tamam cnm arastırıcam bu markayı ... pek isen ne zaman başladın kullanmaya ben henuz başlamadım da..:44:
daha 2 haftam var benimbende istiyorum artık yiterrrrrrrrrrrr
Gecmis olsun.biraz ihlamur kabuk tarcin zencefil elma kabugu bir kac karanfil bir limon suyu ve kabugu kaynat bir kac dk demlensin Bal koy ic.beni hemen kaldiriyorKizlar grip oldm önerisi olan var mi ilaç alamadgmdan perisanm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben daha yarın gidip çalışabilir raporumu alacam
bende dün aldım çalışabilir raporumu04.05.2014 e kadar çalışabilir yazıyo nanik onlara nisanın 20si gibi bırakırım hiç affetmem ayy şöle bi düşündüm nisanın 20sinede bişey kalmamışkiii ayy az kaldı sanırım
Bir greyfurt 2 portakal sık ic ben cok faydasini gordum :)Kizlar grip oldm önerisi olan var mi ilaç alamadgmdan perisanm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim bende hep agda yapardim ama jilet yapiorum simdi....dogumda sonra yapabilcagim ilk firsatta agda yaparim....Kizlar bugun kara kara dusunuyordum bu halimle nasil bugunlerde bukadar enerjim var diye bugun tam 2 saat yurudum hemde tempolu bir yuruyus yaptim...
sonra eve gelip kardesimle temizlik yaptik havalar duzeldigi icin balkonun halisini masalarini yerlestirdik banyomu yaptim vucut temizligi yaptim dogummu yaklasti ne dedim neyseki bu bizim profillerin asagisindaki gun gun gelisimleri yazan takvimde enerji patlamasi yasiyabilirsiniz ama dogumdan sonrasina saklayin dedigini görunce birazda olsa rahatladim :))
agdayla temizligimi yapicaktim ama nedense ayri ayri gunlerde 3 defadir denememe ragmen vucudumu tutmuyor...vucut isimmi cok yukseklerde bilemiyorum yapisip kaliyor ki yillardir agda yapan biriyim...
bu sogukta kapi pencereyi acayim vucudum sogusun da yapayim dedim ama nafile agda tutmuyor vucudumu mumkun olan yerleri epilatörle olmayan yerleride jilete vurdum malesef yoruldum cunki bu agdayi 2 gunde 1 deneyip negatif sonuc almaktan :26:
basina böyle birsey gelen varmi yoksa benim vucudumdami anormal degisiklikler oluyor
birde jilete alistirmak istemiyorum kendimi agdaya aliskin biriyim jiletle devam edersem dogumdan sonra cekecegim agriyi dusunemiyorum
cesaretim yokkkk bu hafta hic korkmadigim hic endiselenmedigim kadar panigim olumsuz hic bisiye tahamulum yok...sanirim dogurmaktan vazgecicem ben....Ici daralan nisan anneleri bolumune baksin derim biraz baktim sanki dogumum bugunmus gibi heyecanlandim cok tatli bi duygu.Masallah pit pit dogurmuslar.,.
Kizlar BEDEVII den haber aldinizmi bebisyle durumlari nasilmis iilermi.Allah sifa versin ins.
Ayy kizlar gecenki gibi sancim tuttu tamda simdi ins.ozamanki gibi olmaz.Off cok canim yaniooooo
Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.
canim bende hep agda yapardim ama jilet yapiorum simdi....dogumda sonra yapabilcagim ilk firsatta agda yaparim....
cesaretim yokkkk bu hafta hic korkmadigim hic endiselenmedigim kadar panigim olumsuz hic bisiye tahamulum yok...sanirim dogurmaktan vazgecicem ben....
canim bence bedevi ewe cikti ve yeni duzene alismaya calisio
Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.
canim bende hep agda yapardim ama jilet yapiorum simdi....dogumda sonra yapabilcagim ilk firsatta agda yaparim....
cesaretim yokkkk bu hafta hic korkmadigim hic endiselenmedigim kadar panigim olumsuz hic bisiye tahamulum yok...sanirim dogurmaktan vazgecicem ben....
canim bence bedevi ewe cikti ve yeni duzene alismaya calisio
canım evdemisin endeysen bi ılık duş al
Agda demisken buarada tuy dokucu hurrem hamam otuyagini duydum.Kullanan yakinlarim onerdi cok faydasini gormusler.Hemde alinmis bolge icin degil tuylu bolgeyi temizlemek icin.Ben bugun y kutu siparis vericem.tuydokucu hurremhamamotuyagi yazin googleye resmi sitesi var orxan kampanya ile aliyorum.Cok uygun fiyatida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?