2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sağol canım teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım..

iyiyim çokteşekkür ederim seni çok merak ediyorduk arada yazki bizde haberdar olalım küçük hanımdan.allah sütünü bol etsin arkadaşım Duruda hemen kilo alsın inşallah.

Aman tatlim simdi korkma dicrem kolay degil ama dogum yapanlari gordum ben hemde defalarca dogum yaparlerken gordum.1,2 ihh die bagirio 3.ye bebis ingaa edio.Gercekleri soluom bak benimde ilkim gormesem korkardim cok ciddi riskler gecirdim ben her acile gittigim ayni manzarayla karsilasiyorum ama cocuk dogduktan sonra annenin gozlerindeki pariltiyi gorsen.Assagida dikis atiyorlar o hicbisi olmuomus gibi bebisi sevio.Uyusturuyorlar ki hic bisi hissetmion zaten vajina yorulmus oluo dogumdan sonra aci hissetmessin ins.

canim makinaya uyuyo mu bende arada babamin kinde olcuorum....walla bizim burda anne gelmeden ewe gelip bekliolar resmen.....ayrica o kadar dedikodu hazirliga yayilana temizlenene yapilcaga herseye laf ediolar.....benim kayinvalidem yok daha dogrusu annemden baska ewimi emanet etcegim insanim yok....anneminde hep benim le olmasini istiorum haliyle herseyin hazir beklemsi lazim...ee bebek falan da yok baska ewi bozucak danteller tuller dip kose temizlik ancak dedik...keske kimse gelmese dimi walla ne makbule gecer bizleri rahat biraksalar zaten yep yeni bi hayata adapte olmaya calisioz ve sadece degmez insanlar icin bunca ugras....ben hic bole degildim insanlari sewerdim gelsinler yedireim icireim falan cok misafirperwerdim.....ama artik sogudum nefret ediom ya herkesten ayyy aglicam ))))

sonra anneme sikayet ediolar beni senin kiz pek suratsiz....kaldi ki benim 32 disim birde gorunur konusurken....amin canim aminnn

Aman canim yaa nedir bu tavirlar dimi yaa cocukmusuz gibi banada ole yapiolar.Sagsalim bi cocugumuz dogsunda ins. Kseyi tinlamayalim,.,

ah be kuzum sen ne demege kaynana duyuruon....gizlice ara anne sana dogumda ihtiacim olcak 1 haftaligina bari gel yanliz birakma die...ayrica tamam bende esime cok duskunumdur fakat bazi seleri bilmesi herkes icin hayirlidir...hamile hamile tek basina yasama hersei....uzulme bitanem tamam mi bebegin olunca gidip 2 gu kalir 3 kalir donersin insaalh...

Son düzenleme:

ama seyim eski hale donmucek ki ;((((

Ne 2,3gunu bi dogum yapsam logusalik bitmeden gidip 10 gun kalicam.,.Doguma gelicek zaten.Ama yetmzki zaten oda cok gelmek istemio yanima simdiye kadar hic deger vermediler bana ikiside bir kere basimi oksamadilar sadce.onlara alisik oldugim icin cagirmk istiom yoksa tin..,.Ben evlendim balayindan geldim iki ay gectide esim israr etmese aranazdim beni merak etmeyeni ben nie arim dedim.Olsun anne baban bikere ara sonra arama dedi.,.Allahin izni ile sagsalim doguralimda hepimiz ins.Tesellimiz bebislerimiz olsun.,.die dusunuom.,.

allahim bizi canimiza cigerimize bile.muhtac etmesin dilerim....herkes saglikli mutlu olsun...

Alakasi yok kim korkuttu seni ben esime cok duskunum hep arastirdim dogum yapanlarla gorustum hicbisi degismicek o cocuk senin icinden cikicak afedersin ama ole anlatmislarki sanki seyinden bisi kopucskmis gibi anlatmislar dogum ile onun alaksi yok sadece bebis ordan gecicek canim.Hem benim ablam 34,36.beden dusun yani iki oglu var esine asik olduda evlendi oyle bisi olsa ikincisini nie dogursunlarki hem onunlada konustum yalan ole seyler inanma dedi oda arastirmayi sever.Doktorlar bile soluo hic bi degisiklik olmuo o cocuk kaslardan gecerken agri hissediyon sen hic duydunmu kemigin genisledigini.Bosver takma kafana hee cok korkuosan bende korktugum icin,arastirdim bi sitede bisi gordum herkese yaramis dogumdan sonra bende denicem o siteyi gonderim sana.,.Icini rahatlatir ins.

tatlım öylede ozmanda bıkarım diye korkuyom orda birsürü hamile herkesin karnı açık pek hoş bir manzara olacağını zannetmiyorum ama haftaya paylaşırım düşüncelerimi

:)) evet o biraz itici olabilir, yaşayıp görelim ozaman :) bakalım göbek kardeşliği hoşuna gidecek mi

Kizlar kontrolden geldim simdi. Bizim sipanin dengesi bir garip. Gecenlerde bir haftada 500 gram aldiydi simdi iki haftada 300 gram almis :) 32. Haftada 1800 gram doktorumuz 3 kiloyu biraz gecer dedi. Ona da sukur dedim valla :)

Benim de 31+6 da 1900 çıktı en fazla 3500, 3600 olur dedi amenna dedim. Çok büyük olmasın zira orasıda çok büyük değil, aksiyona hiç gerek yok

Kizlar iyi söylediniz de aklima geldi bizdede bu var artik her misafirlige gittigimizde giydiririz bebise altin takan yok burda bari harclik soksunlar bebisin cebine
Eki Görüntüle 1049139

Heheeheheh aile bütçesine katkıda bulunsunlar accık yani

Canım o konuda hiç sıkma bence canını.. Bu tamamen sizin tutumunuzla alakalı çünkü. Benim abimin çocukları almanyada büyüdüler orda okudular ama hiç oradaki çocuklar gibi değiller. Bizim kültürümüzü saygıyı sevgiyi hep anlattılar onlara. Onlarda şuan çok akıllı maşallah. Korkma sakın iş anne babada bitiyor bence, sen öğretirsen, üzerine düşersen bu konunun ne kadar kayıtsız kalabilir ki? Elbet öğrettiğin gibi vicdanlı, saygı ve sevgi dolu bi birey olacaktır emin ol..

Maşallahhh ilk göz ağrımıza güzel haberlerini hep bekliyoruzzzz

Ha işte böyle tamam. Bende aynı böyleyim. Tın tın. Sadece evladım iyi olsun. Arada patlama oluyor ama oda olur artık. Oh şimdi anneme geldim çok iyi çok rahat. Eşim 8 ay yalnız bıraktı beni hep şimdi seçim bitti ya arıyor ne zaman gelecem diye belki haftaya bakarız diyorum oldu oldu diyor. Oh birazda o yalnız kalsın. Vede gün içinde hiç te aramıyorum akşam bakıyorum aramış cevapsız var öyle dönüyorum geri. Ohh çatlasın meraktan.

Son düzenleme:

Çok sevindim canım inşallah evine götüreceğin zamanda yakındır.

Canım ben makina almadım zaten kayınpederin makinasını kullanıyorum. Babamınkide aynı makina. Kayınpederin striplerini bitirdim şimdi babamınkilerde sıra

Ay ben hastanedeyken kimse gelemez evime ne alaka ya, kontrol eder gibi. Allah kolaylık versin :)

O konuda hiç korkun olmasın seyin tamamiyle eski haline dönüyo.. dikislerinde hemen iyileşiyo ben normal doğum yaptım oğlum 5 yaşında biliyosun hiç oramdan yada dikiş yerlerinden bir sikıntım olmadı şimdiye kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az kalmış annesi bebişin evine gelir yakında.... daha çok vakit geçirmenede çok sevindim. Dualarımız senin ve bebeğinle

HTML:
HTML:

kegel egzersizlerini nie yapıyoruz arkadaşım ihmal etme.ben çok faydasını gordum normal doğurdum dikişimde vardı.hiç sıkıntım olmadı.makul bi sure yani iyileşme surecinden sonra herşeye devam. korkma sen vucut herşeyi tamir ediyor..dikişlerimi atarken ebe kendince espri yapmıştı hadi bakalım seni kız gibi yapalım demişti.hatta cık cık yaparak kızdığımı belli etmiştim lakayit lakayıt gulmuştu...meger varmış bi bildiği......

Bu listeye beni de ekleyin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…