Banada yapmadılar.Azdaha gelşyordu benimkide.Bir sorim bende cuma günü.,.
Bende var morartı içindede kenarlarındada oluştu bişi olurmiki.Okadar ultrasona girdim doktor bişi demedi ama.
ay bugun hic cekilmiom dimi ne cok soru sordum ne cok konustum ama napaim ewde bos bos oturmaya alisik degilim.....kocisss yatagi bile kapama o cocugu orda 1aydaha tut dio)))) yabenimle ne alakasi war kizina sole diom....bario kizimmmm odan burda yatagi burda sen acele etme biz ii bakioz onlara dio )))) ay git hadi canim dedim sabah sabah uykumu dagittin....
Gelelim gewezeligin sonunda siz tezoslarin fikrini sormaya.....simdi bizim odamiz esyalarimiz hazir cantalarimiz hazir hepimizin oldugu gibi....ama kapimizi suslemek newresim carsaf vb yayilmasini ne zman yapicaz...
arkadaşlarrrrr hamileyken bakla yenmesinde bi sakınca var mıııı
ay bugun hic cekilmiom dimi ne cok soru sordum ne cok konustum ama napaim ewde bos bos oturmaya alisik degilim.....kocisss yatagi bile kapama o cocugu orda 1aydaha tut dio)))) yabenimle ne alakasi war kizina sole diom....bario kizimmmm odan burda yatagi burda sen acele etme biz ii bakioz onlara dio )))) ay git hadi canim dedim sabah sabah uykumu dagittin....
Gelelim gewezeligin sonunda siz tezoslarin fikrini sormaya.....simdi bizim odamiz esyalarimiz hazir cantalarimiz hazir hepimizin oldugu gibi....ama kapimizi suslemek newresim carsaf vb yayilmasini ne zman yapicaz...
merhaba,ben sizi sürekli takip ediyorum mdt;6 mayıs inş... burada okuyunca anlıyorum kş hemen herkeste aynı sorunlar eşler vs ...psikolojim bozuldu annemler dahil kimseye tahammül edemiyorum sonrada çok üzülüyorum tavırlarımadogumda 40 gun kalıcklr sımdıde babam dogumdan 15 gun on cesnde gelıp kalsın dıyo kabl etmedm benı dusunuyorlar evet cok sanslıyım belkı cok sukur ama annemın evde hızmetcı gıbı donmesı benı uzuyo bıde ben artık buyudm benımde aılem var dusunsenıze 2 ay evınızın dolu olması ...k.valıdem obur yandan yazın dayanamyız bız gelırız sureklı vs bız de aıleyız bebegımıze alısmamız gerek ucumuz zaman gecırmeyı ogrenmemız gerek sımdı herkes heveslı de enınde sonunda bana ve babasına kalıcak buna en basından bız adapte olmalıyız offf zaten bızım gıbı yenı nesılın psıkolojılerınn bozuk olması bundan..Balık tutmayı ogretmıyorlar gelıyorlar en zor zamanda ıyılık yapıyoruz dıye herseyıı hooop ustlenıyorlar sonra enınde sonunda herkesın hayatı var cekıldıgınde sudan cıkmıs balıga donuyorsun bı tarfın cocuk kalan o tarafın zorlanıyo psıkolojı yerde...basınızı sısırdım rahatlamaya ıhtıyacım vardı...
benimde nevresim ve kapı süsü bir de yaparsam bebek şekerlerim kaldı da, ( neyi yapmıcam dediysem yapıyorum)
k.validem nevresim diktirmiş, süslemeler kaldı ama benim hiç gözüm yemiyo alışveriş yapmayı artık yalnız başıma, eşimde saolsun hiç sevmiyor alışverişi, bi yere girip herşeyi ordan alıp çıkar ona kalsahaftaya anneme gel dedim o gelirse onunla gitmeyi düşünüyorum bende. sen evdeymişsin madem al malzemeleri netten baka baka kendin yap hem oyalanırsın.
o ağrılar bende de oluyor sürekli.hatta dün sanki adet sancısı çektim resmen.sanırım normal doktor bişey demedi söyleyince çünkü
ben yutkundum yutkundum en sonunda saldım gıttı baya bı agladım.. 4 senedır burada calısıyorum ılk defa benı aglarken gorduler.. herkes şaşkın :)
neysekı barıstıkta rahatladım..annem yuzunden devamlı esımle tartısmaktan bıktım artık.. annem ne zaman gelıp bızde kalsa verılen kararlarla ılgılı arada kalıp gerılıyorum.. resmen ikisi de işiyor da "benimki daha uzaga dustu " diye yarıs edıyolar.. cocuga annem bakacak ne yapıcam bılmıyorum.. bırı kalk gıdelım dıyo oburu dur oturalım.. herkes mutlu olsun dıye ıstedıgım hıcbısey olmuyo hep baskalarının ıstedıgını yapıyorum faturası yıne bana cıkıyor.. yıldım artık.. sonrada "güneş asabidir amaaan tersi pistirr aaa lafını sakınmaz!"... yine günün çirkefi ben oluyorum.. yoruldum
canım sıkma kendini bırak oluruna bir şekilde yoluna girecek sonunda.
Kızlar, cuma günü bim e bebek arabası geliyormuş. aslında araba işini bebiş doğduktan sonra istiyordum ama görünce alsammı acaba diyorum?
bazılarınız araba konusunda çok deneyimli baya araştırdınız rica etsem bir bakar mısınız, nasıl sizce?
bir de benim oğluşum 3 gündür canımı çok yakıyo, dönüşleri vuruşları çok sert, canım acıyo. sizde de öylemi? bir de bugün yürürken çatımda ağrıyo.
Hadi hayırlısı....
bugün doktora gittim. kızım 47cm 2300 kilosuda :)
yarın 5saatlik bi yolculukla adanaya gidecektim. orda bi hafta kalıp eşimle adanadan Bilecike geçecektik. Doktor Adanaya gidebilirsin ama ordan bileciğe gidemezsin yolda doğurursun dedi
eşimi aylardır görmüyorum. oyüzden eşimle beraberliği sordum. Cinsel ilişki yasak dedi
normal bi hamilelik süreci yaşıyorum. başından beri bi sorunumuz olmadı hiç çok şükür. size de doktorlarınız yolculuğu ve ilişkiyi yasakladı mı?
Valla dogumu tetikleyebilir öyle seyler benim gögsumden kanama geldigi andan itibaren kasilmam sancilarim olmustu cok korktum oyuzden dahada ellemedim gögsumu en iyisi beklemek yag suruyorum simdilik ovmadan catlamasini önlemek icin 37 filan olunca da lansinoh kremi kullanmaya basliycamiste banada dr soledi cok bilmis olan drum...gogus ucunu kremle disa dogru uv dedi iki parmaginla bu son ay sut wermege anca hazir olur ucu cikar gib bisiler anlatti...ama bende sivi gelince korktum erkenden sutum gelirde biter kesilir yada dogumu tetikler die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?