gunaydin kizlar.bugun allah nasip ederse eminonune gidicez annemle.işten tam gun izin aldim.
listem hazir.daha cok sus pus alicam.
havuzluhani biliyorum.
bans tavsiye edeceginiz magazlar varsa soulermisiniz?
bugunde şansa inanilmaz kasıliyorum.belden aşağisi berbat.hareket edemiyorum
kimse bana yarim saat icinde adet olcakmisim gibi adet sancisi cekcegimi hamileken solememisti.....ya dogruom ya adet olcam 3.secenek yok yani ;(((((((((((
Malum esimle yuzyuze sarilip uyuyamiyoruz ya o arkasini döner ben sarilirim ya de ben arkami dönerim o sarilir....
Dunde onun arkasi dönuk ben sarilmisim ayiptir söylemesi bebiste firsat bu firsat diyip tekmelemis babasinin poposunu ve nasil bi tekmelemeyse uyandirmis bizimkini bu sabahta bana anlatti bebegin bana bi gicigi var firsat buldukca tekmeliyor dövmeye bahane ariyor sanki dedi...
Cok kuveetli vuruyor ki bu ilkte degil daha öncede babayi uyandiracak kadar hareketlenmis....
tekmeleri beni uyandirmiyor ama esim totosunda bile hissediyor normalmi bukadar kuvvetli olmasi özellikle de ben uyurken gucleniyormu ne
gunaydin kizlar.bugun allah nasip ederse eminonune gidicez annemle.işten tam gun izin aldim.
havuzluhani biliyorum.
.Bu listeye beni de ekleyin ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim su an bulundugum yerde bilgisayar yok telefondan giriyorum bende. Ilk firsatta eklicen. Kusura bakma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
suyu az olanı duydumda fazla olanı ilk defa duyuyorum, zararı varmıymış ki?
Malum esimle yuzyuze sarilip uyuyamiyoruz ya o arkasini döner ben sarilirim ya de ben arkami dönerim o sarilir....
Dunde onun arkasi dönuk ben sarilmisim ayiptir söylemesi bebiste firsat bu firsat diyip tekmelemis babasinin poposunu ve nasil bi tekmelemeyse uyandirmis bizimkini bu sabahta bana anlatti bebegin bana bi gicigi var firsat buldukca tekmeliyor dövmeye bahane ariyor sanki dedi...
Cok kuveetli vuruyor ki bu ilkte degil daha öncede babayi uyandiracak kadar hareketlenmis....
tekmeleri beni uyandirmiyor ama esim totosunda bile hissediyor normalmi bukadar kuvvetli olmasi özellikle de ben uyurken gucleniyormu ne
ayy kızlaarrrr
1-2 tane pozıtıf dogum hıkayesı okuyım dedım anammm..
bı tuhaf oldum..
hemencık dogurasım geldı.. zaten bugun hafıften sancılıyım :)
ayy ne guzel olur hemencık dogursam :)
herkese surprız olur..tek basına ceksem sancımı hastaneye gıtsem tek basına doguruversem sonra herkesı arasam ben dogurdum dıye..
mıllet şok
bayılırım aksıyona
su kesesi patlarmış.erken doğum olabilir dedi bide bende seker war diyet yapıyorum yediğine içtiğine dikkat et yoksa bebek ölür dedi
su kesesi patlarmış.erken doğum olabilir dedi bide bende seker war diyet yapıyorum yediğine içtiğine dikkat et yoksa bebek ölür dedi
Ayy cok tatlilar bu bebisler doguma kadar neler yasiycaz kimbilir :)) hissedip uyanman bile guzel de ben artik hareketiyle uyanmiyorum esim uyanıyor uykunun vermis oldugu aclikla bisiler atistirip tekrar uyuyor... sanki bebek onun karnindaAynen yaa benimkide babasini uyandiriyo esimin uykusu cok hafif zaten bizimkide karete yapio gece bizumle hele bu gece yattim 2 saat sonra geri kalktim oyle tekmeler savuruyirki acikmos herhalde organlarimi kum torbasi yerine kullanip egzersiz yapio beyefendi.,.
Aslinda benim uykumda biraz agir ilk zamanlar kalkardim dedigin gibi alistim heralde..birde bebisler daha anne karnindayken uyku saatleri belli olurmus diye okumustum eger dogruysa cook sanslisiniz canm ��Canım bence sen alıştığın için uyanmıyorsun uykundan. Benimki geceleri sakin bu ara :)
Evet şekerin komplikasyonlarında doktorum banada söyledi suyun fazla olursa erken doğum gerçekleşebilir diye. Allah'a şükür yok ama korkma. Hareketlerini azalt biraz. Ayakta uzun süre kalma ağırlık yaparsa çok fazla patlayabilir dediğin gibi. Dinlen daha çok bu saatten sonra doğsada bişey olmaz Allah'ın izniyle öyle düşün
2 gun once esimin arkadasinin hanimi dogum yapti. Esim biraz once trlefon etti diyorki ben doguma girmek istiyordum ama arkadas sakin girme herseyi goruyorsun aradaki ortu kadin gormesin diye sen herseyi goruyorsun demis. Benimki dogima girmekten vazgectigunaydın canım.
normal dogumda alıyorlar dıye bılıyorum ama sezeryanda almayabılıyorlarmıs..
bu arada maşallah eşine cok ımrendım.. benımkıne ılla da gir diyorum "hayatta gırmem" dıyor :)
annem de dunden heveslı :) annem gırecek doguma :)
ayyy doktorunda nasıl direk söylemiş öyle
o kadar risk varsa almazlar mıydı çocuğu canım sonuçta çok erken haftalarda değiliz, Allah yardımcın olsun canım çocuğunu sana bağışlasın.
günaydın kızlar, dün itibari ile çalışabilir raporumu aldım :) çok şükür kızım iyi 1890 gram olmuş yaklaşık 42 cm de boyu var, kafası 2hafta +2 gün önden gidiyor, doktor sıkıntı olmaz genetik olabilir dedi. Bizim yeğen de öyle idi zaten o yüzden çok üstüne düşmedim :) Günü de belirledik, nasip olursa 19 mayısta kızımı kucağıma alacam :)
havuzluhani biliyorum.
Canım, neler okudun? linkini atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?