2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dr. bana da kötü birşey demedi ama yakından takip etmek gerek dedi. bende gene de tedirgin oldum :)

Kizlar bugun doktor randevumuz vardi.32+1gunluk calisabilir raporu aldim.oglumda 2 kilo 20 gram 44 cm geldi.birde daha oncede sordum kinse cevap vermedi.bedeviden baska doguran varmi.lutfen biri soylesin herkes iyimi

mrb arkadaşlar çok halsizim elim ayağım uyuşuyor,başım çok dönüyor ama şükür herhangi bir ağrım yok ..tansiyonumda 11-6 çıkıyor hiç kendimde değilim sizde böyle sorunlar var mı ne yapmalıyım

Off bende de var hepsı... Son haftalarda oluyordu sanırım

o ağrılar bende de var. resmen kemiklerim ağrıyor. dr. da pozisyonunu almış. kafası aşağıda ondandır dedi. offff bilmiyorum artık. geçen haftadan beri ağrılarım o kadar arttı ki moralim bozuldu benim de

o ağrılar bende de oluyor sürekli.hatta dün sanki adet sancısı çektim resmen.sanırım normal doktor bişey demedi söyleyince çünkü

Mrb Cnm benim de uyusmalarm ve bas dönmem var sürekli yatmak istyrm halszm.ani hareketlerde dengemi yitiriyrm bgn kontrol var bakalm 33+4 oldk.senn kacnci haftan??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

34 artı 2 cnm doktoruna sorarsan bana bilgi ver cnm şimdi şekerimi ölçtüm tokluk 117 çıktı o da normal ama bu baş dönmesi halsizlik kötü uyuşup kalıyorum.

34 artı 2 cnm doktoruna sorarsan bana bilgi ver cnm şimdi şekerimi ölçtüm tokluk 117 çıktı o da normal ama bu baş dönmesi halsizlik kötü uyuşup kalıyorum.

Akşamüstü doktoruma sorar bilgilendirirm canm.kalp atislarm da anormallesiyo benim.inşallah yoktur önemli bi sorunumz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

paşamı bunun içinde görmek için can atıyorum.,.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bendede arada adet olcakmış gibi ağrılar olup geçiyor.hala çalışıyorum haftaya salı doğum iznine çıkmayı düşünüyorum.kendimi yorgun hissediyorum.biberon,emzik,süt sağma makinası alan arkadaşlar nasıl temizliğini yaptınız?

Ahh bu hormonlarrr. Uzme kendini canim bebegini de strese sokma. Bak barismissiniz bile :) Ilk cocukta boyle oluyor galiba ben de hatirliyorum dokuz ayimin uc ayi ayri yatakta aglayarak gecmistir. Bizimki oyle ozur dileyim gonul alayim da bilmez ustelik. Alistim simdi hic umursamiykrum he deyip geciyorum bu hamileligim daha huzurlu :) Allah herkesin evine huzur versin.

var cnm yaaa her an değişik bi yerlerim ağrırken buluyorum kendimi.baharında kendini hssettirmesiylemidir nedir üzerimde fena bi ağırlık var bu halde işe gelmek zulüm yaaaa ağlamak istiyorummmm

Amin canım cok sağol.. inşallah verir güzel Rabbim o huzuru..

kollarının rahat olması gerektiğini düşündüm ben pek beğenmedim.
Benden 16 yaş küçük bi kız kardeşim var onu yatarken böyle bi kundağın içine koymadan bırakırsam gece uykusunda düşüyormuş gibi sıçrıyordu.Doktora söylemiştim oda 6-7 ayına kadar özgüvenini sizden alır yani birinin ona sarılıp yatması gerekiyormuş.Anne karnında güvende oluyor birden bambaşka güvensiz bir hayata gözlerini açıyor tek isteği annesi her gece onunla yatamamki.

iste banada dr soledi cok bilmis olan drum...gogus ucunu kremle disa dogru uv dedi iki parmaginla bu son ay sut wermege anca hazir olur ucu cikar gib bisiler anlatti...ama bende sivi gelince korktum erkenden sutum gelirde biter kesilir yada dogumu tetikler die...

ahhh cnmmm sen ne güsel 35 in sonuna gelmişsin bile. ben 34 e bugün geldim ve 35 te ayrılayım mı acaba die düşünmeye başladım. bnm bebeğim de sabahları erkenden uyanıo nedense acıkıomu acaba uykumdan kaldırıo

neden ki acaba yorulduğundan mı ki. bndede olmaya başladı da bn çok önemsememiştim.az kaldıııı artık heran herşeyle karşılacakmışız gbi geliyo banaaa

kizlar nst ye giren kizlar.neden bana cevap vermiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…