Canm simdi tam ara verme zamani normaldede çok kasilma yaşıyoruz kaldiki beraberlik olunca nasil olur kimbilir... 20. Haftadan beri esimle kardes gibi olduk tehlike sorun olmamasina ragmen biliyorum abartili bizimkideuzan dinlen bi sureden sonra gecer bide karnini sicak tut kasilman oldukca
Onun disinda bazen benimde oturdugum yerde karnim tas gibi olup kasiliyo az kaldi artik miniklerimize kavusmamizabu yuzden zorluk cektiriyorlar.
papatyacim cok haklisin,
bugun cektiklerimden sonra zaten bi daha yasakladim.her aci bizde kaliyor ya
bizimkide bugün yokladı.öğlen gibi adet sancısına benzeyen belime vuran bir ağrıyla kıvranmaya başladım gittim yattım dinlendim yok geçmiyor.bide evde hastamız var biliyorsunuz naz yapıyorum sanmasınlar diye bir iki saat sıktım dişimi baktım geçmiyor eşime söyledim hastaneye gittik.nstye bağladılar sancım çıktı doktor yatıralım bu gece dedi.yok dedim ben eve gideyim bişey olursa gelirim dedim şimdilik ağrım azaldı ayakta çok kalmazsam idare ediyorum.yarın bu halde nasıl işe gideceğim bu kadar misafirle nasıl uğraşacağım bilmiyorum.evim pislik içinde ne kadar temizlesemde temiz kalmıyor ev çok kalabalık oluyor hasta ziyaretine gelen gidenden.çok mutsuzum hiçbişey hazırlayamadım daha bebeğim çok küçük beklemesi lazım daha.oğlumla hiç ilgilenemiyorum günlerdir vijdan azabı duyuyorum.herşey bir arada çok mutsuzum çok kötüyüm.sürekli iyi olmak dik durmak zorunda olmaktan sıkıldım yoruldum artık.allah affetsin ama dayanamıyorum bende artık.bütün planlarım alt üst oldu misafirlerim salı gidecekmiş ama bir hafta sonra yine gelecekler yine 10 gün klacaklar ne zaman temizlik yapacağım ne zaman bebeğe hazırlık yapacağım ben.doğumdada burda olacaklar çok mutsuzum çok.böyle düşündüğüm için kendimede kızgınım ne yapacağım ben.
bizimkide bugün yokladı.öğlen gibi adet sancısına benzeyen belime vuran bir ağrıyla kıvranmaya başladım gittim yattım dinlendim yok geçmiyor.bide evde hastamız var biliyorsunuz naz yapıyorum sanmasınlar diye bir iki saat sıktım dişimi baktım geçmiyor eşime söyledim hastaneye gittik.nstye bağladılar sancım çıktı doktor yatıralım bu gece dedi.yok dedim ben eve gideyim bişey olursa gelirim dedim şimdilik ağrım azaldı ayakta çok kalmazsam idare ediyorum.yarın bu halde nasıl işe gideceğim bu kadar misafirle nasıl uğraşacağım bilmiyorum.evim pislik içinde ne kadar temizlesemde temiz kalmıyor ev çok kalabalık oluyor hasta ziyaretine gelen gidenden.çok mutsuzum hiçbişey hazırlayamadım daha bebeğim çok küçük beklemesi lazım daha.oğlumla hiç ilgilenemiyorum günlerdir vijdan azabı duyuyorum.herşey bir arada çok mutsuzum çok kötüyüm.sürekli iyi olmak dik durmak zorunda olmaktan sıkıldım yoruldum artık.allah affetsin ama dayanamıyorum bende artık.bütün planlarım alt üst oldu misafirlerim salı gidecekmiş ama bir hafta sonra yine gelecekler yine 10 gün klacaklar ne zaman temizlik yapacağım ne zaman bebeğe hazırlık yapacağım ben.doğumdada burda olacaklar çok mutsuzum çok.böyle düşündüğüm için kendimede kızgınım ne yapacağım ben.
Amin... Cok tesekkur ederim canm biz oda yapmadik 6. Aydan sonra belki ama sirf odamiza gidip geldigimde serili yatagini gördukce mutlu olacagimi bildigimden hemen sermek istiyorum bi yandanda toz tutar diye erteliyorum :)) bari yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar sermesi kolay olucaktir.
Seninle aramizda 2 gun var canm demekki gec kalmamisim bende yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar en azindan sonra rahatca sererim :)
Canm simdi tam ara verme zamani normaldede çok kasilma yaşıyoruz kaldiki beraberlik olunca nasil olur kimbilir... 20. Haftadan beri esimle kardes gibi olduk tehlike sorun olmamasina ragmen biliyorum abartili bizimkideuzan dinlen bi sureden sonra gecer bide karnini sicak tut kasilman oldukca
Onun disinda bazen benimde oturdugum yerde karnim tas gibi olup kasiliyo az kaldi artik miniklerimize kavusmamizabu yuzden zorluk cektiriyorlar
Elif Sare en guzeli..
HAHAHaaharbiden yaa hepsi aynı amma rahatlar ben eve temizlikçi çağırıcam hiç uğraşmam zaten yattığım yerden doğurucak oluyorum.Temizlikk yapsam pıt die geliverir Eşimin doğrun düzgün tatilide yok.Beceremez aslında oda bugün şukadarını yapalım illa bir
cnm bende calistigim icin haftada 1 temizlik aliyorum.ama hafta sonu kirintilar oluyor supurge acmak sart.ona ragmen boyle tepki aliyorum, cook kiziyorum cok
oy kullanip geldik.3 cesit yemek yaptim bu halimle, yemek yerkende cok isim var dedim.2 makina camasir, utu ve bulasik makainasini bosalticam dedim.tamam hepsini yap utu yapma yorulma dedi :) şaka gibi yaaa,
Ayy napıcaksın canım ALLAH yardımcın olsun inş.Değiştiremezsin sanıyorum.Ama ben öyle olduğu için bişi düşünmüştüm.Şimdi benim doğumuma cerrah giricekmiş çünkü çok tehlikem var normal doğum istiyorum bende.İlk aylarımda çok kan boşaldığı için hassaslaşmışım.Oyüzden bi gece eşime sordum benimle girermisin diye.Benden iğrenirmisin dedim hayır dedi.Zaten başımın yanında olucakmış ve belimden aşşağıda perde olucakmış beni birazcıkda anlasın istiyorum hem onun yanında rahat oluyorum.Hemde doğum yapmaktan değilde kurtulma şansımdan korkuyorum.
Hazırla canım ne olur ne olmaz en azından kenarda dursun aklına geldikçe koyarsın. Bizde eşimle kardeş gibi olduk. Bende bi isteksizlik var zaten sorma gitsin. Bugün biraz yansıtın sonra baktım bıraktı ne oldu dedim korktum diyor artık ben korkuyorum diyemi öyle dedi bilmem. Ama zaten ağrılarım çok bide üstüne katamam.
Kendini yıpratmamanı söyledik sana defalarca. Bu durumda eşini karşına al ve sana yardımcı olmasını aksi takrirde doğuma kadar annende kalacağını söyle ona. Eşinde bazı şeylerin farkına varmalı artık. Tamam abisi hasta üzüldük falan ama senin karnındaki ne. Oda canlı değil mi? Bunun farkına varmalı. Dün gece sizin için ufak bir uyarı olmuş aslında. Dikkat etmelisin. Bunun başka yolu yok canım.
Allah askinaa ya benim icim gidiyo okurken ne olur dikkat edin. Temizleme ev falan gelen gelir gider 8 aylik hamilesin ya birak toplama. Sali gununden sonrada gunluk birini bulun sen temizleme sakin. Esinlede gitmissin hastaneye doktor yatiralim demis ne olur kullan bunu ve ayakta durdukca kotu oldugunu soyle bi kac gun disardan yiyelim de. Ne bileyim burda ayip olur ben bi iki saat annemde dinleneyim de oglunuda al hem onla olursun hem dinlenirsin. Dogumada bi care bulmak lazim donunce bi kac gun annende mi kalsan acaba.
çok geçmiş olsun arkadaşım..ne diyim herkeste bi sorun herkes telaşlı okudukça daraldım endişelerim arttı.herkesin şikayetleri ortak.topluca hepimize terapi yapsa psikolog anne :)))
gecen hafta anlatmıştım sacılar bendede vardı alttan muayene etti rahimde incelme var dedi 2.7 milim. 2.5 altı tehlikeli erken doğum riski çok yuksek.çok korkuttu nst de sancı çıkmadı ama o beni rahatlatmıştı.ciğer geliştirici iğne ve progesteron başlattı 4 nisanda kontrolum var.ondan öncede diğer doktora gidicem bakalım ne diyecek.gecen haftayı surekli yatarak geçirdim hafif işler yaptım çok yurumedim.
bu hafta ama sertleşme çok hareketleri muthiş canımı yakıyor böbreğime bile vuruyor sağ kasık altından çakıyor.sevimli olmaktan çıktı artık hareketler...
ne olur ne olmaz diye ağdamı yaptım bi arkadaş anestol surup daha sonra ağda yapılabildiğinden bahsetmiş hiç duymamıştım açıkçası.gecen ay kızartma yaparken elime yağ sıçramış fena elimi yakmıştım.acısına dayanmaya çalıştım bişey surmucem dedim.. dedim ama ne fayda çok cnım yanmıştı korka korka anestol merhem surdum birazcık hemen acısı geçti.ama ağda için sanırım daha geniş bi alana surulmesi gerek ne bilim yapmayın bence.
Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.
Doktorumda doğumumun çok yaklaşmış olduğunu dikkat etmem gerektiğini söylüyor.,.Bazen oluyor canım. Sanırım bebek hareketlerinden dolayı oluyor.
Sorma canım, hastaneden cıkınca nasıl bır ortam bekleyecek benı bılmıyorum. Tek cocuk neymıs kıNerdeyse gekip ben calisicam yaninda okadar uzuldum haline. Allah yardimcin olsun canim allah iyi insanlarla karsilastirsin seni
Ben detesekkur ederim canim ya sorma isin garibide nst de ki o cika dogum kasilmasi ben bir haftadir yasiorum be bilim ben dogumu cagirdigini daha buyuk bisi bekliodum...sanirim 5. aya donmegi cok isterim yeni yeni gobis cikiio hersei yemek serbest gezmek yatis of off.annem dio halilari yikamaya werelim perdeleri yikayalim bi lohusa temizligi kalsin....ayy yuzune kapatasim geldi hic hazir degilim yaaa hiccc
Haklısın ama onlar da bızım ıcın calısıyorlar oyle dusun canım. Cok yorulmasalar, oyle sızıp kalmazlar. Dişimizi sıkıp biraz sabredicez cocuklar buyumeden eşlerle iletişimini duzeltebılen pek gormedım.çok yoğun çalışıyo ve beni çok ihmal ediyo bende bundan acayip etkileniyorum remen geliyo uyuyo sabahta kalkıp işe gidiyo
Benim doktorum demıyor oyle ama benım epey korkum var daha erken gelebılır dıye.Doktorumda doğumumun çok yaklaşmış olduğunu dikkat etmem gerektiğini söylüyor.,.
Doğum yaşı düşmüş bu yıl ama bebişler küveze konmuyacak kadar sağlıklı doğuyormuş.Dopingli doğuyormuş şimdikilrt.Yinede dikkat edelim benimde icimden oyle geçiyor.Yinede zamanında doğması en iyisi beklerler inş.Aslında çokda özledimSorma canım, hastaneden cıkınca nasıl bır ortam bekleyecek benı bılmıyorum. Tek cocuk neymıs kı
Ben deNe yapıcaz bılmıyorum....
Haklısın ama onlar da bızım ıcın calısıyorlar oyle dusun canım. Cok yorulmasalar, oyle sızıp kalmazlar. Dişimizi sıkıp biraz sabredicez cocuklar buyumeden eşlerle iletişimini duzeltebılen pek gormedım.
Benim doktorum demıyor oyle ama benım epey korkum var daha erken gelebılır dıye.
Cok gecmis olsun canm insallah beklwr yaramaz prenses ne olurdu hepsi tam 38 de gelselerdiki
Bazilari 42 lerde kimi sabirsizlar 30 larda geliyo. .
Moralini hic bozma canm gelse bile kirkulacak bir durum yok. . Sen dinlenmenw ve kendini yormamaya bak.
bir y sonra çağırmasının sebebi o zamana kadar herşeyin seyrinde gidiyor olmasındandır.exra bişey olursa en yakın sağlık kuruluşu orasıydı oraya gittim gibi bişeyler söylersin.
uff cok morel verici bi paylasim olmus insallah kuzularimiz en hayirli zamani beklerler...kızlar doğum belirtileri sancıları başlamış.bende korkuyordum ama bu dönemlerde hepimizde aynı şikayetler oluyormuş biraz olsun rahatladım.ama benim daha bebeğimin hiçbişeyi hazır değil aldık ama doğuma memlekete gideceğim için herşeyim orda.ben başka şehirdeyim korkuyorum burda bişey olsa kıyafetleri bile yanımda yok diye..çantamda hazır değil daha.son döneme kadar bekleseler bari bebişler ama pek sanmıyorum erken olcak gibi geliyo.
bu arada arkadaşım 5 ay önce 34+0 da doğum yaptı suyu gelmişti.sezeryanla doğdu.bebek 3-4 gün küvezde kaldı.2500 kg doğmuştu.şimdi öyle tombikki görmeniz lazım yanaklarını falan .o küçücük bebek o mu diye şaşırıyorum.maşallahı var.hep aklıma o geliyo sanki 34+0 atlatınca bizimkilerde iyi olcak gibi geliyor..inşallah erken olsa bile iyi olurlar allah acılarını göstermesin.
walla ben calisioken daha rahattim temizlikci geliodu her ay ohh....ama simdi esime diorum hadi ben supureim sen cek ben sileyim se kaldir it falan su tasi balkonu yikaim bosuna 90 tl wermiyelim hadi canim falan idare ettik...ama simdi ben ii ce agirlastim ve cok zor oluyor yarim gun agir is icin kadin cagiriom ayda bir kalani annem dewam edior...falan idare edioz...Ah canim ben yarim yamalagada raziyim benimki ayakkabilarla giriyo ulan yeni sildim supurdum yerleri napiyosun butun pisligi eve tasidin diyorum sanki duvara konusuyorum giriyo yatak odasina kadar yuruyo relax adam :)) bosver karicik yat sen yorma kendini tabi yyorma kuslar gelip yapacak onca isi maalesef pek nadir dir evinde esine yardim eden temizlikte
canim baya oluyor cantamizi hazirlarken sicak suda kaynatik cantamiza koydukkk biz...Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hastane çantası için aldığınız biberon emzik veya silikon göğüs koruyucu gibi malzemeleri nasıl ve ne kadar önceden temizlediniz ???????
Senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum sinirleniyorumçok haklısınız çok ne yapacağımı şaşırdım iyicene.10 gündür bendeler ve tedavi 15 günde bir olacak yani her tedavide 10 gün bende olacaklar.nasıl gidin derimki diyemem bu durumda.eşim bugün iyi korktu ama hiç sesimi çıkarmadım.oda bir yandan abisi bir yandanda biz.
doğumda burda olurlarsa anneme gideceğim.ama eşime söylemedim anneme söyledim.eğer doğuma kadar bu tip bir durum yaşarsam da anneme gideceğim gerçekten temizlik içinde birini bulacağımda ne fayda ev bir türlü temiz durmuyorki artık bu halde doğum olacak biraz da rahat olmaya çalışıyorum ne yapayım.kasılmalarım hala devam ediyor ağrımda var ama şiddeti azaldı neyseki.
Sorma canım, hastaneden cıkınca nasıl bır ortam bekleyecek benı bılmıyorum. Tek cocuk neymıs kı
Ben deNe yapıcaz bılmıyorum....
Haklısın ama onlar da bızım ıcın calısıyorlar oyle dusun canım. Cok yorulmasalar, oyle sızıp kalmazlar. Dişimizi sıkıp biraz sabredicez cocuklar buyumeden eşlerle iletişimini duzeltebılen pek gormedım.
Benim doktorum demıyor oyle ama benım epey korkum var daha erken gelebılır dıye.
Turkiyede okadar issizlik parasizlik skintisi olmasina ragmen karsina istedigin gibi birinin cikmamasi sinirlendirici bir durum... ama hic moralini bozma canm herseyin hayirlisi Allahtan bakarsin öyle biri karsina cikarki hem arkadasin hem yardimcin olurKızlar aranızda örgü yapan varmı?http://www.999gag.com/gag/44944/sevimli?f=sdrr bebişime bunu yaptırmak istiyorum.:44:
kizlar ya hani kremle gogus uclarimiza disa dogru masaj yapioz ya bana doruktaki kadin soledi.....( dogum egzersizide werdi ama bn yapmiorum) hadi dedim gogusume masaj yapim bari....bu aksam yaparken ikisinden de siwi geldi korktum ya dogumu tetikliyorsam bole yaparak biraksam mi son haftaya kadar....
birde bu suyum geldi diolar ya bu su nasil oluyor ortalik batio mu herkese gore degisirde bu olayi bilen bi kac yorum war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?