2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bu erkekler neden boyleeee
sancidan oluyorum.evi supurtturene kadar doguracaktim nerdeyse...
supurmeye basladi yarim yamalak bosa toz cikardi sinirden deli olucam.koridor kaldi diyorum bosver diyo?salon kaldi diyoerm gerek yok diyo.tamam birak ben devam edicem dedim birakti gitti yaa vicdansizzzzzz

Ben daha almadim ama.Gittigidiyor.com a bakabilirsiniz ama orada kaliteli magazalar var.Ben oradan alisveris yapiyorum.

bende baktım kelebekli bi model vardı onu beğendim ama hala kararsızım, biraz daha araştırayım dedim.

Cnn ben pijama dünyasından aldım. Üründen cok memnun kaldım. Siparisimi yanlış gondermislerdi. Bende aradım. Inan bana cok yardımcı oldular. Başta tereddüt ettim ama güvenilir bir yer.

pijama dünyasınıda bakayım siteyi görmüştüm ama güvenilir olma konusunda emin olamamıştım.

HAHAHaa harbiden yaa hepsi aynı amma rahatlar ben eve temizlikçi çağırıcam hiç uğraşmam zaten yattığım yerden doğurucak oluyorum.Temizlikk yapsam pıt die geliverir Eşimin doğrun düzgün tatilide yok.Beceremez aslında oda bugün şukadarını yapalım illa bir gündemi yapılıcak der.)

sorma topigin genelinin sikayetleri ayni bebislerin huyu bile......

Ah canim ben yarim yamalagada raziyim benimki ayakkabilarla giriyo ulan yeni sildim supurdum yerleri napiyosun butun pisligi eve tasidin diyorum sanki duvara konusuyorum giriyo yatak odasina kadar yuruyo relax adam :)) bosver karicik yat sen yorma kendini tabi yyorma kuslar gelip yapacak onca isi maalesef pek nadir dir evinde esine yardim eden temizlikte

sorma topigin genelinin sikayetleri ayni bebislerin huyu bile......

Ayy kızlar dikkat edelim topişlerimizede kendimizede aman çok durmayın hastanelerde belkide oradan kapıyoruz enfeksiyonları.Vücudumuzun direnci zayıfladığı için gelen hastalardan kapıyoruz mikropları galiba

cok saol tatlim....walla ben de bunlari esentepede yasadim....nst bile cok para die ilk esentepeye gidelim dedik...amaaa simdi bu yasadiklarimi doruktaki dr a nasil anatcam serumu falan cemkirmesin bana zaten dogum seklini konuscaz die bende takigim ona....birde 20sinde gittik kadin tam 1 ay sonra cagrdi.....esentepedeki 2 haftaya dusurdu hangisi mantikli is yapmis oluo anlamadim gitti....solucem mi ben simdi bu yasadigim olayi ona...

Canim çok geçmiş olsun ya. En korktugun sey basina gelmis gercekten sakinan goze cop batarmis. Esentepeye gitmissin sanirim . Inşallah bir daha seni korkutmaz canim bebisin. insallah yavrular saglikla sihhatle vaktinde zamaninda gelsinler insallah .

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hastane çantası için aldığınız biberon emzik veya silikon göğüs koruyucu gibi malzemeleri nasıl ve ne kadar önceden temizlediniz ???????

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hastane çantası için aldığınız biberon emzik veya silikon göğüs koruyucu gibi malzemeleri nasıl ve ne kadar önceden temizlediniz ???????

Biz iki hafta önce temizledik. Çantayı hazırladığımız gün işte :)

Biz iki hafta önce temizledik. Çantayı hazırladığımız gün işte :)

oooo geç kalmışımmm bir süre uzak kaldım çantalar bile hazırlanmış bitmiş
ben de çantayı hazırladım biberonu mama kaşığını ve göğüs koruyucuyu koymadım bi kızlara sorim dedim ne zaman temizlemişler diye.
peki sen nasıl temizledin ?

Benim annemler temizledi. Kaynar suyun içine atarak. Kesinlikle deterjan kullanma makinayıda atma :)

bizimkide bugün yokladı.öğlen gibi adet sancısına benzeyen belime vuran bir ağrıyla kıvranmaya başladım gittim yattım dinlendim yok geçmiyor.bide evde hastamız var biliyorsunuz naz yapıyorum sanmasınlar diye bir iki saat sıktım dişimi baktım geçmiyor eşime söyledim hastaneye gittik.nstye bağladılar sancım çıktı doktor yatıralım bu gece dedi.yok dedim ben eve gideyim bişey olursa gelirim dedim şimdilik ağrım azaldı ayakta çok kalmazsam idare ediyorum.yarın bu halde nasıl işe gideceğim bu kadar misafirle nasıl uğraşacağım bilmiyorum.evim pislik içinde ne kadar temizlesemde temiz kalmıyor ev çok kalabalık oluyor hasta ziyaretine gelen gidenden.çok mutsuzum hiçbişey hazırlayamadım daha bebeğim çok küçük beklemesi lazım daha.oğlumla hiç ilgilenemiyorum günlerdir vijdan azabı duyuyorum.herşey bir arada çok mutsuzum çok kötüyüm.sürekli iyi olmak dik durmak zorunda olmaktan sıkıldım yoruldum artık.allah affetsin ama dayanamıyorum bende artık.bütün planlarım alt üst oldu misafirlerim salı gidecekmiş ama bir hafta sonra yine gelecekler yine 10 gün klacaklar ne zaman temizlik yapacağım ne zaman bebeğe hazırlık yapacağım ben.doğumdada burda olacaklar çok mutsuzum çok.böyle düşündüğüm için kendimede kızgınım ne yapacağım ben.

Allah, sağlık ve mutluluk içinde giymeyi nasip etsin, en önemlisi o... Hepsi yavas yavas hallolur bır sekılde.

Bennevresımı taktım ama goruntu olarak. En az altı ay daha orada yatmayacagından(besıkte yanımda olacak) toz olacak, sonra tekrar yıkanacak.
Amin... Cok tesekkur ederim canm biz oda yapmadik 6. Aydan sonra belki ama sirf odamiza gidip geldigimde serili yatagini gördukce mutlu olacagimi bildigimden hemen sermek istiyorum bi yandanda toz tutar diye erteliyorum :)) bari yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar sermesi kolay olucaktir.

Yok canım daha kurmadık bizde bu haftadan sonra başlarız o işlerede :)
Seninle aramizda 2 gun var canm demekki gec kalmamisim bende yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar en azindan sonra rahatca sererim :)

kizlar.bugun aylardan sonra esimle yaklasmamiz sonucunda inanilmaz kasilmam oldu.hamilelik oncesindede olurdu.ama suanda dayanamiyorum.oturmak ve adim atmak mumkun degil.oy kullanimiba bile gidemeyebilirim
oneriniz var mi? bir minoset alsammi?
Canm simdi tam ara verme zamani normaldede çok kasilma yaşıyoruz kaldiki beraberlik olunca nasil olur kimbilir... 20. Haftadan beri esimle kardes gibi olduk tehlike sorun olmamasina ragmen biliyorum abartili bizimkide uzan dinlen bi sureden sonra gecer bide karnini sicak tut kasilman oldukca
Onun disinda bazen benimde oturdugum yerde karnim tas gibi olup kasiliyo az kaldi artik miniklerimize kavusmamiza bu yuzden zorluk cektiriyorlar

Elif Sare en guzeli..

cok saolun tezoslar ii dilekleriniz icin....insallah bir daha bisi yasamam...cok yipratici bi surec gercekten tabiki daha beterleri war allah yardimcisi olsun herkesin...
Cok gecmis olsun canm insallah beklwr yaramaz prenses ne olurdu hepsi tam 38 de gelselerdiki
Bazilari 42 lerde kimi sabirsizlar 30 larda geliyo. .
Moralini hic bozma canm gelse bile kirkulacak bir durum yok. . Sen dinlenmenw ve kendini yormamaya bak.

bir y sonra çağırmasının sebebi o zamana kadar herşeyin seyrinde gidiyor olmasındandır.exra bişey olursa en yakın sağlık kuruluşu orasıydı oraya gittim gibi bişeyler söylersin.

Güzel oluyor canım buzdolabı magnetimi bu onu anlayamadım
Evet magnet olarak düşündüm alttaki boşluğa isim doğum tarihi ekliycem belki arkasına tül de eklerim tşk ederim

Ya ben ev hanımıyım inan ki bi yemek bi ortalık toplama temizlik bile yapmıyorum zorlasam yapabilirm belki ama çok yorulurum ağrı çekemem diye yanaşmıyorum yardım isteyeceğin kimse yok mu akraba olsa iyi olur insan bi öğünlük misafirde bile yoruluyo gelenler yardım ediyo mu bari bi d işe gidiyosun ya Allah kolaylık versin canım birilerini ara derdini anlat yardım iste son zamanlar dinlenmek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…