2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Karnım ağrıyor KIZLAR ya sırtımda çok ağrıyor. Korkuyom bebiş gelecek falan diye :S zaten evdede değilim Allah korusun. Ama böyle karnı ağrıyan :18:var mı:18:

Benimde ağırdi canım bikac gündür onemsemedim usuttum sanırım

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iste canim beterin beteri war malesef......deli oluom bende simdikten anneme yatak odama sok ama benegimin odasina kimsei sokma die tembih ler tembihler bi gorsen...dio ki bizde cocuk dogurduk kizim da hic bole yapmadik sakinan goze cop batar dio....

Benimde ağırdi canım bikac gündür onemsemedim usuttum sanırım

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında bende çok sık üşütüyorum. Azcık ayağım üşüse karnım ağrıyor ama endişeleniyorum işte az kaldı ya bide artık herşey olabiliyor :44:

Ya açıkçası o konuda ben biraz rahatım. Sakınan göze çöp batar lafını doğru buluyorum biraz. Bebek konusunda anneme kayınvalideme tembihlediğim tek şey gelenlere dikkat edin çocuğumu dudağından öpmesinler oldu oda mikrop kapar falan oyüzden. Onun dışında biraz da Allah'a emanet ettim yavrumu. Sadece o koruyabilir sonuçta. Sende kasma bence o konuda. Rahat olmamız lazım birazda.

Aslında bende çok sık üşütüyorum. Azcık ayağım üşüse karnım ağrıyor ama endişeleniyorum işte az kaldı ya bide artık herşey olabiliyor :44:

Dogun sancisini nasıl ayirt edicez bende bilmiyorum valla heralde daha şiddetli ve uzun sürer diye düşünüyorum. Bir de gece sicak basıyor üstümü açıyorum usutuyorum bunu bildiğim icin rahatım sanırım

çok samimi bir normal doğum savunucusu ve gönüllüsü olsam da itiraf ediyorum ki, doğumu 3 saatte yaptığım halde kuyruk sokumum sanırım zarar gördü. tüm ağrılarım belden girdi. yani risk yüksek senin durumunda. yani ben göze alamam, başkaları farklı tarif edebiliyor doğum sancısını fakat benim ki hep belden (belim görünmeyen bir güç tarafından buruluyor ve kalçama doğru bastırırlıyor gibi hissettim) girdi.

Son düzenleme:
ah kizlar bana yazdiginiz dogum cesareti yazilar icin tesekkur ederim cok cok sagolun...
Kizima bir balonlar aldik oda suslemek hastane suslemek icin anlatamam...yaaa kalp li hello kity li falan superler hersei cekiorum fot.hepsini pc den yollucagim gunu iple cekiorum....ozman sizde bizim ufakligin hazirliklarini gorebilceksiniz....simdi benden sonra neler olmus bi okim bakim .....

Gonderdigim site isine yararamistir ins.canim

Dogun sancisini nasıl ayirt edicez bende bilmiyorum valla heralde daha şiddetli ve uzun sürer diye düşünüyorum. Bir de gece sicak basıyor üstümü açıyorum usutuyorum bunu bildiğim icin rahatım sanırım

Bende doktora sordum onu ben kasılma ile bebeğin ittirmesini ayırt edemiyorum dedim. Kasılma karnın ortası taş gibi sertleşirmiş kasık ağrısıyla beraber bel ağrısıda olurmuş 1 dk falan sürüp geçermiş. Ama gene ayırt edemiyom ya. Yada benim kasılmam mı olmuyor hiç acaba :18::44:

Benim kasilmam cok oluyo canim bebek karninin tam ortasinda top gibi oluo sirt ustu yattiginda oglum biraz faxla merakli gelmeye gecende korkuttu bizi sancimiz falan cikti orta buzulmis hic hareket etmiyordu aslinda bugunde etmedi yine toplandi ama sancim yok hayirlisi olsun ins.Beraberinde bel ve kasik sancisi oluyor hatta arasira catiyada agri girebilir.

ayakta sapka cikariorum biraz daha tin tin lasana kendimi cok ii hissettim kardesim ya ))))

canım çok sevindim güzel haberlerinize... ne mutlu sana, en kısa zamanda evinize gelirsiniz umarım
ismide çok güzelmiş bebeğinin adıyla hayırlı yaşasın inşaAllah

sorma canim ya cok sasirdim...bole selerinde ilaci tedavisi olduunu bilmiodum acikcasi...

Bende esime asik olup evlendim canim cok duskunum ona hamile kaldiktan 4-5 aylikken bole sorular geldi aklima bi ara tutturdum ben sezeryan olucam korktum die bizimki sok olmustu.Sonra sonra arastirdim da icim rahatladi.Kegel gibi egzersizlerde ayriyetten oda cok fayda goruo baska baska yontemlerde var anlican bizde care herzaman cok.,.)Baska korkun varsa onu soyle onada hepberaber cozum buluruz ins.Icini rahat tut biz nie burdayiz Buarada canim bu ilac degil yani korkma bitkisel olarak uretilmis birtur sabun gibi ama kimyasalligi cok yok ben bu urunu cok arstirdim cin ve japonyanin turlu cicek ve bitkilerinden olusturulmus.Uzun zamandir kullaniliyormus.Bende bu sitede gormustum kullannlari dogrusu.,.

Son düzenleme:
Bebisim cit cikarmio yaa korkmaya basladim kizlar kasildi yine karnimin herywri sertlesti yine.,.

kim demiş dönmeyecek diye bakayımm sen kendini korkulara çok sarmışsın bence dönmezsin kararından, ama yinede bildiklerimi söyleyeyim. okadar insan yapıyo bir şey oluyomu canım, istisnalar tabii ki olur, ama takılma derim ,tabii olacak olunca da önüne geçemezsin o da var:44:

ben 2 doğum yaptım 2 sinde de kesi atıldı dikişlerim oldukça fazlaydı, sonra ne oldu 2 hafta acısını hissettim maximum sonra düşmeye başladı dikişlerim hiç bir sorun yaşamadım anlıyacağın düşün ilk doğumum 4.200 gr dı :111:
ama seyim eski hale donmucek ki ;((((

unutmuşum, senin bu kadar doğal yazman çok hooşuma gidiyor, ne tatlı şeysin sen yaa...
gel bi öpeyim nanaktan

ay inanmiorum duru mu isim kardesi oldular biz de duru dusunuoz allahin izni ile...desene durular hep erkenci bizde seumlarla tutuoz bakalim ha cikti ha cikcak.....cok sukur annesi hic uzulme sutun bol bol olsun diye emi....o artik aldi hayatin tadini baglasan durmaz annesi....bu kadar merakta birakma bidaha bizi daha sik yaz....
Karnım ağrıyor KIZLAR ya sırtımda çok ağrıyor. Korkuyom bebiş gelecek falan diye :S zaten evdede değilim Allah korusun. Ama böyle karnı ağrıyan :18:var mı:18:

kizlar kasilma ve ittirme arasinda kendi yasadigima gore konusaim cok fark var bende...ittirme daha sert can yakici oluo ve anlik gibi oluo....kasilma da bebegim hic oynamio karnim tas gibi kasilio kalio ugusuo gibi yurusemde yatsamda degismio kasiklarimda cok hafif bir sizi oluo oda bu hafta sadece sonra gecio ama tekrar gelio bu sefer daha uzun suruo yine ayni sikayetlerle...acile gittigim gun 1 saatte 5 sefer falan olmustu serum yemistik dogumu baslatmasin die...ama gun icinde genis araliklarla oluo hala ama 4..5 sefer falan bu normalmis...

Maşallah.,.Şimdi ki bebişinin kilosu ne canım sorabilirmiyim.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…