2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Rabbim nice mutlu huzurlu ve hayirli omurler versin canim.Dogum gunun kutlu olsun yaninda olsaydik pasta keserdim sana Ne guzel karninda bebisin varken,dogum gunun olduu.Rabbim onada hayirli huzurlu saglikli omur versin ins.Hep mutlu olun.

Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.

Canm aynen bendede oluyo o kasilmaymis sanirim..gun icinde sıksık oluyo doktor magnezyum berdi eger sende de varsa suan ic hemen biraz fayda eder..buarada sureklimi tas gibi yumusamadimi.birde yatar vaziuette tuttuysa ayaga kalk ayaktaykn.otur cnm ins.gecer

Kizlar bende sağlık ocağından geliyorum simdi bogazimda iltihaplanma baslamis antibiyotik yaziyordu engel oldum gecmezse cuma günü tekrar gel dedi bakalim bitkisel onerilerineze acigim ...

Birde ebe bebege bakti ve bombaaaa bu bebek erken gelicek soyliyim dedi baya asagida dedi. :/ Isin kotusu yalnizim esim yarin gidiyor pzrtesi geliyor sehir dışında olucak. Annrm zaten yok islerini bitiremedi daha. oda sehir disinda artik dogum olursa oglumla pasa pasa gideriz hastahaneye kizimi dogurmaya

Rabbim nice mutlu huzurlu ve hayirli omurler versin canim.Dogum gunun kutlu olsun yaninda olsaydik pasta keserdim sana Ne guzel karninda bebisin varken,dogum gunun olduu.Rabbim onada hayirli huzurlu saglikli omur versin ins.Hep mutlu olun.

saol canım benim 1 karnımda bide yanımda var oğlum benden hevesli evi süslemiycezmi diyo sabahtan beri soruyo en sevdiğin şey ne diye sensin diyom yok olmaz hediye iste diyo öpücük ver yeter dedim kabul etmedi ozaman çiçek yeter dedim babasını sıkıştırıyodu şunu al bunu al diye çocuklar büyüyünce daha güzel oluyomuş bunu anladım düşünceli oğlum benim

bebişin eşyalarını yıkadım kaç gündür ütülencek duruyo üşendim bugün ufaktan başlim diyorum... sanki karnım aşağı inmeye başladı yerimden kalkarken belimden bi süre iki büklüm kalıyorum hafif kasılmamda var bende erken doğurcam galiba... dün halamla annemde farketti karnımın indiğini

Aynen yaa bende konu acip sorucaktim aynada kendime baktimda cok inmis karnim assagiya erken gibi geliyo banada.

Merhaba kızlaar..

Çok detaylı okuyamadım sayfaları,evdeki son hazırlıklarla beraber giremez oldum buara,çok merak ediyorum sadece ara ara okumaya çalışıyorum..
Bende kuyruk sokumumdaki ağrıdan zorlanıyorum,sağ ayağım takılıyor gb oluyor bazen..Sabah kalkınca çok zorlanıyorum..Dünden beri de daha farklı duruyor minik,sanki biraz daha yaklaştığımı hissediyorum..

Dualarımdasınız,giremesemde hep aklımdasınız,Allah herkese kolaylık versin..İnşallah güzel hikayelerimizle,miniklerimiz kucağımızda okuyacaz yine yazılanları :)

LİLACSOFİE

Canım iyisindir inşallah..Paylaşımında yok sanırım son zamanda göremeyince daha merak ettim..
Son sıkıntılarını okumuştum,Allah yardımcın olsun..
Rüyamda seni gördüm dün gece :) Yatıyordun makyajın fln yapılmış çok bakımlı çok güzeldin,veee minik kızında olmuştu..Öyle güzel,öyle tatlı bir bebekti maşallah,sana benziyordu..Hayır olsun inşallah..
Senide görmedim aklımda kalan fotograftan fln bir sima sanırım :) Rüyamdaki sendin :)

göğüs ucu kreminde geç bile kaldım onu hafta içi Allahın izniyle alıcam ama diğerleri için erken mi davranıyorum bebiş doğduktan sonra mı alsam hı???

Canımm, iyiyim çok şükür:) İstanbul dışındaydık, aileve birkaç gün kaçtık kafa dinlemeye, ondan yazamadım ben de.
Çok ilginç ama az önce eşime anlatıyordum; ben de dün gece kendimi doğum yapmış gördüm; emziriyordum, kızım kollarımdaydı yani.
Son ayda çok sık görülüyor bu tür rüyalar.

Senin tüm hazırlıklar tamam mı artık?

Alemsin dogurmaktan nasil vazgeciceksin gecen bende esime eger bebek dogarsa oraya gidelim dedim (tatil amacli) dogarsa ne demek o cocuk ordan zaten cikicak ne sekilde olursa olsun hep karninda kalicagini sanma dedi

Gunaydin canim... sorma sinirden catladim almiyor yapisip kaliyor agda ayni marka yillardir kullandigim sey sorun bende belliki vucut isimiz yukseldigi icin yapisiyor ve kabul etmiyor sanirim dogumdan sonraki jiletle aci cekerim dedim cunki jilet 1 tane cikan yerden 2-3 tane cikmasina neden oluyor ve tekrar agdaya alistirmak isteyince almasi zor olucak :18:

Boyun Turkiye genellemesindeki uzunlamaya göre uzun esine kusmekte haklisin bizde hastahaneye gittigimizde doktor burnu annesine benziyor dedi boyuda annesine benzerse kucuk bir bebek gelicek dedi baskete yollarim bende demistim

Ici daralan nisan anneleri bolumune baksin derim biraz baktim sanki dogumum bugunmus gibi heyecanlandim cok tatli bi duygu.Masallah pit pit dogurmuslar.,.
sunun surasinda mayisa ne kaldiki canim nisannn sonrada mayiss gercektende az kalmis yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bide dogurucaz ay cocuk gibi oluyorum bebisimin gelicegini dusundukce nişanim veya suyum geldiginde isteee bebegim geliyor diye oynamam insallah

Yaa ben hala cantami hazirlamadim bi iki esya almistim cuma gunu tamamlayacagim ins.orda problem yokda siz dogum plani hazirladinizmi.Ben daha liste yapmadim.Esim kamera almis bu arada doguma goturmek istiyorum.,.

Liste en kolayi aslinda bende daha hicbirsey hazirlamadim alisverisimiz bitti sadece hazirlamak kaldi... esim sehir disinda bu gece geliyor geldigi gibi valizine el koyup esyalarimizi yerlestirmeye basliycam
yasadigim ulkede ilk bebeklerde isteyen 3 gun kalabiliyormus hastahanede ve orada hemsire gösterip yardim ediyor bebek bakimiyla uykusuyla ilgili herseyi buyuzden 3 gun kalicaz biz ki bebege nasil bakildigini az cok ögreneyim diye herseyide hastahane veriyor bebeisin kiyafeti bezi annenin banyo yapmasi icin havlu vsvs... tek göturmem gereken hastaneden cikarken giyeceklerimizmis....
esime fiyati baya yuksek foto makinesi aldirttim sirf hastanede dogumda bebisi ceksin diye hastanenin o beyaz kiyafetlerini giydirmek istemiyorum bebise ona aldigim rengarenk hastane cikislarini giydirip öyle resim cektiricem

gunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...

meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?
Ben lansinoh siparis vermistim ama hala gelmedi 2 hafta gecti 37-38. haftadan sonra surmeye basliycam...
simdilik karnima surdugum badem yagini suruyorum yatmadan önce

Son düzenleme:
erken degil aslinda hazirda olmasi gereken seyler egerki netten siparis vericeksen... olurda lazim oldukca esim bi kosu eczaneden alsin gelsin diyorsan ayri ama ozaman fiyati yukselir...
Ben kremi aldim simdilik bide gögus koruyucuyu lazim oldukca kalanida alicam

Ben bunların içinde sadece göğüs pompasını aldım, diğerlerinide fırsat bulabilirsem alıcam, bence beklemene gerek yok, doğumdan sonra almaya zamanımız olmayabilir. elimizin altında dursun.

Erken diyenlere bende sinir oluyorum Bende alisverisimi 6. aydan sonra yapmaya basladim7. ayda arabasini 8. ayda beisigini aldik ve buyuklerinide hep son aya birakmisiz ne mi oldu yillardir ilk kez elimiz bukadar skisti... oto koltugu, alt degistirme masasi, foto makinesi, bunlar sadece 4 milyara yakin tuttu... gecen bebek magazasina gittim daha karni minicik olanlar alisverise cikmis esya almaya baslamislardi özendim vallahi... neyse saglik olsun ....
kendinide hic korkutma nasil dusunursen öyle gider bunu unutma insallah hersey senin icinde bebisin icinde yolunda gider
Keske benim annemde yanimda olsaydi ne kadar mutlu olurdum ayni ulkede bile yasasaydik guzel olurdu ama maleseffff
yataga gelince ben hazirlamadim canm yikamadim bile yerlestirmesem bile yikiyip utuluycem dolabina katicam nede olsa minicik nevresimler sermesi kolay olur hastaneden cikinca bile toz tutmasini istemedigim icin sermedim... koruyucu olan cibinligide var belki sirf gidip gelip bakmak icin sererim bende bilmiyorum artik :26:

Dogum gunun kutlu olsun canim Esinle ogluslarinla nice mutlu senelere insallah

bende bugün nisan annelerini okuyayım dedim ama ben sanki birazcık panik oldum :)

normalde çok serinkanlıyımdır ama konu oğluşum ve doğum olunca tırstım bende. hem bir an önce günler geçsin oğluşuma kavuşayım istiyorum hem de korktum. doğumun başladığını nasıl anlarım vs kafamda deli sorular...

geçen gün bir arkadaşımla konuştum. eylül ayında doğum yapmıştı. suyu geldiğinde önce altıma kaçırdım diye düşündüm, duşa girdim çıktım tam giyinirken tekrar suyum geldi. anlaşılmayacak gibi değil dedi. ped koymuş hazırlanmış gitmiş hastaneye. 6 saat kadar sancı çekmiş 10 cm açılmış ama yaramaz kızı kanala girmediği için zorunlu sezeryan olmuş. zaten bende de o sancıdan sonra ittiremedim dedi.

kim bilir bizi neler bekliyor?????? sağ salim sağlıcakla bebişlerimizi bir avazda kucaklarımıza alırız inşallah.

Bence alın bozulacak şeyler değil nasılsa hazır olur. Ben aldım. Gogus ucu kremlerıı de suruyorum bır suredır.

Ben bunların içinde sadece göğüs pompasını aldım, diğerlerinide fırsat bulabilirsem alıcam, bence beklemene gerek yok, doğumdan sonra almaya zamanımız olmayabilir. elimizin altında dursun.

Alayım o zaman ben zaten göğüs ucu kreminde geç kaldım bunlarda da rahat davranmıyayım genellikle internetten alışveriş yapıyorum daha uygun oluyor ebebekten ya da ........ dan alıcam, çok teşekkürler :)

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 34 haftalık olmuşuz 2.700 gr kilomuz herşeyi çok iyiydi yanlız ben 34 haftada tam 21 kilo almışım çok üzgünüm bu gidişle 30 kiloya bitiririm ben bu hamileliği bu kadar çok kilo alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…