2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kizlar dunden beri cok midem bulaniyor ve yaniyor bu arada 30. Haftamdayim sabahtan beri uc tane maden suyu ictim zarari olurmu acaba

Kizlar plt degeri dusuk cikan var mi? Bugun devlet hastanesinde tahlillerde baya dusuk cikti doktorda dusuk Allah Allah dedi nasil yukselir ne yapcaz hic bir sey demedi.
Bide bizim anasi babasi kisa kiz kiloya gidecegine boya gidiyor 46 cm olmus:) 3 haftada 325 gr alip 2225 olmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar dunden beri cok midem bulaniyor ve yaniyor bu arada 30. Haftamdayim sabahtan beri uc tane maden suyu ictim zarari olurmu acaba

Daha fazla içme canım normal bu haftanda ben gece uyuyamıyordum gece uyanıp su içtiğimde sanki boğazımdaki yangını söndürüyormuş gibi oluyodum,..

Benimde daha başlamadı ama inecek galiba çünkü çatımda çok ağrı var sağa sola zor dönüyorum. Ya ben 22 Nisan'a kadar doğurmak istemiyorum:18:

bende 23 nisanda peteğimin vals gösterisini görmek istiyorum...ondan sonra ne olacaksa olsun.

Sut benim midemi kotu yapiyor onu denedim yogurt yiyorum bolca ancak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl yaa sen her hafta nstye giriyosun da ben niye giremiyorumm kıskandım bak şimdiiii
Besle annesi besle 10 gün sonra veririsin dombilik bebişinin müjdesini :))

Yaşasınnnnnnn

tatlım öylede ozmanda bıkarım diye korkuyom orda birsürü hamile herkesin karnı açık pek hoş bir manzara olacağını zannetmiyorum ama haftaya paylaşırım düşüncelerimi

fiyatlarınıda öğrenebilirmiyim? birde başka şehirlerede gönderiyormusunz

Günde 2 den fazla içmeyin diyorlar canım. İçme fazla bence. Yanması için yapacak pek bişey yok . Benim devamlı yanıyor :) bulantı içinde tuzlu çubuk falan ye.

hypnobirthing kitabını araştırdım şimdi.. gidiyorum almaya :)) bana yardımcı olacak kişi olarakta tabiki annemi seçtim :))) kocikoşum hayatta istemez.. halbukı ben onun olmasını ısterım.. ama o yanasmaz malesef :/ keske o da istese.. neyse moral bozmak yok :) önsözüne göz attım da annem biçilmiş kaftan

teşekkürlerr kocamaaaannn :)

Günde 2 den fazla içmeyin diyorlar canım. İçme fazla bence. Yanması için yapacak pek bişey yok . Benim devamlı yanıyor :) bulantı içinde tuzlu çubuk falan ye.

yanması ıcın karbonatlı su için kızlar anında alıyor yanmayı.. mideniz devamlı asit ürettiği için yanma yasıyorsunuz.. gunde 1 cay kasıgı ingiliz karbonatını yarım lt suda erıtıp ıster hemen ıster yavasca ıcın.. cıddıyım hemen alıyor yanmayı..

Kıyamam canım işte o çok zor oluyor ben de hemen hamile kaldım evlilik boyunca 1 kere adet görebildim düşün, bi de evliliğim de zor bir evlilikti şehir değiştirdim ben de ailemden ayrıldım eşimin ailesinin yaşadığı şehre taşındım, ailesi beni sevmedi kötü davrandılar eşim ilk etapta onlara uydu, ailesi benim gördüğüm ailelerden çok farklıydı tam bir mücadele ve kültür şokuydu anlayacağın bir de üstüne gebelik çıkınca sudan çıkmış balık gibi oldum ama toparlanıyorum yavaş yavaş ilk aylar hep üzülerek geçti ben hep mutsuz mu olucam bu insanlar beni sevmiyor ama bebek de var çekip gidemiyorum ona da kıyamıyorum diye ama sonradan düzelmeye başladılar onlar bana alıştı ben onlara hala üzüolar ama takmıorum artık ne yaparlarsa yapsınlar boş veriyorum benim de umudum bebeğim onun için tüm yaşananlara göğüs gerdim o beni güçlendirdi resmen gerçek bir anne oldum ki hayatım boyunca bir insana en çok yakışan sıfat olduğunu düşünmüşümdür anneliğin, allahın bana verdiği emanete sahip çıkmak bu bir nevi o yüzden sen de sakın kendini üzme biz rahminde allahın emanetlerini taşıyan kutsal, görevlendirilmiş varlıklarız geri kalan hiç bişeyin önemi yok canım

Haklisiniz canim bide elma denicem iyi gelirse oneririm artik

Doğru söylüyorsun canım sağol.Allah sana rahmet etsin inş.canım sende çok zorluk çekmişsin.

Haklisiniz canim bide elma denicem iyi gelirse oneririm artik

karbonatlı su ıc canım elma hikaye.. 1 cay kasıgı ıngılız karbonatını yarım ltre suda erit. onu iç..anında alıyor.. druma sordum gunde 1 cay kasıgı hakkın var dedı.. sıkıntı yok yanı.. ben ıcıyorum.. mıden devamlı asıt urettıgı ıcın yanıyorsun.. onu alkali hale getırmek lazım sadece

Kızlar ben sezeryan genel anstz düşünüyordum kendi sağlık prob.den dolayı ama bu ara bi deli cesareti geldi normal doğum mu yapsam diye yine de normal yaparsam kendime bi zarar olur mu die de korkmuyıorum değil bana bişi olsa bebişimle de ilgilenemem aranızda daha önce farklı sebeplerden ameliyat geçirip normal doğum yapacak var mı?

farklı sebeplerden dedıgın ben gogsumden kıtle aldırdım.. bu gecerlı mı senın ıcın bılemıyorum ama normal dogum ıstıyorum sıddetle.. tek sorun sabırsızım.. yanı bekleyebılırmıyım bılmıyorum bebegın gelmesını.. vucutta tahrıbat cok.. hepınızde oldugu gıbı.. dayanılmayacak gıbı deıl ama sırt agrıları kabak tadı verdi.. o yuzden bı an once dogurmak ıstıyorum da eger benım velet keyfıne duskun olursa nasıl dayanırım bılmıyorum 5 hafta daha..

psikologanne arkadaş bir kıtap onerdı.. onu alacagım şimdi.. hypnobirthing..mongan yöntemi..
okumakta ıyı gelır bana.. bakalım kısmet :) gerisi Allah ın işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…