2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

cnm benim 5. aydan bu yana var magnezyum eksikliği felan dedi dr ama yok magnezyum kalsiyum hiç biri değil farklı bişey bu int baktığıma göre sezeryan öneriyolarmış bel fıtığı olana dr görüştüm fizik tedavi uzmanıyla görüş gel tekrar görüşelim dedim yarın gideriz inş çünkü dayanılmaz hale geldi hoş sezeryan derse ne yaparım onuda bilmiyorum ( çünkü normal istiyordum ilk kızımda normal kafamda deli sorular.....

Hamilelikte fizik tedavi olmazmiki acaba eger olursa dogumu normal yaparsin ins cqnim Allah yardimcin olsun ins.

gunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...

meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?

yok cnm fizik tedavi yapılmayacak sadece tanı koyulcak normal doğum yapabilirim yapamam diye uzmanın görmesi gerekiyormuş kadın doğum uzmanıyla beraber karar veriyolarmış

Ayy Rabbim yardim etsin ins.Canim normal dogum yapmanda bir sakinca olmaz ins.

Aslında 23 Nisan isteyecektim ama resmi tatil adamcağızı evinden getirmeyeyim yazık dedim :)

Aynen banada öyle diyorlar bunlar iyi günlerin karnındayken en iyi zaman. Sinir oluyorum. Öyle diyenlerin ağzına demirle vurasım geliyor. Biz burada ne endişeler yaşıyoruz. Sanki hiç bu zamandan geçmediler unutuveriyorlar.

gunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...

meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?

mustelayı ben 3.ayımdan beri kullanıyorum nerdeyse her gün kullandım, 33.den sonra çatlamaya başladım

Yaa ben hala cantami hazirlamadim bi iki esya almistim cuma gunu tamamlayacagim ins.orda problem yokda siz dogum plani hazirladinizmi.Ben daha liste yapmadim.Esim kamera almis bu arada doguma goturmek istiyorum.,.

bi an düşümdümde, normal doğuma giderken beni biri kameraya çekse ona ayrı çemkirim heralde
sezeryan için güzel olurda normal olunca sanmıyorum eğlenceli olacağını, normalinde sonrasını çekmek güzel olur sanırım, ama tabi ki unutulmaz bir hatıra olur

Hayırlı olsun güzel haberler almışsın. Eşinede çok güldüm ilahi :)

Bel fıtığı olabilir canım eşinde okadar meraklıysa bırak hepsini yaptır. Pişman olur zaten sonra :)

mustelayı ben 3.ayımdan beri kullanıyorum nerdeyse her gün kullandım, 33.den sonra çatlamaya başladım

yaa( demkki sana pe kbı faydası olmamış canım.. bu göğüs ucu kremını ne dkr erken başlamak gereklı peki, ben gecmi kaldım acaba?

Yok canim ben cantama koyucagim bebisimi dogduktan sonra cekmek icin kullanmak istiyorum herhalde buyudugunde ilk anlarini gormek hosuna gider bizimde tabiiki.,.

yaa( demkki sana pe kbı faydası olmamış canım.. bu göğüs ucu kremını ne dkr erken başlamak gereklı peki, ben gecmi kaldım acaba?

göğüs ucuna bişey yapmadım bende, bebe yağı ve saf zeytin yağı sürüyorum arada bir, inşallah acımaz ya

Yok canim ben cantama koyucagim bebisimi dogduktan sonra cekmek icin kullanmak istiyorum herhalde buyudugunde ilk anlarini gormek hosuna gider bizimde tabiiki.,.

ay evet çok güzel olur bende videoya alıcam, inşallah normal yaparımda doğumu iyi olurum bol bol fotosunu çekerim

Merhaba herkese kizlar malum griple bogusuyorum ama hamdolsun 2 gundur daha iyiyim benim doktor disardan gelecegi icin hastaneyi bana birakti sen hangi hastaneyi istersen ben oraya gelirim dedi istanbul bahcelievlerdeki medicanayi istiyodum bana cok yakin eşim dostum herkes bahcelievlerde gelenede kolaylik olur diye dusundum neyse fiyat almak icin gittim oradaki yetkili kizin sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum girdim iceri fiyat almak istiyorum dedim sanki hastanenin sahibi ben kapilarina nolur beni bedava dogurtun diye gittim bana oyle muamele yapti şaka gibi suratima bile bakmadan doktor disardan gelecekse 2800 dedi suit oda dedim o fiyata dahil deil tabiki dedi boyle gozlerini devirerek biliyorum dahil olmadigini ben buraya fiyat almak icin geldim dedim ama ben sinirden kulaklarimdan alev cikiyo icimden sakin ol diye telkin ediyorum kendimi neyse ciktim ordan esim hastane odasina bak demisti ciktim ustkata burada dogum yapmayi dusunuyorum suit odaniza bakabilirmiyim dedim hasta vardi gostermediler yapacak bisi yok anlayisli olmak lazim ben olsam bende istemem odadayken yabanci birinin odaya bakmasini ama hastane bitti benim icin o kadin yuzunden sizin tavsiye edebileceginiz bir hastane varmi bakirkoy yada bahcelievler bolgesine yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…