2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
BESTEKIZ

Yok burdan okula gönderecez,doğurmayacam deseydin!
Doğurmadın mı 'daha' ne demekse..
Sanki gününü biz ayarlıyoruzda geçirmişiz gb :)
Böylelerinle eğlenecen en güzeli :))
ay walla hayatımm onları eglendırcem t ben cok az kaldı

nıye boyle yaparlar hıc anlamm ben kımsenin tavuguna kıs demem,suana kadar yasadgm weya yasicagmı tutup bı hamıleye kabus gbı anlatmm ne bu uyuz ınsanlar hatr sormak gelmıo ıcımdm ya

Simdi doktordan geldim.ters donmus oglum asagiya bira dusmus doktor dinlen dedi.zati hep dinleniyorum yaptigim busi yok.32.haftadayin kilosu 2000 olmus.ilk defa kalbini dinledii doktor korktum niye acaba.erken dogum olurmu dedim.boyle asagiya duserse olabilir dedi..moralimm cok bozukk

canim ne demek anlatmicam biz burda herseyi paylasioz sende icine atma emi ayrica ben bazen kendi anneme bile tahammul edemiom yardim icin bile gelse ewin icin de takindigim tawir yuzunden sonra utaniorum ama hamisliktendir heralde.....

Anlatamam ya simdi esimin kulagina falan gider hosuna gitmez uzulur ona nie anlatmiom die.Onada anlatamiyorumki zaten cok caliso kiyamiyorum da.,.Annemde uzakta evlendigim gibi bebis ortaya cikti ben istanbulda annemler kocaelinde oturuyor Bir kere gittim oda 2 haftalik hamileydim balayindan yeni cikmistik.Bebisde aramiza girince doktorum hic izin vermedi cok ciddi risk gecirdim..Simdi annemi cagiriyorum esimin anneside cok israr ediyorsun birak gelmesin dio nie israr ediosun ayip dio.,.kendi annemide cagirmak ayip oldu yuh artik yaa.,.Hamile olmasam ucar giderim yaaa.,.,

Canm benim 5 eltim var en kucukleri 6. Olanda benim ama bu bahsettigim benden önceki en son o dogum yaptigi icin herseyi ona danisirim diye ummustum ama umdugum gibi olmadi

relaks canikom biz wariz burda ya sende elti de kimmis....en acil durumlarda da anneni teyzenini fala arican artik...

Orasi oylede maalesef esim hergun calisio isg uzmani cumarteside yuksek lisans icin unide okuo ben bunaltmak istemiyorum onu.8 aydir depresyondayim ama kimse anlamio beni.,.8 aylik evlim simdiye kadar hicbisi istemedim ondan sıkmak istemiyorum onu.Zaten dogumum ciddi geciceginden cerrah girer demislerdi.Esim yanima girebilirmi die devlet hastanesine sorucam kurtulamamaktan korkuyorum ruyalarimda kurtulamadigimi goruyorum hep.En son gormek isticem kisi o bana bisi olursa die son birkezde olsa gorim onu diom.Zaten o da istio korkuo bisi olcak die susuo hep.Kanimda pihtilasma yok benim ondan.Gecicek bunlarda ins.

sonra anneme sikayet ediolar beni senin kiz pek suratsiz....kaldi ki benim 32 disim birde gorunur konusurken....amin canim aminnn

Hanimlar herseyi dert etmeyin kendinize yaa. Bakin benim annem 10 dk mesafede evinde yalniz oturuyor. Gel diyorum gelmiyor. Geldi bikacgun zor durdu gitti evine. Giderse gitsin cokta tin... esim saat 8 de eve geliyor saat 10 da arkadaslatiyla bulusuyor hafta sonu ek is yspiyor gorusemiyoruz. Arkadaslarina giderse gitsin cokta tin.. kayinvalide zaten gelmese daha iyi habire laf soyluyo apir sapir konusuyo hatta en son gorusmemizdeki muhabbeti anlatayim size ispansk var yermisin dedi yok yrmem daha gecdn gun evde yedim dedim. Zaten artik eski ispanaklar yok ben dun yedim ispanaktan bana dokundu butun gun kustum dedi. Kendi zehirlenmis haberi yok bide bana tdklif ediyo. Amaaan cokta tin. Bebegimi dogurayim hayirlisiyla yazliga gidicem kizlarimida alip. Beni umursamayanlari bdnde umursamam. Cocuklarim bsna yeter :)

ay bişey olmaz böyle düşünme, artık teknoloji çok ilerledi, anında müdahale ediyorlar, Allah'ın izniyle bişey olmaz, dua et bol bol,bak zaten cerrah girecekmiş hiç endişe etme, herşeyi normal olan kadınlarda da doğum anında bir şey olabiliyor müdahale ediliyor, alnımıza ne yazıldıysa o olacak.
ben şu arkadaşın önerdiği pozitif doğum hikayelerini okudum, çok iyi geldi sana da tavsiye ederim.

ins bakim bi bari.,.

Gunaydin canim.Yanlis hatirlamiyorsam sezeryan olmak istemistin galiba dimi.Nden istiyosunki sezeryani.,.¿

canim walla sorunun cewabindan once ben neyi super bulmusum ay dondum geride de bulamadim cok merak ettim.....soruna gelince ben genel olarak dogumdan korkuorum zaten normal dogumdan en cok korkuorum 10 saat sancilardan...gelmeyen bebege werilen suni sancidan....acilan kesili dikisli sonuclardan....vajinanin cok uzun yillar eski haline gelmemesinden....epidurali de haliyle hic dusunmedim....sezaryenden daha az korkuom sadece fark bu....en azindan uyandigimda hersey bitmis olucak ve seyimde olan dikisler kasigimda olucak ha epidural sezaryen olurmuyum bilmiom hic dusunmedim ama epidural sezaryende de narkozun atkisiyle anlasilmayan dikis acilarinin sonradan cok acidigi ve bas agrisi yaptigini duydum yani....sordun die acikladim kendimce bole secenklerim war yani herkesin dusuncesine de saygim sonsuz benim narkozlu sezaryen isteme en bas sebeblerim bu ve daha bebekle ilgili olanlarda cok bu kadar korkulu endiselerim warken ben vucudumu kendimi zaten normal doguma hazirlayamam ki ....elimde degil yani ...

uyandığında herşey bitmiş mi, yoksa yeni mi başlamış olacak bence yeniden düşün
bu endişelerini bir de doktorunla konuşmanı tavsiye ederim.
normal doğumda doğurana kadar, sezeryanda doğumdan sonra aci çekilir diyor herkes.
iş arkadaşım 2.çocuğunu doğurdu, ilki normal ikincisi sezeryandı, kesinlikle normali daha iyi dedi ( normalde çok sancı çekmiş üstelik )

cok sakin bir gunde sana isten nasil cikisimi aldgimi anlatmak isterim ii niyetli olmak bana cok pahaliya patladi....iste askta haytta....cok yazik senbir ew paylasicaksin cocuklarinla oyuzden cok daha dikkatli olman sopa atana ekmek atman gereken durumlar bile basina gelebilir..senin ii niyetini anlayip iiniyetli olmalari icin...

iyi canım bence. benimde 32+2 de 1900 dedi normal dedi. dr umuz. benimde 4 haftada 600 gr alıyor ikidir:)

benimde 33+4 de 1850 dedi.ilk kızımda 2768 gr doğmuştu bu kızımda dusuk kilolumu olcak pöfs...hiç iştah yok bende karnımı doyuruyorum yetiyor onu yiyim bunu içiyim yok azar azar aklıma geldikçe.

şimdiden hepinizden özür diliyorum :)

netten bebek çikolatalarına bakıyorum. fiyat vs araştırmak için. bildiğim ünlü pastanelerin sitelerine girdim ama keşke girmez olaydım ((
tüm pastalar, kekler , çikolatalar hepsi gözümün önümden geçiyor sırayla. hepsinden canım çekti :)))

tabi hiç birinde fiyat yazmıyor. yazanlar da var onların kalitesinden emin olamadım. çokolin mi, gerçek mi? ya da çikolinli alsam ne olur vs ama biblolu olanlar adet olarak az giriyor anladığım kadarıyla. o yüzden biblosu en küçüğü seçmek gerek herhalde

Kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir sağlıklıdır bebişler inşallah nezamandır giremiyorum benim küçük tosbağam çok iyi Allah'a şükürler olsun ama hala küvezde eve getiremedik henüz 2 kilo olunca vereceklermiş şuanda 1540 gr sabah 10 dan akşam 10 a kadar hastanedeyim emzirmek için 2 saate bir alıyorlar içeriye eskisinden daha çok görüyorum ama yine de insan bi an önce eve getirmek istiyor şimdi internet buldum bi yerden yazayım dedim bizden bukadar kızlar topiğin ilk bebeği duru bebek den şimdilik bukadar tüm anneleri öpüyoruz....

hepimiz senden haber bekliyorduk :)
maşallah duru bebişe bir an önce kilo alsında evinize geçin hep birlikte inşallah. bu arada kaç haftalık doğum yapmıştın?

hepimiz senden haber bekliyorduk :)
maşallah duru bebişe bir an önce kilo alsında evinize geçin hep birlikte inşallah. bu arada kaç haftalık doğum yapmıştın?

Canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için 29 haftalık doğum yaptım..

maşallah duruya az kaldı annesi az daha sabır.

ay maaşallah annesi gozumden yaş geldi inan.Duru bebek kilosunu tamamlasın evinize dönersiniz, sutunle kal arkadaşım.Rabbim sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…