2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar grip oldm önerisi olan var mi ilaç alamadgmdan perisanm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar krem mrem demişiniz memişlerim sızlamaya başladı bi de bebek nasıl emzirilir netten okuyun video izleyin çatlakların çoğu yanlış emzirmeden olur çok pis acıyo be Allahım inş bişi olmaz ya en hassas yer çektim ben iyi bilirim

Kizlar grip oldm önerisi olan var mi ilaç alamadgmdan perisanm

Gecmis olsun.biraz ihlamur kabuk tarcin zencefil elma kabugu bir kac karanfil bir limon suyu ve kabugu kaynat bir kac dk demlensin Bal koy ic.beni hemen kaldiriyor

herkese mutlu günler ... cumadan pazara yoktum, 2 gündürde girip 1 kaç sayfa okuyup çıkıyorum, temizlik yapıyorum vs. herkesin sıkıntısı aynı sancılar, kasılmalar ama iyidir iyi doğumun habercisi bacımda aynısını yaşıyor onada diyorum aynısını , ya abla yaaaa diye nağmeler sıralannıyor birde izne ayrılanlar, ne mutlu size evinizin keyfini çıkarın
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

ben daha yarın gidip çalışabilir raporumu alacam

bende dün aldım çalışabilir raporumu 04.05.2014 e kadar çalışabilir yazıyo nanik onlara nisanın 20si gibi bırakırım hiç affetmem ayy şöle bi düşündüm nisanın 20sinede bişey kalmamışkiii ayy az kaldı sanırım

Valla benimde 7 mayıs a kadar yazacak muhtemelen, 7 mayısa kadar çalışacam, zaten 17 si doğum planlıyoruz 10 gün yani evde dinleyeceğim zaman.. bakalım neler olacak

Kizlar BEDEVII den haber aldinizmi bebisyle durumlari nasilmis iilermi.Allah sifa versin ins.
Ayy kizlar gecenki gibi sancim tuttu tamda simdi ins.ozamanki gibi olmaz.Off cok canim yaniooooo

Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.

canim bende hep agda yapardim ama jilet yapiorum simdi....dogumda sonra yapabilcagim ilk firsatta agda yaparim....
Ici daralan nisan anneleri bolumune baksin derim biraz baktim sanki dogumum bugunmus gibi heyecanlandim cok tatli bi duygu.Masallah pit pit dogurmuslar.,.
cesaretim yokkkk bu hafta hic korkmadigim hic endiselenmedigim kadar panigim olumsuz hic bisiye tahamulum yok...sanirim dogurmaktan vazgecicem ben....
Kizlar BEDEVII den haber aldinizmi bebisyle durumlari nasilmis iilermi.Allah sifa versin ins.
Ayy kizlar gecenki gibi sancim tuttu tamda simdi ins.ozamanki gibi olmaz.Off cok canim yaniooooo

canim bence bedevi ewe cikti ve yeni duzene alismaya calisio

Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.

Sancilarim hafifledi hareketlendi gibi biraz ama hani bi insan nefes alirken gogsu inip kalkarya ayni oyle karnimin altida inip inip kalkiyo sanki iceride nefes aliyormus gibi.,.

Kizlar olurmu oyle yola devam korkmak yok siz guclu annelersiniz.Bi nisan annelerine girindr motive olun.Cok rahat anlatiyorlar dogumlarini bizde yapabiliriz.Sonra bebisimizi hemen gorucez ama sezeryana hayirr diyelim.Belki 2 saat belki 5 saat sanci sobrasinda bebisiniz size mukafat olarak gelicrk herkezden cok sevicek ve ihtiyaci olcak unutmayalim annisler.,.

Agda demisken buarada tuy dokucu hurrem hamam otuyagini duydum.Kullanan yakinlarim onerdi cok faydasini gormusler.Hemde alinmis bolge icin degil tuylu bolgeyi temizlemek icin.Ben bugun y kutu siparis vericem.tuydokucu hurremhamamotuyagi yazin googleye resmi sitesi var orxan kampanya ile aliyorum.Cok uygun fiyatida.

Bugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler

Hamilelerde kullanilabiliyormuki? Kullaniliyorsa bende alayim :)

nasilsiniz kizlar anladigim kadariyla sakin bi gun gecirio herkes.....masallah diyimmmm.....ben 4 te uyandim gece kasik agrisi ve kasilma ile ... ama bu sefer kasilmam daha az agrim daha fazladi.. oyuzden dr gitmedim bugun de takipteyim kasilmam artarsa giderim hralde......acikcasi artik dr gitmekten de korkuom srum yeyip bebege zarari olcak bisiden....yada kotu haber almaktan...aslinda biliorum ki artik hersey cok guzel olucak....ama bole bi yanim oteki yanimlan kawga edio...annem geldi biraz toparlancaklar wardi kalkcaklar yerlescekler ve kisliklar falan......sunu anladim ki ii ki ama ii ki kendim ve bebeimle olan hersei hazirlamisim....ignesine kadar...okadar zor ki bisi isteyip yaptirmak..yani bana otur dio ama istedigim gibi yapmio falan...deli oldum deli....okadar sikildim ki dun anlatamam...yine bin sukur tek destekcim elimde tutan annem..lakin baskasinin eline bakmak cok zor....hic pisma degilim okadar sei hazirladigim icin....erken merken deyip kizdisalarda buz koysunlar....bak agrim war yatiom kimse yok piyasada.....acaba sizler yataklari ne zman yayip bebis yatcak gibi hazirlicaniz kizlar ya onlarida hazirlasak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…