2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın kızlar,
hazırlıklara devam ediyoruz ama kafama takılan bir şey var. bebiğimizin kenar korumalarını,süslerini nasıl yıkayacağız?ahşap beşiklerden almıştık biz, içinde beyaz kenarları dantelli beşik içi süslemeleri var. kılfları çıkabilen şeyler de değil. nasıl yıkasam elde mi makinede mi?

ben elde kendıme guvenemem yerınde olsam makıneye atardım canım.. yine de bılemıyorum.. bi fikir sadece ..

evet ya gecen egıtıme gıttım.. oradakı dr da aynı seyı soyledı.. bı erkegın doguma gırmesı sızı onun gozundekı kadın olmaktan cıkarıyor "anne" vasfına sokuyor.. cokta ıyı bısey deıl eslerınızın doguma gırmesı ama tabı sız bılırsınız demıstı.. ben yıne de yanımda durup elımı tutsun ısterdım :)

ayy benimkide 8 mayıs görünüyo ama sanki okadar sürmicek nisan sonu gelir belki diyorum ve hala çalışıyorum 2 haftam daha var.sabırsızlanıyorum bnde artık gelse zaman hızlı geçse diyorum ama gecmek bilmiyor zamn. :18:

Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...

hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var :18:

inşallah bişe olmaz ya pat diye söledi doktor cok sasırdım ve üzüldüm.1 gr bile seker yemiyorum

Olacağından canım. Bendede şeker var ben ne bulursam yiyorum yinede ama bişey olmadı olacağından yani. Risk yok mu elbette var herzaman risk var bizde. Benimde plesentam yaşlanmaya başladı mesela. Ya doktor bana iki gün sonra alacağız bebişi dese ev temizliğimi hazırlığımı henüz yapamadım diye üzülürüm. Ama bebişlerimiz çokta küçük değiller artık. O yüzden kafanı takıp kendini üzme.

Ben de sana hayatta karşılaştığım üzücü-haksız durumları, tabiri caizse yediğim kazıkları anlatsam; film olur ama hayat sürekli kendini garda alarak ta yaşanmıyor. Ben çareyi çevremi biraz snırlamak ta buldum; eşim, çocuklarım onar bana yetiyor ve bazen çok ilginç ama kısa süredir tanıdığın biri, yıllanmış dostundan daha dürüst, daha içten çıkıyor.

aynen gecmıyor zaman.. ben 1 hafta daha calısıp cıkacagım sanırım.. Allah tan havalar ıyı gıdıyor da yıldırıcı değil..

Bugun dışarı çıkarken 36 numara babetlerimi giymeye çalışınca boyumun ölçüsünü aldım:))
Baktım hiçbiri olmuyor, parmak arası terlikleri geçirdim ayağıma:)) İyi ki Mayıs Anneleriyiz!

Son 4 haftam... Hoşgeldiniz ödemler, dev ayaklar, tombik burun, paytak yürüyüş, dobidik göbek:))))

hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var :18:

benim daha 3 haftam var canım, iyi olayımda çalışırım valla, çocuğumla geçireceğim her gün çok kıymetli olacak o yüzden 37.haftaya kadar çalışıcam iyi olursam.
boşver kim ne derse desin,takma kafana.

Geçmiş olsun canım. Inşallah bişey olmaz. Zaten artık kendini kurtarabilir bebişler inşallah.

Öğleden sonra kontörlüm var kızlar, niyeyse bu defa çok heyecanlıyım, inşallah bu defa yüzünü görebilirim,
iyi haberlerle dönerim inşallah

Korkmasak cikacagimdan oda girmezde canim.Benim ilk 4 ayimda abartisiz hergece dogum yais gibi kan bosaldi benden o halimi gordukya hergece bisi oldumu die uyandik esim panikatak oldu benim yuzumden gece bi uyandim ilk kanbosaldigin hertarafim sirilsiklam ben kalkinca noldu die sordu bacaklarimdan.akan kani gorunce sok olduk hemen hastaneye ilk 4 ay cok serum yedim hastanede yattim dogumum tehlikeli gecicekmis doktorlar oyle soyledi kanimda pihtilasma yok cunku.,.Yani parmagim kesildimi kanim durmuyo hastaneye gidiyoz.Elime bicak vermio esim korkusundan.Yoksa bende istemem sadece korkuyorum bana bisi olursa sonkezde olsa esimi gormek sonkez opmek istiyorum baska ne isteyebilirimki son animda.,.Seninkinede anlat benimkinin icini rahatlattim ben dogum yaptigimi gormuceksin dedim perde olucak boyun kadar baksanda goremezsin bana bile gostermiyorlar bebisi ilk sen kucagina alicaksin bana bile vermicekler dedim sende anlat ise yarar belki arastirdim ben korkmasin die.,.,

canım benim çok geçmiş olsun yat dinlen bari napcaz başka. 3 haftacık daha sık dişini sonra gelsede bişey olmaz zaten heralde. bende doğduğumda boynumda kordon dolanıkmış 3kez. evde doğmuşum düşün korkma sen takipte ol ama hep. allah kolaylık versin canım

bende hala çalışıyorum elimde dosyalar dolanıyorum yeter artık git diyolar ama daha erken napayımm evde. nisan 20 gibi ayrılcam bende artık evden çalışmaya devam

geçmiş olsun canım az kaldı sabredicez hep beraber

Oda eyilip bakmasaymis meraklanmistir hem kolay kolay igrenemez insan sonsuzlugunu beraber yasamak istedigi esinden.Sanmiyorum kolay kolay igrenmek.,.,Bakmassin de canim bana bak beni motive et okadar faydasi varki oda sana egilsin gormez.,.Gormek osterse doktor bakmami dicek o an.,.)

inşallah canım sağolasın hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…