- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
iyiki varsınız çok teşk ediyorum,buraya yazdıktan sonra ve sizin yazılarınızdan sonra biraz olsun rahatladım,en güzeli düşünmemek akışına bırakmak ama işte bazen böyle korkular sarıyor günler azaldıkça,hayırlısı ne ise o olur inş hepimiz için...
Bebekli günler de güzel bakma sen onlara oğlum yokken çok cnm sıkılırdı hele şümdî üç yaşında yanımda tatlı tatlıgeziyo bıcır bıcır konuşuyo bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak çok merak ediyorum
aynen yalnız değilsin biz varızz
gzeldir tabi yaa Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
içinde kıpırtılarını hissetmek bile bambaşkaelbet zorukları vardır ama güzel olan ne kolay kiii
Allahim ne cahil insanlar var yaabebek dogunca garantisini mi veriyorlar 70 yil yasiycak diye Allah bebegi nasip eder ya sonra kim bilebilirki yarini ?
eger öyle dusunursek bebege 2 ay sonra giyebilecegi biseyi bile almamamiz lazim 2 sonra bebegime ya bisey olursa diye... Allah korusun....
sen en iyisini yapmissin esyalarini hazirlamissin odasina gittikce mutlu olup sevinmen bile bebegi etkiliyor... bu tur insanlarin konusmalariyla uzuldugundede bebegini etkiliyor oyuzden he de gecsin o tiplere
Öyleleriyle mesafeni koru canm eltime sormustum bebek icin neler alinmali neler alinmamali diye nerdeyse hicbisey alma dedi bosuna alirsin dedi...
oyun halisi, ana kucagindan bahsetmeme bile izin vermemisti en gereksiz seyler diye ama lafi acilincada ana kucagindan kizimda 6 ay oglumda 4 ay kullandim der... ama kendi cocuklarina bakiyorumda fazlasi var eksigi yok herseyin en guzelini giydirir cocuklarina
bende esimle kafamiza göre yaptik sukur ne kimseyi dinledik nede kimseyi taktik... kaynanamda biz cocuklairmizi 2 zibinla buyuttuk der hep ama 50 sene önceye gidicek degilim
Allah kimsenin elini bos birakmasin...
Dua edince genelde basta MAYIS anneleri olmak uzere tum hamislere yardim et kucaklarimizi bos cikarma yarabbim diyorum
Bendede yok hic belirti yok sadece bazen enerjim tavan yapiyor bazende cok yorgunum....mayisin basinda dogurmam gerek sonu olmasinda basi olsunKizlar masallah sizleri okuyorum da bende hic belirti yok. En son ben doguracagim galiba :)
Bende öyleyim bende cok sabirsizim acaba kime benziycek keske secebilme sansim olsaydi gözleri babasi dudaklari ben saci babasi yuz sekli ben diye secerdimama doguncada cogunu anliyamiycaz bebis 6 ayina kadar gözleri mavimsi daha sonra gercek rengi olusucak cogu seyi degisicek ama yineden neye benziycegini cok merak ediyorum bendee
sağlıkla zamanında gelsinler artıııııkkkk
canim benim okudusan yazdiklarimi ben dogurmaktan wazgectim))) dusun artik ayni psikodayiz hepimiz inan bana suan sana akil werior halime guluorummm daha yeni doguramicam die aglamis biri olarak....sanirim suan tamda bu donemi atlaticaz.....nisan annelerinin hikayesini okuo herkes yemin ederim acip okuyamadim ya illa takilip korkcak bisi bulurum die.....bana da sabah normal dogurup 3 sene sonra rahmi vajinasi eski haline gelmis ne cisini yapabilmis ne de cinsel hayati kalmis 3.sene de vajinasi toplanmis die dis kapinin mandali bi kadin hikaye anlatti cabuk ikin az zarar gor die....kaldiki ben normal falan dusnmuorum ii ce psikopata baglatti....o yuzden tezelere yengelere kulak tikioz napalim....sen dogum stresini korkunu yen dr.lada kararini wer...dogumun her sekli riskli ve kutsal sen sadece kendine guven inan.....
sezaryende uzun ii bakim gerekli seninle bir omur surecek derken...
cok haklsni canim simdikten hayatimizin tek odak noktasi allahim suan bile eksikliini dusunemioz hele bi de kokusunu duyuca napicaz bilmem
Hayirli olsun canm cok tatlilarmis... gelen ilk misafirlere taki yastigini göster buyur de onlar ne demek istedigini anlarlarEki Görüntüle 1048109 Eki Görüntüle 1048110 Eki Görüntüle 1048112
Kızlar sanki tek eksiğimiz bunlar kalmış gibi geçen gün bunları aldım limangodan :)) Gerçi kapı süsünü bu kış fuardan almıştım aynı markanın takı yastığını ve anı defterini görüncede dayanamadım aldım gitti :)) anı defterini doğumdan itibaren her sene doğum gününde kullanmayı düşünüyorum. Yıllar sonrada kızıma bi hatıra bırakmış olurum diye düşündüm.. Takı yastığınıda bildiğiniz üzre çok ulvi bir amaç için kullanacağım, gelsin takılarrrrrrrrr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dili olan konusuyor malesef... Ben yillar sonra zorla hamile kaldim genc yasimda kullanmadigim ilac yöntem kalmadi
amcamın eşi saolsun öyle şeyler söyleyip beni korkuttuki söyledikleri aklımdan çıkmadı,konuşmasını yarıda kestim anlatma bana dedim annemde kızdı ama amacına ulaştı korkuttu beni,zaten normalde agrıya sızıya dayanan biri degilim,yengeminde konuşmalarından etkilenip böyle oldum sanırım
masallah canm bebisine insallah dogru zamani bekler 23 nisana 1 gun kala dogum gunu oluyor... kendimizi zorlamazsak agir is yapmasak bekliyceklerini dusunuyorum ben
Cok gecmis olsun insallah durumun iyiye giderde sezeryana gerek kalmaz haa olurda erken gelicek bile olsa korkamana gerek yok artik diye dusunuyorum kuvezde bile kalmaz bence herseyin hayirlisi olsun insallah ama umarim dogru zamani bekler bebisin :)
çok geçmmiş olsun canım. o ağrıyı çok iyi bilirim 3 tane düşürdüm ve hala devam ediyor.
Gelse iyi olur aslinda kokusu falan ancak cikar sıkıstırın adamlari biraz.
Cok gecmis olsun insallah devam etmez buyume canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım ya o zaman ben yemeye devam edeyim :)
yani seninle bie ömür izi kalacak demek istedim canım. yani amaliyatta kolay değil sonuçta kesiliyorsun iyi bakılmazsan acısı uzun sürüyor dedim.
bir onceki yazinda dedigin gibi memnuyetlik ve sikayetler kisiden kisiye degisio canim....sirf meraktan 3,,4 sezaryen olan arkadsimin izlerine baktim 6.senesi olan en uzun zaman gecirmis olanin serce parmagimdan az bi uzunluk wardi.....yani aman aman urkutucu bir iz deildi....hatta ikisi cok 3. gunde ayaga kalkti kendi islerini gorur waziyetteydiler ve hep gozumun onunde gordum....bir tanesinin hikayesi kotuydu oda normal sanci cektirmisler hem normal hem sezaryen stresi die anlatir hep....bi onceki yazimda kadinin birinin3 yil toplanmayan vajinadan bahsettiini dile getirdim bende sabah anlatti ama kotu hikayeleri paylasmioz artik cok etkilenioz die yazmadim....is yerimden bir arkadsim sezarye oldu yemin ederim 2.saat sonra gitim hemen goreim o beni hic yanlizbirakmio die ayakta bebegi altini aciodu makyaj bile yapmis...anlicagin bole hikayeler cokkkk uzarr ben sezaryen isteyen biri olsamda normal dogum en dogrusu dur noormali makbuldur derim...amma welakin bir dogum seklini kabul ettirip digerini yermek bence gereksiz hatta hepimiz bu kadar korkuda iken....mumkun olduguca samimi yazmaya calistim dilerim yanlis anlasilmaz...
çok teşekkür ederim canım.. sanada çok geçmiş olsun[/
çok sağol canım.
insanları koşulsuz şartsız sevmek istemene şapka çıkarıyorumama ne yazıkki insanlar ne iyi niyetli ne durust ne de vicdanlı. herkes hakettiğinden fazlasının peşinde. temizlik için gelen kadınlar 110 lira alıyor her hafta sabah 10 a doğru gelip 4.30 da çıkıyorlar. ve söyleniyorlar çok iş var çok dağınıklık var diye(oğlanın oyuncakları ve kıyafetlerinin duzenlenmesi işi var extra denebilecek.) onun dışında ben tek kelime etmem ayak altında dolaşmam. ama çalışanlar mutsuz. umrumda değiller, çunku senin gibi ne kadar insan muamelesi yaparsan karşılığında kazık yiyorsun, ne kadar sert ve umursamaz davranırsan kıymetlisin. bunu iş hayatımd da çok yaşıyorum. santiye sefliği yaparken kime guvensem yiyorum kazığı. kime kötü acımasız davranırsam daha disiplini ve duzgun iş yapıyorlar... böyle ne yazıkki duzen.
eltine karsi inanilmaz bi ilgim oldu....cok selamlar hurmetler.....Hayirli olsun canm cok tatlilarmis... gelen ilk misafirlere taki yastigini göster buyur de onlar ne demek istedigini anlarlar
Dili olan konusuyor malesef... Ben yillar sonra zorla hamile kaldim genc yasimda kullanmadigim ilac yöntem kalmadi
eltim hayirli olsun diye beni aramisti sözde bana söyledigi sey daha 10 haftaliksin cok dikkat etmen lazim bizim orada bir kadin vardi ayyy zavalli tuvaletini yaparken 3 aylik bebegini dusurdu dediogunden sonra 4 aylik olana kadarda tuvalete gitmeye korkar olmustum 3 ayim bitsin rahatlarim tuvaletede rahat giderim diyordum
bosuna uzmusum kendimi onun yapmak istedigi beni kizdirmakti basarilida oldu simdi ise kendime kiziyorum tuvalete gitmekten korkulurmu diye
insallah senin icinde hayirlisi olur ben kan verince bile icim gidiyor canim cok kiymetlidir ama sirf bebegim olmasi icin tup bebek bile yapmistim yumurtalarimi aldiklari an cektigim sanci kanallarim acikmi diye kontrol ettiklerinde cektigim sancilar az kucuk seyler degildi... kan vermeler igneler haplar vsvs.... okadar zorla geldiki bebisim mucize olarak geldi 2 tup bebek denememe ragmen arti baska ilac tedavilere ragmen kendiliginden geldi... herseyi biraktigim anda simdi dogumu bile takmiyorum cahillik sagolsun basima gelince anliycam artik
yaaaa nie ses cikarmadi ah bu kocalar yok mu.....tadini cikar ewinin hayatim dinlen apis apis uzat ayaklarini falan...hatta naz yap ilik sut falan iste bari kimse yokken az ilgilensi senle kasiliom falan debu gece nihayet evim boşaldı bir hafta kimse olmayacak.henüz hastane çantamı hazırlamadım bu arada onu hallederim.ev temizliğini ne ara yaptırsam bilmiyorum şimdi yapsam bir hafta sonra yine gelip 10 gün kalacaklar ev eski haline dönecek.onların gidişini beklesem yine bu defada geç kalırmıyım acaba ay sonunu bulur.kararsız kaldım.bu arada eşime söyledim doğumda burda olurlarsa ben hastaneden direk anneme giderim benimde bakıma ihtiyacım olacak dedim sesi çıkmadı.inşallah gerek kalmazda evime gelirim.bu gece o kadar şişki karnım şu saat oldu yatamadım yarın sabah işe nasıl kalkacağım geçsin artık şu günlerde bende çıksam izne.
canım sen de beni yalnış anlamışsın herhalde. ben sezaryanı kötülemedim ikisinin de kişiden kişiye değiştiğni söyledim. arkadaşımızı sakinleştirmek için söyledim. kimin nasıl doğum yapacağına ben karar vermicem ki sadece normal doğuma bu kadar öcü gibi bakılmaması gerektiğini düşünüyorum. benim de ilk doğumum olacak şu ana kadar normal dedi doktorum ama son anda belli olur nasıl olacağı. ben sadece kimseyle kendimizi kıyaslamamak gerektiğini düşünüyorum sana zor olan bana kolay olur bana zor olan sana kolay olur. bir önceki yazımda da belirttim iki kuzenim doğum yaptı bir er ay arayla birinin çok kolay geçerken diğerinin çok zor geçiyor kişiden kişiye değişiyor. amaliyata gelince tabi o da değişiklik gösteriri ama normale göre biraz daha fazla bakım gerektiriyor. önemli olan bunlar değil bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak. umarım yalnış birşey söylememişimdir. hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.
Amin... Cok tesekkur ederim canm biz oda yapmadik 6. Aydan sonra belki ama sirf odamiza gidip geldigimde serili yatagini gördukce mutlu olacagimi bildigimden hemen sermek istiyorum bi yandanda toz tutar diye erteliyorum :)) bari yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar sermesi kolay olucaktir.
Seninle aramizda 2 gun var canm demekki gec kalmamisim bende yıkıyıp utuluyeyimde hazir olsunlar en azindan sonra rahatca sererim :)
Canm simdi tam ara verme zamani normaldede çok kasilma yaşıyoruz kaldiki beraberlik olunca nasil olur kimbilir... 20. Haftadan beri esimle kardes gibi olduk tehlike sorun olmamasina ragmen biliyorum abartili bizimkideuzan dinlen bi sureden sonra gecer bide karnini sicak tut kasilman oldukca
Onun disinda bazen benimde oturdugum yerde karnim tas gibi olup kasiliyo az kaldi artik miniklerimize kavusmamizabu yuzden zorluk cektiriyorlar
Elif Sare en guzeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?