nerden duydunki ben yemiştim bişi olmadı.
38+1 oluyorum canım. Erken değil zaten 38-40 arası normal doğum oluyor.
Hayirli olsun canim bisey kalmadi senin icin o zaman:) bekler insallah prenses:)
mrb arkadaşlar çok halsizim elim ayağım uyuşuyor,başım çok dönüyor ama şükür herhangi bir ağrım yok ..tansiyonumda 11-6 çıkıyor hiç kendimde değilim sizde böyle sorunlar var mı ne yapmalıyım
Ama bebişim yaz bebeği terlemzmi örgünün içinde ki.,.
Canm bana doktorum normal magnezyum eksikliğinden dedi.korkmamiza gerek yok yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallah canm bebisine insallah dogru zamani bekler 23 nisana 1 gun kala dogum gunu oluyor... kendimizi zorlamazsak agir is yapmasak bekliyceklerini dusunuyorum benIyi akşamlar KIZLAR bizde bugün doğum öncesi iznimizi aldık. Doktor gelmişken bebeğede bakalım dedi. 2600 olmuş bi haftada 200 gr almış yani. Sıkıntı yok herşey güzel dedi haftaya gitmeyeceğim bi sıkıntı olmazsa. Suyun gelir nişanın gelir sancın olur hemen arayın saat gece 3 bile olsa dedi. Nasıl olsa doğumunu ben yapacağım dedi. Günümüzü belirledi erkenden gelmeye kalkmazsa 22 Nisan'da olacak bebeğim. Doktorun yanındaki sekreter kızda doğurmuş 35+3 te doğmuş. 2600 olmuş bebek nedeni ne dedim sancıları gelmiş suyu gelmiş. Küvezde kaldı mı dedim. Yok dedi sadece dün gece oksijen aldı biraz dedi. Bu akşamda taburcu olacak ikiside iyi dedi. Bu saatten sonra sıkıntı olmaz bebek Yaşar dedi. Azda olsa içim rahatladı. Kocişte beni annemlere bıraktı. Annemde kalıcam. Bide diyorki 2 gün sonra gel bende yok bi hafta kalacak dedim
Cok gecmis olsun insallah durumun iyiye giderde sezeryana gerek kalmaz haa olurda erken gelicek bile olsa korkamana gerek yok artik diye dusunuyorum kuvezde bile kalmaz bence herseyin hayirlisi olsun insallah ama umarim dogru zamani bekler bebisin :)slm arkadaşlar.. bugün hayatımın en zor günüydü diyebilirim.. benim güzel kızım böbrek taşlarımı harekete geçirmişiki günüdr ağrı çekiyodm en son dayanılmyck noktya gldi bugn..soluğu hastanede aldım sağ böbreğimde 4 sol böbreğimde 6 adet taş varmış ve sol böbreğimde büyüme olmuş eğer büyüme devam ederse sezeryana alcklarmş nlur dualarınızı eksık etmeyn bizden..
Valla dogumu tetikleyebilir öyle seyler benim gögsumden kanama geldigi andan itibaren kasilmam sancilarim olmustu cok korktum oyuzden dahada ellemedim gögsumu en iyisi beklemek yag suruyorum simdilik ovmadan catlamasini önlemek icin 37 filan olunca da lansinoh kremi kullanmaya basliycam
Son haftalar daha bi zor geçiyor kendini yıllardır hamilemiş gibi hisseden var mııçok yorgunum saatlerce karnım ağrıdı
canim genel olarak kulaktan duydugum 3 gun sonra adetin gecikmesin den cikio idrarda....ama bazilarinin 1 haftayida bulabilio.....benim biraz garip benim adet olmama daha 4 gun wardi ve idrar testi yaptim cok silik bi cizgidi herkes hamilesin dedi inanmadim tabi....adetim 1 gun gecti kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda hamileyimkızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
gozun aydin canim habeler iiIyi akşamlar KIZLAR bizde bugün doğum öncesi iznimizi aldık. Doktor gelmişken bebeğede bakalım dedi. 2600 olmuş bi haftada 200 gr almış yani. Sıkıntı yok herşey güzel dedi haftaya gitmeyeceğim bi sıkıntı olmazsa. Suyun gelir nişanın gelir sancın olur hemen arayın saat gece 3 bile olsa dedi. Nasıl olsa doğumunu ben yapacağım dedi. Günümüzü belirledi erkenden gelmeye kalkmazsa 22 Nisan'da olacak bebeğim. Doktorun yanındaki sekreter kızda doğurmuş 35+3 te doğmuş. 2600 olmuş bebek nedeni ne dedim sancıları gelmiş suyu gelmiş. Küvezde kaldı mı dedim. Yok dedi sadece dün gece oksijen aldı biraz dedi. Bu akşamda taburcu olacak ikiside iyi dedi. Bu saatten sonra sıkıntı olmaz bebek Yaşar dedi. Azda olsa içim rahatladı. Kocişte beni annemlere bıraktı. Annemde kalıcam. Bide diyorki 2 gün sonra gel bende yok bi hafta kalacak dedim
Son haftalar daha bi zor geçiyoe ndini yıllardır hamilemiş gibi hisseden var mııçok yorgunum saatlerce karnım ağrıdı
slm arkadaşlar.. bugün hayatımın en zor günüydü diyebilirim.. benim güzel kızım böbrek taşlarımı harekete geçirmişiki günüdr ağrı çekiyodm en son dayanılmyck noktya gldi bugn..soluğu hastanede aldım sağ böbreğimde 4 sol böbreğimde 6 adet taş varmış ve sol böbreğimde büyüme olmuş eğer büyüme devam ederse sezeryana alcklarmş nlur dualarınızı eksık etmeyn bizden..
Bende öyleyim bende cok sabirsizim acaba kime benziycek keske secebilme sansim olsaydi gözleri babasi dudaklari ben saci babasi yuz sekli ben diye secerdimBen ben ben ben bennnnn
Evlendikten ortalama 2 ay sonra hamile kaldim sanki yillardir hamileyim ve sanki yillardir dogumuma iki ay var
Cok sabirsizlaniyorum artik...
Bebisim kime benzeyecek tombis mi yoksa normal mi dogacak
Saclari benim gibi lule lule mi olacak gozleri anneannesi gibi ela mi yoksa babasi gibi kahverengi mi olacakbu sorular uzarrrrr giderrrrr cok heyecanliyim
Herkes bunlar iyi gunlerin tadini cikart diyor ama olsun küçük kurbagam gelsin de saglikla zamaninda esas tat tuz o zaman gelecek insaallahhhhhh
Bende 2 saat yurudum yol boyu sıkıştim durdum eve gelene kadar altima kaciricam diyordumtek ben mi ayaktayım yaa
yine uyku haram
galiba birazda sancım var ama ne sancısı ayırt edemiyorum sanki tuvalete sıkışmış gibi ama tuvaletim de yok ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebekli günler de güzel bakma sen onlara oğlum yokken çok cnm sıkılırdı hele şümdî üç yaşında yanımda tatlı tatlıgeziyo bıcır bıcır konuşuyo bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok merak ediyorumBen ben ben ben bennnnn
Evlendikten ortalama 2 ay sonra hamile kaldim sanki yillardir hamileyim ve sanki yillardir dogumuma iki ay var
Cok sabirsizlaniyorum artik...
Bebisim kime benzeyecek tombis mi yoksa normal mi dogacak
Saclari benim gibi lule lule mi olacak gozleri anneannesi gibi ela mi yoksa babasi gibi kahverengi mi olacakbu sorular uzarrrrr giderrrrr cok heyecanliyim
Herkes bunlar iyi gunlerin tadini cikart diyor ama olsun küçük kurbagam gelsin de saglikla zamaninda esas tat tuz o zaman gelecek insaallahhhhhh
İyi yalnız değilmişim kızlarcanim genel olarak kulaktan duydugum 3 gun sonra adetin gecikmesin den cikio idrarda....ama bazilarinin 1 haftayida bulabilio.....benim biraz garip benim adet olmama daha 4 gun wardi ve idrar testi yaptim cok silik bi cizgidi herkes hamilesin dedi inanmadim tabi....adetim 1 gun gecti kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda hamileyim)))
gozun aydin canim habeler ii
bennn ya ben ben bennnnn....sanki yillardir hamileyim seker yaaa yatamayan uyuyamayan midesi yanan ufff bu gobek goruntusu onumde hep wardi sanki onceki halimi cpkkkk eski hatirliorum sanki...
Enfeksiyon olabilir mitek ben mi ayaktayım yaa
yine uyku haram
galiba birazda sancım var ama ne sancısı ayırt edemiyorum sanki tuvalete sıkışmış gibi ama tuvaletim de yok ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hiç duymadım ağda tutmadığnı. Ben son zamanlar kasmıyorum yapabildiğim yeri ağda olmazsa jilet hazır olayım her zaman die doğmdan snra da bi sıkıntı olmamıştıKizlar bugun kara kara dusunuyordum bu halimle nasil bugunlerde bukadar enerjim var diye bugun tam 2 saat yurudum hemde tempolu bir yuruyus yaptim...
sonra eve gelip kardesimle temizlik yaptik havalar duzeldigi icin balkonun halisini masalarini yerlestirdik banyomu yaptim vucut temizligi yaptim dogummu yaklasti ne dedim neyseki bu bizim profillerin asagisindaki gun gun gelisimleri yazan takvimde enerji patlamasi yasiyabilirsiniz ama dogumdan sonrasina saklayin dedigini görunce birazda olsa rahatladim :))
agdayla temizligimi yapicaktim ama nedense ayri ayri gunlerde 3 defadir denememe ragmen vucudumu tutmuyor...vucut isimmi cok yukseklerde bilemiyorum yapisip kaliyor ki yillardir agda yapan biriyim...
bu sogukta kapi pencereyi acayim vucudum sogusun da yapayim dedim ama nafile agda tutmuyor vucudumu mumkun olan yerleri epilatörle olmayan yerleride jilete vurdum malesef yoruldum cunki bu agdayi 2 gunde 1 deneyip negatif sonuc almaktan :26:
basina böyle birsey gelen varmi yoksa benim vucudumdami anormal degisiklikler oluyor
birde jilete alistirmak istemiyorum kendimi agdaya aliskin biriyim jiletle devam edersem dogumdan sonra cekecegim agriyi dusunemiyorum
bir gurup kadın toplantısında kulağıma geçtiğini farketim bugün. aklımda öle kalmış nedense. ben yanlış hatırlıyorumdur yaaa demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?