2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar aranizda benim gibi karni asagida olan var mi. Neden aacaba bilgisi olan var mi

uff canim sorma walla gecen gun kuzenimin komsusu geldi yarim saat karnimi olcup bicip oglan die tutturdu...ustune tam cay icicez kizcagiz hazirlamis bi suru sey demez mi okomsu ay ben kucagima cocugu almadan bir igne alip ta ewime sokmadim kiz cikar oglan cikar allah kotu bisi yasatir korktum dogmamis bebege hazirlik yapmaya die....ben bayilcaktim....o kadar etkilendim ki allahim kucagimi bos cikarma hastaneden yalwaririm yaradanim aratmadan ewlat sahibi ettin aratma aglatma die gelirke yol boyunca hatim indirdim.....saglikli sihhatli kizim nicin ona hazirlik yapmayayim ki ;((((( ewet kendi duzenimin ustune annem bile olsa batio iste amma gel gor ki yazliga bile gitseler iki gozum iki cesme oluo ;(((( wallaa odaya girip girip bakip kokluom sewiom bozulmus sanki de alip diziom falan yatagida ellerimle yapip bakmak istiom ama ii ce poposuyla gulecekler die de korkuom walla ))

kizlar kapi tulumuz war ya kapiya boydan boya hani baglicaz....ona da kapi susunu yakicaz ama benim kapi susum cok agir tulu yirtabilir yada catal igne guzel durmaya bilir o kismi nasil halletcez....

Ben lansinoh siparis vermistim ama hala gelmedi 2 hafta gecti 37-38. haftadan sonra surmeye basliycam...
simdilik karnima surdugum badem yagini suruyorum yatmadan önce

Meme ucu icinmi?Kizlar ablam aradi demin.Bisi lazimmi die Allah razi olsun.Tecrubelerini soyledi birtanecik ablam var zaten onunda iki oglu var.Meme ucu krem alma dedi ben zeytinyagi kullandim daha iyi oldu dedi.Hem bebisin midesine krem gitmesin zeytinyagi gitsin dedi.Bide doguma yanina hurma gotur dedi emzirmeden agzina minicik ver dedi sunnet oldugu icin.

Nice yıllara canım

İnş bekler babasını ama merak etme güzel olur herşey

Kaç yaşında maşallah

Biz de bu ayın ortalarından başlarız pıt pıt doğurmaya ben en sona kalanı merak ediyorum bi önceki topikte herkes doğurmuştu bi iki kişi ıssız kalan topiğe girip girip ben ne zaman doğurcam ya falan yazıyodu :))) çok şükür benim en geç 5 mayıs gibi görünüyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Saol canım... oğlum şubatta 5 yaşında oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzenim tam 30 kilo aldı. Şimdi üflesen uçacak kemikleri çıktı.
Ben 23 kilo almıştım, ikinciye hamile kaldığımda 36 (nadir şeylerde 38) bedendim.....

Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar, kilo alsınlar da.....Kiloyu takmayın kafaya veriliyooorrrr....

Benim güzel kalpli arkadasım, anne olunca o korku yurekten hiçbirzaman silnmiyor ki... %70 indirimler oluyor mesela, oğluma önümüzdeki seneye giyer diye almamın çok mantıklı olduğu şeyler görüyorum. Alıyorum tabii ama alırken ne dualar, acaba Allah'ın gücüne gider mi, diye ne endişeler???
Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Hep eşimle diyoruz, hayattaki en değerli, en güzel, en tatlı şeymiş evlat. Allah onlara güzel yazılar yazsın.

Yüreğini karartma, olumsuz şeyler düşünme. İyi düşün, dua et, gerisi zaten bizim bile yarına değil 2 dk. Sonraya çıkacağımız malum mu?

bebişin eşyalarının birazını demin ütüledim yoruldum yarısını bıraktım sonra yaparım artık

çantasını hazırladım 2 penye 1 polar battaniye, 2 tane 3'lü takım 1 tane 6'lı takım, 3 eldiven, 3 çorap, 3 ağız mendili,3 çıtçıtlı badi,koydum

emzik, emzik kutusu, biberon alınıp koyulcak tabiki bezde
başka eksiğim varmı sanki beynimm durdu gibi...

kendi çantam duruyo henüz. eksiğim çok sadece 1 emzirme sütyeni, 1 pijama takımı, 2 çorap, göğüs pedi ve göğüs kremi var alıncak çok şey var

cok haklsni canim simdikten hayatimizin tek odak noktasi allahim suan bile eksikliini dusunemioz hele bi de kokusunu duyuca napicaz bilmem

Beeeen canım ilkinde 25ten fazla aldım şimdide 19 kilo oldu yediklerinde bi abartı yoksa takma bünye meselesi
Kizlar aranizda benim gibi karni asagida olan var mi. Neden aacaba bilgisi olan var mi

Çok ayakta kalıyo musın dinlenmeye çalış cnm

Sağol canım ya o zaman ben yemeye devam edeyim :)

Kızlar benim sezeryan tarihim 25 nisan olarak belirlendi inş o zamana kadar dayanırız. Ben çok hareketliyim valla bir daha gezemeyecek gibi her gün alışveriş merkezi gezip duruyom akşam oluncada bel ğrısından geberiyom. Her seferinde tamam bu sondu diyorum ama eksik bitmiyor. Sanırım listenin ilk başında ben olurum.

Arkadaşlar 33 hafta 18 kilo aldım hele de ödemeler başlayınca arttı ve son haftalarda iştahı m da çok arttı kontrol etmeye çalışıyorum ama çok aldım yaa

Bende 34 . hafta sonu itibari ile 18 kilo aldım inşallah verebiliriz bu kilolari.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bnde 34 itibariyle 18 kilo almis bulunuyrm.doktorum cemikiriyo habire 10dan fazlası zarar değil mi diye napiyim bünye.o kdr dikkat etmeme rağmen boyle oldu veririz inşallah bebisler saglkla gelsn de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

bende 25 inde ayrılmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa çok az kaldı çok mutluyum.

mutlu yıllar iyiki doğdun canım

maşallah bebişe.kilolar çabuk veriliyor takma kafana bence.

benimde aşağıda hatta bugün iş arkadaşım bile dedi karnın indi diye.

Demekki yanlız değilmişm inş kiloları hemencecik veririz kızlar yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…