2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kizlar bugun doktor randevumuz vardi.32+1gunluk calisabilir raporu aldim.oglumda 2 kilo 20 gram 44 cm geldi.birde daha oncede sordum kinse cevap vermedi.bedeviden baska doguran varmi.lutfen biri soylesin herkes iyimi
Cnm bedevi arkadaşımızı bnen de merak ettim dün gece yazdım ama ben de cvp alamadım , bu arada başka doğum yapan var mı onu da merak etim ama yok heralde cvp gelmedi hiç
33. haftada çıktı hem de hem de göbek deliğimin altında tırmalamışlar sanki beni ben de anne olarak işaretlendim :)
ben de 28 hafta bitince hafif başladı göbek deliğinin yanlardan şimdi 32+4 oldum bayağı çoğaldı ve belirginleşti...

ah canim ah hepimiz birbirmizden beter haldeyiz....allah hepimizin yardimcisi olsun.....

akşam bebişimi görmeye gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz çok özledim onuuu. sormam gereken okadar çok şey varki kesin hepsini unutcam.
kılar az önce sol elim uyuştu işaret permağım kıpkırmızı oldu şişti sonra düzeldi neden olduki acaba?? sabah uyandım ayağa kalkamadımbaşım felaket dönüyordu. bunları yaşayan varmı aranızda. akşam unutmazsam sorcam inşallah

Canım ben de sabah burada yazdıktan sonra, 36+0 da bu maratona son vermeye karar verdim ve randevu aldım çalışamaz raporumu almak için..Sadece derslere gideceğim öğrenciler magdur olmasın diye, diğer günler evde oturmaya karar verdim.

Maalesef bebişlerin yeri daraldıkça daha kuvvetli hissetmeye baslıyoruz, tabi bir yandan kendi de büyüyor...Gece 4 ten sonra ben uyku bilmiyorum son 1 haftadır...Ama az kaldı, mucizelerimize kavuşacağız... Ama annemin kıymetini anladım ben

ahhhh aynı annenin kıymeti anlaşılıoo daha biii

sanmıyorum canım ya terslemez bidaha yada cephe almaz ewts sert bi dıkto r tutumu farklı ...ama daha önce devletteymiş şimdi özelde bence hastasını kaybetmek istemeyecektir.yada o anda kafası dalgındı.. sen gene bir ay olmadan 15 te bir git, anlat derdini siz çağırmadınız ama böyle böyle oldu o yuzden geldim.bundan sonraki kontrollerimede sık gelmek istiyorum de.doğum şeklini konuşmak istiyorum neden sezeryan istediğini guzel cumlelerle anlat psikolojınden bahset. banane banane tarzı yaklaşımlardan hoşlanmıor galiba.ki zaten 2000 lira para vereceksin allasen karışmasın ister ordan doğururum iste başka tarafımdan biraz anneyi rahatlatmalı.
evrimi bi gorsen tamam canım tamam hayatım hiç endişelenme sen, herşey çok guzel olacak,der okadar sevimliki içime sokasım, btun gun sohbet edesim geliyor.bende mesela ilk doğumumu normal yaprım zubeydede.şimdikide normal seyrinde etrafımda herkes normal olacaksa neden devlette yapmıyorsun okdar para vereceksin diyor.(dorukta yapacağım kısmetse sezeryana gerek varsa asker hastanesinde idi.)karışmayın insanı koşullarda kendi odamda adam gibi sancımı çekerek hastabakıcının neden kustum diye tepemde soylenmeden anıra anıra kendi odamda yanımda refakatçimle rahat bi
doğum yapmak istiyorum karışmayın ,elin çingesiyle sancı oadasında 8 10 kişik odalarda herkesin bilmem nerelerini görmek is-te-mi-yo-rum.ondan diyorum susuyolar.

cnm.nst ye gun icinde ne zaman girilmeli.tansiyon ve sancinin uygun oldugu zamani kollamamda fayda var sanirim.gece saatleri yada sabah erken uygun olurmu

Yok canım sadece tok ve tatlı yemiş olmalısın hiçbişi gerekmez sanıyorum ben 3 kez girdim hiçbir şart söylenmedi zaten sancıları az ise önemli değildir.Kontrole gittiğinde tok ve tatlı yemiş ol yeter.

guzel bi gunun degil hergunun olsu hayatim...cunku birbirimizi anlioruz kendimizi yerine koyduk muda ohhh kimsei tanimioz...allah yardimcimiz olsun...en cok ta misafir warken senin )))
bulasik makinasi yerlesmeyi bekliyor...utulencek sele masada karsimda.....yemek yok yapmak gibi niyetimde yok...ustumu degisesim yokkkk....ne guzel hergun yuruyuse cikiom die her isimi yapip cikiodum ama artik cikmak istemiorum malum kiz cikmak icin bi isik beklemekte.....velhasilin kipirdamasam benden ii si yok..

abooooowww deneyim baska bisi tabi.....onlari yasayip sessiz kalmak mumkun degil....allahim yardim etsin insallah gonlun de gecen her bisi gercek olur...

göbek deliği etrafında başlayan sizdeki de morartı mı

kizlar bisi takildi bu koca kafama )) benim gibi erken dogum tehlikesi yasayan herkese ciger gelistirici igne yapilmis....bana yapilmadi....yani bunu dr.a gottigimde sorucam zaten ama simdilik az bilgisi olan var mi....nette baktim anlamadim..haftam ilerde yada acilmam rahimimde sorun yok die mi vurmadi acaba....

Bir seçenek daha eklendi bakalım :) Teşekkür ederim,onuda bir araştırayım..

Kahvaltı yapmış olman,girmeden 10 dk kadar önce çikolata yiyip su içmen sana yardımcı olur :) Bebeğin uyuyor olmaması gerek..
Ben 2 kere girdim ikisindede bayan kahvaltı yapıp yapmadığımı sordu ve çikolata yiyip su içerek 10 dk sonra girdim :)
Kalp atışlarının yanında tekme gürültüleride eşlik ediyor :)

Banada yapmadılar.Azdaha gelşyordu benimkide.Bir sorim bende cuma günü.,.

merhaba,ben sizi sürekli takip ediyorum mdt;6 mayıs inş... burada okuyunca anlıyorum kş hemen herkeste aynı sorunlar eşler vs ...psikolojim bozuldu annemler dahil kimseye tahammül edemiyorum sonrada çok üzülüyorum tavırlarımadogumda 40 gun kalıcklr sımdıde babam dogumdan 15 gun on cesnde gelıp kalsın dıyo kabl etmedm benı dusunuyorlar evet cok sanslıyım belkı cok sukur ama annemın evde hızmetcı gıbı donmesı benı uzuyo bıde ben artık buyudm benımde aılem var dusunsenıze 2 ay evınızın dolu olması ...k.valıdem obur yandan yazın dayanamyız bız gelırız sureklı vs bız de aıleyız bebegımıze alısmamız gerek ucumuz zaman gecırmeyı ogrenmemız gerek sımdı herkes heveslı de enınde sonunda bana ve babasına kalıcak buna en basından bız adapte olmalıyız offf zaten bızım gıbı yenı nesılın psıkolojılerınn bozuk olması bundan..Balık tutmayı ogretmıyorlar gelıyorlar en zor zamanda ıyılık yapıyoruz dıye herseyıı hooop ustlenıyorlar sonra enınde sonunda herkesın hayatı var cekıldıgınde sudan cıkmıs balıga donuyorsun bı tarfın cocuk kalan o tarafın zorlanıyo psıkolojı yerde...basınızı sısırdım rahatlamaya ıhtıyacım vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…