- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Kac gundur aklimdaydin valla her sabah yazdigin mesajlari kac gundur göremez oldum merak ettim valla Allah korusun bebekmi gelmek istedi acaba dedim :44:SELAM KIZLAR..
EPEYDİR GİREMEDİM.. inşallah ıyısınızdır..
kendımı cuma gununden berı yorgun bıtkın ve kötuye daır ne varsa oyle hıssedıyorum
bebegım ıyı 2 haftada 6 cm boyu uzamış.. 2300 gram 49 cm olmus.
bır de cts gununden berı aglamasaydım ıyı olurdu.. bebegın gercekten ben ne yasarsam onu hıssettıgını bugun anladım.. eşimle cts den berı tartısıyoruz.. bi iyiyiz bi kötü.. sacma sapan sebepler (tekrar anlatıp tekrar yasamak ıstemıyorum)
bugun barısınca bebegım de oynadı :) öle ıste :) halsizim
Baska doguran yok insallahta simdilik kimse dogurmazKizlar bugun doktor randevumuz vardi.32+1gunluk calisabilir raporu aldim.oglumda 2 kilo 20 gram 44 cm geldi.birde daha oncede sordum kinse cevap vermedi.bedeviden baska doguran varmi.lutfen biri soylesin herkes iyimi
Canm cok daha guzelleri var bebek dogdugu gibi böyle biseyle fotosu cekilip anisi kalsa cok guzel olurdu bende cok seviyorum özellikle bu resimdeki turlerden
bende her kalktigimda sol elim uyusmus oluyor parmaklarimi agriticak derecedeakşam bebişimi görmeye gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzçok özledim onuuu. sormam gereken okadar çok şey varki kesin hepsini unutcam.
kılar az önce sol elim uyuştu işaret permağım kıpkırmızı oldu şişti sonra düzeldi neden olduki acaba?? sabah uyandım ayağa kalkamadımbaşım felaket dönüyordu. bunları yaşayan varmı aranızda. akşam unutmazsam sorcam inşallah
Satılıyormuş cicili de oraya model bakmaya gidiceğim yaa zaten yaz bebişi olucak.Giymez diye düşündüm.Kac gundur aklimdaydin valla her sabah yazdigin mesajlari kac gundur göremez oldum merak ettim valla Allah korusun bebekmi gelmek istedi acaba dedim :44:
Esinle arandaki sorunlar icinde bozma moralini inan burdan tek kisi cikip diyemez hergun esimle aram bal kaymak diye hepimizin sorunlari oluyor kavga tartisma oluyor yeterki ileri boyutlara gitmesin... bende esimle cok tartisiyorum bazen haksiz olmasina ragmen kendi trip yapiyor sonra hicbisey olmamis gibi canim diyerek yanima sokuluyor artik bende kafami yormuyorum ona biz anne olucaksan onlarda baba olucak sanirim onlarinda hormonlari tavan yapiyor bizimki kadar olmasada :)))) buyuk sorumluluk.... Keyfine rahatina bak canm insallah atlaticaz bugunleri bebisler gelsinde tam aile oldugumuzu anlayalim artik
Baska doguran yok insallahta simdilik kimse dogurmazsuyu kanamasi olanda yok sadece kasilma ve sancisi olan arkadaslar var insallah yaramazlar en az 37 yi 38 i beklerler :)
Canm cok daha guzelleri var bebek dogdugu gibi böyle biseyle fotosu cekilip anisi kalsa cok guzel olurdu bende cok seviyorum özellikle bu resimdeki turlerden Eki Görüntüle 1046504 Eki Görüntüle 1046505 Eki Görüntüle 1046506 Eki Görüntüle 1046507
bende her kalktigimda sol elim uyusmus oluyor parmaklarimi agriticak derecedebebisin icinde Guzel haberlerle gelirsin insallah
1 gunle cikmayabilir benim adetim 2 ay gecikmisti hastaneye gidince tesadufen hamile oldugumu ögrenmistim...kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
Benden 16 yaş küçük bi kız kardeşim var onu yatarken böyle bi kundağın içine koymadan bırakırsam gece uykusunda düşüyormuş gibi sıçrıyordu.Doktora söylemiştim oda 6-7 ayına kadar özgüvenini sizden alır yani birinin ona sarılıp yatması gerekiyormuş.Anne karnında güvende oluyor birden bambaşka güvensiz bir hayata gözlerini açıyor tek isteği annesi her gece onunla yatamamki.
aynen oyle
sıkıntı stres boşuna... ne sırtım kaldı agrımadık ne mıdem kaldı yanmadık.. gözlerım o kadar şişki önümü göremiyorum.. yorgunum ya gercekten yıldım ..
bu sabah kalktığımda sağ elim, sağ ayağım hatta sanki yuzumun yarısı şişti. gece de sağ baldırıma giren korkunç kramp resmen çığlık attırdı.
ben oğlumu 3 ay kundakladım. annemin bize yaptığı kundak bezi ile hemde ama bacaklar serbest kollar sımsıkı. 3 aydan sonra da uyurken bu torba tipi uyku tulumları ile uyuyttum. çok rahat ettim. o tuluma girer girmez uyku moduna geçerdi.
Kızlar doğum için ben sipariş edicem mesai saati geçmiş yarın sipariş edim diom.İlgililer için gönderdim.
http://tuydokucuhamamotu.com/
Hamam otu adından anlaşıldığı gibi ot yani bitkisel değilmiş canım.... tamamen kimyasalmış ve bence bebek için tehlikeli olabilir genede sen bilirsin tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sabah kalktığımda sağ elim, sağ ayağım hatta sanki yuzumun yarısı şişti. gece de sağ baldırıma giren korkunç kramp resmen çığlık attırdı.
Canım sol tarafına yatmaya calış sanırım şişlik sağa yattıgında oluyormus..farkında olmadan sağa döndüysen ondan olmuş olabilir..kalsiyumunu eksik etme
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göbek deliği etrafında başlayan sizdeki de morartı mı
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
Iyi akşamlar KIZLAR bizde bugün doğum öncesi iznimizi aldık. Doktor gelmişken bebeğede bakalım dedi. 2600 olmuş bi haftada 200 gr almış yani. Sıkıntı yok herşey güzel dedi haftaya gitmeyeceğim bi sıkıntı olmazsa. Suyun gelir nişanın gelir sancın olur hemen arayın saat gece 3 bile olsa dedi. Nasıl olsa doğumunu ben yapacağım dedi. Günümüzü belirledi erkenden gelmeye kalkmazsa 22 Nisan'da olacak bebeğim. Doktorun yanındaki sekreter kızda doğurmuş 35+3 te doğmuş. 2600 olmuş bebek nedeni ne dedim sancıları gelmiş suyu gelmiş. Küvezde kaldı mı dedim. Yok dedi sadece dün gece oksijen aldı biraz dedi. Bu akşamda taburcu olacak ikiside iyi dedi. Bu saatten sonra sıkıntı olmaz bebek Yaşar dedi. Azda olsa içim rahatladı. Kocişte beni annemlere bıraktı. Annemde kalıcam. Bide diyorki 2 gün sonra gel bende yok bi hafta kalacak dedim
ay maşallah büyümüş miniğin...22 nisan erken değil mi tam kaç haftada oluyosun?bende sezeryan istiyorumda nekadar önce alıyorlar onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?