2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Süs, bebek şekeri falan ben havuzluhan haricinde birde kurukahveci mehmet efendinin yeri var mısır çarşısının arka girişine yakın.Ordan içeri girip biraz yürüyünce karşına çıkmaya başlıyor dükkanlar. Oralara da bakabilirsin ben ordan aldım bebek şekerini mesela:)

kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;((((((( ((((

merak ettim seni iyimisin .geçen hafta bende adet olacakmışım gibi sancılandım uzun sürüncede doktora gittim nstde sancı çıktı.doktor dinleneceksin yorulmayacaksın dedi.sen ne yaptın geçtimi?

sabah sabah okuyunca çok güldüm.demek babaya karate yapıyor çok şirinler ama bu bebişler.

hadi iyi alışverişler çok yorma canım kendini.

günaydın arkadaşlar, artık her an panik halindeyiz. benim bugün 34 bitiyor.
normal doğum istiyorum. ama tabi daha çatı muayenesi olmadı. bir sorun çıkmazsa normal istiyorum inşallah.

burda tecrübeli annelerimiz var, acaba kolay doğum için neler yapabiliriz?

• egzersiz falan demiştiniz ama daha erken diye not almamıştım. nasıl egzersizler yapabiliriz?
  • hurma yemek doğumu kolaylaştırır diye okumuştum, ne zaman yemeye başlamalıyız?
  • doğumda doğru nefes nasıl alınır?

bilen arkadaşlar bize yardımcı olabilir mi, açıkcası normal doğum diye sancı çekip sonra da bilgisizlikten, korkudan sezeryana alınmak istemeyiz.

ayy kızlaarrrr
1-2 tane pozıtıf dogum hıkayesı okuyım dedım anammm..

bı tuhaf oldum..

hemencık dogurasım geldı.. zaten bugun hafıften sancılıyım :)

ayy ne guzel olur hemencık dogursam :)

herkese surprız olur.. tek basına ceksem sancımı hastaneye gıtsem tek basına doguruversem sonra herkesı arasam ben dogurdum dıye..

mıllet şok

bayılırım aksıyona

Canım bence sen alıştığın için uyanmıyorsun uykundan. Benimki geceleri sakin bu ara :)

Canım, neler okudun? linkini atabilir misin?

günaydın kızlar, dün itibari ile çalışabilir raporumu aldım :) çok şükür kızım iyi 1890 gram olmuş yaklaşık 42 cm de boyu var, kafası 2hafta +2 gün önden gidiyor, doktor sıkıntı olmaz genetik olabilir dedi. Bizim yeğen de öyle idi zaten o yüzden çok üstüne düşmedim :) Günü de belirledik, nasip olursa 19 mayısta kızımı kucağıma alacam :)

su kesesi patlarmış.erken doğum olabilir dedi bide bende seker war diyet yapıyorum yediğine içtiğine dikkat et yoksa bebek ölür dedi

Evet şekerin komplikasyonlarında doktorum banada söyledi suyun fazla olursa erken doğum gerçekleşebilir diye. Allah'a şükür yok ama korkma. Hareketlerini azalt biraz. Ayakta uzun süre kalma ağırlık yaparsa çok fazla patlayabilir dediğin gibi. Dinlen daha çok bu saatten sonra doğsada bişey olmaz Allah'ın izniyle öyle düşün

su kesesi patlarmış.erken doğum olabilir dedi bide bende seker war diyet yapıyorum yediğine içtiğine dikkat et yoksa bebek ölür dedi

ayyy doktorunda nasıl direk söylemiş öyle
o kadar risk varsa almazlar mıydı çocuğu canım sonuçta çok erken haftalarda değiliz, Allah yardımcın olsun canım çocuğunu sana bağışlasın.

Ayy cok tatlilar bu bebisler doguma kadar neler yasiycaz kimbilir :)) hissedip uyanman bile guzel de ben artik hareketiyle uyanmiyorum esim uyanıyor uykunun vermis oldugu aclikla bisiler atistirip tekrar uyuyor... sanki bebek onun karninda

Canım bence sen alıştığın için uyanmıyorsun uykundan. Benimki geceleri sakin bu ara :)
Aslinda benim uykumda biraz agir ilk zamanlar kalkardim dedigin gibi alistim heralde..birde bebisler daha anne karnindayken uyku saatleri belli olurmus diye okumustum eger dogruysa cook sanslisiniz canm ��

Son düzenleme:

inşallah bişe olmaz ya pat diye söledi doktor cok sasırdım ve üzüldüm.1 gr bile seker yemiyorum

2 gun once esimin arkadasinin hanimi dogum yapti. Esim biraz once trlefon etti diyorki ben doguma girmek istiyordum ama arkadas sakin girme herseyi goruyorsun aradaki ortu kadin gormesin diye sen herseyi goruyorsun demis. Benimki dogima girmekten vazgecti

MAŞALLAH KUZUCUĞUNAAA SANIRIM SEZERYAN OLACAKSIN. SAĞSAĞLİM KUCAĞINA AL İNŞALLAH

NESH
CANIM YAA AFERİN SANA BENDE ÇOK İSTEİRM ÖYLE BİŞEY YAPMAYI. ZATEN DOĞURANA KADAR EŞİM DIŞINDA KİMSEYİ İSTEMİYOMDA. BENİM EV NİDE HASTANEME 3DK YÜRÜYEREK GİDİYORUM YANİ. SANCILANIRSAM EŞİM GELENE KADAR GİDERİM

Sus pus disinda birseyler alacaksan Kismet Bebe'yi tavsiye ederim. Cok kaliteli mallari ve cok da cesit var. Aziz Bebe de guzel bir secenek. Ve tavsiyem karnina dikkat et kalabalik oluyor ayrica yanina yiyecek biskuvi falan al orada dogru duzgun yiyecek bulamazsin. Kolay gelsin :)

Günaydın herkese ben dahada kötü oldum malesef antibiyotik baslamak zorunda kaldim. Allahim nolur gecsin bu aci sabaha kadar uyumadim acidan

canım benim de şekerim var, diyete de çok uydugum söylenemez. ben de dün doktordaydım,benim doktorum ya fazla rahat ya da abartılacak bişey olmadığından bunları benimle paylaşmıyor. ben özellikle sordum suyum nasıl diye,iki çocuga yetecek kadar dedi ilkin sonra ben ben de şeker var ya korkuyorum bu kötü birşey degil mi dedim, yok dedi problem edilecek birsey yok. dedim çok hıckırıyor kordon dolanır diye korkuyorum buna da cevaben suyu iyi olan cocuklar da kordon dolansa bile sıkıntı olmaz dedi. benim bebeğim en basından beri iki hafta ilerde iki haftayı geçmedikçe sıkıntı olmaz dedi. yani öyle bebek ölür filan demedi. sen de içini ferah tut bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…