2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Gunaydin canimBir kez sezeryan olursan ikinciye ve devamina sezeryan olucaksin.Epidural dogum die bisi var kuzenim yaptirmis guzel bisiymis ben sadece normal dogum dusunuyorum epiduralsiz sen bi epidurali dusun istersen ayni hesaba geliyor.,.

Canim okuma die duzenlim dedim ama gec kaldim galiba uzgunum.

Canım benim üzlüme ya kıyamam.. Bi kapıyı kapatan Allah diğerini açarmış.. Bakarsın hiç ummadığın anda başka güzellikler olur.. Hem bebişin gelince hiçte yalnız olmayacaksın, ne zaman yalnız hissetsen senin ki başlayacak ağlamaya ben varım beni adamdan saymıyor musun diye :))))

Canm seni böyle kararli ve güçlü gördugume cok sevindim
Hep böyle ol söz konusu cocuklarin canlarin olunca haksizligi kabul etme... gerekirse annenlere git orda kal oglunla ama daha fazla kendini zorlama inan okudukca kiziyorum nasil insanlar diye... kaldiklari gibi yardimda etmeleri gerekirdi ama yok etmiyolarsada ne guzel annen var sana da bebisinede gul gibi bakar

günaydın kızlar,
hepinizin sıkıntılarını takip ediyorum ancak yazacak fırsatım olmadı. ailemizde sağlık sorunları var malesef, kendimi unuttum bugünlerde. çok şükür ki oğluşum iyi bu ayın sonunda sezeryan olacağız, çatı muayenesi oldum ve darmış ve bebeğim de şimdiden 3 kilo nerdeyse. zorlamak istemedim artık. muayeneden sonra zaten anladım ben normali biraz zor doğururmuşum.hiç hoş bir şey değil.

@bestekız sana mesaj atan kadına sinir oldum ama o kadar çok ki bunlardan. iş yerine geliyorum hala sürüne sürüne, sen hala doğurmadın mı neden geliyorsun diyorlar. doğurdum da evde bıraktım geldim karnımdaki de yastık töbe yarabbim.şişko şişko diye dalga geçenlerin sayısı da gün geçtikçe artmakta.bir de dikkat et erken doğum işine, herşey güzel olacak merak etme

@lilacsofie yardımcı meselesinde hiç yüzün gülmedi, benzer durumdayız. annem hasta, temizliğe gelecek kimse bulamıyorum. camlar, halılar perdeler...ev desen otel gibi kullanıyoruz. bir de senin evde oğlun var, allah yardımcın olsun inşallah doğumdan önce iyi ve vicdanlı biri denk gelir.

@oferta sen yazdıkça gelip senin evdekileri kovalayasım geliyor. bu nasıl anlayışsızlık? eşin bir şey diyor mu? nolur dikkat et sancılanmışsın. gidebilirsen annene gitmeni tavsiye ederim. bu dönemde insanı annesinden başka kimse anlamıyor malesef.

@dalokaysmom yorumlarını çok beğeniyorum söylemeden geçemicem

@northstar seninle günlerimiz aynı, izne ayrılmana çok sevindim. ben hala direniyorum ama doktorum haftaya izin vermicek sanırım artık. bebeklerimiz de yakın tarihler de sezeryanla gelecek.

bedevi arkadaşımızı çok merak ediyorum umarım iyidir bebişiyle:44:

Günaydın kızlarr

bende el ve ayak izi olan albümden almak istiyorum, internetten alamıyorum kredi kartı kullanmadığım için, ankarada satılan yerler var mı bildiğiniz?

Gunaydinn. Uykusuz geceler bende de basladi birkac gundur. Yataktandir deyip gittim yatak aldim hala uyuyamiyorum:)

Oferta oglunu ne guzel anlatmissin gozlerim doldu. Bir kisi bile evin duzenini bozuyor. Allah onlara sabir ve merhamet versin sana da yardim etsin insallah.

Dogumlardan bahswtmissiniz. Kendi psikolojinizi hazirlayin tabi ama fazla dusunmeyin. Dogum konusunda soz hakki yuzde 70 bebeklerin yuzde 15 sizin yuzde 15 de doktorlarin :) Allah hayirlisini ve kolayini nasip etsin insallah.

Bebişte demiştir,annemde suya girdi,matruşka gb olduk :)) Sevindim güzel geçmesine..
Aslında diğer ürünlerin hepsini Sebamed aldık,bayan anlatırken madem öyle dedi eşim hepsini ondan aldı..
Sudocrem'i arkadaşım çok önerdi,o da 32 haftalık erken doğum yapmıştı,kutusunu fln da gösterdi çok memnundu,o yüzden aklımda :)
Bepanthol hep bildiğimiz gb iyidir ya :) Nedense böyle bir yöneldim :)
Bazen kafam karıştıracak seyler bulduğumu düşünüyorum :)

Bugün son kalanlarıda almaya gideceğim,deneyim birini,zaten minik zamanla karar verecektir herhalde neyi kullanmamız gerektiğine..

Buara hep dilimdesin :)
Zaten bir konu açılıyor başlıyorum arkadaşlar diye burdan anlatmaya :))
Ama egzersizleri fln okumuştum,aklımda hep,teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için,bana çok yararı oluyor..

Benim sorunumda biraz farklı,doğumdan değil hastanelerden korkuyorum ben..
Geçen devlete yönlendirdi diye doktor oraya gitmiştim,işlemleri yaptıırırken kızlar vardı arkamda,dönüp şirince doğuma giriyor musunuz kızlar dedim (stajerler),bir tanesi
'evet ben giriyorum'
'nooldu-korkuyon mu ' dedi,bilmişçe..
Şok oldum resmen..Hayır korkmuyorum merak ettim dedim..

Şimdi diğer yapılan araştırma hastanesine bir bayanla görüşecem haftaya,doğumhaneyi servisi fln gezip bilgi almak istiyorum,onda da beni en çok düşündüren soru eşimi hemen görebilecek miyim?

Özele gittiğim doktorda bir rahat,ve hep duyduğum son dk'da ya da beklemek gerekirse sezeryana yönlendirileceğim..

Böyle işte..Sancıdan,acıdan korkmuyorum,elbet bitecek,o küçücük haliyle bebeğim bana kavuşmak için çabalarken bende ona en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağım,bunu düşünmek bile hoşuma gidiyor..Ki o zaman geliyor diye düşünmek nasıldır :)
Tabi ki Allah korusun bir müdahale gerekirse ona da alıştırdım kendimi :)

Ne çok konuştum,uzunca giremeyince birikmiş gb :))))

Yatağımız sonunda istediğimizi yapacak biriyle oldu :)
Odamızda duracağı için ek dolap almak istememiştik tam da istediğimiz gb oldu çok şükür..
Oda yapmak istediğimizde ön korkuluk kalkıyor yatak öne doğru uzayacak,çekmece bölümleri yatak başında kalacak gb oluyor yani..
Son hamle,duvardan cibinlik kaldı :)

Kuşlara yeni başladım,yatağa dönence yapıyorum :)
Bebek şekeri dışında,bunlardan anahtarlık yapacağım çok yakınlara kuzenlere fln :)

Kızlar merhaba, 34+5 bugün ama bebegim hala ters tam makat pozisyonunda, oysaki kendimo normal dogum icin hazirlamistim sizce donme ihtimali olurmu ? doktorum 39.haftaya kadar bekleriz donmezse 30 nisanda sezeryana aliriz dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek Bekleyen Aileler...

Central Hospital, bebek bakımı ve doğum sonrasına dair tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz kapsamlı bir eğitim programı hazırladı.

Eğitim İçeriği
-Bebek bakımı
-Bebeklerde emzirme teknikleri
-Bebek banyosu (uygulamalı)
-Kelebek masajı (uygulamalı)
-Emzirme problemleri
-Doğum sonrası anne bakımı
-Doğum sonrası günlük hayata geçiş
-Doğum sonrası lohusalık süreci

Eğitmen:
-Ferda Saraçoğlu-Uzman Bebek Hemşiresi

Tarih: 12.04.2014,Cumartesi
Saat: 10:00 – 13:00

Katılım Detayları
-Dersler, en az 6 katılımcı ile gerçekleştirilmektedir.
-Eşli katılım eş, anne veya bakıcıyı içermektedir. Bu bilgiyi kayıt esnasında lütfen iletiniz.
-Eğitim bitiminde Bebek Bakım Eğitimi katılım sertifikası verilecektir.

Ücret bilgisi ve Kayıt için;
annebebek@centralhospital.com, Çağrı merkezi 4447799

ben istanbul'da olmadığım için gidemiyorum ilgilenen olur belki bi sitede gördüm az önce

Bugün okudugum en güzel yazı, teşekkür ederim :))

son haftasında bile dönüyormuş bebekler canım endişe etme, hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Kız sen ne diyon Nisan'ın 22 şinde ben doğum yapacam :)

Benimde daha başlamadı ama inecek galiba çünkü çatımda çok ağrı var sağa sola zor dönüyorum. Ya ben 22 Nisan'a kadar doğurmak istemiyorum:18:

doğru söylüyosun canım benm onu çıkarması var allah tan bişey olmazsa normal istiyorum tabi hayırlısı neyse o olsun. kan idrar tahlili yaptırmıştım az önce sonucu için aradım dr un yardımcısı baktı falan işte bi sıkıntı yk dedi. dr ameliyattaymış. dediki 34. haftadan sonra her hafta nst ye girceksin 2 haftada birde dr a geliceksin dedi. nst ye de cumartesi gitcem mecbur. ozmana 10 gün kalmış oluyo 10 günde bebişi beslemem lazımmmm. gelsin yumurtalar sütler gitsin cevizler etler muzlar kiviler en çokta kaşar peynirleriii bende 10 kilo almış bulunmaktayım ama bebişim için napayım olsun varsın. senin kuzunada maşallah sağsağlim alalım kucaklarımıza inşallah

ayyy ben çok beğendim bunlarııııııııııı

Merhaba kuzular geçmişe pek bakamadım izne ayrılınca buraya daha çok ugrarim diyordum şimdi hep dışarda olduğum için takip edemiyorum doğru düzgün umarım herkes iyidir....

Bu gece rüyamda bebeğimi gördüm doğmuş meleğim böyle saçları var siyah siyah ama emzirmemişim bebeğimi besleyemiyorum bir türlü odası da soğuk camları açık odaya bırakıp gidiyorum gitmek istemiyorum ama gidiyorum bi ara göğsüme takiyorum ememiyor emince süt gelmiyor...off çok kötüydü çok üzüldüm...

Northstar 22 nisan demişsin nasıl heyecanlandim bilemezsin 3 hafta var resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…