ay walla hayatımm onları eglendırcem t ben cok az kaldıBESTEKIZ
Yok burdan okula gönderecez,doğurmayacam deseydin!
Doğurmadın mı 'daha' ne demekse..
Sanki gününü biz ayarlıyoruzda geçirmişiz gb :)
Böylelerinle eğlenecen en güzeli :))
Ben takmiyorum, 6 aydan beri gobegin dusmus, dogum yakin heralde yahut cok kilo almissin ooo sonhaftar encok kilo alinir yiluruyemeyecen bu gidisle yorumlari aliyorum, evet diyorum herkese. Cumleleri bittiginde hoppp kafamdan atiyorum verdikleri gereksiz negatif enerjiyi.
canim ne demek anlatmicam biz burda herseyi paylasioz sende icine atma emi ayrica ben bazen kendi anneme bile tahammul edemiom yardim icin bile gelse ewin icin de takindigim tawir yuzunden sonra utaniorum ama hamisliktendir heralde.....
Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadi
eşinle başbaşa vakit geçir canım, bu durumun geçici olduğunu kabullenerek daha kolay atlatırsın, eşin ve senin dışında 3.şahısların iyi niyetleri bile olsa lafları farklı algılanıyor bizim tarafımızdan, ama bunu içine atma, eşinle paylaş, zaten şurda ne kaldı, kısa süre sonra tüm dünyan çocuğun olacak onunla yapabileceklerini düşün kendini motive et.
İnsanlar nasıl değişmiş he.,.Hala bak sanki doğurmak çok kolay ve ayıp bişiki saklanıcak.,.Tövbe tövbe günaha gircez.Allah yardımcımız olsun.İnş yeni nesil yeni hayat olucak çocuklarımıza Rabbim güzel ahlak versin.Rabbim yeni doğan:122: tum bebişlerimize hidayet ve sağlık versin inş.
Orasi oylede maalesef esim hergun calisio isg uzmani cumarteside yuksek lisans icin unide okuo ben bunaltmak istemiyorum onu.8 aydir depresyondayim ama kimse anlamio beni.,.8 aylik evlim simdiye kadar hicbisi istemedim ondan sıkmak istemiyorum onu.Zaten dogumum ciddi geciceginden cerrah girer demislerdi.Esim yanima girebilirmi die devlet hastanesine sorucam kurtulamamaktan korkuyorum ruyalarimda kurtulamadigimi goruyorum hep.En son gormek isticem kisi o bana bisi olursa die son birkezde olsa gorim onu diom.Zaten o da istio korkuo bisi olcak die susuo hep.Kanimda pihtilasma yok benim ondan.Gecicek bunlarda ins.
ins bakim bi bari.,.ay bişey olmaz böyle düşünme, artık teknoloji çok ilerledi, anında müdahale ediyorlar, Allah'ın izniyle bişey olmaz, dua et bol bol,bak zaten cerrah girecekmiş bakimhiç endişe etme, herşeyi normal olan kadınlarda da doğum anında bir şey olabiliyor müdahale ediliyor, alnımıza ne yazıldıysa o olacak.
ben şu arkadaşın önerdiği pozitif doğum hikayelerini okudum, çok iyi geldi sana da tavsiye ederim.
Gunaydin canim.Yanlis hatirlamiyorsam sezeryan olmak istemistin galiba dimi.Nden istiyosunki sezeryani.,.¿
canim walla sorunun cewabindan once ben neyi super bulmusum ay dondum geride de bulamadim cok merak ettim.....soruna gelince ben genel olarak dogumdan korkuorum zaten normal dogumdan en cok korkuorum 10 saat sancilardan...gelmeyen bebege werilen suni sancidan....acilan kesili dikisli sonuclardan....vajinanin cok uzun yillar eski haline gelmemesinden....epidurali de haliyle hic dusunmedim....sezaryenden daha az korkuom sadece fark bu....en azindan uyandigimda hersey bitmis olucak ve seyimde olan dikisler kasigimda olucak ha epidural sezaryen olurmuyum bilmiom hic dusunmedim ama epidural sezaryende de narkozun atkisiyle anlasilmayan dikis acilarinin sonradan cok acidigi ve bas agrisi yaptigini duydum yani....sordun die acikladim kendimce bole secenklerim war yani herkesin dusuncesine de saygim sonsuz benim narkozlu sezaryen isteme en bas sebeblerim bu ve daha bebekle ilgili olanlarda cok bu kadar korkulu endiselerim warken ben vucudumu kendimi zaten normal doguma hazirlayamam ki ....elimde degil yani ...
Eşimi dinliyormuş gibi oldum:)))) O her zaman ikinciyi söyler ve uygular. Ben de artık aradayım diyebilirim onun da telkinleriyle. Onun kadar katı değilim ama onun gibi de olamıyorum.
Canım onlara da üzülüyorum kolay değil para için yabancı bir memleket, tanımadıgın ınsanların evınde kalıyorsun ılk gunden vs. Hepsının yasadıgı kotu seyler var evlerde. Ben ıstıyorum kı ıyı bır ınsan olsun, guzel calıssın, ben de ona cok ıyı olayım, suistimal edilecek bir durum olusmasın. İste zor olan bu zaten.
Uzaklaşmak çok iyi geldi. Oğlumla babasının oyunlarını, koşturmalarını izlemek, temiz hava- bolll gıda:))) iki günde kesin 2-3 kilo almısımdır, şiştim. İlk gün bir cesaret geldi bana, oğlum ve eşimle havuza bile girdim. İlk başta çok çekindim ama sonra suya girince kemiklerimin haline acıdım resmen. Farkında olmadan ne kadar ağır yuk tasıdıgımı anladım. Suda sıfır ağırlıkta olunca kaslarım, kemıklerım bayram ettı:) Doğurmadan gittik geldik ya çok şükür:))))))
Benim de hazırlıklar seninle aynı nerdeyse, ben beşiğini hazırladım üzerine temiz bir çarşaf örttüm. Steril edilecekler hazır değil. Bu hafta makinamı çıkarıp kullanırım. Hastane çantamı artık bitiririm.
Pişik kremi olarak sebamed'i neden düşünmüyorsun? Pembe kutulu olanı hatırlayamadım ama her alt açmada, guzelce temizleyip, ince bir tabaka sürersen pişik filan olmaz hiç. Oğlumda hep onu kullandım, şimdi de bir kampanya vardı mustela aldım hepsini. Aslında eczanelerden takip etmek lazım böyle kampanyaları... Hem o ürünlerin ebatları, diğerlerine göre büyük oluyor, hem de 3 al 2 öde gibi kampanyalarla fiyat farkı %10 civarında oluyor hesaplayınca....
iyi canım bence. benimde 32+2 de 1900 dedi normal dedi. dr umuz. benimde 4 haftada 600 gr alıyor ikidir:)
Kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir sağlıklıdır bebişler inşallah nezamandır giremiyorum benim küçük tosbağam çok iyi Allah'a şükürler olsun ama hala küvezde eve getiremedik henüz 2 kilo olunca vereceklermiş şuanda 1540 grsabah 10 dan akşam 10 a kadar hastanedeyim emzirmek için 2 saate bir alıyorlar içeriye eskisinden daha çok görüyorum ama yine de insan bi an önce eve getirmek istiyor şimdi internet buldum bi yerden yazayım dedim bizden bukadar kızlar topiğin ilk bebeği duru bebek den şimdilik bukadar tüm anneleri öpüyoruz....
hepimiz senden haber bekliyorduk :)
maşallah duru bebişe bir an önce kilo alsında evinize geçin hep birlikte inşallah. bu arada kaç haftalık doğum yapmıştın?
Kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir sağlıklıdır bebişler inşallah nezamandır giremiyorum benim küçük tosbağam çok iyi Allah'a şükürler olsun ama hala küvezde eve getiremedik henüz 2 kilo olunca vereceklermiş şuanda 1540 grsabah 10 dan akşam 10 a kadar hastanedeyim emzirmek için 2 saate bir alıyorlar içeriye eskisinden daha çok görüyorum ama yine de insan bi an önce eve getirmek istiyor şimdi internet buldum bi yerden yazayım dedim bizden bukadar kızlar topiğin ilk bebeği duru bebek den şimdilik bukadar tüm anneleri öpüyoruz....
maşallah duruya az kaldı annesi az daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?