günaydın kızlar,
hazırlıklara devam ediyoruz ama kafama takılan bir şey var. bebiğimizin kenar korumalarını,süslerini nasıl yıkayacağız?ahşap beşiklerden almıştık biz, içinde beyaz kenarları dantelli beşik içi süslemeleri var. kılfları çıkabilen şeyler de değil. nasıl yıkasam elde mi makinede mi?
2 gun once esimin arkadasinin hanimi dogum yapti. Esim biraz once trlefon etti diyorki ben doguma girmek istiyordum ama arkadas sakin girme herseyi goruyorsun aradaki ortu kadin gormesin diye sen herseyi goruyorsun demis. Benimki dogima girmekten vazgecti
ayy kızlaarrrr
1-2 tane pozıtıf dogum hıkayesı okuyım dedım anammm..
bı tuhaf oldum..
hemencık dogurasım geldı.. zaten bugun hafıften sancılıyım :)
ayy ne guzel olur hemencık dogursam :)
herkese surprız olur..tek basına ceksem sancımı hastaneye gıtsem tek basına doguruversem sonra herkesı arasam ben dogurdum dıye..
mıllet şok
bayılırım aksıyona
inşallah bişe olmaz ya pat diye söledi doktor cok sasırdım ve üzüldüm.1 gr bile seker yemiyorum
canım malesefki yok benim evim büyük olduğu için çok rahat ediyorlar.birde nasıl bir aile ise ben onlar gelince kendi evimde yabancı gibi oluyorum.burda anlatmıyorum yaşadıklarımı siizide üzüyorum gereksiz yere.ama allah var yukarda bana yaşattıklarını görüyor.malesef yine 10 gün sonra evimde bir sürü insan olacak yine aynı stres bendede.ev pislenecek yemek yok köle gibi olan ben.ama budefa çok yorgunum diyip hiçbişey yapmayacağım gerekirse anneme bile giderim bu defa.banada yazık o kadar yorulmuşumki dün gece haftalar sonra salonda koltuğumda ayaklarımı uzatarak yattım ne büyük lüksmüş meğerse benim için onu anladım.evi bırak demişsin ya gayette güzel kalırlar zaten nasıl bir milletse burası oğlumun evi psikolojisi var insanlarda sanki ben senelerdir çalışıp o ev için para vermiyorum.hiç umurlarında değil ama işsiz kalıncada akılları çıkıyor.aman ne bileyim tuhaf değişik insanlar.birde dillerinden dua eksilmez namaz kaçırmazlar bu nasıl insanlık nasıl inanç anlamıyorum.neyse çok dertliyimde kafa şişrmek istemem zaten tahminde ediyorsun yaşadıklarımı.sakin olmaya çalışıyorum güçlü olmalıyım bide oğlum bu ara hissediyor yavrum hep benimle olmayı istiyor enerjim öyle azki onada ilgi gösteremiyorum üzülüyorum.dün gece ağlayarak uyandı anne benimle yat dedi.onun yatağına gittim baktım sığmıyoruz aldım kucağıma bizim yatağa getirdim babasını gönderdim salona oğlumla yattık .hiç elimi bırakmadı uyurken bazen rahatsız olur diye elimi çekeyim dedim huzursuz oldu yeniden sımsıkı tuttu ellerimi.oğlum canım bir tek o annesinin çektiklerini anlıyor masum yüreği sevgi dolu.oğlum olmasa ne bu aileye nede eşime katlanırdım çok iyi anladım bu yaşadıklarımdan sonra.onların çocukları hasta anlıyorum acıları var ama bende bir can taşıyorum ve birde küçük oğlum var bakmak zorunda olduğum.annem babam yaşadıklarımı bilse bir dakika o evde tutmazlar beni.bazen kendimi tutamayacak gibi olsamda çocuklarım için şimdilik dayanıyorum.hele bir bebeğim doğsun sağsağlim o zaman geleceğim hakkında daha net düşüneceğimden eminim.iyiki sizler varsınız beni en iyi anlayan sizlersiniz hep dua ediyorum bütün arkadaşlara allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım şekeri ihmal etme önemli bir konu.özellilede son haftalarda daha çok dikkat et dedi benim doktor.ne yalan söyleyeyim bende kaçırıyorum bazen ama sonradanda ödüm kopuyor.az kaldı dayanacağız artık.ben hastaneye götrülecekler listemin en başına bir tepsi baklava yazdım görenler çok gülüyor ne yapayım hem ben yerim hemde hastane personeline dağıtılır diye düşündüm.
cok sakin bir gunde sana isten nasil cikisimi aldgimi anlatmak isterim ii niyetli olmak bana cok pahaliya patladi....iste askta haytta....cok yazik senbir ew paylasicaksin cocuklarinla oyuzden cok daha dikkatli olman sopa atana ekmek atman gereken durumlar bile basina gelebilir..senin ii niyetini anlayip iiniyetli olmalari icin...
ayy benimkide 8 mayıs görünüyo ama sanki okadar sürmicek nisan sonu gelir belki diyorum ve hala çalışıyorum 2 haftam daha var.sabırsızlanıyorum bnde artık gelse zaman hızlı geçse diyorum ama gecmek bilmiyor zamn. :18:
Günaydın herkese ben dahada kötü oldum malesef antibiyotik baslamak zorunda kaldim. Allahim nolur gecsin bu aci sabaha kadar uyumadim acidan
hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var:18:
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...
gunaydın canım.
normal dogumda alıyorlar dıye bılıyorum ama sezeryanda almayabılıyorlarmıs..
bu arada maşallah eşine cok ımrendım.. benımkıne ılla da gir diyorum "hayatta gırmem" dıyor :)
annem de dunden heveslı :) annem gırecek doguma :)
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...
hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var:18:
2 gun once esimin arkadasinin hanimi dogum yapti. Esim biraz once trlefon etti diyorki ben doguma girmek istiyordum ama arkadas sakin girme herseyi goruyorsun aradaki ortu kadin gormesin diye sen herseyi goruyorsun demis. Benimki dogima girmekten vazgecti
MAŞALLAH KUZUCUĞUNAAASANIRIM SEZERYAN OLACAKSIN. SAĞSAĞLİM KUCAĞINA AL İNŞALLAH
NESH
CANIM YAA AFERİN SANA BENDE ÇOK İSTEİRM ÖYLE BİŞEY YAPMAYI. ZATEN DOĞURANA KADAR EŞİM DIŞINDA KİMSEYİ İSTEMİYOMDA. BENİM EV NİDE HASTANEME 3DKYÜRÜYEREK GİDİYORUM YANİ. SANCILANIRSAM EŞİM GELENE KADAR GİDERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?