Aynen canim sanada gunaydin.Bendede bu aralar ayni agrilar oluyor bende fitik yada kayma falan die dusunuyordum ama sendede varmis dogum agrilari saniyorum ozaman.Bende koltuktan kalktigimda bekliyorum belimin bacagimin kasilmalarini gecmesini dun kalkarken oldugum yerde kaldim hareket bile edemedim.Ins. Dogum agrilaridir.
cnm benim 5. aydan bu yana var magnezyum eksikliği felan dedi dr ama yok magnezyum kalsiyum hiç biri değil farklı bişey bu int baktığıma göre sezeryan öneriyolarmış bel fıtığı olana dr görüştüm fizik tedavi uzmanıyla görüş gel tekrar görüşelim dedim yarın gideriz inş çünkü dayanılmaz hale geldi hoş sezeryan derse ne yaparım onuda bilmiyorum( çünkü normal istiyordum ilk kızımda normal kafamda deli sorular.....
Hamilelikte fizik tedavi olmazmiki acaba eger olursa dogumu normal yaparsin ins cqnim Allah yardimcin olsun ins.
gunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...
meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?
yok cnm fizik tedavi yapılmayacak sadece tanı koyulcak normal doğum yapabilirim yapamam diye uzmanın görmesi gerekiyormuş kadın doğum uzmanıyla beraber karar veriyolarmış
masallah canm bebisine insallah dogru zamani bekler 23 nisana 1 gun kala dogum gunu oluyor... kendimizi zorlamazsak agir is yapmasak bekliyceklerini dusunuyorum ben
Cok gecmis olsun insallah durumun iyiye giderde sezeryana gerek kalmaz haa olurda erken gelicek bile olsa korkamana gerek yok artik diye dusunuyorum kuvezde bile kalmaz bence herseyin hayirlisi olsun insallah ama umarim dogru zamani bekler bebisin :)
Ben ben ben ben bennnnn
Evlendikten ortalama 2 ay sonra hamile kaldim sanki yillardir hamileyim ve sanki yillardir dogumuma iki ay var
Cok sabirsizlaniyorum artik...
Bebisim kime benzeyecek tombis mi yoksa normal mi dogacak
Saclari benim gibi lule lule mi olacak gozleri anneannesi gibi ela mi yoksa babasi gibi kahverengi mi olacakbu sorular uzarrrrr giderrrrr cok heyecanliyim
Herkes bunlar iyi gunlerin tadini cikart diyor ama olsun küçük kurbagam gelsin de saglikla zamaninda esas tat tuz o zaman gelecek insaallahhhhhh
gunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...
meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?
Yaa ben hala cantami hazirlamadim bi iki esya almistim cuma gunu tamamlayacagim ins.orda problem yokda siz dogum plani hazirladinizmi.Ben daha liste yapmadim.Esim kamera almis bu arada doguma goturmek istiyorum.,.
günaydın kardeşlerim arkadaşlarım yoldaşlarımmmmm
dün dr kontrolüme gittim nihayet ne geçmez 4 haftaydı. allah a şükür herşey yolunda bebişim 1900 gr mış ben 2 diye bekliyordum ama onun hayal kırıklığı üzüntüsü hala içimdeadam normal diyo haftasına uyumlu diyo ben hala diretiyorum kafamda hala kiloda besleyemedimmi acaba?
boyuda 44 cm kuzumun uyuyodu kıpırdamadı hiç karnıma yaslamış başını yumoş yumoştu sanki ağlamamk için zor tuttum kendimigelelim şikayetlere. dün sordum aklıma gelen herşeyi. parmağım şişti uyuştu diyorum normal artık daha çok dinlen dedi. sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum dedim normal artık ağırlaştın dedi. ağrılarım var karnımda belimde normal artık sancıların başlamıştır dedi. nelhasıl kelam yine herşey NORMAL.. tabi bi şikayetim yok allah a şükürkü normal ama nedense herşeye normal deyincede beni umursamıyomuş gibi hissediyorum günün en sevindirici haber artık 2 haftada bir görüşüyoruz dedi. bebişimede bakcak. nst yede bağlıcak. doğum hakkında yine konuşmadık bende sormayı unuttum ama kafası aşağıda normal dedi
birde ben yatıyorum tam karşıda ekran var ordan yatarak izliyorum bebişi eşimde ekranın önünde içine girecek gibi bakıyo. dr ölçüm yapıyo o yaparken benimki dedi yine aa bacakları yine uzun çıktı. drcumda dedi normal annesi babası uzun genetik dedi. (babası 185 ben 167 cm) benimki demezmi yok ben uzunum annesi değil.öyle böyle sinirlenmedim. dr baktı şöyle ben yatarken boyuma yoo bizim standartlarıma göre eşinin boyu uzun dedi ohhhhhhh dedim bende nasıl sinir oldum hala küsüm ona
ayyy ne çok konuştum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın
gunaydın kızlar.dun doğum iznine ayrıldım.bundan sonra yatıs.ha bide gezmeler
günaydın güzel anneler herkes iyidir umarım herkesin ufaktan sancıları kasılmaları başlamış bizde cuma günü gece acili ziyaret ettik kasılmalar başlamış idrar yolları için fitil verdi açılma yok bebişim iyi sükürler olsun artık tetikteyiz :) yavaştan:) belim den giren ve sağ bacağımı hissetmediğim bir ağrı yaşıyorum oturmak yatmak kalkmak ayrı acı cok cnm yanıyor fizik tedaviye gidecektik buğün eşimin acil işi çıkmış randevu iptal oldu dayanılmaz bir ağrı ayağa kalktığımda 10dk kendimi topluyorum bacağım çekiyor resmen bel fıtığı var yada kayma normal değil bence bide tek taraf böyle bişey yasayan varmı ? bide hastane için kurabiyelerimi yapacağım buğün inş beceririm bayatmalaz dediler zaten son zaman yapacağımı sanmıyorum çantamızda hazır kapadım ama evim pissss ay nasıl temizlenir bilmiyorum eşim kadınada karşı ben yaparım diyo ama mutfak dolaplarım iç dış yapılması gerek cam kapı pöfff pis pis doğuracam bu gidişle çünkü normal süpürgeyi zor yapıyorum dip köşe nerde annem doğuma gelecek zaten onada iş yaptırmak istemiyorum napalım olduğu yere kadar artık :))
mustelayı ben 3.ayımdan beri kullanıyorum nerdeyse her gün kullandım, 33.den sonra çatlamaya başladım
Canım bana çok güvendiğim bir ebe annua marka önerdi, dogalmış...
bi an düşümdümde, normal doğuma giderken beni biri kameraya çekse ona ayrı çemkirim heralde
sezeryan için güzel olurda normal olunca sanmıyorum eğlenceli olacağını, normalinde sonrasını çekmek güzel olur sanırım, ama tabi ki unutulmaz bir hatıra olur
yaa( demkki sana pe kbı faydası olmamış canım.. bu göğüs ucu kremını ne dkr erken başlamak gereklı peki, ben gecmi kaldım acaba?
Yok canim ben cantama koyucagim bebisimi dogduktan sonra cekmek icin kullanmak istiyorum herhalde buyudugunde ilk anlarini gormek hosuna gider bizimde tabiiki.,.
Bende dün ayrıldım oh mis. Bide sefamolsun arkadaşımızda ayrılacaktı. Şimdi parti yapalım iznimizi almamız şerefine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?