Canım ben makina almadım zaten kayınpederin makinasını kullanıyorum. Babamınkide aynı makina. Kayınpederin striplerini bitirdim şimdi babamınkilerde sıra
Ay ben hastanedeyken kimse gelemez evime ne alaka ya, kontrol eder gibi. Allah kolaylık versin :)
Benimde ağırdi canım bikac gündür onemsemedim usuttum sanırım
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iste canim beterin beteri war malesef......deli oluom bende simdikten anneme yatak odama sok ama benegimin odasina kimsei sokma die tembih ler tembihler bi gorsen...dio ki bizde cocuk dogurduk kizim da hic bole yapmadik sakinan goze cop batar dio....
Aslında bende çok sık üşütüyorum. Azcık ayağım üşüse karnım ağrıyor ama endişeleniyorum işte az kaldı ya bide artık herşey olabiliyor :44:
ben kuyruk sokumu omurundan -L1 ve 2 üstü omurdan -L3 ten fıtık ameliyatı geçirdim L1 sol bacağımı etkilemişti felç demişlerdi 2,5 sene önce ameliyat oldum çok şükür iyileştim şimdi 35 hft yım.. bilmiyorum tam da kuyruk sokumunda olduğu için ıkınmak nasıl olacak epidural de L3 den yapılıyormuş bnm durumumda ameliyat da ordan oldu. genel anstz olup geçeyim mi normal mi olsun bilemedim..
aynen bnm de aşırı ödemlerim var artk eğilip bükülmek mümkün dahi deil ağrı ve kasılmalarım da arttı zaten bi 3 kiloyu bulsa bari dedim ama bebişim de daha2400bilmiyorm aklım çok karışık..
ah kizlar bana yazdiginiz dogum cesareti yazilar icin tesekkur ederim cok cok sagolun...
Kizima bir balonlar aldik oda suslemek hastane suslemek icin anlatamam...yaaa kalp li hello kity li falan superler hersei cekiorum fot.hepsini pc den yollucagim gunu iple cekiorum....ozman sizde bizim ufakligin hazirliklarini gorebilceksiniz....simdi benden sonra neler olmus bi okim bakim .....
Dogun sancisini nasıl ayirt edicez bende bilmiyorum valla heralde daha şiddetli ve uzun sürer diye düşünüyorum. Bir de gece sicak basıyor üstümü açıyorum usutuyorum bunu bildiğim icin rahatım sanırım
Gonderdigim site isine yararamistir ins.canim
Bende doktora sordum onu ben kasılma ile bebeğin ittirmesini ayırt edemiyorum dedim. Kasılma karnın ortası taş gibi sertleşirmiş kasık ağrısıyla beraber bel ağrısıda olurmuş 1 dk falan sürüp geçermiş. Ama gene ayırt edemiyom ya. Yada benim kasılmam mı olmuyor hiç acaba :18::44:
Hanimlar herseyi dert etmeyin kendinize yaa. Bakin benim annem 10 dk mesafede evinde yalniz oturuyor. Gel diyorum gelmiyor. Geldi bikacgun zor durdu gitti evine. Giderse gitsin cokta tin... esim saat 8 de eve geliyor saat 10 da arkadaslatiyla bulusuyor hafta sonu ek is yspiyor gorusemiyoruz. Arkadaslarina giderse gitsin cokta tin.. kayinvalide zaten gelmese daha iyi habire laf soyluyo apir sapir konusuyo hatta en son gorusmemizdeki muhabbeti anlatayim size ispansk var yermisin dedi yok yrmem daha gecdn gun evde yedim dedim. Zaten artik eski ispanaklar yok ben dun yedim ispanaktan bana dokundu butun gun kustum dedi. Kendi zehirlenmis haberi yok bide bana tdklif ediyo. Amaaan cokta tin. Bebegimi dogurayim hayirlisiyla yazliga gidicem kizlarimida alip. Beni umursamayanlari bdnde umursamam. Cocuklarim bsna yeter :)
Kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir sağlıklıdır bebişler inşallah nezamandır giremiyorum benim küçük tosbağam çok iyi Allah'a şükürler olsun ama hala küvezde eve getiremedik henüz 2 kilo olunca vereceklermiş şuanda 1540 grsabah 10 dan akşam 10 a kadar hastanedeyim emzirmek için 2 saate bir alıyorlar içeriye eskisinden daha çok görüyorum ama yine de insan bi an önce eve getirmek istiyor şimdi internet buldum bi yerden yazayım dedim bizden bukadar kızlar topiğin ilk bebeği duru bebek den şimdilik bukadar tüm anneleri öpüyoruz....
sorma canim ya cok sasirdim...bole selerinde ilaci tedavisi olduunu bilmiodum acikcasi...
ama seyim eski hale donmucek ki ;((((
ay inanmiorum duru mu isim kardesi oldular biz de duru dusunuoz allahin izni ile...desene durular hep erkenci bizde seumlarla tutuoz bakalim ha cikti ha cikcak.....cok sukur annesi hic uzulme sutun bol bol olsun diye emi....o artik aldi hayatin tadini baglasan durmaz annesi....bu kadar merakta birakma bidaha bizi daha sik yaz....Kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir sağlıklıdır bebişler inşallah nezamandır giremiyorum benim küçük tosbağam çok iyi Allah'a şükürler olsun ama hala küvezde eve getiremedik henüz 2 kilo olunca vereceklermiş şuanda 1540 grsabah 10 dan akşam 10 a kadar hastanedeyim emzirmek için 2 saate bir alıyorlar içeriye eskisinden daha çok görüyorum ama yine de insan bi an önce eve getirmek istiyor şimdi internet buldum bi yerden yazayım dedim bizden bukadar kızlar topiğin ilk bebeği duru bebek den şimdilik bukadar tüm anneleri öpüyoruz....
Karnım ağrıyor KIZLAR ya sırtımda çok ağrıyor. Korkuyom bebiş gelecek falan diye :S zaten evdede değilim Allah korusun. Ama böyle karnı ağrıyan :18:var mı:18:
Dogun sancisini nasıl ayirt edicez bende bilmiyorum valla heralde daha şiddetli ve uzun sürer diye düşünüyorum. Bir de gece sicak basıyor üstümü açıyorum usutuyorum bunu bildiğim icin rahatım sanırım
Bende doktora sordum onu ben kasılma ile bebeğin ittirmesini ayırt edemiyorum dedim. Kasılma karnın ortası taş gibi sertleşirmiş kasık ağrısıyla beraber bel ağrısıda olurmuş 1 dk falan sürüp geçermiş. Ama gene ayırt edemiyom ya. Yada benim kasılmam mı olmuyor hiç acaba :18::44:
kim demiş dönmeyecek diye bakayımmsen kendini korkulara çok sarmışsın bence dönmezsin kararından, ama yinede bildiklerimi söyleyeyim. okadar insan yapıyo bir şey oluyomu canım, istisnalar tabii ki olur, ama takılma derim ,tabii olacak olunca da önüne geçemezsin o da var:44:
ben 2 doğum yaptım 2 sinde de kesi atıldı dikişlerim oldukça fazlaydı, sonra ne oldu 2 hafta acısını hissettim maximum sonra düşmeye başladı dikişlerim hiç bir sorun yaşamadım anlıyacağındüşün ilk doğumum 4.200 gr dı :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?