2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum sinirleniyorum afedersin ama onlarinki canda senin karnindaki patlicanmi oluyor Allah kaynina saglik sihhat versin sanada sabir versin canm esinle konus ya yardimci olsun yada annenlere git artik kimse bizi yari yolda birakti diyemez sonucta dogum yapmak uzere olan bir hamilesin ve sanirim sancinda cikmis bunuda duydularsa cekinme kimseden karnindakini dusun olurda Allah korusun erken dogarsa ki insallah 37 yi bekler en cok uzulen yine sen olursun...

Kızlar aranızda örgü yapan varmı?http://www.999gag.com/gag/44944/sevimli?f=sdrr bebişime bunu yaptırmak istiyorum.:44:
Turkiyede okadar issizlik parasizlik skintisi olmasina ragmen karsina istedigin gibi birinin cikmamasi sinirlendirici bir durum... ama hic moralini bozma canm herseyin hayirlisi Allahtan bakarsin öyle biri karsina cikarki hem arkadasin hem yardimcin olur

Canm bazilari islaklik hissedip tuvalete gidince anliyormus idrar kacirdigini saniyorlar cogu... bazilarida islakligi hissedip tam tuvalete gidicekken ayaga kalktigi gibi sulari geliyormus yere bosalircasina ki bu nadir oluyor genelde azar azar gelirmis ama akintidanda biraz daha fazla olarak.... yani su oldugunu anliycak kadar bide gelir gelmez altimiza buyuk bir ped veya temiz bir havlu katmamiz lazimmis bebegi koruycak bisey kalmadigindan enfeksiyon kapma riski olurmus...
gögus ucuna niye masaj yaptigini anlamadim birde bende kreme basliycam ama 36-37 haftadan sonra...
henuz 20. haftalardayken kendiliginden sivi gelmisti gögsumden cok korkmustum erken gelicek diye sukur hemsire öyle bir durum olmuycagini söyleyip icimi rahatlatmisti...
gögus ucunun kenarlarindada kanallar yani minik minik kabarciklar ve delikler oluyor bunlarda benim hafiften sanki kurumus sut gibi bisey vardi bitanesini temizliyim dedim cikmadi elimle aldim zorla cektim kanadi kucucuk bir delik ama coook acimisti ogunden sonra tövbe ettim oramla buramla oynamaya artik doguma yakin kremide surmeye baslicam baskada ellesmek yok

Üff 1 de yatıp sabahın körünün bu saatinde kalktık gene. Uyumak istiyooom. Bugün doğum ö cesi iznimi alacağım. Umarım güZel bi gün olur :)

günaydın güzel bir gün olur inşallah işe geldim kendimi daha iyi hissediyorum evde hepten geriliyorum ortamı gördükçe.neyseki yarın gidiyor misafirlerim 10 gün rahatım .beni düşünen yorum yapan arkadaşlarım saolun.inanın sizin kadar düşünen yok ailede beni.çok zorda kalırsam anneme gideceğim ne yapayım.ben yapacağımı yaptım gerisi onların anlayışına kalmış

oyy canım benim çok geçmiş olsun. bekletirler merak etme burda yazmıştım bi arkadaşımıda bekletiyolar diye 37. haftada kestiler hapı iğneyi 1 hafta daha bekledi bebek 38 de doğdu. korkma bekler kuzuş dikkat et yorma kendini fazla. o dediklerinde bende de oluyo sanki bugun kontrolm var inşallah normal der kesi öyle derde normal değilse naparım bilmiyorum benimki daha küçük

canım hayırlısı böyleymiş zaten hiç tecrübesi olmamısıda kötüydü eminim tam istediğğin gibi birini bulacaksın sen oyüzden bunlar olmuyo. eşinde gelen giden çok değişiklik oldu ondan gerilmiştir merak etme sen..

biraz önce nisan annelerine baktım 1 haftadır doğurmaya başlamışlar. Onları görünce heycanlandım keşke benimkide doğsa diye ama daha çok küçük. Annelik her çocukta ilk çocuk gibi, hiç anne olmamış gibi heycan duymakmış, bunu yeni anladım

son zamanlarımız ya sabırsızlanıyoruz, bende artık görmek istiyorum ama bi yandan da vaktinde gelsin diyorum, şu bir ayı bi atlatırsak gerisi kolay

33. haftada çıktı hem de hem de göbek deliğimin altında tırmalamışlar sanki beni ben de anne olarak işaretlendim :)

Günaydın kızlar,
iyi haftalar herkese.

doktorum bu hafta için istediğin zamanda NST ye gir 30 dakikalık dedi.
bende doktorumun olduğu hastanede değil başka yerde giricem.

size sorum şu ki gün içinde ne zaman gireyim.
yorgun olmadığım bir zamanı düşünüyorum.
mesela gece 11 yada sabahın 6-7 gibi erken saatleri gibi.
ne dersiniz?

sonuçları da doktora fakslıycam.

Kızlar bugün ben de calısmıyorum. Secimler dolayısıyla üniversitede oy kullanıldıgından idari tatil ilan edildi. Evde bilgisayar basında calısıyorum gerci ama evde olmak güzelmiş. Bugün 35+4 teyim. Son 3-4 gündür, ben böyle bir yorgunluk görmedim. Sürekli yatıp dinlenmek istiyorum. 37. haftaya kdr calısmak durumundayım ama bu kadar yorgunluk sizde de başladı mı? Tabi bebişimin artık ciddi anlamda canımı yakacak kdr hareketlerinin büyüdüğünü de ekleyeyim bu duruma.

33. haftada çıktı hem de hem de göbek deliğimin altında tırmalamışlar sanki beni ben de anne olarak işaretlendim :)

ay sorma ya bende aynı durumdayım, ne güzel seviniyordum çatlak yok diye, önce bacaktan sonra yanlardan, dünde farketteim göbek deliğimin altından çatlamışım o kadar krem falan hikayeymiş demek ki

selam güzel anneler,

herkese iyi haftalar. benim hsonu kontrolüm vardı. dr um biraz keyifsizdi. ağrılarımdan bahsettim, idrar tahlili istedi yaptırdım. meğer kum döküyormuşum bir de birazcık enf. varmış. tek dozluk bir ilaç verdi. bol bol su iç dedi.

kordon kanı için firma ile görüştüm. babylife ile. tabiki kendilerine çok güveniyorlar. sorduğum tüm sorulara cevap aldım. zaten benim hem annem hem de babam kanser öyküsü olduğu için saklattırmama gibi şansım yok. ilerde sonra bunun için pişman olmak istemem. 2750 TL+100 usd saklama ücreti. ilk yıl için. sonra her yıl 100 usd. 750 tl + 100 usd peşin, kalanı 10 taksitle ödeme imkanı sunuyor. klasik saklama yönteminde saklama 15 yılmış ama onların sisteminde ömür boyu saklayabiliyormussun. dediğim gibi ticari olarak baksalarda ben ilerde pişman olmamak için hem de günümüz teknolojilerini düşündükçe ileriki yıllarda kullanım alanının artacağı inancı içindeyim. bugün söz. örneklerini mail olarak göndermişler. akşam eşim ile inceleyeceğiz. incelemeden sonra artı birşey öğrenirsem gene paylaşırım.

son olarak dr. kontrolünde bir sorunumuz çıktı

plesantam yaşlanmaya başlamış. şu an için çalışmanda bir sakınca yok. ama 2 hafta sonra tekrar bakıcam yaşlanma hızlı bi şekilde ilerlerse çalışma iznini yarıda keserim dedi. netten araştırdığımda hamileliğinde son ayında yaşlanmaya başlaması aslında normal diyor. ama hızlı ilerlerse bebekte gelişim geriliğine, erken doğuma, oksijensiz kalmasına neden olurmuş. yine nette araştırırken gördüm bebek ancak 5 hafta dayanıyormuş. yani şu an 32 haftadayız dersek 37 de doğum olur diye yazmış biri. dr da 20 mayıstan önce gelmesini istemem dedi.
2 hafta sonra kontrolüm var inşallah yaşlanma hızlı değildir. bu arada oğluşum 1800 olmuş (31+2 de)

Merhabalar herkese :)
Ssbahdan beri bebisimin kiyafetlerini utuluyorum bitmedi bir türlü ne zormuş unutmuşum :) Ama seve seve utuledim Umarim herkes iyidir :)

Sorma canım kendimi hep bi yerlerde yatarken buluyorum. Hemen yoruluyorum. Bugünden itibaren bende evdeyimm. Öğleden sonra doğum öncesi iznimi almaya gidicem sonrada annemin yanına birde benim sürekli karın ağrım oluyor size oluyor mu? Gece üstümü falan açıyorum ondan mı ki ?:44:

Bendede var canım yaşlanma. Doktor şuan kontrol dedi korkacak bişey yok dedi. İnşallah bişey olmayacak canım dua edelim :)

Bilemiyorum ki canım...Bende yalancı kasılma denen kasılmalar başladı hafif hafif... arada böle agrı giriyor... KArnım da acıyor sürekli...Ama oglan cok ittirip kaktırıyoo

SELAM KIZLAR..

EPEYDİR GİREMEDİM.. inşallah ıyısınızdır..

kendımı cuma gununden berı yorgun bıtkın ve kötuye daır ne varsa oyle hıssedıyorum

bebegım ıyı 2 haftada 6 cm boyu uzamış.. 2300 gram 49 cm olmus.

bır de cts gununden berı aglamasaydım ıyı olurdu.. bebegın gercekten ben ne yasarsam onu hıssettıgını bugun anladım.. eşimle cts den berı tartısıyoruz.. bi iyiyiz bi kötü.. sacma sapan sebepler (tekrar anlatıp tekrar yasamak ıstemıyorum)

bugun barısınca bebegım de oynadı :) öle ıste :) halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…