Erken diyenlere bende sinir oluyorumBende alisverisimi 6. aydan sonra yapmaya basladim7. ayda arabasini 8. ayda beisigini aldik ve buyuklerinide hep son aya birakmisiz ne mi oldu yillardir ilk kez elimiz bukadar skisti... oto koltugu, alt degistirme masasi, foto makinesi, bunlar sadece 4 milyara yakin tuttu... gecen bebek magazasina gittim daha karni minicik olanlar alisverise cikmis esya almaya baslamislardi özendim vallahi... neyse saglik olsun ....
kendinide hic korkutma nasil dusunursen öyle gider bunu unutma insallah hersey senin icinde bebisin icinde yolunda gider
Keske benim annemde yanimda olsaydi ne kadar mutlu olurdum ayni ulkede bile yasasaydik guzel olurdu ama maleseffff
yataga gelince ben hazirlamadim canm yikamadim bile yerlestirmesem bile yikiyip utuluycem dolabina katicam nede olsa minicik nevresimler sermesi kolay olur hastaneden cikinca bile toz tutmasini istemedigim icin sermedim... koruyucu olan cibinligide var belki sirf gidip gelip bakmak icin sererim bende bilmiyorum artik :26:
Ben lansinoh siparis vermistim ama hala gelmedi2 hafta gecti 37-38. haftadan sonra surmeye basliycam...
simdilik karnima surdugum badem yagini suruyorum yatmadan önce
Nice yıllara canımBugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş bekler babasını ama merak etme güzel olur herşeyKizlar bende sağlık ocağından geliyorum simdi bogazimda iltihaplanma baslamisantibiyotik yaziyordu engel oldum gecmezse cuma günü tekrar gel dedi bakalim bitkisel onerilerineze acigim ...
Birde ebe bebege bakti ve bombaaaa bu bebek erken gelicek soyliyim dedi baya asagida dedi. :/ Isin kotusu yalnizim esim yarin gidiyor pzrtesi geliyor sehir dışında olucak.Annrm zaten yok islerini bitiremedi daha. oda sehir disinda artik dogum olursa oglumla pasa pasa gideriz hastahaneye kizimi dogurmaya
Kaç yaşında maşallahsaol canımbenim 1 karnımda bide yanımda var oğlum benden hevesli evi süslemiycezmi diyo sabahtan beri soruyo en sevdiğin şey ne diye sensin diyom yok olmaz hediye iste diyo öpücük ver yeter dedim kabul etmedi ozaman çiçek yeter dedim babasını sıkıştırıyodu şunu al bunu al diye çocuklar büyüyünce daha güzel oluyomuş bunu anladım düşünceli oğlum benim
bebişin eşyalarını yıkadım kaç gündür ütülencek duruyo üşendim bugün ufaktan başlim diyorum... sanki karnım aşağı inmeye başladı yerimden kalkarken belimden bi süre iki büklüm kalıyorum hafif kasılmamda var bende erken doğurcam galiba... dün halamla annemde farketti karnımın indiğini
Nice yıllara canım
İnş bekler babasını ama merak etme güzel olur herşey
Kaç yaşında maşallah
Biz de bu ayın ortalarından başlarız pıt pıt doğurmaya ben en sona kalanı merak ediyorum bi önceki topikte herkes doğurmuştu bi iki kişi ıssız kalan topiğe girip girip ben ne zaman doğurcam ya falan yazıyodu :))) çok şükür benim en geç 5 mayıs gibi görünüyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 34 haftalık olmuşuz 2.700 gr kilomuz herşeyi çok iyiydi yanlız ben 34 haftada tam 21 kilo almışım çok üzgünüm bu gidişle 30 kiloya bitiririm ben bu hamileliği bu kadar çok kilo alan varmı
uff canim sorma walla gecen gun kuzenimin komsusu geldi yarim saat karnimi olcup bicip oglan die tutturdu...ustune tam cay icicez kizcagiz hazirlamis bi suru sey demez mi okomsu ay ben kucagima cocugu almadan bir igne alip ta ewime sokmadim kiz cikar oglan cikar allah kotu bisi yasatir korktum dogmamis bebege hazirlik yapmaya die....ben bayilcaktim....o kadar etkilendim ki allahim kucagimi bos cikarma hastaneden yalwaririm yaradanim aratmadan ewlat sahibi ettin aratma aglatma die gelirke yol boyunca hatim indirdim.....saglikli sihhatli kizim nicin ona hazirlik yapmayayim ki ;((((( ewet kendi duzenimin ustune annem bile olsa batio iste amma gel gor ki yazliga bile gitseler iki gozum iki cesme oluo ;(((( wallaa odaya girip girip bakip kokluom sewiom bozulmus sanki de alip diziom falan yatagida ellerimle yapip bakmak istiom ama ii ce poposuyla gulecekler die de korkuom walla))
Benim güzel kalpli arkadasım, anne olunca o korku yurekten hiçbirzaman silnmiyor ki... %70 indirimler oluyor mesela, oğluma önümüzdeki seneye giyer diye almamın çok mantıklı olduğu şeyler görüyorum. Alıyorum tabii ama alırken ne dualar, acaba Allah'ın gücüne gider mi, diye ne endişeler???
Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Hep eşimle diyoruz, hayattaki en değerli, en güzel, en tatlı şeymiş evlat. Allah onlara güzel yazılar yazsın.
Yüreğini karartma, olumsuz şeyler düşünme. İyi düşün, dua et, gerisi zaten bizim bile yarına değil 2 dk. Sonraya çıkacağımız malum mu?
Beeeen canım ilkinde 25ten fazla aldım şimdide 19 kilo oldu yediklerinde bi abartı yoksa takma bünye meselesiKızlar bugün kontrolümüz vardı 34 haftalık olmuşuz 2.700 gr kilomuz herşeyi çok iyiydi yanlız ben 34 haftada tam 21 kilo almışım çok üzgünüm bu gidişle 30 kiloya bitiririm ben bu hamileliği bu kadar çok kilo alan varmı
Kizlar aranizda benim gibi karni asagida olan var mi. Neden aacaba bilgisi olan var mi
Kuzenim tam 30 kilo aldı. Şimdi üflesen uçacak kemikleri çıktı.
Ben 23 kilo almıştım, ikinciye hamile kaldığımda 36 (nadir şeylerde 38) bedendim.....
Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar, kilo alsınlar da.....Kiloyu takmayın kafaya veriliyooorrrr....
Beeeen canım ilkinde 25ten fazla aldım şimdide 19 kilo oldu yediklerinde bi abartı yoksa takma bünye meselesi
Çok ayakta kalıyo musın dinlenmeye çalış cnm
bende dün aldım çalışabilir raporumu04.05.2014 e kadar çalışabilir yazıyo nanik onlara nisanın 20si gibi bırakırım hiç affetmem ayy şöle bi düşündüm nisanın 20sinede bişey kalmamışkiii ayy az kaldı sanırım
Bugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 34 haftalık olmuşuz 2.700 gr kilomuz herşeyi çok iyiydi yanlız ben 34 haftada tam 21 kilo almışım çok üzgünüm bu gidişle 30 kiloya bitiririm ben bu hamileliği bu kadar çok kilo alan varmı
Kizlar aranizda benim gibi karni asagida olan var mi. Neden aacaba bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?