Ay inanamadım okuduklarıma........ Cok gecmıs olsun canım. bu mayıs bebeklerı toplu sekılde nısan bebeklerı olmaya karar verdı de bızım mı haberımız yok yanı anlamadım?!?? Afacan seyler:))
Yarın iki gunlugune sehır dısına cıkacagız, ben de de gun ıcınde gelen kasılmalar sıklastı. Dr son kontrolde bısey yok demıstı ama her an hersey olabılır. Suan kendmı o kadar hazırlıksız hıssedıyorum kı, cogu zaman keske 4 aylık hamıle halıme gerı donsem dıyorum.
Gunaydin kizlar 4 gun once benimde sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasamdisariyi:)Ultrasonda sancilari cikti.Nstye bagladilar iki kez ondada sanci cikti.Saat 4 de gittik 10da donduk eve.Sonra sancilari gecmis dedi doktor.Cok korkuttu oglusum herhalde biz mayis degilde nisan anneleri olcaz gibimden geliyo.
Geçmiş olsun canım. Söyle hanımefendiye biraz daha beklemek zorunda orada :) bendede garip şeyler oluyorda hadi hayırlısı.. Dün gece hiç uyuyamadım sağa dönüyorum sola dönüyorum ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor. Etlerim dökülüyor resmen 8 de uyandım zaten tamamen
aynen hayatim bizde 1den 6 ya kadar kaldik serum ve nst ye baglidim wc bi dert yatmak bi dert ugustilu heryerim.....bende hareket etmedi die gittim meger o cikis planliomus.....
sancılar basladımı
hayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.
Son zamanlarda gelir canım aynı bendede nerdeyse 1 buçuk aydır geliyor.Normalmiş doktorum söyledi sadece kanlı olmasına dikkat et kanlı olanına nişan(Rahim ağzı kapağı deniyor).
Anladım canım bende ilk korkmuştum ama problem olmaz inş.Bebişinin hareketleri kesilir veya önemli derecede azalırsa doktora hemen git.Benim ilk bebğim ama biraz fazla yaramazlık yaptığı için öğrendim artık.,.analdım canım. sağol. yok bende de normalde vardı ama bu son bir haftada hem yoğunlaştı hamde rengi koyulaştı.
veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
Anladım canım bende ilk korkmuştum ama problem olmaz inş.Bebişinin hareketleri kesilir veya önemli derecede azalırsa doktora hemen git.Benim ilk bebğim ama biraz fazla yaramazlık yaptığı için öğrendim artık.,.)
Çok canım sıkkın. Sozde ıssızlık var....... Is guzel, ıstedıklerı maas ıcın pazarlık ta yapmıyorum, ıyı de ınsanlarız yanı boyle de denmez ama......... Neden bulamıyoruz kı((((
Kızın ablası, bızım gıbı mayısta doguracakmıs, henuz hıcbısey almamıs dıye bu koca gobek halimle surune surune cıkıp kıza hedıye almıstım((( ya ne katıksız salagım ben ((
Bebisin yatagini kurduk ama henuz ne dönencesini ne de nevresimini kullandik siz hazirladinizmi toz tutucak diye hazirlamadim cibinligide var gerci ama ne zaman dogru zamandir yatagi hazirlamada :44:
cnm gecmis oldun.sivilce dedigin vajinal bolgede mi?
gecen hafta yazmistim.bende siyah et ben gibi sivilce deklunde ici koyu kan pihtisi dolu biseyler turedi cokca.
doktoruma alttan muayne oldum.korkulacak bisey olmadigini soyledi.kilcal damarlardan kaynaklanan baski oldugunu soyledi.cildiyeye gitmek istedgimi siyledigimde getek olmadigini soyledi.
umarim seninkide onemli degildir
veeeee kizim gelmege kalkti....hepinize selamlar hayirli geceler.....hemen anlatip basimi bi yere dayayip uyumak istiorum....biliosunuz ben cokkk erken kipirdamasini duyan annelerdenim ayrica son 3 haftadir rahat kizim uyandirir tekemleri itmeleri kakmalariyla.....donerken oynar wc kalksam oynar hic yanliz birakmaz.....ve bayada sertti son hafta ay dedirtiodu....gece tik yok sabah ta yok 9gibi birkez itti bir daha yine yok ses delircem kahwalati tatli bilmem ne naptisam yok....saat 1e dogru kasilmaya basladi oynamadan bi bir kose tas gibi oluyor bir bi kose.....dr aradim gel dedi.....gitim...sagligi yerinde gayet tombik bebek onde 2 hafta dedi 2450gram olmus...kalp atimi ii....nst bagladi......dogum kasilmalari cikti.......dogum haneye aldi rahmim zarar gormus mu kasilmalardan bakti gormemis ii dedi.....yatis yaptirdi serum takti iki tane hap yutturdu....kasilmalari engellemek icinmis.....3 saat sonra hersey yolundaydi.....dediki simdi dogsa ne olur sadece biraz kuwezde kalir cunku cigerlerinin gelismesi icin 3haftaya daha ihtiyac war.....o zmana kadar serumla iigneyle tutucaz icerde bi sekilde.....cigerleri gelissin kuwezden yirtsin die.......ewe geldik dus aldim yemek yedim iste bole kizlar....omrumden omur gitti ayaklarimin dizlerimin titremesi hala bitmedi .......az daha doguruomusum haberim yok....
Canım yapma boyle, neden bu kadar yalnız hıssedıyorsun? Esın calıstıgı ıcın fılan mı yalnız bırakıyor dıyorsun yoksa duygu dusunce olarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?