Bugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esimin annesi bile kullanmis hamileyken cok faydasini gordum benim zamanimda 10Hamilelerde kullanilabiliyormuki? Kullaniliyorsa bende alayim :)
Ahh kizlar karnim cok fena olduu.Oglumm tas gibi yumuldu karnimda.Saga sola donuyomda hafiflemio.
Rabbim nice mutlu huzurlu ve hayirli omurler versin canim.Dogum gunun kutlu olsun yaninda olsaydik pasta keserdim sanaNe guzel karninda bebisin varken,dogum gunun olduu.Rabbim onada hayirli huzurlu saglikli omur versin ins.Hep mutlu olun.
saol canımbenim 1 karnımda bide yanımda var oğlum benden hevesli evi süslemiycezmi diyo sabahtan beri soruyo en sevdiğin şey ne diye sensin diyom yok olmaz hediye iste diyo öpücük ver yeter dedim kabul etmedi ozaman çiçek yeter dedim babasını sıkıştırıyodu şunu al bunu al diye çocuklar büyüyünce daha güzel oluyomuş bunu anladım düşünceli oğlum benim
bebişin eşyalarını yıkadım kaç gündür ütülencek duruyo üşendim bugün ufaktan başlim diyorum... sanki karnım aşağı inmeye başladı yerimden kalkarken belimden bi süre iki büklüm kalıyorum hafif kasılmamda var bende erken doğurcam galiba... dün halamla annemde farketti karnımın indiğini
Merhaba kızlaar..
Çok detaylı okuyamadım sayfaları,evdeki son hazırlıklarla beraber giremez oldum buara,çok merak ediyorum sadece ara ara okumaya çalışıyorum..
Bende kuyruk sokumumdaki ağrıdan zorlanıyorum,sağ ayağım takılıyor gb oluyor bazen..Sabah kalkınca çok zorlanıyorum..Dünden beri de daha farklı duruyor minik,sanki biraz daha yaklaştığımı hissediyorum..
Dualarımdasınız,giremesemde hep aklımdasınız,Allah herkese kolaylık versin..İnşallah güzel hikayelerimizle,miniklerimiz kucağımızda okuyacaz yine yazılanları :)
LİLACSOFİE
Canım iyisindir inşallah..Paylaşımında yok sanırım son zamanda göremeyince daha merak ettim..
Son sıkıntılarını okumuştum,Allah yardımcın olsun..
Rüyamda seni gördüm dün gece :) Yatıyordun makyajın fln yapılmış çok bakımlı çok güzeldin,veee minik kızında olmuştu..Öyle güzel,öyle tatlı bir bebekti maşallah,sana benziyordu..Hayır olsun inşallah..
Senide görmedim aklımda kalan fotograftan fln bir sima sanırım :) Rüyamdaki sendin :)
Alemsin dogurmaktan nasil vazgeciceksincanim bende hep agda yapardim ama jilet yapiorum simdi....dogumda sonra yapabilcagim ilk firsatta agda yaparim....
cesaretim yokkkk bu hafta hic korkmadigim hic endiselenmedigim kadar panigim olumsuz hic bisiye tahamulum yok...sanirim dogurmaktan vazgecicem ben....
canim bence bedevi ewe cikti ve yeni duzene alismaya calisio
Gunaydin canim... sorma sinirden catladim almiyor yapisip kaliyor agda ayni marka yillardir kullandigim sey sorun bende belliki vucut isimiz yukseldigi icin yapisiyor ve kabul etmiyor sanirimcannım gunaydın.. bende de aynı problem var.. neredeyse tumune yapıştırıyorum cekıyorum gelen 2 - 3 adet bıse..
bnde vurdum jılete.. mecbur.. ama dogumdan sonra neden agrı cekılsınkı jilet yapınca? dikişlerin kendi düşer zaten iyi bi temizlemeyle..
Boyun Turkiye genellemesindeki uzunlamaya göre uzun esine kusmekte haklisingünaydın kardeşlerim arkadaşlarım yoldaşlarımmmmm
dün dr kontrolüme gittim nihayet ne geçmez 4 haftaydı. allah a şükür herşey yolunda bebişim 1900 gr mış ben 2 diye bekliyordum ama onun hayal kırıklığı üzüntüsü hala içimdeadam normal diyo haftasına uyumlu diyo ben hala diretiyorum kafamda hala kiloda besleyemedimmi acaba?
boyuda 44 cm kuzumun uyuyodu kıpırdamadı hiç karnıma yaslamış başını yumoş yumoştu sanki ağlamamk için zor tuttum kendimigelelim şikayetlere. dün sordum aklıma gelen herşeyi. parmağım şişti uyuştu diyorum normal artık daha çok dinlen dedi. sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum dedim normal artık ağırlaştın dedi. ağrılarım var karnımda belimde normal artık sancıların başlamıştır dedi. nelhasıl kelam yine herşey NORMAL.. tabi bi şikayetim yok allah a şükürkü normal ama nedense herşeye normal deyincede beni umursamıyomuş gibi hissediyorum günün en sevindirici haber artık 2 haftada bir görüşüyoruz dedi. bebişimede bakcak. nst yede bağlıcak. doğum hakkında yine konuşmadık bende sormayı unuttum ama kafası aşağıda normal dedi
birde ben yatıyorum tam karşıda ekran var ordan yatarak izliyorum bebişi eşimde ekranın önünde içine girecek gibi bakıyo. dr ölçüm yapıyo o yaparken benimki dedi yine aa bacakları yine uzun çıktı. drcumda dedi normal annesi babası uzun genetik dedi. (babası 185 ben 167 cm) benimki demezmi yok ben uzunum annesi değil.öyle böyle sinirlenmedim. dr baktı şöyle ben yatarken boyuma yoo bizim standartlarıma göre eşinin boyu uzun dedi ohhhhhhh dedim bende nasıl sinir oldum hala küsüm ona
ayyy ne çok konuştum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın
sunun surasinda mayisa ne kaldiki canimIci daralan nisan anneleri bolumune baksin derim biraz baktim sanki dogumum bugunmus gibi heyecanlandim cok tatli bi duygu.Masallah pit pit dogurmuslar.,.
Yaa ben hala cantami hazirlamadim bi iki esya almistim cuma gunu tamamlayacagim ins.orda problem yokda siz dogum plani hazirladinizmi.Ben daha liste yapmadim.Esim kamera almis bu arada doguma goturmek istiyorum.,.
Ben lansinoh siparis vermistim ama hala gelmedigunaydın kızlaaaarrrr... nasılsınız bugun bakalım...
meme ucu kremi alıp başlayanınız varmı marka olarak ne önerırsınız? birde mustela dıye bi marka var size nasıldır?
Eki Görüntüle 1047621 Eki Görüntüle 1047622 Eki Görüntüle 1047623 Eki Görüntüle 1047624 göğüs ucu kreminde geç bile kaldım onu hafta içi Allahın izniyle alıcam ama diğerleri için erken mi davranıyorum bebiş doğduktan sonra mı alsam hı???
erken degil aslinda hazirda olmasi gereken seyler egerki netten siparis vericeksen... olurda lazim oldukca esim bi kosu eczaneden alsin gelsin diyorsan ayri ama ozaman fiyati yukselir...Eki Görüntüle 1047621 Eki Görüntüle 1047622 Eki Görüntüle 1047623 Eki Görüntüle 1047624 göğüs ucu kreminde geç bile kaldım onu hafta içi Allahın izniyle alıcam ama diğerleri için erken mi davranıyorum bebiş doğduktan sonra mı alsam hı???
Eki Görüntüle 1047621 Eki Görüntüle 1047622 Eki Görüntüle 1047623 Eki Görüntüle 1047624 göğüs ucu kreminde geç bile kaldım onu hafta içi Allahın izniyle alıcam ama diğerleri için erken mi davranıyorum bebiş doğduktan sonra mı alsam hı???
Erken diyenlere bende sinir oluyorumnasilsiniz kizlar anladigim kadariyla sakin bi gun gecirio herkes.....masallah diyimmmm.....ben 4 te uyandim gece kasik agrisi ve kasilma ile ... ama bu sefer kasilmam daha az agrim daha fazladi.. oyuzden dr gitmedim bugun de takipteyim kasilmam artarsa giderim hralde......acikcasi artik dr gitmekten de korkuom srum yeyip bebege zarari olcak bisiden....yada kotu haber almaktan...aslinda biliorum ki artik hersey cok guzel olucak....ama bole bi yanim oteki yanimlan kawga edio...annem geldi biraz toparlancaklar wardi kalkcaklar yerlescekler ve kisliklar falan......sunu anladim ki ii ki ama ii ki kendim ve bebeimle olan hersei hazirlamisim....ignesine kadar...okadar zor ki bisi isteyip yaptirmak..yani bana otur dio ama istedigim gibi yapmio falan...deli oldum deli....okadar sikildim ki dun anlatamam...yine bin sukur tek destekcim elimde tutan annem..lakin baskasinin eline bakmak cok zor....hic pisma degilim okadar sei hazirladigim icin....erken merken deyip kizdisalarda buz koysunlar....bak agrim war yatiom kimse yok piyasada.....acaba sizler yataklari ne zman yayip bebis yatcak gibi hazirlicaniz kizlar ya onlarida hazirlasak mi
Dogum gunun kutlu olsun canimBugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence alın bozulacak şeyler değil nasılsa hazır olur. Ben aldım. Gogus ucu kremlerıı de suruyorum bır suredır.
erken degil aslinda hazirda olmasi gereken seyler egerki netten siparis vericeksen... olurda lazim oldukca esim bi kosu eczaneden alsin gelsin diyorsan ayri ama ozaman fiyati yukselir...
Ben kremi aldim simdilik bide gögus koruyucuyu lazim oldukca kalanida alicam
Ben bunların içinde sadece göğüs pompasını aldım, diğerlerinide fırsat bulabilirsem alıcam, bence beklemene gerek yok, doğumdan sonra almaya zamanımız olmayabilir. elimizin altında dursun.
Dogum gunun kutlu olsun canimEsinle ogluslarinla nice mutlu senelere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?