2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ohhh hadi hayırlı olsun kontorolun ve bundan sonra iki haftada bir olacak kontrollerin kilosu bence normal ya.. Bende bugün gittim kontrole 31+6 yım 1900 çıktı benimde. Zaten kilolu olsun diyede bi derdim yok. Her girişin bir çıkışı vardır hesabı çıkışından tedirginim accık :))) 3000-3500 olsa en fazla bana yeter. Pırt diye çıkarırım diye düşünüyorum minik olursa :) sonra da zaten beslerim yavrucağımı tombiş yaparım iyice :))) sende normal düşünüyorsan çok takılma bence doktor kilosu az diyene kadar. Hadi bakalım geri sayım başlasın ozaman bir gün gitti kaldı 13 gün

Bende dün ayrıldım oh mis. Bide sefamolsun arkadaşımızda ayrılacaktı. Şimdi parti yapalım iznimizi almamız şerefine

Hadi ozaman oturmaya mı geldik kızlar parti başlasınnnnnnn

Heppiiii börtdeyyyy

Kizlar masallah sizleri okuyorum da bende hic belirti yok. En son ben doguracagim galiba :)

Bende hep sona kalıp tek başıma doğuracakmışım gibi geliyor doğursanız da ara sıra girip halimizi hatrımızı sorun nolurrrr, ezik miyiz biz yaa

slm kızlar,bugün o kadar çok kötüyümki,durup dururken doğum korkusu sardı beni,aglayıp duruyorum gözlerim şişti aglamaktan sürekli uyuyup hiçbirşey düşünmemek istiyorum,sanırım psikolojim darmaduman oldu,şuan yazarken bile aglıyorum,sezeryan olayım diyorum ama ya sonra pişman olursam off kafam çok karışık napıcam ben

Epidural normal doğum yap yagmurdamlasi neden bu kadar korktunki. Ben dua ediyorum inşallah normal dogururum diye dogal yöntem varken niye ameliyat olasin mecbur kalmadikca

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen cnm bende 18 aldım

Kızlar sanki tek eksiğimiz bunlar kalmış gibi geçen gün bunları aldım limangodan :)) Gerçi kapı süsünü bu kış fuardan almıştım aynı markanın takı yastığını ve anı defterini görüncede dayanamadım aldım gitti :)) anı defterini doğumdan itibaren her sene doğum gününde kullanmayı düşünüyorum. Yıllar sonrada kızıma bi hatıra bırakmış olurum diye düşündüm.. Takı yastığınıda bildiğiniz üzre çok ulvi bir amaç için kullanacağım, gelsin takılarrrrrrrrr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senın bedenın senın kararın korkuyosan dogumdan normalı hıc deneme bayılırsan yazık okadar yıpranıp sonunda sezeryana gırersın yok yaparım dıyosan her yol senın bebıs saglıklı olsunda sıkma canını

Epidural normal doğum yap yagmurdamlasi neden bu kadar korktunki. Ben dua ediyorum inşallah normal dogururum diye dogal yöntem varken niye ameliyat olasin mecbur kalmadikca

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amcamın eşi saolsun öyle şeyler söyleyip beni korkuttuki söyledikleri aklımdan çıkmadı,konuşmasını yarıda kestim anlatma bana dedim annemde kızdı ama amacına ulaştı korkuttu beni,zaten normalde agrıya sızıya dayanan biri degilim,yengeminde konuşmalarından etkilenip böyle oldum sanırım

hiç güvenemiyorum kendime normal doğumda,düşünmemeye çalışıyorum ama yok aklımdan çıkmıyorki,14 gün sonra randevum var doktorumla doğum şekline karar vericez bakalım ne olcak,inş korktugum gibi olmaz...

Cnm korktuğunda bizide düşün rahatla! :) Tek değilsin bizde varız, hepimiz az çok korkuyoruz, kimler kimler doğurdu biz mi yapamayacağız?? :)
O bebişler bi şekilde çıkacak ordan ne kadar sıradan bi olay gibi düşünmeye çalışırsak o kadar sıradanlaşacak sanırım :) gerçi aşşağıda psikologanneyi gördüm o varken bana çokta laf düşmez, eminim bu yazdıklarını görürse senin rahatlatacak cümleleri arka arkaya sıralayacaktır :) bende takipteyim

Son düzenleme:
doğum hikayelerini dinlemeyin okumayın kızlar, biliyorum gün yaklaştıkça endişeler korkular artıyor ama allaha sığınalım.
benim bir çok tanıdığım var çok kolay doğum yapan. hatta biri yarım saat sancıdan sonra doğurdum diyor.

bendede kayınvalide var oğlumun ismini sordu ediz dedim hiç beğenmedi :)
kız ismi gibi dedi.....

canım ama herkezin doğumu bir olmuyor ki. neden öyle düşünüyorsun ona normal zor olur sana sezaryan. nereden bileceksin ki. onu ancak allah bilir. hem acıya sızıya dayanamayan biriyim diyorsun. normal doğumu altı üstü bir kaç saat çekeceksin. ama sezaryan seninle bir ömür boyu sürecek. sezeryanda çok ama çok iyi bakılman gerekiyor. hem ne kadar kolay geçerse geçsin bence amaliyat insanı yarım yapıyor. ben apantis amaliyatı oldum 3 yıl önce hala bir üşütmede sızlıyor. bence mecbur kalınmadığı sürece sezeryan olunmamalı. hani sözüm sana değil de önceden sezeryan yokmuş herkez doğal yoldan doğum yaparmış ve ömürleri de bi okadar uzun olurmuş. gün ilerledikçe insanoğlu olarak herşeyin kolayını arıyoruz bilmiyoruz ki aslında bizi yıpratan kolay sandıklarımız olduğunu. hem bak bir ay önce ve ve 3 gün önce kuzenlerin doğum yaptı bir ay önceolanın doğumu zor oldu ama 3 gün önce olanın doğumu çok kolay oldu. o yüzden kimseyle kendini kıyaslama. neyse hattim olmayarak çok konuştum kusura bakma. senin iyiyliğin için söylüyorum. karar senin.

iyiki varsınız çok teşk ediyorum,buraya yazdıktan sonra ve sizin yazılarınızdan sonra biraz olsun rahatladım,en güzeli düşünmemek akışına bırakmak ama işte bazen böyle korkular sarıyor günler azaldıkça,hayırlısı ne ise o olur inş hepimiz için...

Allahim ne cahil insanlar var yaa bebek dogunca garantisini mi veriyorlar 70 yil yasiycak diye Allah bebegi nasip eder ya sonra kim bilebilirki yarini ?
eger öyle dusunursek bebege 2 ay sonra giyebilecegi biseyi bile almamamiz lazim 2 sonra bebegime ya bisey olursa diye ... Allah korusun....
sen en iyisini yapmissin esyalarini hazirlamissin odasina gittikce mutlu olup sevinmen bile bebegi etkiliyor... bu tur insanlarin konusmalariyla uzuldugundede bebegini etkiliyor oyuzden he de gecsin o tiplere
Öyleleriyle mesafeni koru canm eltime sormustum bebek icin neler alinmali neler alinmamali diye nerdeyse hicbisey alma dedi bosuna alirsin dedi...
oyun halisi, ana kucagindan bahsetmeme bile izin vermemisti en gereksiz seyler diye ama lafi acilincada ana kucagindan kizimda 6 ay oglumda 4 ay kullandim der... ama kendi cocuklarina bakiyorumda fazlasi var eksigi yok herseyin en guzelini giydirir cocuklarina
bende esimle kafamiza göre yaptik sukur ne kimseyi dinledik nede kimseyi taktik... kaynanamda biz cocuklairmizi 2 zibinla buyuttuk der hep ama 50 sene önceye gidicek degilim
Allah kimsenin elini bos birakmasin...
Dua edince genelde basta MAYIS anneleri olmak uzere tum hamislere yardim et kucaklarimizi bos cikarma yarabbim diyorum

canım sorması ayıp olmasın kaça aldın

aynen öyle insan internetten okudukça ya da milletten duydukça panikliyor acaba ne zaman doğacak erken doğmasa bari diye...hiç güzel konuşan yok hep olumsuz hep olumsuz

canim benim okudusan yazdiklarimi ben dogurmaktan wazgectim ))) dusun artik ayni psikodayiz hepimiz inan bana suan sana akil werior halime guluorummm daha yeni doguramicam die aglamis biri olarak....sanirim suan tamda bu donemi atlaticaz.....nisan annelerinin hikayesini okuo herkes yemin ederim acip okuyamadim ya illa takilip korkcak bisi bulurum die.....bana da sabah normal dogurup 3 sene sonra rahmi vajinasi eski haline gelmis ne cisini yapabilmis ne de cinsel hayati kalmis 3.sene de vajinasi toplanmis die dis kapinin mandali bi kadin hikaye anlatti cabuk ikin az zarar gor die....kaldiki ben normal falan dusnmuorum ii ce psikopata baglatti....o yuzden tezelere yengelere kulak tikioz napalim....sen dogum stresini korkunu yen dr.lada kararini wer...dogumun her sekli riskli ve kutsal sen sadece kendine guven inan.....

sezaryende uzun ii bakim gerekli seninle bir omur surecek derken...

Hurma, helva, kurumus uzum ve incir hastane cantama katicagim önemli seyler
keske bulabilseydim zemzem suyuda katardim ama bu hristiyan ulkesinde nereden bulucam
Lnsinoh kremi gögus ucu icin siparis vermistim deidgim gibi hala gelmedi kargo....
kargolarla basim belada benim ya kayboluyor ya gec geliyor oda ayri bi konu
bebek icin zararsiz diyorlar lansinoh icin gögus ucunu yikamadanda bebegi emzirebilirmisiz... ben hem onu hem zeytinyagini kullanmayi dusunuyorum zaten yara olunca evde ne varsa deniyor insan simdi krem piyasada olmadigi icin karnima surdugum badem yagini suruyorum gögsume

sağlıkla zamanında doğsun hepsi inşaAllaaahh hayırlı evlat olsunlar hepsi ayrıca hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın Allah'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…