2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kesinlikle katılıyorum canım sana, lütfen kızlar biraz rahat olalım emin olun daha iyi olucak

tabii ki sorabilirsin canım ilk 4.200 gr oğlum doğdu. 2. de 3.350 gr kızım doğdu.
zaten dr larda bileme di ölçümlerde 3- 3,500 arası çıkıyordu , 9 saatlik sancıdan sonra kavuştum yavruma... bu arada yaşım 26. ben çok erken evlendim... düşün oğlum 9 yaşında
benim 2 yavrum var, şuan topikteki takvim bacıma ait...yani hamile olan kişi kız kardeşim , 4 yıl bekledikten sonra oldu bebeği.bende elimin altında net olunca buralara takıldım, derken alıştım ... aslında burada çok kez yazdım ama sen denk gelmedin demek ki , hemen herkes bilir beni
Maşallah.,.Arttıran olurmu acaba şimdi 4 kilo doğan çocuk varmıya maşallah maşallah şimdi ki bebişinin kilosu ne canım.Bide kaçyaşındasın sorabilirmiyim.?

Anladım canım iii olmuş tecrübeli birini bulduğuma sevindim doğrusu bulmak çok zor değil.Bu arada bende erken evlendim aşık olduk birbirimize ama ailemizin rızalarıyla hamdolsun onlar tavsiye etti bizde tevafuk işte ilk görüşte aşk derler ya inanmazdım ama onlardanız.,.Buda ilk bebişim.,.

hani uyuz gibi kasinan karin ve goguslerimden bahsetmistim ya goguslerim catladi saka gibi.... bi bu eksikti cok ufaklar di sanirim ondan catladilar...gobegimdekiler de buyudu ama onlara alistim artik ;((

Size iyi sohbetler kızlar ben kaçar.,.Muckk

ya arkadaşlar bende bu kasılmalar zaten vardı ama son 3 gündür çok sık oluyor ve sancıda yapıyor. korkuyorum bizim kız erken mi gelecek neee. endişeliyim. zaten normale göre erken de döndü ne olacak.:18::18:

Maşallah.,.Şimdi ki bebişinin kilosu ne canım sorabilirmiyim.?

kiz bak bak cok bilmis seni ))) dogru mu okudum alintiladim ama cikmamis....ne o uyanamama korkusu falan ne diosun sen senin ii ce sinirleri yipranmiz bole gun sayilmaz hayatim yapma bu eziyeti kendine kac yasinda ne riskli hastalikli insanlar doguruo sen mi doguramican....ohh sezaryen olcan galiba dogru mu okudum...

ne mutlu canım sana maşaAllah ama kimse erken evlen me konusunda elime su dökemez bizde görücü usulüyle evlendik ,ama eşimi çok seviyorum , iilk görüşte aşk* tamda yaşaığım buydu... hamd olsun :132:
Rabim evladınızla mutlu bir ömür kılsın size inşaAllah

Ilk zamanlar senin duydugun korkuyu duyuyordum tatlim simdi bi korku kalmadi hamdolsun okadar.dogururlarken gordumki hemde hamileyken gordum hic okadar.korkulucak bisi yokmus yani yoksa pacayi bende kurtaramazdim yani.Oglusumla maratonumuza devam pes etmek yok ogluma soz verdim bi problem cikmayana kadar bu yoldayiz die sende dene ise yariyor

ya arkadaşlar bende bu kasılmalar zaten vardı ama son 3 gündür çok sık oluyor ve sancıda yapıyor. korkuyorum bizim kız erken mi gelecek neee. endişeliyim. zaten normale göre erken de döndü ne olacak.:18::18:

canim benim de cok oluo dogum seklini alali ama ona takilma cok degisiomus...hatta dogum seklindeken son hafta pozisyon degistirip duzelmeyen bile warmis...kasilmana gelince sikliktan kastini takip edebilmek icin zamanina bak....ilk kasildi bak ne kadar suruor sonra ikincisi ne kadar sonra oldu ve 1 saatte yada 2saatte kac kez olup kac sn dk suruor....sonra bunu dr.nada sorarsin derki normal yada gel....benim 1 saatte 5 kez oldu 1 dk dan az surdu gel dedi serum werdi...

In ins.canim bide daha yasimi sormadin ama.Ben burda yazanlarin yadca en kicu oldugumu saniyorumNeyse ben kactim kendinize ii bakin tatli ruyalarrr.,.

Benim 28,29.haftada dondu kasilmalarda coktu arasira korkutuyo anne ben geliom yeter dio ama bazenleri korkutuo bizi bisimiz Allaha sukur suanlik erken dogum dediler normal gelio artik bu sozcuk bana ins. Gununde dogar tum bebisler.Tatli ruyalar kizlar ben yattim.,.

çok sağol canım demekki bir saatte 5 falan olunca doktor çağırıyor. tamam dikkat ederim. ya eşim de gececi evde değil ister istemez daha da endişeleniyorum.

çok sağol canım demekki bir saatte 5 falan olunca doktor çağırıyor. tamam dikkat ederim. ya eşim de gececi evde değil ister istemez daha da endişeleniyorum.

hic panik yapma oyle kasilmalar 3 dk bire dusermis dogum baslicagi zaman yani benim de seninde eminim p doneme cok war....sakin ol ki stresten daha cok gerilmesin....bende esim yokken yasadim bunu iki kez... oyuzden takip cok onemli kayisi ye muz ye sut ic relaks zaman tut....bakti ki anormallik war ozamn esine haber ucurursun....umarim sakin bi gece gecirirsin...

kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;((((((( ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…