrumda değiller, çunku senin gibi ne kadar insan muamelesi yaparsan karşılığında kazık yiyorsun, ne kadar sert ve umursamaz davranırsan kıymetlisin. bunu iş hayatımd da çok yaşıyorum. santiye sefliği yaparken kime guvensem yiyorum kazığı. kime kötü acımasız davranırsam daha disiplini ve duzgun iş yapıyorlar... böyle ne yazıkki duzen.

Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:

ben kurup üstünü örtücem çarşafla. yalnız çarşafı o gun takarız sorun olmaz bence.

yok canım benim sivilce gibi dediğim şeyler bacaklarımda kasınıyor.yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek

çok geçmiş olsun arkadaşım..ne diyim herkeste bi sorun herkes telaşlı okudukça daraldım endişelerim arttı.herkesin şikayetleri ortak.topluca hepimize terapi yapsa psikolog anne :)))
gecen hafta anlatmıştım sacılar bendede vardı alttan muayene etti rahimde incelme var dedi 2.7 milim. 2.5 altı tehlikeli erken doğum riski çok yuksek.çok korkuttu nst de sancı çıkmadı ama o beni rahatlatmıştı.ciğer geliştirici iğne ve progesteron başlattı 4 nisanda kontrolum var.ondan öncede diğer doktora gidicem bakalım ne diyecek.gecen haftayı surekli yatarak geçirdim hafif işler yaptım çok yurumedim.
bu hafta ama sertleşme çok hareketleri muthiş canımı yakıyor böbreğime bile vuruyor sağ kasık altından çakıyor.sevimli olmaktan çıktı artık hareketler...
ne olur ne olmaz diye ağdamı yaptım bi arkadaş anestol surup daha sonra ağda yapılabildiğinden bahsetmiş hiç duymamıştım açıkçası.gecen ay kızartma yaparken elime yağ sıçramış fena elimi yakmıştım.acısına dayanmaya çalıştım bişey surmucem dedim.. dedim ama ne fayda çok cnım yanmıştı korka korka anestol merhem surdum birazcık hemen acısı geçti.ama ağda için sanırım daha geniş bi alana surulmesi gerek ne bilim yapmayın bence.

beste çok geçmiş olsun minik yaramaz seni korkutmuş ama bekler o gününü sen extradan istirahat et bence,
Lilacsofie; nedir bu çektiğin en kısa zamanda iyi biri çıkar karşına inşallah yardımcı olmadan 2 çocuk+ev işleri çıldırız heralde
ben de sonunda kızımın gardırobunu ve hastane çantasını hazırladım yıkadım ütüledim yerleştirdim ama bittim ben de çok yoruldum
çantayı hazırlayınca birden doğuma gidiyormuş gibi heyecanladım çok mutlu oldum şu bir ay gelsede gelse mis kokulu bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…