2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ofertacım seni takip ediyorum ne zamandır, yazamadım ama... Allahaskına bu insanların 10 gün sonra senin evine gelmemesinin bir yolu yok mu? Çok ayıp yani doğurdu doğuracak, üstelik çalışan bir kadına bu kada eziyet. Hadi gelince bari evi toplu tutsalar, bir kap yemek yapsalar anlayacağım ama..... Yazdıklarını yanlış hatırlamıyorsam yemeğin bile sonunu dibini bırakmışlardı sana... Bilmiyorum, ben öyle birinin evinde kalmak zorunda olsa inan her işini yaparım, yardımcı olurum ardımdan ah etmesın dıye.

Eşinin susması cok manıdar ama bence sen o 10 gunluk gelış te ıptal olmazsa erkenden geç annene... Doğuma bu yorgunluk ve moralle girmektense bırak evı onlara bakalım ne yapıyorlar, kalabılıyorlar mı? Kendı evını baskasına bırak gıt demek te absurd ama hıc olmazsa annenın evınde sakın rahat kendıne gelınceye dek bakılırsın. Keske benım de oyle bır sansım olsa, inan mısafırım yok ama yıne de gıderdım.

önemli değil canım burada fikirlerimizi dile getiriyoruz kusura bakacak birşey yok. allah ım hepimize ne şekilde olursa olsun kolay doğum yapmayı nasip etsin

biz de bu gun annemle onumuzde ki hafta yarim gun kadin tutucaz camlari duwarlari avizeleri silicek sadece kalana annem dewam edicek malesefff halilar yikamadan gelicek hem ewde temiz olur perdeler falan derken....temiz olsun bekleyelim dedi annem cok panik oldu oda bu erken doguma ....hastaneden gelirken sen o gu bi supurur sileriz mis gibi olur dedi...tamam dedim bende.....sonrada taaa lahusa mewludu temizligi o en b... olan zaten danteller oyali havlular incili yatak takimlar hepsini yikadik hazirladik ......ufff bunlar guzel olanlar ama dogum hastane o sonda kanama ufff icim daralio balkona atiom kendimi eskiden olsa bi turk kahve bi sigara tamam dir psikom ah ahhhhh.....haftaya temizlikte yatagini falan yapicam ben cibinligi falann aaayyyy unutuodum bide dicektim ki bu seker cubuklarini bi alma hakkimiz warmis raporluda olsak 2 kutudan baska sgk karsilamiomus 35 tl iki gundur alcam yani bende sebep oldu okuz gibi yiom iice saldim seker isini....

saolun kızlar

insan ilişkilerinde kimisi der ki "ben insanlara hep 100 puan veririm", (herkesi sevmeye guvenmeye açığımdır). kimisi derki "ben insanlara 0 puan veririm, insanlar hareketleri davranışları ile kredilerini yukseltirler, yahut hayatımdan çıkarlar (herkes değerince sevgi ve saygı görür)." ben 1. gruptan 2. ye geçtim. daha az yıpranıyorum. gerekmeyen insanları uzun sure hayatımda tutup daha çok uzulmuyorum. bu önemli bir tutum bence. değiştirilebilir birşey. kara vermek lazım, sonra zamanla oturuyor.

kesinlikle cok dogru bende aldigim derin acili dersler sonucunda......hayatimda yer edincek kisinin bunu hak etmesinden yanayim......
Licof cum bu senin hizmetkara yoneltcegin bakis acisindan farkli boyuta geldi demi yeri gelmisken icimde kalmasin diyim dedim )))

İyi gelmiştir inşallah biraz uzaklaşmak :)
Rüyanda ilginçmiş aynı gece :) Hayır olsun inşallah..

Şuan herşey yıkandı,ütülendi,yatağımız geldi yarın paylsşacağım inşallah,havalanıyor biraz daha..1-2 güne esyaları yerleştirecem ve hastane cantasına konacak steril edilecekler kaldı :)
Başka aciliyeti olan birşey yok çok şükür..
Tamamız sayılır :)
Bir de bez ve pişik önleyici krem kaldı :)))
Bepanthol,sudocrem ve şu bildiğimiz küçük pembe kutuda olan var aklımda,karar veremedim..

bu saattte watsapta uyanik olduumu gormus gereksiz mi gereksiz bir insan....
napion kiz
ii abla sen napion
ii ne olsun uyaniksin hala dogurdun mu
yok mayis ta insallahhh
ee sen gordum de kac ayliktin 9 aylik gibidin kiz sole doguramadin mi hala....
yok ben ozman 4 ayliktim war daha
yok ben seni dogurdun sandim neyse selam sabah ii geceler...
yahu allah askina hakaretine mi yanayim dogursam nie sakliyim ona mi doguramadin mi lafa bak allah askina kadinin kafasinin guzelligine bak ya....ne ictin abla sen dicektim az uzatsa.......

BESTEKIZ

Yok burdan okula gönderecez,doğurmayacam deseydin!
Doğurmadın mı 'daha' ne demekse..
Sanki gününü biz ayarlıyoruzda geçirmişiz gb :)
Böylelerinle eğlenecen en güzeli :))

Ben takmiyorum, 6 aydan beri gobegin dusmus, dogum yakin heralde yahut cok kilo almissin ooo sonhaftar encok kilo alinir yiluruyemeyecen bu gidisle yorumlari aliyorum, evet diyorum herkese. Cumleleri bittiginde hoppp kafamdan atiyorum verdikleri gereksiz negatif enerjiyi.

Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadi

Son düzenleme:

aman milletin demesine bakarsak iki gün tutup üçüncü günü doğuracaz

İnsanlar nasıl değişmiş he.,.Hala bak sanki doğurmak çok kolay ve ayıp bişiki saklanıcak.,.Tövbe tövbe günaha gircez.Allah yardımcımız olsun.İnş yeni nesil yeni hayat olucak çocuklarımıza Rabbim güzel ahlak versin.Rabbim yeni doğan:122: tum bebişlerimize hidayet ve sağlık versin inş.

Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadi

Allah yardım etsin canım.Ablan falan yokmu kuzenin falan.,.

Günaydın canlar.,.Bebişimin ayaklarını hissediyorum.,.Çok güzel bir duygu bazen geriliyor sağıma soluma ittiriyor ayaklarını minicik ayaklarını seviyorum kaçırmadan fırsatı çok tatlı bi duygu.,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…