2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar çalışıyor musunuz?
ben çalışıyorum, işim rahat ama yolum uzun. acaba diyorum işten çıksam mı? bir düşükten sonra çok pimpirikliyim

canım ben çalışıyorumbir oglum var üç yaşını yeni bitirdi ilk hamileligimde son günüme kadar çalıştım hata araba bile kullanıyordum

canım düşük tehliken filan yoksa çalışmaya devam edebilirsin bu arada kendine dikkat ederek tabiki..allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin hepimizee

5 ay önce 1 düşüğüm var. şuan bilmiyorum. eskiden derdim ki son günüme kadar çalışırım. ama şimdi pimpiriğim :)

canım meraba benim hemen hemen aynı oğlum var tuvalet eğitimini falan tamamladınız mı biz daha tam aşamadık o sorunu ama ikinci doğmadan çözmem gerek değil mi sen ne yaptın

canım valla biz tuvalet eğitimini tamamlayalı 4 ay oluyor sanırım aynı zamanda gece ve gündüz egitimini tamamladık allaha şükür canım bebiş gelmeden havalar sogumadan sen eğitim işini çöz istersen yoksa çok zorlanırsın

bende çalışıyorum oğlumdada çalışıyordum.oğlum 4 ay sonra 4 yaşına basıcak bir oğlum var 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor.ilk bebeğimde tüp bebek.bugün göğüslerimdeki şişlikler indi hiç bişey hissetmiyorum 7. gündeyim sanırım bu defa tutmayacak sabah test yaptım yine çıkmadı.sizinle mayıs annesi olmayı çok istiyorum bakalım hayırlısı ile br kaç güne kesinleşir benim hamileliğimde

Merhaba anneler ve içlerindeki minik canlar:)

Cumartesi ilk doktor randevumuza gittik, herşey yolundan normal gebelik dedi, SAT tarihimle de uyumluymuş, 10 gün sonra da kalp atışı için gelin dedi ama biz 14 gün sonraya aldık randevuyu-cumartesi olsun eşim de gelebilsin diye, bir de kan tahlili yapacakmış, şimdilik sadece folik asit verdi, kilomu tarttılar- veee fındıkkurdumun ilk fotosunu da verdiler daha ne olsun:)

Doktorumu da sevdim, sempatik bi adam, bi aksilik yaşamazsak onunla devam ederim diye düşünüyorum.

Gebenin güncesinde ise bitkinlik, iştah kapanması ve mide bulantısı var, çok şükür çıkaracak kadar değil ama yemekten soğutacak kadar bir de tatlılardan soğudum resmen; tuzlu-ekşi-acı makbul ama tatlıdan koptum, hoş çok yemezdim ama böyle de tiksinmezdim...

Benden haberler bu kadar şimdilik, 21 eylüldeki randevuma kadar kendimi pek dinlemeden-derinlemesine araştırma yapmadan(çok pimpirikleniyorum sonra) boş vakitleri karpuz gibi yatarak geçirmeyi düşünüyorum:)

Kendinize ve miniklerinize iyi bakın-görüşmek üzere:)

bende daha önceli düşük yaptığım hamilelikleimde hep alttan muhayene oldum ama şimdi istemiyorum bi zararı olmasada artık rahatsız oluyorum o yüzden beklemeyi tercih edicem bi aksilik olmadığı sürece canım.benim doktorum erkek çekinmiyorum ama dediğim gibi içimden gelmiyo rahimdeki floral yapıyı bozduuğunu söylüyor doktorumda.aksi bi durum olmadıkçada gere yok.ben progestan kullanıyorum hap olarak o hap beni saf gibi yapıyor send ekullanıyormusun ben perşembe keseyi göreceğimi düşünüyorum.zaten 5+ lı günler oluyor sata göre yani 6.haftanın içinde olcağım nasip olursa gelişmeleri yazacağım buradan.

arkadaşlar çalışıyor musunuz?
ben çalışıyorum, işim rahat ama yolum uzun. acaba diyorum işten çıksam mı? bir düşükten sonra çok pimpirikliyim

cnm sen bilirsin ama bende çalışıyorum doktor sakıncası yok dedi.kendini yorma sadece dedi.ağır kaldırma.zaten düşük riskin yatmanı gerektirecek bişey olsa doktor söylerdi.ALLAH korusun bazzen kesenin etrafında kanama alanı oluyor öyle durumlarda zaten yat diyor doktor yada lekelenme falan olursa.ama tabi sen bilirsin yinede

kızlar yaa bugün ilk kontrolüm vardı.şimdi ailemin yanında misafirm o yüzden devlete gittim.kese görünmedi.acaba makinalar çok ii değil diyemi ?tabii ben ağlamaktan mahfoldum.tekrar kan ver dedi doktor yükselirse erken olduğu için görünmemiştir dedi.sonuç 4000 çıktı. bu değerde görünmesi gerekmez mi?bide morale ihtiyacım var kızlar..ben kiloluyum da göbekten görememişte olabilir dimi? aranızda böyle bişey yaşayan oldumu ki

Son düzenleme:
ilk gebeliğimde tahlil yaptırdım 8000 lerde çıktı tabi adetten 8 gün falan sonraydı ozaman bakmıştı doktorum görünmemişti 2 hafta sonra gittim hem kalp atışı hem de kesesi çok net çıktı caınım sende canını sıkma kilonunda çok az etkisi olabilir ama elbette görünücek fasülyeler kaçamazlar değil mi ? bbeim sat 8 ağusts eylülün sonunda gidicem ki kafamı karıştırmasın doktor

Son düzenleme:

Canım bana bişey vermedi sadece folbıol kullandığımı söledim devam et dedi.
ilk düşüğümde bana hem progestan hem de coraspin vermişlerdi. bu dr bişey vermedi. belki cumartesi verir.

henüz bişey konuşmadım, işim rahat ve çalışmam gerekiyor. bakalım artık. hayırlısı...

Canım ben de cumartesi Dr gittim keseyi görmedi. beta hcg yaptırdı, 2371 çıktı ve dediki görmememiz normal 5000 lerden önce görülmeyebiliyormuş.

evde hiç takmıyorum oraya buraya yapma yok 1 aydır kakayı söylüyo zaten ama küçüğünü gelince söylemiyor götürürsen yapıyor yoksa bırakıyor hep takipte olacam yani tembel benim ki ya ölene kadar susasın onu bile istemez her derdini ben çözecem off bu ara sinirler haşat zaten iyice tepemi attıryor güççük sıpa allah hepimize sabır versin

Kızlar Bugün evimin yanındaki devlet hastahanesine gittim. randevu almıştım. İlk kontrolumdü

Beni diyetisyene gönderdi.bir liste oluşturduk.60 kiloyum boyum uzun değil. kilo almak istemediğimi söylemiştim
vajinal ultraonda baktı kese göründü, muhtemel sağlıklı bebeğim olacakmış.
Kalp atışı görünmedi küçükmüş ,haftaya pazartesi dedi ama ben cuma gideceğim
2 idrar tahlili 5 kan tahlili aldı .gebelik öncesi de 7 kan testi almıştı. işlerim 1 saat içinde bitti memnun kaldım.

folidoce kullanıyorum devam et dedi, günde 1 tane alıyorum siz kaç tane alıyorsunuz sormayı unuttum.
saçını 12 haftadan sonra boyat dedi
bol yürüyüş ve yüzme spor olatak da

sat? ne oluyo
kanımda beta-hcg 370,6 çıktı
Son adet tarihi canım..

Canım bende cuma gittim doktora benide 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı dr. Tahliller verdi geldiğinde getir dedi yaptırıcam gitmeden bide beslenme listesi verdi ilaç olarakta decavit vitamin verdi sabah tok karnına 1 tane. Ama doğuma kadar saç boyatma diyor benim doktorum. Bol yürüyüş banada dedi ama inan halim yok yürüyüşe kızım ev içinde yetiyor ama valla :)))

canım ne testleri istedi senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…