- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
hic panik yapma oyle kasilmalar 3 dk bire dusermis dogum baslicagi zaman yani benim de seninde eminim p doneme cok war....sakin ol ki stresten daha cok gerilmesin....bende esim yokken yasadim bunu iki kez... oyuzden takip cok onemli kayisi ye muz ye sut ic relaks zaman tut....bakti ki anormallik war ozamn esine haber ucurursun....umarim sakin bi gece gecirirsin...
kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;(((((((((((
çok sağol canım yaa. sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.
ayy canım dikkat et yaa geçmiş olsun çok mu kötüsün.
14 ümde evlendim 17 imde anne oldum ... ewet yaşımı yaşayamadım , ama iyiki eşimle evlenmişim , onunla büyüdüm :127:
21 e girerken ewlendim 25 te hamis kaldim daha da beklesem olurmus diom ama bi yudum pisman deilim bende allahimda etmesin....
Eger sizlerle ugrasmai birakirsam suan oturup aglayabilirim o derece ki ben adet sancisi cok siddetli yasamisimdir ignesiz gecmezdi bilmis tezeler kisir olcan wurdurma igne derdi.....bu diken diken batio ne oluo lennnn asada die bagirip kufur falan edesim war...
Allah Allah ne ağrısı ki bu bugün
offff walla bilemiorum ki canim ayran ictim 11 gibi 2 bardak bide gece ayak bacak acik yattim ama usutmus olamam ates gibi di her yanim....bakim uyumaya calismak cozum degil kitab okuom bende...belki uyuya kaliirim umidiyle....
Gaz sancisidir canim o ayran gaz yapar. Dogum sancisi cok farkki bisey adet sancisi gibi ana tuvalete gitme istegiyle birlikte oluyo. Dogum sancisinda tuvalete gidiyisub sikistim diye tuvaletini yapamiyorsun asagida bi dolgunluk hissi oluyoroffff walla bilemiorum ki canim ayran ictim 11 gibi 2 bardak bide gece ayak bacak acik yattim ama usutmus olamam ates gibi di her yanim....bakim uyumaya calismak cozum degil kitab okuom bende...belki uyuya kaliirim umidiyle....
Ayy kusura bakma canim cikmistim ama oglusum rahat durmadiki acikinca oraya buraya tekme savurup duruyo organlarimi kum torbasi yerine kullanip karete yapio.,.kaçmadan o zaman hemen sorayım, buyursunlar ???
DESIFRE OLDUMMM.,.,profiline baktim kiyamam yaaaaa 18 yasinda.......
Tuh bende gectim herkezi die seviniodum.Seninki daha buyuk cesaret.Allah cocuklarinla esinle sonsuz mutluluklar versin ins.Asik olarak evlendiysen beni anlarsin herhalde cok guzel bi duygu.,.14 ümde evlendim 17 imde anne oldum ... ewet yaşımı yaşayamadım , ama iyiki eşimle evlenmişim , onunla büyüdüm :127:
kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;(((((((((((
Bendede oluyor bol bol nemlendirmeke faydar var gibi.kızlar benim karnım tatlı tatlı kaşınıyor size de oluyor mu?
Gögus catlamasida bildigimiz karin catlamasi gibimi oluyor aciyormu ki :18: benimde karnim okadar gerildi ki catliycakmis gibi hissediyorum artik agriyor bazen...hani uyuz gibi kasinan karin ve goguslerimden bahsetmistim ya goguslerim catladi saka gibi.... bi bu eksikti cok ufaklar di sanirim ondan catladilar...gobegimdekiler de buyudu ama onlara alistim artik ;((
Yasina baktim profilden ne guzel genc anne olucaksin hep özenmisimdir cocuklarinin yaninda abla gibi duran annelere....bende eger hemen hamile kalabilseydim senin yaslarinda anne olucaktim ama malesef tedavi gördum yillarca simdiye kismet oldu artik :)In ins.canim bide daha yasimi sormadin ama.Ben burda yazanlarin yadca en kicu oldugumu saniyorumNeyse ben kactim kendinize ii bakin tatli ruyalarrr.,.
Cocuklarinla buyumek en guzeli simdi ablalari gibi duruyorsundur yanlarinda ne guzel hem arkadas hem anne...14 ümde evlendim 17 imde anne oldum ... ewet yaşımı yaşayamadım , ama iyiki eşimle evlenmişim , onunla büyüdüm :127:
Iyiki varsin,,, varsiniz ve iyiki kk varmis kardesim gidincede burdakilerin basini sisirip dertlesicem insallah son 2 gun gitmesinerelaks canikom biz wariz burda ya sende elti de kimmis....en acil durumlarda da anneni teyzenini fala arican artik...
canm babasi da en az benim kadar hissediyor uykusundan bile uyaniyor bebisin hareketleri yuzunden :))sen doktoruna danıs mutlaka canım.. bende de 3 tane fıtık var ama yerlerını bılmıyorum.. doktora gıttım "8aylıksın emara sokamam normal doguma engelı yoktur dıye rapor yazıyorum" dedı.. kısacası basından savdı..
ben de umursamıyorum acıkcası.. ama sen amelıyat olmussun durumun cok daha cıddı.. rıske atma derim ..
coook gecmıs olsun smdıden..
aynen su odemden kurtulacagım ıcın cok sevınclıyım.. artık son son ayaklarım ve ellerım sısmeye basladı.. nedense benımde catlaklara karsı ayrı bı sempatım var :) degısık bı duygu ya bu annelık :) keske babalar da bızım gıbı hıssedebılseydı onların her hareketını.. cok uzuluyorum eşime bu duygulardan mahrum kaldıgı ıcın.. dogduktan sonra arayı kapatabılır ınsallah :44:
nette cok var bunlardan almak istersen fotoyuda netten buldum annem sagolsun almis pazardan ustundeki yazilar ayni sekilde yaziliyor benimde cok hosuma gitti :)Ayy nerden Aldin cok guzelmis.,
canm babasi da en az benim kadar hissediyor uykusundan bile uyaniyor bebisin hareketleri yuzunden :))
ayiptir söylemesi esim sirtini dönup uyuyunca bende arkadan ona sariliyorum uykumda ve ister istemez karnimda hareket eden bebisimiz babasinin totosunu tekmeliyor ben uyuyorum esim hissedip uyaniyor kacinci defadir hareketlerden uyuyamaz oldum bu bebisin bi gicigi var bana firsat buldukca tekmeliyip uykumdan uyandiriyor diyor
canm babasi da en az benim kadar hissediyor uykusundan bile uyaniyor bebisin hareketleri yuzunden :))
ayiptir söylemesi esim sirtini dönup uyuyunca bende arkadan ona sariliyorum uykumda ve ister istemez karnimda hareket eden bebisimiz babasinin totosunu tekmeliyor ben uyuyorum esim hissedip uyaniyor kacinci defadir hareketlerden uyuyamaz oldum bu bebisin bi gicigi var bana firsat buldukca tekmeliyip uykumdan uyandiriyor diyor
Gunaysin tatli annisler.,.Size bir sorum olucak yaa.,.Benim esim doguma girmek istio bagcilar devlet hastanesinde yada kanuni devlet hastanesine giden varmi aliyorlarmi iceri?
Bu listeye beni de ekleyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?