Günümüz aydin olsun inşallah :/ Bel ağrısinin zirvesini yaşıyorum bugün .
Kız sen ne diyon Nisan'ın 22 şinde ben doğum yapacam :)
Slm kizlar dunden beri cok midem bulaniyor ve yaniyor bu arada 30. Haftamdayim sabahtan beri uc tane maden suyu ictim zarari olurmu acaba
Benimde daha başlamadı ama inecek galiba çünkü çatımda çok ağrı var sağa sola zor dönüyorum. Ya ben 22 Nisan'a kadar doğurmak istemiyorum:18:
Slm kizlar dunden beri cok midem bulaniyor ve yaniyor bu arada 30. Haftamdayim sabahtan beri uc tane maden suyu ictim zarari olurmu acaba
Nasıl yaa sen her hafta nstye giriyosun da ben niye giremiyorumm kıskandım bak şimdiiii
Besle annesi besle 10 gün sonra veririsin dombilik bebişinin müjdesini:))
Yaşasınnnnnnn
Eki Görüntüle 1048814 Eki Görüntüle 1048815 Eki Görüntüle 1048816 Eki Görüntüle 1048817 Eki Görüntüle 1048818 Eki Görüntüle 1048819 Eki Görüntüle 1048820 Eki Görüntüle 1048824 Eki Görüntüle 1048828 Eki Görüntüle 1048829 Eki Görüntüle 1048831
Hoş bir anı farklı bir hediye için , lolipop şekerler- su şişe tasarımı- tasarım kurabiyeler- renkli kolonya şişeleri - lavanta şişeleri
suan kampanya kapsamındadır hepsi , benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.
Geçmiş sayfaları okurken farkettim ki hepimiz için endişeler korkular başlamış... Hatta normal doğum yapmayı isteyip korkan arkadaşlar da var... Okurken aklıma şu geldi, o kadar çok kötü hikaye duymuşuz ki, korkularımız hep artmış. Bazen bakıyorum tanıdıklar, akrabalar ne korkunc seyler anlatıyorlar..Yok sezaryende makas kalmış içerde, yok normal dogumda vajina mahvolmus fln... Yani bugün daha kırsal kesimlerde, 10 tane çocuk yapmış kadınlar var... Hiç böyle hikayeler duymamış olsaydık, acaba yine böyle korkar mıydık? Öğrenilmiş korkular bunlar diye düşünüyorum. O zaman tersini öğrenelim...Pozitif dogum hikayelerini okuyun, google a yazın bulursunuz, pozitif dogum hikayeleri diye... hypnobirthing kitabı var onu okuyun, içgüdüsel dogum kitabı var onu okuyun... Diğer insanların korkunc hikayelerine de kulağımızı tıkayalım mümkün olduğunca... Benim sevgili iş arkadaşım ve ebem hep şöyle der: "Doğa, senin ya da vücudunun kaldıramayacağı bir şey vermez." Ve doğum en güzel doğa olaylarından biridir...
Hepinizi öpüyorumm :)
Günde 2 den fazla içmeyin diyorlar canım. İçme fazla bence. Yanması için yapacak pek bişey yok . Benim devamlı yanıyor :) bulantı içinde tuzlu çubuk falan ye.
Aynen yaa bide ilk aylarımı hastanede yatarak geçirdim benim hayatım yehlikeye girdi çünkü okdar kısa sürede okadar kan boşaldıki çocuk çok sağlıklıydı ama kan benden boşalıyordu ölümle karşı karşıya kaldım çok kötüydü bide yeni evlenmiştim tam alışamamıştım eşimin annesinin huylarına onunda çok katkısı varya.,.İnş. bebişimi kucağıma alınca o beni teselli edecek diyorumda sakinleşiyorum.
Kıyamam canım işte o çok zor oluyor ben de hemen hamile kaldım evlilik boyunca 1 kere adet görebildim düşün, bi de evliliğim de zor bir evlilikti şehir değiştirdim ben de ailemden ayrıldım eşimin ailesinin yaşadığı şehre taşındım, ailesi beni sevmedi kötü davrandılar eşim ilk etapta onlara uydu, ailesi benim gördüğüm ailelerden çok farklıydı tam bir mücadele ve kültür şokuydu anlayacağın bir de üstüne gebelik çıkınca sudan çıkmış balık gibi oldum ama toparlanıyorum yavaş yavaş ilk aylar hep üzülerek geçti ben hep mutsuz mu olucam bu insanlar beni sevmiyor ama bebek de var çekip gidemiyorum ona da kıyamıyorum diye ama sonradan düzelmeye başladılar onlar bana alıştı ben onlara hala üzüolar ama takmıorum artık ne yaparlarsa yapsınlar boş veriyorum benim de umudum bebeğim onun için tüm yaşananlara göğüs gerdim o beni güçlendirdi resmen gerçek bir anne oldum ki hayatım boyunca bir insana en çok yakışan sıfat olduğunu düşünmüşümdür anneliğin, allahın bana verdiği emanete sahip çıkmak bu bir nevi o yüzden sen de sakın kendini üzme biz rahminde allahın emanetlerini taşıyan kutsal, görevlendirilmiş varlıklarız geri kalan hiç bişeyin önemi yok canım
Haklisiniz canim bide elma denicem iyi gelirse oneririm artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben sezeryan genel anstz düşünüyordum kendi sağlık prob.den dolayı ama bu ara bi deli cesareti geldi normal doğum mu yapsam diye yine de normal yaparsam kendime bi zarar olur mu die de korkmuyıorum değil bana bişi olsa bebişimle de ilgilenememaranızda daha önce farklı sebeplerden ameliyat geçirip normal doğum yapacak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?