2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
umranıye hospıtalyum hastanesine gıden varmı doğumu orada düşünüyorum bahar hanımda günümde azaldı kızlarrr bende mayıs aynda yapıcam ılk haftası kısmetse

ay bugun hic cekilmiom dimi ne cok soru sordum ne cok konustum ama napaim ewde bos bos oturmaya alisik degilim.....kocisss yatagi bile kapama o cocugu orda 1aydaha tut dio )))) yabenimle ne alakasi war kizina sole diom....bario kizimmmm odan burda yatagi burda sen acele etme biz ii bakioz onlara dio )))) ay git hadi canim dedim sabah sabah uykumu dagittin....
Gelelim gewezeligin sonunda siz tezoslarin fikrini sormaya.....simdi bizim odamiz esyalarimiz hazir cantalarimiz hazir hepimizin oldugu gibi....ama kapimizi suslemek newresim carsaf vb yayilmasini ne zman yapicaz...

Ben doğuma gittiğimde eşimin ablasını gönderim diğiyorum yani düşünüyorum.

benimde nevresim ve kapı süsü bir de yaparsam bebek şekerlerim kaldı da, ( neyi yapmıcam dediysem yapıyorum )
k.validem nevresim diktirmiş, süslemeler kaldı ama benim hiç gözüm yemiyo alışveriş yapmayı artık yalnız başıma, eşimde saolsun hiç sevmiyor alışverişi, bi yere girip herşeyi ordan alıp çıkar ona kalsa haftaya anneme gel dedim o gelirse onunla gitmeyi düşünüyorum bende. sen evdeymişsin madem al malzemeleri netten baka baka kendin yap hem oyalanırsın.

slm kızlar,biz kontrolden geldik,bebişimizin kafası aşagıda hala ama çok şükür baskı yapmıyor artık,magnezyuma devam,yaramazı 3 hafta daha tutmamız lazım içerde,15 nisanda kontrole çagırdı çatı muayenesi yapılcak o zaman,çatıda bir sorun olmazsa normal olacak inş,bizden haberler bu kadar,kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

canim yaz sadece takip etme.....esinle otak karar alip kabul etmeyin madem ki canim....cunku bende annemin gece kalmasini bile istemiorum simdikten.....ilk hafta kalsin sonra sabah gelsin aksam gitsin oda bizim burda bi dunya insan hurraa doluo ewe ben kizimla ilgilenip oda misafirle ilgilensin diyerekten..cunku hem onlarla yipranicam kalsalar anne baba koca bi ewde hemde gittiklerinde cokuse gecicem....allahima buyuk gelmesin tabiki basimin ustunde yerleri war...acilarini yasamiyalim....iki taraf icin ii olan bu sekil die dusundum....sadece.sanirim sende bunu demek istedin...

canim ben cok becerikli olmama rahmen kapi susumu yaparken cok sikildim.....daralti geldi ama bi okadar da zevkli sanirim cicegini harfini herseini kendim yaptim milim milim ugrasmaktan sikildim....o yuzden de sekerleri flan hazir alicam....kapi susum kapi tulum hazir ....acaba yaysam mi yatagini falan kapisini suslesemmi esilam gibi ben ewe insan yollayamam sanirsam guvenecegim insan yok okadar etrafimda....

Bebeğinizin ayak izi ile çini yaptırmak?

Kızlar, cuma günü bim e bebek arabası geliyormuş. aslında araba işini bebiş doğduktan sonra istiyordum ama görünce alsammı acaba diyorum?

bazılarınız araba konusunda çok deneyimli baya araştırdınız rica etsem bir bakar mısınız, nasıl sizce?

bir de benim oğluşum 3 gündür canımı çok yakıyo, dönüşleri vuruşları çok sert, canım acıyo. sizde de öylemi? bir de bugün yürürken çatımda ağrıyo.
Hadi hayırlısı....

baktım şimdi sen yazınca, çift yön özelliği yazmıyor, bu benim için çok önemli, bir de ağırlığı yazmıyor, ağırlığına bakmak lazım çok ağır olmamalı bence.
kumaş kalitesine görünce bakmak lazım, ama bu fiyata daha bilindik markaları bulabilirsin, bence bi araştır sitelerden fiyatlarına bak öyle al derim.

bugün doktora gittim. kızım 47cm 2300 kilosuda :)
yarın 5saatlik bi yolculukla adanaya gidecektim. orda bi hafta kalıp eşimle adanadan Bilecike geçecektik. Doktor Adanaya gidebilirsin ama ordan bileciğe gidemezsin yolda doğurursun dedi

eşimi aylardır görmüyorum. oyüzden eşimle beraberliği sordum. Cinsel ilişki yasak dedi

normal bi hamilelik süreci yaşıyorum. başından beri bi sorunumuz olmadı hiç çok şükür. size de doktorlarınız yolculuğu ve ilişkiyi yasakladı mı?

ben sormadım ama 5 gün önce hastanelik oldukAzdaha teşrif ediyordu beyefendi dikkat edin.Öyle dediyse öyledir..

Valla dogumu tetikleyebilir öyle seyler benim gögsumden kanama geldigi andan itibaren kasilmam sancilarim olmustu cok korktum oyuzden dahada ellemedim gögsumu en iyisi beklemek yag suruyorum simdilik ovmadan catlamasini önlemek icin 37 filan olunca da lansinoh kremi kullanmaya basliycam

bende bugün gittim doktora, 47 cm 2000 kilosu. 1 hafta geri dedi, sanırım geç döllenmeden oluyor bu gerilik.
suyum az olduğu için 39 haftayı beklemeyeceğiz dedi, 38 de alacak sanırım belkide daha erken.

ciğer geliştirici iğneyi sordum 34 haftalıktan sonra yapılmaz dedi ve zaten gerek yok 34 haftayı dolduran bir çocuk ciğer gelişimini tamamlamıştır dedi. erken doğum riskin yokken iğne yapmak gereksiz dedi.

nisan annesi olucam sanırım kızlar....
evlerde perişan, nisanın sonunda kadın tutacaktım ev temizliği için şimdi ne yapsam şaşırdım halılar falan yıkanmaya gidecek....

bu arada bebek tersti kafası aşağıya dönmüş, hiç farketmedim.

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…