Off bende de var hepsı... Son haftalarda oluyordu sanırım
Sorma canım kendimi hep bi yerlerde yatarken buluyorum. Hemen yoruluyorum. Bugünden itibaren bende evdeyimm. Öğleden sonra doğum öncesi iznimi almaya gidicem sonrada annemin yanınabirde benim sürekli karın ağrım oluyor size oluyor mu? Gece üstümü falan açıyorum ondan mı ki ?:44:
SELAM KIZLAR..
EPEYDİR GİREMEDİM.. inşallah ıyısınızdır..
kendımı cuma gununden berı yorgun bıtkın ve kötuye daır ne varsa oyle hıssedıyorum
bebegım ıyı 2 haftada 6 cm boyu uzamış.. 2300 gram 49 cm olmus.
bır de cts gununden berı aglamasaydım ıyı olurdu.. bebegın gercekten ben ne yasarsam onu hıssettıgını bugun anladım.. eşimle cts den berı tartısıyoruz.. bi iyiyiz bi kötü.. sacma sapan sebepler (tekrar anlatıp tekrar yasamak ıstemıyorum)
bugun barısınca bebegım de oynadı :) öle ıste :) halsizim[/QUOTE
canım üzme bebişinide kendinide bende sabahtan beri ağlamamak için zor duruyorum işteyim yutkunmaktan bir hal oldum.
Kizlar bugun doktor randevumuz vardi.32+1gunluk calisabilir raporu aldim.oglumda 2 kilo 20 gram 44 cm geldi.birde daha oncede sordum kinse cevap vermedi.bedeviden baska doguran varmi.lutfen biri soylesin herkes iyimi
yok yok henüz kimse doğurmadı.
mrb arkadaşlar çok halsizim elim ayağım uyuşuyor,başım çok dönüyor ama şükür herhangi bir ağrım yok ..tansiyonumda 11-6 çıkıyor hiç kendimde değilim sizde böyle sorunlar var mı ne yapmalıyım
Mrb Cnm benim de uyusmalarm ve bas dönmem var sürekli yatmak istyrm halszm.ani hareketlerde dengemi yitiriyrm bgn kontrol var bakalm 33+4 oldk.senn kacnci haftan??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
34 artı 2 cnm doktoruna sorarsan bana bilgi ver cnm şimdi şekerimi ölçtüm tokluk 117 çıktı o da normal ama bu baş dönmesi halsizlik kötü uyuşup kalıyorum.
o ağrılar bende de oluyor sürekli.hatta dün sanki adet sancısı çektim resmen.sanırım normal doktor bişey demedi söyleyince çünkü
SELAM KIZLAR..
kendımı cuma gununden berı yorgun bıtkın ve kötuye daır ne varsa oyle hıssedıyorum
bır de cts gununden berı aglamasaydım ıyı olurdu.. bebegın gercekten ben ne yasarsam onu hıssettıgını bugun anladım.. eşimle cts den berı tartısıyoruz.. bi iyiyiz bi kötü.. sacma sapan sebepler (tekrar anlatıp tekrar yasamak ıstemıyorum)
bugun barısınca bebegım de oynadı :) öle ıste :) halsizim[/QUOTE
canım üzme bebişinide kendinide bende sabahtan beri ağlamamak için zor duruyorum işteyim yutkunmaktan bir hal oldum.
yok yok henüz kimse doğurmadı.
ben yutkundum yutkundum en sonunda saldım gıttı baya bı agladım.. 4 senedır burada calısıyorum ılk defa benı aglarken gorduler.. herkes şaşkın :)
neysekı barıstıkta rahatladım..annem yuzunden devamlı esımle tartısmaktan bıktım artık.. annem ne zaman gelıp bızde kalsa verılen kararlarla ılgılı arada kalıp gerılıyorum.. resmen ikisi de işiyor da "benimki daha uzaga dustu " diye yarıs edıyolar.. cocuga annem bakacak ne yapıcam bılmıyorum.. bırı kalk gıdelım dıyo oburu dur oturalım.. herkes mutlu olsun dıye ıstedıgım hıcbısey olmuyo hep baskalarının ıstedıgını yapıyorum faturası yıne bana cıkıyor.. yıldım artık.. sonrada "güneş asabidir amaaan tersi pistirr aaa lafını sakınmaz!"... yine günün çirkefi ben oluyorum.. yoruldum
SELAM KIZLAR..
bugun barısınca bebegım de oynadı :) öle ıste :) halsizim
mrb arkadaşlar çok halsizim elim ayağım uyuşuyor,başım çok dönüyor ama şükür herhangi bir ağrım yok ..tansiyonumda 11-6 çıkıyor hiç kendimde değilim sizde böyle sorunlar var mı ne yapmalıyım
Ahh bu hormonlarrr. Uzme kendini canim bebegini de strese sokma. Bak barismissiniz bile :) Ilk cocukta boyle oluyor galiba ben de hatirliyorum dokuz ayimin uc ayi ayri yatakta aglayarak gecmistir. Bizimki oyle ozur dileyim gonul alayim da bilmez ustelik. Alistim simdi hic umursamiykrum he deyip geciyorum bu hamileligim daha huzurlu :) Allah herkesin evine huzur versin.
Benden 16 yaş küçük bi kız kardeşim var onu yatarken böyle bi kundağın içine koymadan bırakırsam gece uykusunda düşüyormuş gibi sıçrıyordu.Doktora söylemiştim oda 6-7 ayına kadar özgüvenini sizden alır yani birinin ona sarılıp yatması gerekiyormuş.Anne karnında güvende oluyor birden bambaşka güvensiz bir hayata gözlerini açıyor tek isteği annesi her gece onunla yatamamki.kollarının rahat olması gerektiğini düşündüm ben pek beğenmedim.
Senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum sinirleniyorumafedersin ama onlarinki canda senin karnindaki patlicanmi oluyor Allah kaynina saglik sihhat versin sanada sabir versin canm esinle konus ya yardimci olsun yada annenlere git artik kimse bizi yari yolda birakti diyemez sonucta dogum yapmak uzere olan bir hamilesin ve sanirim sancinda cikmis bunuda duydularsa cekinme kimseden karnindakini dusun olurda Allah korusun erken dogarsa ki insallah 37 yi bekler en cok uzulen yine sen olursun...
Turkiyede okadar issizlik parasizlik skintisi olmasina ragmen karsina istedigin gibi birinin cikmamasi sinirlendirici bir durum... ama hic moralini bozma canm herseyin hayirlisi Allahtan bakarsin öyle biri karsina cikarki hem arkadasin hem yardimcin olur
Canm bazilari islaklik hissedip tuvalete gidince anliyormus idrar kacirdigini saniyorlar cogu... bazilarida islakligi hissedip tam tuvalete gidicekken ayaga kalktigi gibi sulari geliyormus yere bosalircasina ki bu nadir oluyor genelde azar azar gelirmis ama akintidanda biraz daha fazla olarak.... yani su oldugunu anliycak kadar bide gelir gelmez altimiza buyuk bir ped veya temiz bir havlu katmamiz lazimmis bebegi koruycak bisey kalmadigindan enfeksiyon kapma riski olurmus...
gögus ucuna niye masaj yaptigini anlamadim birde bende kreme basliycam ama 36-37 haftadan sonra...
henuz 20. haftalardayken kendiliginden sivi gelmisti gögsumden cok korkmustum erken gelicek diye sukur hemsire öyle bir durum olmuycagini söyleyip icimi rahatlatmisti...
gögus ucunun kenarlarindada kanallar yani minik minik kabarciklar ve delikler oluyor bunlarda benim hafiften sanki kurumus sut gibi bisey vardi bitanesini temizliyim dedim cikmadi elimle aldim zorla cektim kanadi kucucuk bir delik ama coook acimisti ogunden sonra tövbe ettim oramla buramla oynamaya artik doguma yakin kremide surmeye baslicam baskada ellesmek yok
Kızlar bugün ben de calısmıyorum. Secimler dolayısıyla üniversitede oy kullanıldıgından idari tatil ilan edildi. Evde bilgisayar basında calısıyorum gerci ama evde olmak güzelmiş. Bugün 35+4 teyim. Son 3-4 gündür, ben böyle bir yorgunluk görmedim. Sürekli yatıp dinlenmek istiyorum. 37. haftaya kdr calısmak durumundayım ama bu kadar yorgunluk sizde de başladı mı? Tabi bebişimin artık ciddi anlamda canımı yakacak kdr hareketlerinin büyüdüğünü de ekleyeyim bu duruma.
neden ki acaba yorulduğundan mı ki. bndede olmaya başladı da bn çok önemsememiştim.az kaldıııı artık heran herşeyle karşılacakmışız gbi geliyo banaaahayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.
kizlar nst ye giren kizlar.neden bana cevap vermiyorsunuzgünaydın kızlar,
iyi haftalar herkese.
Doktorum bu hafta için istediğin zamanda nst ye gir 30 dakikalık dedi.
Bende doktorumun olduğu hastanede değil başka yerde giricem.
Size sorum şu ki gün içinde ne zaman gireyim.
Yorgun olmadığım bir zamanı düşünüyorum.
Mesela gece 11 yada sabahın 6-7 gibi erken saatleri gibi.
Ne dersiniz?
Sonuçları da doktora fakslıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?