2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende hala çalışıyorum elimde dosyalar dolanıyorum yeter artık git diyolar ama daha erken napayımm evde. nisan 20 gibi ayrılcam bende artık evden çalışmaya devam

artık çalışmak zor geliyor banada günleri sayıyorum artık çok sıkıldım bu 2 hafta nasıl geçicek bilmem.bnmde 18 nisan son.

Geçmiş olsuun..Aman dikkat canım..Bol bol yaz,sonra bayaa ara verecez kaçamak kaçamak girmeye çalışacaz sanırım :)

Öğleden sonra kontörlüm var kızlar, niyeyse bu defa çok heyecanlıyım, inşallah bu defa yüzünü görebilirim,
iyi haberlerle dönerim inşallah

Bizimde haftaya kontroller..Son haftalarda en baştakiler gb heyecanlı olmaya başladı :))
İnşallah güzel haberlerle dönersin,görürsün yüzünü :) Sonra aynaya asar gidip gelip bakarsın benim gb

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Ben girmesini istemiyodum zaten tirsyigi iyi oldu :) beni oyle gormesini istemem zaten panik atak var adamda duser kalir bide

bende 25 nisana kadar çalışacak şimdiden bıktım yoruldum offf bide doğumdan sonra 40 günde dön diyorlar sıkıntı basıyor düşündükçe.

Canim brn yanimdz doguma girsin istemiyodum zaten benim icin iyi oldu :)

http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/26143216.asp

kızlar haberi mutlaka okuyun özellikle özel hastanede doğum yapacaklar..

Bune ya simdi normal dogum yapacsk olanlar bebegi icindemi tutacsk fazla para odemesin diye ne bicim is. Zaten hamile kaldigimdan beri 3 kere zsm geldi muayne ve dogum ucretine yeter yaa insaf yani zorla oduyoruz hastane ucretini. Riskli hamilelik diye ozele basladik oda canimiza okudu maddi acidan

yok yaa hayatta gırmıyor ne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..

slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz.. ya ben aladağlardan serinim maşallah nedense içimde korku panik yok.. şurda doğuma 1 ay var ama içime bir rahatlık çöktü.. inşallah böyle de devam eder :)) bu aralar sürekli ishalim kızlar aynı şeyi yaşayan var mı aranızda..

yok yaa hayatta gırmıyor ne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..

Aman canim bak ne yapalm benim esim yanima girdikten sonra srninkiule tanistiririz bende tavsoye etmesini soylerim.,.)

Vala giremem diyorsa boşver hiç ısrar etmesin. Benimkine teklif bile etmedim ben gir diye. Sonra bayılacak orda beni bırakıp onlamı uğraşacaklar. Boşver onun için üstünmede kusabilir :) her ihtimali düşünürüm ben

Son düzenleme:

Hepsini okumadım ama acil durumlarda geçerli değildir bence direk acilden giriş yaptırdığın zaman benim bildiğim ücret ödemiyorsun. Muayenelerde geçerlidir sanırım

.

beni de ekler misin?

Bilgilerini gonderebilirsen eklerim canim.

Canim cok dikkat et kendine zaten cok az kaldi. Biraz daha dayan kalkma olurmu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))

Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))

çok tatlı hayal ettim birden bu şekilde kendi kendime gülüyorum yine...

Günaydın herkese ben dahada kötü oldum malesef antibiyotik baslamak zorunda kaldim. Allahim nolur gecsin bu aci sabaha kadar uyumadim acidan

Çok geçmiş olsun, antibiyotik çok iyi geecek gör bak, ben de aylarca süründüm ama ilaçla iyileştim 3 günde...

Elde hem iyi yıkanmıyor hem de sıkması-kurutması sorun oluyor. Ben makinanın elde yıkama programında yıkamıştım. O yoksa, hassas/narin yıkama gibi bir prg da yıkanabılır. Üzerinde yazılan yıkama talimatına bakmadan da atmamak lazım, ne olur ne olmaz?

Canımmm, çok geçmiş olsun neler olmuş öyle? Sık sık bizi durumundan haberdar et, merakta bırakma lutfen. Artık son zamanlar yaklastıkca, bırkac gn haber alamadıgımız arkadas dogurdu mu, bırsey mı oldu dıye dusunmeye basladık.
Hiç kalkma yerınden az kaldı zaten. İnşallah kontrollerın de sıklasmıstır madem doktor bunları soyledı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…