2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kendini yıpratmamanı söyledik sana defalarca. Bu durumda eşini karşına al ve sana yardımcı olmasını aksi takrirde doğuma kadar annende kalacağını söyle ona. Eşinde bazı şeylerin farkına varmalı artık. Tamam abisi hasta üzüldük falan ama senin karnındaki ne. Oda canlı değil mi? Bunun farkına varmalı. Dün gece sizin için ufak bir uyarı olmuş aslında. Dikkat etmelisin. Bunun başka yolu yok canım.

Allah askinaa ya benim icim gidiyo okurken ne olur dikkat edin. Temizleme ev falan gelen gelir gider 8 aylik hamilesin ya birak toplama. Sali gununden sonrada gunluk birini bulun sen temizleme sakin. Esinlede gitmissin hastaneye doktor yatiralim demis ne olur kullan bunu ve ayakta durdukca kotu oldugunu soyle bi kac gun disardan yiyelim de. Ne bileyim burda ayip olur ben bi iki saat annemde dinleneyim de oglunuda al hem onla olursun hem dinlenirsin. Dogumada bi care bulmak lazim donunce bi kac gun annende mi kalsan acaba.

Hazırla canım ne olur ne olmaz en azından kenarda dursun aklına geldikçe koyarsın. Bizde eşimle kardeş gibi olduk. Bende bi isteksizlik var zaten sorma gitsin. Bugün biraz yansıtın sonra baktım bıraktı ne oldu dedim korktum diyor artık ben korkuyorum diyemi öyle dedi bilmem. Ama zaten ağrılarım çok bide üstüne katamam.

Ayy napıcaksın canım ALLAH yardımcın olsun inş.Değiştiremezsin sanıyorum.Ama ben öyle olduğu için bişi düşünmüştüm.Şimdi benim doğumuma cerrah giricekmiş çünkü çok tehlikem var normal doğum istiyorum bende.İlk aylarımda çok kan boşaldığı için hassaslaşmışım.Oyüzden bi gece eşime sordum benimle girermisin diye.Benden iğrenirmisin dedim hayır dedi.Zaten başımın yanında olucakmış ve belimden aşşağıda perde olucakmış beni birazcıkda anlasın istiyorum hem onun yanında rahat oluyorum.Hemde doğum yapmaktan değilde kurtulma şansımdan korkuyorum.

çok haklısınız çok ne yapacağımı şaşırdım iyicene.10 gündür bendeler ve tedavi 15 günde bir olacak yani her tedavide 10 gün bende olacaklar.nasıl gidin derimki diyemem bu durumda.eşim bugün iyi korktu ama hiç sesimi çıkarmadım.oda bir yandan abisi bir yandanda biz.
doğumda burda olurlarsa anneme gideceğim.ama eşime söylemedim anneme söyledim.eğer doğuma kadar bu tip bir durum yaşarsam da anneme gideceğim gerçekten temizlik içinde birini bulacağımda ne fayda ev bir türlü temiz durmuyorki artık bu halde doğum olacak biraz da rahat olmaya çalışıyorum ne yapayım.kasılmalarım hala devam ediyor ağrımda var ama şiddeti azaldı neyseki.

Canım hep beraber grup terapisi yapalım hakkaten hehe.. siz zaten terapi gibisiniz ama :) hepimiz benzer sıkıntıları yasayıp, destek oluyoruz ya birbirimize, ilaç valla ilaç

Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.

Bazen oluyor canım. Sanırım bebek hareketlerinden dolayı oluyor.

Nerdeyse gekip ben calisicam yaninda okadar uzuldum haline. Allah yardimcin olsun canim allah iyi insanlarla karsilastirsin seni
Sorma canım, hastaneden cıkınca nasıl bır ortam bekleyecek benı bılmıyorum. Tek cocuk neymıs kı

Ben de Ne yapıcaz bılmıyorum....

çok yoğun çalışıyo ve beni çok ihmal ediyo bende bundan acayip etkileniyorum remen geliyo uyuyo sabahta kalkıp işe gidiyo
Haklısın ama onlar da bızım ıcın calısıyorlar oyle dusun canım. Cok yorulmasalar, oyle sızıp kalmazlar. Dişimizi sıkıp biraz sabredicez cocuklar buyumeden eşlerle iletişimini duzeltebılen pek gormedım.

Doktorumda doğumumun çok yaklaşmış olduğunu dikkat etmem gerektiğini söylüyor.,.
Benim doktorum demıyor oyle ama benım epey korkum var daha erken gelebılır dıye.

Doğum yaşı düşmüş bu yıl ama bebişler küveze konmuyacak kadar sağlıklı doğuyormuş.Dopingli doğuyormuş şimdikilrt.Yinede dikkat edelim benimde icimden oyle geçiyor.Yinede zamanında doğması en iyisi beklerler inş.Aslında çokda özledim oğluşumu.

cok saol hayatim yaaa ewet korkulacak bisi kalmadi tek tesellim o....

bir y sonra çağırmasının sebebi o zamana kadar herşeyin seyrinde gidiyor olmasındandır.exra bişey olursa en yakın sağlık kuruluşu orasıydı oraya gittim gibi bişeyler söylersin.

ben normalde o kadar agresif eyvallahsiz bir tiptim ki hamile kalmadan once yani...hic minnet etmem canimi sikan ogretmenmis dr mus tanimazdim....simdi eger erken gelirse kuwez icin orda dogurmam gerekirse ona muhtacim gibi bir dusunce aldi basimi gitti...nerde o cadi nerde bu kadin....yani diger arkadaslarimi 2 haftada bir cagiriolar siz bu son ay da riskli ayda suyu az dediginiz halde beni nie 1 ay sonra cagiriosu derdim....ama aksi bisi soleip cephe alinan hasta olmak istemiorum sadece kizimm icin ....cunku saglik sektorunde calistim biliorum cok bilmis hastanin sorunlarini hic onemsemiolar....sen sewket yilmaz da dogum yapcaktin demi canim...

kızlar uzun zamndır bedeviden haber göremedim var mı haber nasıl oldu bebeği , çıktılar mı hastaneden , başka doğum yapan yok değil mi

kizlar ya hani kremle gogus uclarimiza disa dogru masaj yapioz ya bana doruktaki kadin soledi.....( dogum egzersizide werdi ama bn yapmiorum) hadi dedim gogusume masaj yapim bari....bu aksam yaparken ikisinden de siwi geldi korktum ya dogumu tetikliyorsam bole yaparak biraksam mi son haftaya kadar....
birde bu suyum geldi diolar ya bu su nasil oluyor ortalik batio mu herkese gore degisirde bu olayi bilen bi kac yorum war mi

Slm kızlar biraz geçmişe baktım herkesın mi bebişi erken grliyor bende dün dr gittim çok şükür bir sıkıntı yok bebişim iyi ana dr banada dinlenme verdi ilaç verdi bende dikkat ediyorum hayırlısıyla az kaldı

uff cok morel verici bi paylasim olmus insallah kuzularimiz en hayirli zamani beklerler...
walla ben calisioken daha rahattim temizlikci geliodu her ay ohh....ama simdi esime diorum hadi ben supureim sen cek ben sileyim se kaldir it falan su tasi balkonu yikaim bosuna 90 tl wermiyelim hadi canim falan idare ettik...ama simdi ben ii ce agirlastim ve cok zor oluyor yarim gun agir is icin kadin cagiriom ayda bir kalani annem dewam edior...falan idare edioz...
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hastane çantası için aldığınız biberon emzik veya silikon göğüs koruyucu gibi malzemeleri nasıl ve ne kadar önceden temizlediniz ???????
canim baya oluyor cantamizi hazirlarken sicak suda kaynatik cantamiza koydukkk biz...

canim ben yumusak kalpliye donusme fikrimden wazgectim seni okuyunca...bu ne yaaaa kirici yazmak istemem yuz yuze olsa anlarsi niyetimi burda duygularimi anlatmam zor allah askina o da can senin tasidiginda gozunu seweim bu kadar gunahin mi war da cekion sen git demicen belli etcen...allahim kimseye yasatmasin yasadiklari aciyi ama bana misafir bile gelmio dogurcam die....seni gtirsin kocan diolar....bu insanlar hic mi akil edemio senin de temiz ewe guzel yemege ii istrihate dinlenmeye ve lohusaligina ihtiacin oldugunu...buna bi cozum bulmak zorundalar....diye dusunuorum ewimi nie onlara birakaim kocamin ewimin oglumun duzenini bozaim...cok ozur dilerim kendi fikrim basima gelmeden ancak bukadar dusundim...yani seni dusundum ....

Senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum sinirleniyorum afedersin ama onlarinki canda senin karnindaki patlicanmi oluyor Allah kaynina saglik sihhat versin sanada sabir versin canm esinle konus ya yardimci olsun yada annenlere git artik kimse bizi yari yolda birakti diyemez sonucta dogum yapmak uzere olan bir hamilesin ve sanirim sancinda cikmis bunuda duydularsa cekinme kimseden karnindakini dusun olurda Allah korusun erken dogarsa ki insallah 37 yi bekler en cok uzulen yine sen olursun...

Kızlar aranızda örgü yapan varmı?http://www.999gag.com/gag/44944/sevimli?f=sdrr bebişime bunu yaptırmak istiyorum.:44:
Turkiyede okadar issizlik parasizlik skintisi olmasina ragmen karsina istedigin gibi birinin cikmamasi sinirlendirici bir durum... ama hic moralini bozma canm herseyin hayirlisi Allahtan bakarsin öyle biri karsina cikarki hem arkadasin hem yardimcin olur

Canm bazilari islaklik hissedip tuvalete gidince anliyormus idrar kacirdigini saniyorlar cogu... bazilarida islakligi hissedip tam tuvalete gidicekken ayaga kalktigi gibi sulari geliyormus yere bosalircasina ki bu nadir oluyor genelde azar azar gelirmis ama akintidanda biraz daha fazla olarak.... yani su oldugunu anliycak kadar bide gelir gelmez altimiza buyuk bir ped veya temiz bir havlu katmamiz lazimmis bebegi koruycak bisey kalmadigindan enfeksiyon kapma riski olurmus...
gögus ucuna niye masaj yaptigini anlamadim birde bende kreme basliycam ama 36-37 haftadan sonra...
henuz 20. haftalardayken kendiliginden sivi gelmisti gögsumden cok korkmustum erken gelicek diye sukur hemsire öyle bir durum olmuycagini söyleyip icimi rahatlatmisti...
gögus ucunun kenarlarindada kanallar yani minik minik kabarciklar ve delikler oluyor bunlarda benim hafiften sanki kurumus sut gibi bisey vardi bitanesini temizliyim dedim cikmadi elimle aldim zorla cektim kanadi kucucuk bir delik ama coook acimisti ogunden sonra tövbe ettim oramla buramla oynamaya artik doguma yakin kremide surmeye baslicam baskada ellesmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…