- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum sinirleniyorumçok haklısınız çok ne yapacağımı şaşırdım iyicene.10 gündür bendeler ve tedavi 15 günde bir olacak yani her tedavide 10 gün bende olacaklar.nasıl gidin derimki diyemem bu durumda.eşim bugün iyi korktu ama hiç sesimi çıkarmadım.oda bir yandan abisi bir yandanda biz.
doğumda burda olurlarsa anneme gideceğim.ama eşime söylemedim anneme söyledim.eğer doğuma kadar bu tip bir durum yaşarsam da anneme gideceğim gerçekten temizlik içinde birini bulacağımda ne fayda ev bir türlü temiz durmuyorki artık bu halde doğum olacak biraz da rahat olmaya çalışıyorum ne yapayım.kasılmalarım hala devam ediyor ağrımda var ama şiddeti azaldı neyseki.
Sorma canım, hastaneden cıkınca nasıl bır ortam bekleyecek benı bılmıyorum. Tek cocuk neymıs kı
Ben deNe yapıcaz bılmıyorum....
Haklısın ama onlar da bızım ıcın calısıyorlar oyle dusun canım. Cok yorulmasalar, oyle sızıp kalmazlar. Dişimizi sıkıp biraz sabredicez cocuklar buyumeden eşlerle iletişimini duzeltebılen pek gormedım.
Benim doktorum demıyor oyle ama benım epey korkum var daha erken gelebılır dıye.
Turkiyede okadar issizlik parasizlik skintisi olmasina ragmen karsina istedigin gibi birinin cikmamasi sinirlendirici bir durum... ama hic moralini bozma canm herseyin hayirlisi Allahtan bakarsin öyle biri karsina cikarki hem arkadasin hem yardimcin olurKızlar aranızda örgü yapan varmı?http://www.999gag.com/gag/44944/sevimli?f=sdrr bebişime bunu yaptırmak istiyorum.:44:
kizlar ya hani kremle gogus uclarimiza disa dogru masaj yapioz ya bana doruktaki kadin soledi.....( dogum egzersizide werdi ama bn yapmiorum) hadi dedim gogusume masaj yapim bari....bu aksam yaparken ikisinden de siwi geldi korktum ya dogumu tetikliyorsam bole yaparak biraksam mi son haftaya kadar....
birde bu suyum geldi diolar ya bu su nasil oluyor ortalik batio mu herkese gore degisirde bu olayi bilen bi kac yorum war mi
Canm bazilari islaklik hissedip tuvalete gidince anliyormus idrar kacirdigini saniyorlar cogu... bazilarida islakligi hissedip tam tuvalete gidicekken ayaga kalktigi gibi sulari geliyormus yere bosalircasina ki bu nadir oluyor genelde azar azar gelirmis ama akintidanda biraz daha fazla olarak.... yani su oldugunu anliycak kadar bide gelir gelmez altimiza buyuk bir ped veya temiz bir havlu katmamiz lazimmis bebegi koruycak bisey kalmadigindan enfeksiyon kapma riski olurmus...
gögus ucuna niye masaj yaptigini anlamadim birde bende kreme basliycam ama 36-37 haftadan sonra...
henuz 20. haftalardayken kendiliginden sivi gelmisti gögsumden cok korkmustum erken gelicek diye sukur hemsire öyle bir durum olmuycagini söyleyip icimi rahatlatmisti...
gögus ucunun kenarlarindada kanallar yani minik minik kabarciklar ve delikler oluyor bunlarda benim hafiften sanki kurumus sut gibi bisey vardi bitanesini temizliyim dedim cikmadi elimle aldim zorla cektim kanadi kucucuk bir delik ama coook acimisti ogunden sonra tövbe ettim oramla buramla oynamaya artik doguma yakin kremide surmeye baslicam baskada ellesmek yok