2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Nasıl yaa sen her hafta nstye giriyosun da ben niye giremiyorumm kıskandım bak şimdiiii
Besle annesi besle 10 gün sonra veririsin dombilik bebişinin müjdesini :))

ayyy ben çok beğendim bunlarııııııııııı

Yaşasınnnnnnn

Kızlar evde yalnız kahvalti yapamıyorum. Canim hicbirsey istemiyor ama bebeğimi beslemem lazım bu sabah 6 ceviz muz ve süt ile yaptım Kahvaltimi sizce niteliksiz mi olmuş kahvaltım

Yok canım öyle bişey. Korkutmasın bu seni. Normalde üşütünce karnın ağrımıyor mu ozamanda ağrıyacak işte. Sezeryan herkes yapıyor bi ömür özel bakım mı yapıyorlar kendilerine yoo takma sen bunları kafana. Kuzucuklar içerde kalmayacak bişekilde doğacak :)

Canım daha erken değilmi temizlik için ben 1 hafta varken dşünüyorum. Kayınvalidemede dedim erken falan gelirse bebiş heralde siz yaptırırsınız eleman çağırıp ben hastanedeyken dedim. Eşek değiller ya annemle ikisi yaptırsınlar öyle bi durumda. Ay daha biz danteli nevresim falan çıkarmadık. Ben bu ara çok rahat davranıyor nedense :) şeker çubuklarını ben bi babamdan alıyom kayınpederden alıyom ama geçenini para ile aldık mecbur bittiği için. Neyse babam bi kutu daha verecek şimdi

Hayra yor tatlim hayra.Ogunu bekliyorsun gelmiceis gibi oluyorya oyuzden oyle bir ruya gormussundur.Emdirirsin ins.Bebeginde sagsalim dogdumu ins.Bi gizel karninida doyurursun emzirerek ins.

Psikoklojim altust oldu hamilelikte yaa.Anlatmicam digiyorum ama burda okadar samimi konusuyorsunuzki .,.Kafanizi sisirmek istemem ama sizde benim gibi hamilesiniz sonra sizinde caniniz sklr die gecio aklimdan.Bana dua edin yaa.Esimin annesiyle yasiyorum cok iyi biri ama var iste yinede belkide hamilelikten cok yogun duygularim var.Hic takmazdim bekarken ama hamileyken tamtersi yaa uff cok kotu hissediyom kendimi yeter artik yaa.,.,

Son düzenleme:

İnşallah sağlıkla gelsinler canım. Al iznini sende biraz dinlenmek iyi geliyor. Şuan benim 3. Günüm oh mis :)

Ahhh canımcım hepimiz aynıyız üzülme sen yine ii dayanıosun ben aynı evde yaşasam heralde tırlatırım bi de farkında değiliz ama yavaş yavaş doğum stresi sarmaya başladı, o yüzden de biraz sıkıntılıyız insan son dönemde yalnız kalmak kendi kendine dönmek istiyor

Canım bende çok rüyamda besleyemediğimi gördüm ya. En büyük endişelerimizden tabi. Ben rüyamda bebişe çoban salata yedirmeye çalışıyordum ya bu arada evet çok az kaldı heyecan, korku herşey bi arada :) doktoruma güveniyorum Allah'tan :)

Bende 32 yaşındayım 73 kilo ile hamile kaldım 83 olmuşum 36. Haftadayız kızımda 2.900 olmuş:)))

Maşallah bebişin kilosu çok iyi canım. Benim 35+0 da 2600 çıktı bakalım çok kilolu bi bebiş olmayacak sanırım sağlıklı olsunda tabiki.

Aynen yaa bide ilk aylarımı hastanede yatarak geçirdim benim hayatım yehlikeye girdi çünkü okdar kısa sürede okadar kan boşaldıki çocuk çok sağlıklıydı ama kan benden boşalıyordu ölümle karşı karşıya kaldım çok kötüydü bide yeni evlenmiştim tam alışamamıştım eşimin annesinin huylarına onunda çok katkısı varya.,.İnş. bebişimi kucağıma alınca o beni teselli edecek diyorumda sakinleşiyorum.

Rüyan çok garipmiş.,.Çoban salata

kızlar cok üzgünüm doktorum bebegin suyu fazla buda beni korkutuyor dedi :18:

Şekerin var mıydı canım senin ? Seni niye bu şekilde korkutuyorki en kötü bi iki hafta önce alınır hiçte bişey olmaz bu doktorlarda dengesiz. Sen dinlen genelde bence:44:

kızlar cok üzgünüm doktorum bebegin suyu fazla buda beni korkutuyor dedi :18:

Eşimin ablasınında suyun fazlaymış küçük oğlunda sadece hafif erken gelmiş problem olmaz inş.canım korkmaki sen bebişnde etkilenmesin annesi.,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…