bende hala çalışıyorum elimde dosyalar dolanıyorum yeter artık git diyolar ama daha erken napayımm evde. nisan 20 gibi ayrılcam bendeartık evden çalışmaya devam
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...
Öğleden sonra kontörlüm var kızlar, niyeyse bu defa çok heyecanlıyım, inşallah bu defa yüzünü görebilirim,
iyi haberlerle dönerim inşallah
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...
Ben girmesini istemiyodum zaten tirsyigi iyi oldu :) beni oyle gormesini istemem zaten panik atak var adamda duser kalir bideevet ya gecen egıtıme gıttım.. oradakı dr da aynı seyı soyledı.. bı erkegın doguma gırmesı sızı onun gozundekı kadın olmaktan cıkarıyor "anne" vasfına sokuyor.. cokta ıyı bısey deıl eslerınızın doguma gırmesı ama tabı sız bılırsınız demıstı.. ben yıne de yanımda durup elımı tutsun ısterdım :)
Oda eyilip bakmasaymis meraklanmistir hem kolay kolay igrenemez insan sonsuzlugunu beraber yasamak istedigi esinden.Sanmiyorum kolay kolay igrenmek.,.,Bakmassin de canim bana bak beni motive et okadar faydasi varki oda sana egilsin gormez.,.Gormek osterse doktor bakmami dicek o an.,.)
http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/26143216.asp
kızlar haberi mutlaka okuyun özellikle özel hastanede doğum yapacaklar..
Korkmasak cikacagimdan oda girmezde canim.Benim ilk 4 ayimda abartisiz hergece dogum yais gibi kan bosaldi benden o halimi gordukya hergece bisi oldumu die uyandik esim panikatak oldu benim yuzumden gece bi uyandim ilk kanbosaldigin hertarafim sirilsiklam ben kalkinca noldu die sordu bacaklarimdan.akan kani gorunce sok olduk hemen hastaneye ilk 4 ay cok serum yedim hastanede yattim dogumum tehlikeli gecicekmis doktorlar oyle soyledi kanimda pihtilasma yok cunku.,.Yani parmagim kesildimi kanim durmuyo hastaneye gidiyoz.Elime bicak vermio esim korkusundan.Yoksa bende istemem sadece korkuyorum bana bisi olursa sonkezde olsa esimi gormek sonkez opmek istiyorum baska ne isteyebilirimki son animda.,.Seninkinede anlat benimkinin icini rahatlattim ben dogum yaptigimi gormuceksin dedim perde olucak boyun kadar baksanda goremezsin bana bile gostermiyorlar bebisi ilk sen kucagina alicaksin bana bile vermicekler dedim sende anlat ise yarar belki arastirdim ben korkmasin die.,.,
Canim brn yanimdz doguma girsin istemiyodum zaten benim icin iyi oldu :)
yok yaa hayatta gırmıyorne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..
Korkmasak cikacagimdan oda girmezde canim.Benim ilk 4 ayimda abartisiz hergece dogum yais gibi kan bosaldi benden o halimi gordukya hergece bisi oldumu die uyandik esim panikatak oldu benim yuzumden gece bi uyandim ilk kanbosaldigin hertarafim sirilsiklam ben kalkinca noldu die sordu bacaklarimdan.akan kani gorunce sok olduk hemen hastaneye ilk 4 ay cok serum yedim hastanede yattim dogumum tehlikeli gecicekmis doktorlar oyle soyledi kanimda pihtilasma yok cunku.,.Yani parmagim kesildimi kanim durmuyo hastaneye gidiyoz.Elime bicak vermio esim korkusundan.Yoksa bende istemem sadece korkuyorum bana bisi olursa sonkezde olsa esimi gormek sonkez opmek istiyorum baska ne isteyebilirimki son animda.,.Seninkinede anlat benimkinin icini rahatlattim ben dogum yaptigimi gormuceksin dedim perde olucak boyun kadar baksanda goremezsin bana bile gostermiyorlar bebisi ilk sen kucagina alicaksin bana bile vermicekler dedim sende anlat ise yarar belki arastirdim ben korkmasin die.,.,
Bune ya simdi normal dogum yapacsk olanlar bebegi icindemi tutacsk fazla para odemesin diye ne bicim is. Zaten hamile kaldigimdan beri 3 kere zsm geldi muayne ve dogum ucretine yeter yaa insaf yani zorla oduyoruz hastane ucretini. Riskli hamilelik diye ozele basladik oda canimiza okudu maddi acidan
.
beni de ekler misin?
Insallah oyledir :)Hepsini okumadım ama acil durumlarda geçerli değildir bence direk acilden giriş yaptırdığın zaman benim bildiğim ücret ödemiyorsun. Muayenelerde geçerlidir sanırım
Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese ben dahada kötü oldum malesef antibiyotik baslamak zorunda kaldim. Allahim nolur gecsin bu aci sabaha kadar uyumadim acidan
Elde hem iyi yıkanmıyor hem de sıkması-kurutması sorun oluyor. Ben makinanın elde yıkama programında yıkamıştım. O yoksa, hassas/narin yıkama gibi bir prg da yıkanabılır. Üzerinde yazılan yıkama talimatına bakmadan da atmamak lazım, ne olur ne olmaz?günaydın kızlar,
hazırlıklara devam ediyoruz ama kafama takılan bir şey var. bebiğimizin kenar korumalarını,süslerini nasıl yıkayacağız?ahşap beşiklerden almıştık biz, içinde beyaz kenarları dantelli beşik içi süslemeleri var. kılfları çıkabilen şeyler de değil. nasıl yıkasam elde mi makinede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?