doğru söylüyosun canım benm onu çıkarması var allah tan bişey olmazsa normal istiyorum tabi hayırlısı neyse o olsun. kan idrar tahlili yaptırmıştım az önce sonucu için aradım dr un yardımcısı baktı falan işte bi sıkıntı yk dedi. dr ameliyattaymış. dediki 34. haftadan sonra her hafta nst ye girceksin 2 haftada birde dr a geliceksin dedi. nst ye de cumartesi gitcem mecbur. ozmana 10 gün kalmış oluyo10 günde bebişi beslemem lazımmmm. gelsin yumurtalar sütler gitsin cevizler etler muzlar kiviler en çokta kaşar peynirleriii bende 10 kilo almış bulunmaktayım ama bebişim için napayım olsun varsın. senin kuzunada maşallah sağsağlim alalım kucaklarımıza inşallah
ayyy ben çok beğendim bunlarııııııııııı
canim benim okudusan yazdiklarimi ben dogurmaktan wazgectim))) dusun artik ayni psikodayiz hepimiz inan bana suan sana akil werior halime guluorummm daha yeni doguramicam die aglamis biri olarak....sanirim suan tamda bu donemi atlaticaz.....nisan annelerinin hikayesini okuo herkes yemin ederim acip okuyamadim ya illa takilip korkcak bisi bulurum die.....bana da sabah normal dogurup 3 sene sonra rahmi vajinasi eski haline gelmis ne cisini yapabilmis ne de cinsel hayati kalmis 3.sene de vajinasi toplanmis die dis kapinin mandali bi kadin hikaye anlatti cabuk ikin az zarar gor die....kaldiki ben normal falan dusnmuorum ii ce psikopata baglatti....o yuzden tezelere yengelere kulak tikioz napalim....sen dogum stresini korkunu yen dr.lada kararini wer...dogumun her sekli riskli ve kutsal sen sadece kendine guven inan.....
sezaryende uzun ii bakim gerekli seninle bir omur surecek derken...
biz de bu gun annemle onumuzde ki hafta yarim gun kadin tutucaz camlari duwarlari avizeleri silicek sadece kalana annem dewam edicek malesefff halilar yikamadan gelicek hem ewde temiz olur perdeler falan derken....temiz olsun bekleyelim dedi annem cok panik oldu oda bu erken doguma ....hastaneden gelirken sen o gu bi supurur sileriz mis gibi olur dedi...tamam dedim bende.....sonrada taaa lahusa mewludu temizligi o en b... olan zaten danteller oyali havlular incili yatak takimlar hepsini yikadik hazirladik ......ufff bunlar guzel olanlar ama dogum hastane o sonda kanama ufff icim daralio balkona atiom kendimi eskiden olsa bi turk kahve bi sigara tamam dir psikom ah ahhhhh.....haftaya temizlikte yatagini falan yapicam ben cibinligi falann aaayyyy unutuodum bide dicektim ki bu seker cubuklarini bi alma hakkimiz warmis raporluda olsak 2 kutudan baska sgk karsilamiomus 35 tl iki gundur alcam yani bende sebep oldu okuz gibi yiom iice saldim seker isini....
Hayra yor tatlim hayra.Ogunu bekliyorsun gelmiceis gibi oluyorya oyuzden oyle bir ruya gormussundur.Emdirirsin ins.Bebeginde sagsalim dogdumu ins.Bi gizel karninida doyurursun emzirerek ins.Merhaba kuzular geçmişe pek bakamadım izne ayrılınca buraya daha çok ugrarim diyordum şimdi hep dışarda olduğum için takip edemiyorum doğru düzgün umarım herkes iyidir....
Bu gece rüyamda bebeğimi gördüm doğmuş meleğim böyle saçları var siyah siyah ama emzirmemişim bebeğimi besleyemiyorum bir türlü odası da soğuk camları açık odaya bırakıp gidiyorum gitmek istemiyorum ama gidiyorum bi ara göğsüme takiyorum ememiyor emince süt gelmiyor...off çok kötüydü çok üzüldüm...
Northstar 22 nisan demişsin nasıl heyecanlandim bilemezsin 3 hafta var resmen
kızlar cok üzgünüm doktorum bebegin suyu fazla buda beni korkutuyor dedi :18:
günaydın kızlar,
hepinizin sıkıntılarını takip ediyorum ancak yazacak fırsatım olmadı. ailemizde sağlık sorunları var malesef, kendimi unuttum bugünlerde. çok şükür ki oğluşum iyi bu ayın sonunda sezeryan olacağız, çatı muayenesi oldum vedarmış ve bebeğim de şimdiden 3 kilo nerdeyse. zorlamak istemedim artık. muayeneden sonra zaten anladım ben normali biraz zor doğururmuşum.hiç hoş bir şey değil.
@bestekız sana mesaj atan kadına sinir oldum ama o kadar çok ki bunlardan. iş yerine geliyorum hala sürüne sürüne, sen hala doğurmadın mı neden geliyorsun diyorlar. doğurdum da evde bıraktım geldim karnımdaki de yastık töbe yarabbim.şişko şişko diye dalga geçenlerin sayısı da gün geçtikçe artmakta.bir de dikkat et erken doğum işine, herşey güzel olacak merak etme
@lilacsofie yardımcı meselesinde hiç yüzün gülmedi, benzer durumdayız. annem hasta, temizliğe gelecek kimse bulamıyorum. camlar, halılar perdeler...ev desen otel gibi kullanıyoruz. bir de senin evde oğlun var, allah yardımcın olsun inşallah doğumdan önce iyi ve vicdanlı biri denk gelir.
@oferta sen yazdıkça gelip senin evdekileri kovalayasım geliyor. bu nasıl anlayışsızlık? eşin bir şey diyor mu? nolur dikkat et sancılanmışsın. gidebilirsen annene gitmeni tavsiye ederim. bu dönemde insanı annesinden başka kimse anlamıyor malesef.
@dalokaysmom yorumlarını çok beğeniyorum söylemeden geçemicem
@northstar seninle günlerimiz aynı, izne ayrılmana çok sevindim. ben hala direniyorum ama doktorum haftaya izin vermicek sanırım artık. bebeklerimiz de yakın tarihler de sezeryanla gelecek.
bedevi arkadaşımızı çok merak ediyorum umarım iyidir bebişiyle:44:
Psikoklojim altust oldu hamilelikte yaa.Anlatmicam digiyorum ama burda okadar samimi konusuyorsunuzki .,.Kafanizi sisirmek istemem ama sizde benim gibi hamilesiniz sonra sizinde caniniz sklr die gecio aklimdan.Bana dua edin yaa.Esimin annesiyle yasiyorum cok iyi biri ama var iste yinede belkide hamilelikten cok yogun duygularim var.Hic takmazdim bekarken ama hamileyken tamtersi yaa uff cok kotu hissediyom kendimi yeter artik yaa.,.,
Merhaba kuzular geçmişe pek bakamadım izne ayrılınca buraya daha çok ugrarim diyordum şimdi hep dışarda olduğum için takip edemiyorum doğru düzgün umarım herkes iyidir....
Bu gece rüyamda bebeğimi gördüm doğmuş meleğim böyle saçları var siyah siyah ama emzirmemişim bebeğimi besleyemiyorum bir türlü odası da soğuk camları açık odaya bırakıp gidiyorum gitmek istemiyorum ama gidiyorum bi ara göğsüme takiyorum ememiyor emince süt gelmiyor...off çok kötüydü çok üzüldüm...
Northstar 22 nisan demişsin nasıl heyecanlandim bilemezsin 3 hafta var resmen
Bende 32 yaşındayım 73 kilo ile hamile kaldım 83 olmuşum 36. Haftadayız kızımda 2.900 olmuş:)))
Ahhh canımcım hepimiz aynıyız üzülme sen yine ii dayanıosun ben aynı evde yaşasam heralde tırlatırım bi de farkında değiliz ama yavaş yavaş doğum stresi sarmaya başladı, o yüzden de biraz sıkıntılıyız insan son dönemde yalnız kalmak kendi kendine dönmek istiyor
Kızlar evde yalnız kahvalti yapamıyorum. Canim hicbirsey istemiyor ama bebeğimi beslemem lazım bu sabah 6 ceviz muz ve süt ile yaptım Kahvaltimi sizce niteliksiz mi olmuş kahvaltım
Canım bende çok rüyamda besleyemediğimi gördüm ya. En büyük endişelerimizden tabi. Ben rüyamda bebişe çoban salata yedirmeye çalışıyordum yabu arada evet çok az kaldı heyecan, korku herşey bi arada :) doktoruma güveniyorum Allah'tan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?