bu gece nihayet evim boşaldı bir hafta kimse olmayacak.henüz hastane çantamı hazırlamadım bu arada onu hallederim.ev temizliğini ne ara yaptırsam bilmiyorum şimdi yapsam bir hafta sonra yine gelip 10 gün kalacaklar ev eski haline dönecek.onların gidişini beklesem yine bu defada geç kalırmıyım acaba ay sonunu bulur.kararsız kaldım.bu arada eşime söyledim doğumda burda olurlarsa ben hastaneden direk anneme giderim benimde bakıma ihtiyacım olacak dedim sesi çıkmadı.inşallah gerek kalmazda evime gelirim.bu gece o kadar şişki karnım şu saat oldu yatamadım yarın sabah işe nasıl kalkacağım geçsin artık şu günlerde bende çıksam izne.
eltine karsi inanilmaz bi ilgim oldu....cok selamlar hurmetler.....
yaaaa nie ses cikarmadi ah bu kocalar yok mu.....tadini cikar ewinin hayatim dinlen apis apis uzat ayaklarini falan...hatta naz yap ilik sut falan iste bari kimse yokken az ilgilensi senle kasiliom falan de)) ne bilim huzurlu gecirin ailecek bi hafta ...bizde uzuluoz sonra sen gerildikce uzuldulce hayatim...
kusura bakma ozaman bana oyle geldi demek canim ....ayni fikirde olmamiza sewindim....
önemli değil canım burada fikirlerimizi dile getiriyoruz kusura bakacak birşey yok. allah ım hepimize ne şekilde olursa olsun kolay doğum yapmayı nasip etsin
bende 25 inde ayrılmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa çok az kaldı çok mutluyum.
mutlu yıllar iyiki doğdun canım
maşallah bebişe.kilolar çabuk veriliyor takma kafana bence.
benimde aşağıda hatta bugün iş arkadaşım bile dedi karnın indi diye.
Ohhh hadi hayırlı olsun kontorolun ve bundan sonra iki haftada bir olacak kontrollerinkilosu bence normal ya.. Bende bugün gittim kontrole 31+6 yım 1900 çıktı benimde. Zaten kilolu olsun diyede bi derdim yok. Her girişin bir çıkışı vardır hesabı çıkışından tedirginim accık :))) 3000-3500 olsa en fazla bana yeter. Pırt diye çıkarırım diye düşünüyorum minik olursa :) sonra da zaten beslerim yavrucağımı tombiş yaparım iyice :))) sende normal düşünüyorsan çok takılma bence doktor kilosu az diyene kadar. Hadi bakalım geri sayım başlasın ozaman bir gün gitti kaldı 13 gün
Hadi ozaman oturmaya mı geldik kızlar parti başlasınnnnnnn
Heppiiii börtdeyyyy
Bende hep sona kalıp tek başıma doğuracakmışım gibi geliyordoğursanız da ara sıra girip halimizi hatrımızı sorun nolurrrr, ezik miyiz biz yaa
Geldim 35 yaşıma değişemedim gitti. Biraz törpülendim tabii ama içim almıyor dediğin gibi olmayı. Neden dersen o zaman karsımdakının hikayesını dınledıgımde de, o da ne kadar vıcdansız evlerde, ınsanlarla calısa calısa bu hale geldıgını anlatabılır ve ben de ona hak vermek zorunda kalırım. Herkes ıcındekını ruhundakını kenara bırakıp, basına gelene gore biçim alsa; o zaman dunya gıtgıde kararan bır yer olur gıbı gelıyor bana.... Bak sen de aynı seylerı yasamıssın. En ıyısı tabıı kı yasadıklarımızdan ders alıp dıkkatlı olmak ama onemlı olan ınsana inanmayı tamamen bır kenara bırakmamak galıba...
Bır taraftan bunlar ne kı dıyorum. Onemlı olan sağlığımıza, evladıma bır zarar verıp gıtmesın. Yoksa her gelene, ıcımden, "hayırsızsa evımden dısarı, hayırlıysa evımden ıcerı" dıye acıyorum kapıyı. Belkı ondandır boyle pıt pıt gıtmelerı, henuz hayırlısını bulamadım demek kı, belkı ılerde cok daha kotu seyler yasayacagım ama bugunden kurtuluyorum.
Ne dıyeyım Allah ıyılerle karsılastırsın ki; iy bakabilelim bu dunyaya...
insan ilişkilerinde kimisi der ki "ben insanlara hep 100 puan veririm", (herkesi sevmeye guvenmeye açığımdır). kimisi derki "ben insanlara 0 puan veririm, insanlar hareketleri davranışları ile kredilerini yukseltirler, yahut hayatımdan çıkarlar (herkes değerince sevgi ve saygı görür)." ben 1. gruptan 2. ye geçtim. daha az yıpranıyorum. gerekmeyen insanları uzun sure hayatımda tutup daha çok uzulmuyorum. bu önemli bir tutum bence. değiştirilebilir birşey. kara vermek lazım, sonra zamanla oturuyor.
Canımm, iyiyim çok şükür:) İstanbul dışındaydık, aileve birkaç gün kaçtık kafa dinlemeye, ondan yazamadım ben de.
Çok ilginç ama az önce eşime anlatıyordum; ben de dün gece kendimi doğum yapmış gördüm; emziriyordum, kızım kollarımdaydı yani.
Son ayda çok sık görülüyor bu tür rüyalar.
Senin tüm hazırlıklar tamam mı artık?
bu saattte watsapta uyanik olduumu gormus gereksiz mi gereksiz bir insan....
napion kiz
ii abla sen napion
ii ne olsun uyaniksin hala dogurdun mu
yok mayis ta insallahhh
ee sen gordum de kac ayliktin 9 aylik gibidin kiz sole doguramadin mi hala....
yok ben ozman 4 ayliktim war daha
yok ben seni dogurdun sandim neyse selam sabah ii geceler...
yahu allah askina hakaretine mi yanayim dogursam nie sakliyim ona mi doguramadin mi lafa bak allah askina kadinin kafasinin guzelligine bak ya....ne ictin abla sen dicektim az uzatsa.......
Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadieltine karsi inanilmaz bi ilgim oldu....cok selamlar hurmetler.....
yaaaa nie ses cikarmadi ah bu kocalar yok mu.....tadini cikar ewinin hayatim dinlen apis apis uzat ayaklarini falan...hatta naz yap ilik sut falan iste bari kimse yokken az ilgilensi senle kasiliom falan de)) ne bilim huzurlu gecirin ailecek bi hafta ...bizde uzuluoz sonra sen gerildikce uzuldulce hayatim...
kusura bakma ozaman bana oyle geldi demek canim ....ayni fikirde olmamiza sewindim....
Ben takmiyorum, 6 aydan beri gobegin dusmus, dogum yakin heralde yahut cok kilo almissin ooo sonhaftar encok kilo alinir yiluruyemeyecen bu gidisle yorumlari aliyorum, evet diyorum herkese. Cumleleri bittiginde hoppp kafamdan atiyorum verdikleri gereksiz negatif enerjiyi.
Uykumu gören varmııııııı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu saattte watsapta uyanik olduumu gormus gereksiz mi gereksiz bir insan....
napion kiz
ii abla sen napion
ii ne olsun uyaniksin hala dogurdun mu
yok mayis ta insallahhh
ee sen gordum de kac ayliktin 9 aylik gibidin kiz sole doguramadin mi hala....
yok ben ozman 4 ayliktim war daha
yok ben seni dogurdun sandim neyse selam sabah ii geceler...
yahu allah askina hakaretine mi yanayim dogursam nie sakliyim ona mi doguramadin mi lafa bak allah askina kadinin kafasinin guzelligine bak ya....ne ictin abla sen dicektim az uzatsa.......
Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?