Kizlar aranizda benim gibi karni asagida olan var mi. Neden aacaba bilgisi olan var mi
günaydın kardeşlerim arkadaşlarım yoldaşlarımmmmm
dün dr kontrolüme gittim nihayet ne geçmez 4 haftaydı. allah a şükür herşey yolunda bebişim 1900 gr mış ben 2 diye bekliyordum ama onun hayal kırıklığı üzüntüsü hala içimdeadam normal diyo haftasına uyumlu diyo ben hala diretiyorum kafamda hala kiloda besleyemedimmi acaba?
boyuda 44 cm kuzumun uyuyodu kıpırdamadı hiç karnıma yaslamış başını yumoş yumoştu sanki ağlamamk için zor tuttum kendimigelelim şikayetlere. dün sordum aklıma gelen herşeyi. parmağım şişti uyuştu diyorum normal artık daha çok dinlen dedi. sağ bacağımı havaya kaldıramıyorum dedim normal artık ağırlaştın dedi. ağrılarım var karnımda belimde normal artık sancıların başlamıştır dedi. nelhasıl kelam yine herşey NORMAL.. tabi bi şikayetim yok allah a şükürkü normal ama nedense herşeye normal deyincede beni umursamıyomuş gibi hissediyorum günün en sevindirici haber artık 2 haftada bir görüşüyoruz dedi. bebişimede bakcak. nst yede bağlıcak. doğum hakkında yine konuşmadık bende sormayı unuttum ama kafası aşağıda normal dedi
birde ben yatıyorum tam karşıda ekran var ordan yatarak izliyorum bebişi eşimde ekranın önünde içine girecek gibi bakıyo. dr ölçüm yapıyo o yaparken benimki dedi yine aa bacakları yine uzun çıktı. drcumda dedi normal annesi babası uzun genetik dedi. (babası 185 ben 167 cm) benimki demezmi yok ben uzunum annesi değil.öyle böyle sinirlenmedim. dr baktı şöyle ben yatarken boyuma yoo bizim standartlarıma göre eşinin boyu uzun dedi ohhhhhhh dedim bende nasıl sinir oldum hala küsüm ona
ayyy ne çok konuştum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın
Bende dün ayrıldım oh mis. Bide sefamolsun arkadaşımızda ayrılacaktı. Şimdi parti yapalım iznimizi almamız şerefine
Bugün benim doğum günüm :)) çok mutluyum neye seviniyosam 1 yıl daha yaşlandım.... bu arada bedeviyi bende merak ediyorum umarım iyidirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz de bu ayın ortalarından başlarız pıt pıt doğurmaya ben en sona kalanı merak ediyorum bi önceki topikte herkes doğurmuştu bi iki kişi ıssız kalan topiğe girip girip ben ne zaman doğurcam ya falan yazıyodu :))) çok şükür benim en geç 5 mayıs gibi görünüyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar masallah sizleri okuyorum da bende hic belirti yok. En son ben doguracagim galiba :)
Bnde 34 itibariyle 18 kilo almis bulunuyrm.doktorum cemikiriyo habire 10dan fazlası zarar değil mi diye napiyim bünye.o kdr dikkat etmeme rağmen boyle oldu veririz inşallah bebisler saglkla gelsn de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Demekki yanlız değilmişm inş kiloları hemencecik veririz kızlar yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun
slm kızlar,bugün o kadar çok kötüyümki,durup dururken doğum korkusu sardı beni,aglayıp duruyorum gözlerim şişti aglamaktansürekli uyuyup hiçbirşey düşünmemek istiyorum,sanırım psikolojim darmaduman oldu,şuan yazarken bile aglıyorum,sezeryan olayım diyorum ama ya sonra pişman olursam off kafam çok karışık napıcam ben
Epidural normal doğum yap yagmurdamlasi neden bu kadar korktunki. Ben dua ediyorum inşallah normal dogururum diye dogal yöntem varken niye ameliyat olasin mecbur kalmadikca
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım senın bedenın senın kararın korkuyosan dogumdan normalı hıc deneme bayılırsan yazık okadar yıpranıp sonunda sezeryana gırersın yok yaparım dıyosan her yol senın bebıs saglıklı olsunda sıkma canını
amcamın eşi saolsun öyle şeyler söyleyip beni korkuttuki söyledikleri aklımdan çıkmadı,konuşmasını yarıda kestim anlatma bana dedim annemde kızdı ama amacına ulaştı korkuttu beni,zaten normalde agrıya sızıya dayanan biri degilim,yengeminde konuşmalarından etkilenip böyle oldum sanırım
amcamın eşi saolsun öyle şeyler söyleyip beni korkuttuki söyledikleri aklımdan çıkmadı,konuşmasını yarıda kestim anlatma bana dedim annemde kızdı ama amacına ulaştı korkuttu beni,zaten normalde agrıya sızıya dayanan biri degilim,yengeminde konuşmalarından etkilenip böyle oldum sanırım
Cnm korktuğunda bizide düşün rahatla! :) Tek değilsin bizde varız, hepimiz az çok korkuyoruz, kimler kimler doğurdu biz mi yapamayacağız?? :)
O bebişler bi şekilde çıkacak ordan ne kadar sıradan bi olay gibi düşünmeye çalışırsak o kadar sıradanlaşacak sanırım :) gerçi aşşağıda psikologanneyi gördüm o varken bana çokta laf düşmez, eminim bu yazdıklarını görürse senin rahatlatacak cümleleri arka arkaya sıralayacaktır :) bende takipteyim
canım ama herkezin doğumu bir olmuyor ki. neden öyle düşünüyorsun ona normal zor olur sana sezaryan. nereden bileceksin ki. onu ancak allah bilir. hem acıya sızıya dayanamayan biriyim diyorsun. normal doğumu altı üstü bir kaç saat çekeceksin. ama sezaryan seninle bir ömür boyu sürecek. sezeryanda çok ama çok iyi bakılman gerekiyor. hem ne kadar kolay geçerse geçsin bence amaliyat insanı yarım yapıyor. ben apantis amaliyatı oldum 3 yıl önce hala bir üşütmede sızlıyor. bence mecbur kalınmadığı sürece sezeryan olunmamalı. hani sözüm sana değil de önceden sezeryan yokmuş herkez doğal yoldan doğum yaparmış ve ömürleri de bi okadar uzun olurmuş. gün ilerledikçe insanoğlu olarak herşeyin kolayını arıyoruz bilmiyoruz ki aslında bizi yıpratan kolay sandıklarımız olduğunu. hem bak bir ay önce ve ve 3 gün önce kuzenlerin doğum yaptı bir ay önceolanın doğumu zor oldu ama 3 gün önce olanın doğumu çok kolay oldu. o yüzden kimseyle kendini kıyaslama. neyse hattim olmayarak çok konuştum kusura bakma. senin iyiyliğin için söylüyorum. karar senin.
Allahim ne cahil insanlar var yaauff canim sorma walla gecen gun kuzenimin komsusu geldi yarim saat karnimi olcup bicip oglan die tutturdu...ustune tam cay icicez kizcagiz hazirlamis bi suru sey demez mi okomsu ay ben kucagima cocugu almadan bir igne alip ta ewime sokmadim kiz cikar oglan cikar allah kotu bisi yasatir korktum dogmamis bebege hazirlik yapmaya die....ben bayilcaktim....o kadar etkilendim ki allahim kucagimi bos cikarma hastaneden yalwaririm yaradanim aratmadan ewlat sahibi ettin aratma aglatma die gelirke yol boyunca hatim indirdim.....saglikli sihhatli kizim nicin ona hazirlik yapmayayim ki ;((((( ewet kendi duzenimin ustune annem bile olsa batio iste amma gel gor ki yazliga bile gitseler iki gozum iki cesme oluo ;(((( wallaa odaya girip girip bakip kokluom sewiom bozulmus sanki de alip diziom falan yatagida ellerimle yapip bakmak istiom ama ii ce poposuyla gulecekler die de korkuom walla))
Eki Görüntüle 1048109 Eki Görüntüle 1048110 Eki Görüntüle 1048112
Kızlar sanki tek eksiğimiz bunlar kalmış gibi geçen gün bunları aldım limangodan :)) Gerçi kapı süsünü bu kış fuardan almıştım aynı markanın takı yastığını ve anı defterini görüncede dayanamadım aldım gitti :)) anı defterini doğumdan itibaren her sene doğum gününde kullanmayı düşünüyorum. Yıllar sonrada kızıma bi hatıra bırakmış olurum diye düşündüm.. Takı yastığınıda bildiğiniz üzre çok ulvi bir amaç için kullanacağım, gelsin takılarrrrrrrrr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen banada öyle diyorlar bunlar iyi günlerin karnındayken en iyi zaman. Sinir oluyorum. Öyle diyenlerin ağzına demirle vurasım geliyor. Biz burada ne endişeler yaşıyoruz. Sanki hiç bu zamandan geçmediler unutuveriyorlar.
slm kızlar,bugün o kadar çok kötüyümki,durup dururken doğum korkusu sardı beni,aglayıp duruyorum gözlerim şişti aglamaktansürekli uyuyup hiçbirşey düşünmemek istiyorum,sanırım psikolojim darmaduman oldu,şuan yazarken bile aglıyorum,sezeryan olayım diyorum ama ya sonra pişman olursam off kafam çok karışık napıcam ben
canim benim okudusan yazdiklarimi ben dogurmaktan wazgectim
canım ama herkezin doğumu bir olmuyor ki. neden öyle düşünüyorsun ona normal zor olur sana sezaryan. nereden bileceksin ki. onu ancak allah bilir. hem acıya sızıya dayanamayan biriyim diyorsun. normal doğumu altı üstü bir kaç saat çekeceksin. ama sezaryan seninle bir ömür boyu sürecek. sezeryanda çok ama çok iyi bakılman gerekiyor. hem ne kadar kolay geçerse geçsin bence amaliyat insanı yarım yapıyor. ben apantis amaliyatı oldum 3 yıl önce hala bir üşütmede sızlıyor. bence mecbur kalınmadığı sürece sezeryan olunmamalı. hani sözüm sana değil de önceden sezeryan yokmuş herkez doğal yoldan doğum yaparmış ve ömürleri de bi okadar uzun olurmuş. gün ilerledikçe insanoğlu olarak herşeyin kolayını arıyoruz bilmiyoruz ki aslında bizi yıpratan kolay sandıklarımız olduğunu. hem bak bir ay önce ve ve 3 gün önce kuzenlerin doğum yaptı bir ay önceolanın doğumu zor oldu ama 3 gün önce olanın doğumu çok kolay oldu. o yüzden kimseyle kendini kıyaslama. neyse hattim olmayarak çok konuştum kusura bakma. senin iyiyliğin için söylüyorum. karar senin.
Hurma, helva, kurumus uzum ve incir hastane cantama katicagim önemli seylerMeme ucu icinmi?Kizlar ablam aradi demin.Bisi lazimmi die Allah razi olsun.Tecrubelerini soyledi birtanecik ablam var zaten onunda iki oglu var.Meme ucu krem alma dedi ben zeytinyagi kullandim daha iyi oldu dedi.Hem bebisin midesine krem gitmesin zeytinyagi gitsin dedi.Bide doguma yanina hurma gotur dedi emzirmeden agzina minicik ver dedi sunnet oldugu icin.
ins.Ogunu sabirsizlikla bekliyoruz hepimiz bu sabrimizin karsiligini alacagiz ins.Ben de evlendigim gibi hamile kalmisim.Simdi cok sabirsizlaniyorum bidr arasira yokluo benim oglusum daha sabirsizlaniyorum.Tum bebisler gelisimlerini tamamladigi zaman hayirlisiyla gelirler ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?