2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok sağol canım yaa. sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.

çok sağol canım yaa. sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.

ayy canım dikkat et yaa geçmiş olsun çok mu kötüsün.

14 ümde evlendim 17 imde anne oldum ... ewet yaşımı yaşayamadım , ama iyiki eşimle evlenmişim , onunla büyüdüm :127:

21 e girerken ewlendim 25 te hamis kaldim daha da beklesem olurmus diom ama bi yudum pisman deilim bende allahimda etmesin....
Eger sizlerle ugrasmai birakirsam suan oturup aglayabilirim o derece ki ben adet sancisi cok siddetli yasamisimdir ignesiz gecmezdi bilmis tezeler kisir olcan wurdurma igne derdi.....bu diken diken batio ne oluo lennnn asada die bagirip kufur falan edesim war...

Allah Allah ne ağrısı ki bu bugün

Allah Allah ne ağrısı ki bu bugün

offff walla bilemiorum ki canim ayran ictim 11 gibi 2 bardak bide gece ayak bacak acik yattim ama usutmus olamam ates gibi di her yanim....bakim uyumaya calismak cozum degil kitab okuom bende...belki uyuya kaliirim umidiyle....

offff walla bilemiorum ki canim ayran ictim 11 gibi 2 bardak bide gece ayak bacak acik yattim ama usutmus olamam ates gibi di her yanim....bakim uyumaya calismak cozum degil kitab okuom bende...belki uyuya kaliirim umidiyle....

anladım canım dikkat et geçmezse doktora git.

Gaz sancisidir canim o ayran gaz yapar. Dogum sancisi cok farkki bisey adet sancisi gibi ana tuvalete gitme istegiyle birlikte oluyo. Dogum sancisinda tuvalete gidiyisub sikistim diye tuvaletini yapamiyorsun asagida bi dolgunluk hissi oluyor

kaçmadan o zaman hemen sorayım, buyursunlar ???
Ayy kusura bakma canim cikmistim ama oglusum rahat durmadiki acikinca oraya buraya tekme savurup duruyo organlarimi kum torbasi yerine kullanip karete yapio.,.
profiline baktim kiyamam yaaaaa 18 yasinda.......
DESIFRE OLDUMMM.,.,)Asik olarak evlendimya yoksa simdi simdi aklimda bebisim yerine fransa olucakti bu yil okumaya gidicektim amcamin yanina belli olmuo insanin kaderi simdi karnimdaki bebisimle okuyom bi doguruyim ins.Cocuk uzm.da bitirecegim duz liseye devam.,.
14 ümde evlendim 17 imde anne oldum ... ewet yaşımı yaşayamadım , ama iyiki eşimle evlenmişim , onunla büyüdüm :127:
Tuh bende gectim herkezi die seviniodum.Seninki daha buyuk cesaret.Allah cocuklarinla esinle sonsuz mutluluklar versin ins.Asik olarak evlendiysen beni anlarsin herhalde cok guzel bi duygu.,.
kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;((((((( ((((

Aynen yaa bende ayni sancilari cekiom gelen gecen dogum sancisini anlatioda adet sancisi olucagimi soylemiolar.,.

kızlar benim karnım tatlı tatlı kaşınıyor size de oluyor mu?
Bendede oluyor bol bol nemlendirmeke faydar var gibi.

hani uyuz gibi kasinan karin ve goguslerimden bahsetmistim ya goguslerim catladi saka gibi.... bi bu eksikti cok ufaklar di sanirim ondan catladilar...gobegimdekiler de buyudu ama onlara alistim artik ;((
Gögus catlamasida bildigimiz karin catlamasi gibimi oluyor aciyormu ki :18: benimde karnim okadar gerildi ki catliycakmis gibi hissediyorum artik agriyor bazen...

In ins.canim bide daha yasimi sormadin ama.Ben burda yazanlarin yadca en kicu oldugumu saniyorumNeyse ben kactim kendinize ii bakin tatli ruyalarrr.,.
Yasina baktim profilden ne guzel genc anne olucaksin hep özenmisimdir cocuklarinin yaninda abla gibi duran annelere....bende eger hemen hamile kalabilseydim senin yaslarinda anne olucaktim ama malesef tedavi gördum yillarca simdiye kismet oldu artik :)

Cocuklarinla buyumek en guzeli simdi ablalari gibi duruyorsundur yanlarinda ne guzel hem arkadas hem anne...

Malum esimle yuzyuze sarilip uyuyamiyoruz ya o arkasini döner ben sarilirim ya de ben arkami dönerim o sarilir....
Dunde onun arkasi dönuk ben sarilmisim ayiptir söylemesi bebiste firsat bu firsat diyip tekmelemis babasinin poposunu ve nasil bi tekmelemeyse uyandirmis bizimkini bu sabahta bana anlatti bebegin bana bi gicigi var firsat buldukca tekmeliyor dövmeye bahane ariyor sanki dedi ...
Cok kuveetli vuruyor ki bu ilkte degil daha öncede babayi uyandiracak kadar hareketlenmis....
tekmeleri beni uyandirmiyor ama esim totosunda bile hissediyor normalmi bukadar kuvvetli olmasi özellikle de ben uyurken gucleniyormu ne

Son düzenleme:
relaks canikom biz wariz burda ya sende elti de kimmis....en acil durumlarda da anneni teyzenini fala arican artik...
Iyiki varsin,,, varsiniz ve iyiki kk varmis kardesim gidincede burdakilerin basini sisirip dertlesicem insallah son 2 gun gitmesine
Gurbetlik cok zorrr heleki ailen yaninda yoksa

canm babasi da en az benim kadar hissediyor uykusundan bile uyaniyor bebisin hareketleri yuzunden :))
ayiptir söylemesi esim sirtini dönup uyuyunca bende arkadan ona sariliyorum uykumda ve ister istemez karnimda hareket eden bebisimiz babasinin totosunu tekmeliyor ben uyuyorum esim hissedip uyaniyor kacinci defadir hareketlerden uyuyamaz oldum bu bebisin bi gicigi var bana firsat buldukca tekmeliyip uykumdan uyandiriyor diyor

Aynen yaa benimkide babasini uyandiriyo esimin uykusu cok hafif zaten bizimkide karete yapio gece bizumle hele bu gece yattim 2 saat sonra geri kalktim oyle tekmeler savuruyirki acikmos herhalde organlarimi kum torbasi yerine kullanip egzersiz yapio beyefendi.,.

Gunaysin tatli annisler.,.Size bir sorum olucak yaa.,.Benim esim doguma girmek istio bagcilar devlet hastanesinde yada kanuni devlet hastanesine giden varmi aliyorlarmi iceri?

ya bizimki hiç öyle değil.. ben sarılınca "ezilecek cocuk cok bastırma " dıyor

gunaydin kizlar.bugun allah nasip ederse eminonune gidicez annemle.işten tam gun izin aldim.
listem hazir.daha cok sus pus alicam.
havuzluhani biliyorum.
bans tavsiye edeceginiz magazlar varsa soulermisiniz?

bugunde şansa inanilmaz kasıliyorum.belden aşağisi berbat.hareket edemiyorum

Gunaysin tatli annisler.,.Size bir sorum olucak yaa.,.Benim esim doguma girmek istio bagcilar devlet hastanesinde yada kanuni devlet hastanesine giden varmi aliyorlarmi iceri?

gunaydın canım.

normal dogumda alıyorlar dıye bılıyorum ama sezeryanda almayabılıyorlarmıs..
bu arada maşallah eşine cok ımrendım.. benımkıne ılla da gir diyorum "hayatta gırmem" dıyor :)
annem de dunden heveslı :) annem gırecek doguma :)

kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;((((((( ((((

canım onu bende çekiyorum gün içinde 6 7 kez falan oluyo. aynı adet sancısı kasıklarım belim kopuyor ama hemen geçiyo. ben onları kasılma zannediyodum ama neyki acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…