kizlar nst ye giren kizlar.neden bana cevap vermiyorsunuz
o ağrılar bende de oluyor sürekli.hatta dün sanki adet sancısı çektim resmen.sanırım normal doktor bişey demedi söyleyince çünkü
ben yutkundum yutkundum en sonunda saldım gıttı baya bı agladım.. 4 senedır burada calısıyorum ılk defa benı aglarken gorduler.. herkes şaşkın :)
neysekı barıstıkta rahatladım..annem yuzunden devamlı esımle tartısmaktan bıktım artık.. annem ne zaman gelıp bızde kalsa verılen kararlarla ılgılı arada kalıp gerılıyorum.. resmen ikisi de işiyor da "benimki daha uzaga dustu " diye yarıs edıyolar.. cocuga annem bakacak ne yapıcam bılmıyorum.. bırı kalk gıdelım dıyo oburu dur oturalım.. herkes mutlu olsun dıye ıstedıgım hıcbısey olmuyo hep baskalarının ıstedıgını yapıyorum faturası yıne bana cıkıyor.. yıldım artık.. sonrada "güneş asabidir amaaan tersi pistirr aaa lafını sakınmaz!"... yine günün çirkefi ben oluyorum.. yoruldum
aynı arada kalma durumları bizde de oluyor sürekli. tek sorunumuz bu bizimde. ailemin her dediği ona ters gelir bende hep arada kalırım. ağlarım, sızlarım sonra gelir gönlümü alır ama biraz zaman geçince gene aynı durumlar(
üzülme boşver. olan bize oluyor sonuçta her türlü
aynı arada kalma durumları bizde de oluyor sürekli. tek sorunumuz bu bizimde. ailemin her dediği ona ters gelir bende hep arada kalırım. ağlarım, sızlarım sonra gelir gönlümü alır ama biraz zaman geçince gene aynı durumlar(
üzülme boşver. olan bize oluyor sonuçta her türlü
aynen oyle
sıkıntı stres boşuna... ne sırtım kaldı agrımadık ne mıdem kaldı yanmadık.. gözlerım o kadar şişki önümü göremiyorum.. yorgunum ya gercekten yıldım ..
Cnm bedevi arkadaşımızı bnen de merak ettim dün gece yazdım ama ben de cvp alamadım , bu arada başka doğum yapan var mı onu da merak etim ama yok heralde cvp gelmedi hiçKizlar bugun doktor randevumuz vardi.32+1gunluk calisabilir raporu aldim.oglumda 2 kilo 20 gram 44 cm geldi.birde daha oncede sordum kinse cevap vermedi.bedeviden baska doguran varmi.lutfen biri soylesin herkes iyimi
ben de 28 hafta bitince hafif başladı göbek deliğinin yanlardan şimdi 32+4 oldum bayağı çoğaldı ve belirginleşti...33. haftada çıktı hem dehem de göbek deliğimin altında tırmalamışlar sanki beni ben de anne olarak işaretlendim :)
aynen oyle
sıkıntı stres boşuna... ne sırtım kaldı agrımadık ne mıdem kaldı yanmadık.. gözlerım o kadar şişki önümü göremiyorum.. yorgunum ya gercekten yıldım ..
canım aynı durum benim eşimle baban arasında da var önceleri çok takardım ama artık hiiç oralı değilim yesinler birbirlerini diyorum ben canımı sıkınca nolcakki olan bana oluyo sonra sende boşver su akar yolunu bulur merak etme. yesinler birbirlerini sen bebişinle keyfine bakk
oyy canım benim çok geçmiş olsun. bekletirler merak etme burda yazmıştım bi arkadaşımıda bekletiyolar diye 37. haftada kestiler hapı iğneyi 1 hafta daha bekledi bebek 38 de doğdu. korkma bekler kuzuş dikkat et yorma kendini fazla. o dediklerinde bende de oluyo sanki bugun kontrolm var inşallah normal der kesi öyle derde normal değilse naparım bilmiyorum benimki daha küçük
ahhh cnmmm sen ne güsel 35 in sonuna gelmişsin bile. ben 34 e bugün geldim ve 35 te ayrılayım mı acaba die düşünmeye başladım. bnm bebeğim de sabahları erkenden uyanıo nedense acıkıomu acaba uykumdan kaldırıo
Canım ben de sabah burada yazdıktan sonra, 36+0 da bu maratona son vermeye karar verdim ve randevu aldım çalışamaz raporumu almak için..Sadece derslere gideceğim öğrenciler magdur olmasın diye, diğer günler evde oturmaya karar verdim.
Maalesef bebişlerin yeri daraldıkça daha kuvvetli hissetmeye baslıyoruz, tabi bir yandan kendi de büyüyor...Gece 4 ten sonra ben uyku bilmiyorum son 1 haftadır...Ama az kaldı, mucizelerimize kavuşacağız... Ama annemin kıymetini anladım ben
ben normalde o kadar agresif eyvallahsiz bir tiptim ki hamile kalmadan once yani...hic minnet etmem canimi sikan ogretmenmis dr mus tanimazdim....simdi eger erken gelirse kuwez icin orda dogurmam gerekirse ona muhtacim gibi bir dusunce aldi basimi gitti...nerde o cadi nerde bu kadin....yani diger arkadaslarimi 2 haftada bir cagiriolar siz bu son ay da riskli ayda suyu az dediginiz halde beni nie 1 ay sonra cagiriosu derdim....ama aksi bisi soleip cephe alinan hasta olmak istemiorum sadece kizimm icin ....cunku saglik sektorunde calistim biliorum cok bilmis hastanin sorunlarini hic onemsemiolar....sen sewket yilmaz da dogum yapcaktin demi canim...
canım aynı durum benim eşimle baban arasında da var önceleri çok takardım ama artık hiiç oralı değilim yesinler birbirlerini diyorum ben canımı sıkınca nolcakki olan bana oluyo sonra sende boşver su akar yolunu bulur merak etme. yesinler birbirlerini sen bebişinle keyfine bakk
haklısın canım da ortada hıcbır sebep yokkı anlasamayacak.. ne bılım uzuluyorum ıste.. elimde değil
cnm.nst ye gun icinde ne zaman girilmeli.tansiyon ve sancinin uygun oldugu zamani kollamamda fayda var sanirim.gece saatleri yada sabah erken uygun olurmucanım sorunu sorabilirmisin birdaha görmedim sorunu.,.
cnm.nst ye gun icinde ne zaman girilmeli.tansiyon ve sancinin uygun oldugu zamani kollamamda fayda var sanirim.gece saatleri yada sabah erken uygun olurmu
guzel bi gunun degil hergunun olsu hayatim...cunku birbirimizi anlioruz kendimizi yerine koyduk muda ohhh kimsei tanimioz...allah yardimcimiz olsun...en cok ta misafir warken seningünaydın güzel bir gün olur inşallah işe geldim kendimi daha iyi hissediyorum evde hepten geriliyorum ortamı gördükçe.neyseki yarın gidiyor misafirlerim 10 gün rahatım .beni düşünen yorum yapan arkadaşlarım saolun.inanın sizin kadar düşünen yok ailede beni.çok zorda kalırsam anneme gideceğim ne yapayım.ben yapacağımı yaptım gerisi onların anlayışına kalmış
bulasik makinasi yerlesmeyi bekliyor...utulencek sele masada karsimda.....yemek yok yapmak gibi niyetimde yok...ustumu degisesim yokkkk....ne guzel hergun yuruyuse cikiom die her isimi yapip cikiodum ama artik cikmak istemiorum malum kiz cikmak icin bi isik beklemekte.....velhasilin kipirdamasam benden ii si yok..Kızlar bugün ben de calısmıyorum. Secimler dolayısıyla üniversitede oy kullanıldıgından idari tatil ilan edildi. Evde bilgisayar basında calısıyorum gerci ama evde olmak güzelmiş. Bugün 35+4 teyim. Son 3-4 gündür, ben böyle bir yorgunluk görmedim. Sürekli yatıp dinlenmek istiyorum. 37. haftaya kdr calısmak durumundayım ama bu kadar yorgunluk sizde de başladı mı? Tabi bebişimin artık ciddi anlamda canımı yakacak kdr hareketlerinin büyüdüğünü de ekleyeyim bu duruma.
sanmıyorum canım ya terslemez bidaha yada cephe almaz ewts sert bi dıkto r tutumu farklı ...ama daha önce devletteymiş şimdi özelde bence hastasını kaybetmek istemeyecektir.yada o anda kafası dalgındı.. sen gene bir ay olmadan 15 te bir git, anlat derdini siz çağırmadınız ama böyle böyle oldu o yuzden geldim.bundan sonraki kontrollerimede sık gelmek istiyorum de.doğum şeklini konuşmak istiyorum neden sezeryan istediğini guzel cumlelerle anlat psikolojınden bahset. banane banane tarzı yaklaşımlardan hoşlanmıor galiba.ki zaten 2000 lira para vereceksin allasen karışmasın ister ordan doğururum iste başka tarafımdan biraz anneyi rahatlatmalı.
evrimi bi gorsen tamam canım tamam hayatım hiç endişelenme sen, herşey çok guzel olacak,der okadar sevimliki içime sokasım, btun gun sohbet edesim geliyor.bende mesela ilk doğumumu normal yaprım zubeydede.şimdikide normal seyrinde etrafımda herkes normal olacaksa neden devlette yapmıyorsun okdar para vereceksin diyor.(dorukta yapacağım kısmetse sezeryana gerek varsa asker hastanesinde idi.)karışmayın insanı koşullarda kendi odamda adam gibi sancımı çekerek hastabakıcının neden kustum diye tepemde soylenmeden anıra anıra kendi odamda yanımda refakatçimle rahat bi
doğum yapmak istiyorum karışmayın ,elin çingesiyle sancı oadasında 8 10 kişik odalarda herkesin bilmem nerelerini görmek is-te-mi-yo-rum.ondan diyorum susuyolar.
Cnm bedevi arkadaşımızı bnen de merak ettim dün gece yazdım ama ben de cvp alamadım , bu arada başka doğum yapan var mı onu da merak etim ama yok heralde cvp gelmedi hiç
ben de 28 hafta bitince hafif başladı göbek deliğinin yanlardan şimdi 32+4 oldum bayağı çoğaldı ve belirginleşti...
gunaydinnn iyi pazarlar..
OFERTA cim.hayirli olsun aldiklarin.gule gule kullan.dun Eminonune gidemedim.hafta ici isten izin alip gitmeyi dusunuyorum.
BESTEKİZZZZZ
Kizin sinyal verdi demek.allahim hayirli zamanda kucaklariniza aldirsin.sizin ve hepimizin bebeklerimizi.
POLİVİC
hastane cantan hazirmis.gule gule kullanmak nasip olsun.pisik kremi sormuşsun.anne bebek fuarinda bakim urunleri standinda oldukca iddiali bir marka ile tanistim.cok fazla ilgi gostetenlerde vardi.pavloderm marka si.pisik onleyici ve pisik onarici..
6 saat icinde etki gostermezse iade garantisi var.kozmetik grubuna girmiyormus.ben bu markanin urunlerini denemeyi dusunuyorum.
Günaydın kızlar,
iyi haftalar herkese.
doktorum bu hafta için istediğin zamanda NST ye gir 30 dakikalık dedi.
bende doktorumun olduğu hastanede değil başka yerde giricem.
size sorum şu ki gün içinde ne zaman gireyim.
yorgun olmadığım bir zamanı düşünüyorum.
mesela gece 11 yada sabahın 6-7 gibi erken saatleri gibi.
ne dersiniz?
sonuçları da doktora fakslıycam.
kizlar bisi takildi bu koca kafama)) benim gibi erken dogum tehlikesi yasayan herkese ciger gelistirici igne yapilmis....bana yapilmadi....yani bunu dr.a gottigimde sorucam zaten ama simdilik az bilgisi olan var mi....nette baktim anlamadim..haftam ilerde yada acilmam rahimimde sorun yok die mi vurmadi acaba....
göbek deliği etrafında başlayan sizdeki de morartı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?