2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
akfil diye bir kumaş bu kundaklar, oğlum mayıs 17 doğumlu. terlemedik. ama ev genel olarak serindi. uyurken yapıyosun yalnızca. uyuyunca açıyosun.

Tesekkur ederim canim bu kumastan tulum bakicam.Cok iyi oluyo gercekten benim ablamin iki oglu var buyuk 4-5 yasina kadar ustunu acti ablamda careyi tulumda buldu okadar ii oluyoduki sicacik uyuyorlar hemen.

Sağol canım inşallah :) bişey kalmadı cidden ama daha mobilyasıda gelmedi bebişin

Gelse iyi olur aslinda kokusu falan ancak cikar sıkıstırın adamlari biraz.

Cok gecmis olsun insallah devam etmez buyume canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pasamda beni yoklayinca bende heyecanlaniyorum daha fazla beklemek istemiyorum.Ama daha sonra hemen aklima geliyor o birgun zaten kucagimda olucak ins.Ozamana kadar gelisebildigi kadar gelismesini istiyorum.Ama gercekten onu cok ozledim.

Günaydın kizlar...bizde dün doktora gittik..haberler ne iyi ne kotu hayırlısı olsun..kuzularımın karın cevresi zayıf cikiyo haftasına gire..benim rahmim kuzuları artık besleyemiyomus ikiz gebelikte görülen bi durum bu..1 veya 2 hafta sonra dogum olacak duruma gore..aslında suları iyi kordonlarda direnc yok ama artık vucudum bebeklere yetmiyo anliyacaginuz.. 2000-2200 gr lar..ikiz bebekler tek bebeklere gore daha erken dis dünyaya hazırlanırmış bana tek gebeliğin 36 haftası bitmiş gibiler gelişim olarak dedi doktor..ama daha küçükler biraz..dua edin biraz daha büyüsün kuzularım ins gelene kadar..

Canım 34 haftadan sonra ciger geliştirici iğnenin bi önemi yok cunku 34 de gelişmiş oluyo zaten..

cannım gunaydın.. bende de aynı problem var.. neredeyse tumune yapıştırıyorum cekıyorum gelen 2 - 3 adet bıse..
bnde vurdum jılete.. mecbur.. ama dogumdan sonra neden agrı cekılsınkı jilet yapınca? dikişlerin kendi düşer zaten iyi bi temizlemeyle..

Günaydın kızlarrr,
bugün kendimi çok halsiz hissediyorum, akşam ki halim sabah olsa hayatta çalışamam ben çok şükür sabahları daha iyiyim enerjim oluyor.
3 haftam daha var çalışacak, nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

günaydın kardeşlerim arkadaşlarım yoldaşlarımmmmm
dün dr kontrolüme gittim nihayet ne geçmez 4 haftaydı. allah a şükür herşey yolunda bebişim 1900 gr mış ben 2 diye bekliyordum ama onun hayal kırıklığı üzüntüsü hala içimde adam normal diyo haftasına uyumlu diyo ben hala diretiyorum kafamda hala kiloda besleyemedimmi acaba?
boyuda 44 cm kuzumun uyuyodu kıpırdamadı hiç karnıma yaslamış başını yumoş yumoştu sanki ağlamamk için zor tuttum kendimi gelelim şikayetlere. dün sordum aklıma gelen herşeyi. parmağım şişti uyuştu diyorum normal artık daha çok dinlen dedi. sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum dedim normal artık ağırlaştın dedi. ağrılarım var karnımda belimde normal artık sancıların başlamıştır dedi. nelhasıl kelam yine herşey NORMAL.. tabi bi şikayetim yok allah a şükürkü normal ama nedense herşeye normal deyincede beni umursamıyomuş gibi hissediyorum günün en sevindirici haber artık 2 haftada bir görüşüyoruz dedi. bebişimede bakcak. nst yede bağlıcak. doğum hakkında yine konuşmadık bende sormayı unuttum ama kafası aşağıda normal dedi
birde ben yatıyorum tam karşıda ekran var ordan yatarak izliyorum bebişi eşimde ekranın önünde içine girecek gibi bakıyo. dr ölçüm yapıyo o yaparken benimki dedi yine aa bacakları yine uzun çıktı. drcumda dedi normal annesi babası uzun genetik dedi. (babası 185 ben 167 cm) benimki demezmi yok ben uzunum annesi değil. öyle böyle sinirlenmedim. dr baktı şöyle ben yatarken boyuma yoo bizim standartlarıma göre eşinin boyu uzun dedi ohhhhhhh dedim bende nasıl sinir oldum hala küsüm ona
ayyy ne çok konuştum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın

geçmiş olsun zormuş cidden yavaş yavaş hazırlığını yaparsın

son zamanlarımız ya sabırsızlanıyoruz, bende artık görmek istiyorum ama bi yandan da vaktinde gelsin diyorum, şu bir ayı bi atlatırsak gerisi kolay

33. haftada çıktı hem de hem de göbek deliğimin altında tırmalamışlar sanki beni ben de anne olarak işaretlendim :)

ahhhh aynı annenin kıymeti anlaşılıoo daha biii

ins.Ogunu sabirsizlikla bekliyoruz hepimiz bu sabrimizin karsiligini alacagiz ins.Ben de evlendigim gibi hamile kalmisim.Simdi cok sabirsizlaniyorum bidr arasira yokluo benim oglusum daha sabirsizlaniyorum.Tum bebisler gelisimlerini tamamladigi zaman hayirlisiyla gelirler ins.

Ici daralan nisan anneleri bolumune baksin derim biraz baktim sanki dogumum bugunmus gibi heyecanlandim cok tatli bi duygu.Masallah pit pit dogurmuslar.,.

Insallah canim doktor bir sorun gormuyorsa cokta kendini strese sokma ki kizlarinda strese girmesin bir iki hafta daha saglam yemeye ve dinlenmeye bak artik.

Sonunda 2 haftaya dustun istedigin oldu:) kilosuda iyi cok dert etme, yemeye devam:)
Esinde heyecandan demistir ya bende oyle oluyorum doktor ters bisey soyleyince babasina cekmis diyiveriyorun cikinca neyimi gordun deyip duruyo:)) satasicak yer ariyoruz herhalde:))
Bende yarin gorucem yavrumu senle yakin gidiyoduk zaten ama ben herseye normal demeyen bir doktor buldum sanirim.

Yaa ben hala cantami hazirlamadim bi iki esya almistim cuma gunu tamamlayacagim ins.orda problem yokda siz dogum plani hazirladinizmi.Ben daha liste yapmadim.Esim kamera almis bu arada doguma goturmek istiyorum.,.

maşallah bebişe canım herkese günaydın kızlar

günaydın güzel anneler herkes iyidir umarım herkesin ufaktan sancıları kasılmaları başlamış bizde cuma günü gece acili ziyaret ettik kasılmalar başlamış idrar yolları için fitil verdi açılma yok bebişim iyi sükürler olsun artık tetikteyiz :) yavaştan:) belim den giren ve sağ bacağımı hissetmediğim bir ağrı yaşıyorum oturmak yatmak kalkmak ayrı acı cok cnm yanıyor fizik tedaviye gidecektik buğün eşimin acil işi çıkmış randevu iptal oldu dayanılmaz bir ağrı ayağa kalktığımda 10dk kendimi topluyorum bacağım çekiyor resmen bel fıtığı var yada kayma normal değil bence bide tek taraf böyle bişey yasayan varmı ? bide hastane için kurabiyelerimi yapacağım buğün inş beceririm bayatmalaz dediler zaten son zaman yapacağımı sanmıyorum çantamızda hazır kapadım ama evim pissss ay nasıl temizlenir bilmiyorum eşim kadınada karşı ben yaparım diyo ama mutfak dolaplarım iç dış yapılması gerek cam kapı pöfff pis pis doğuracam bu gidişle çünkü normal süpürgeyi zor yapıyorum dip köşe nerde annem doğuma gelecek zaten onada iş yaptırmak istemiyorum napalım olduğu yere kadar artık :))

Aynen canim sanada gunaydin.Bendede bu aralar ayni agrilar oluyor bende fitik yada kayma falan die dusunuyordum ama sendede varmis dogum agrilari saniyorum ozaman.Bende koltuktan kalktigimda bekliyorum belimin bacagimin kasilmalarini gecmesini dun kalkarken oldugum yerde kaldim hareket bile edemedim.Ins. Dogum agrilaridir.

sağol canım etmicem inşallah dünden beri yemediğim şey kalmadı zaten dr dan çıkınca. iki hafta güzel besleneyim bakalım ne olacak. evet heyecandan olabilir haklısın affedeyim bari dayanamıyorum zaten hemencik yarın olsun sende gör bebişiniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…