Geçmiş olsun canım. Antibiyotik iyi gelecektir inşallah
Çok geçmiş olsun, antibiyotik çok iyi geecek gör bak, ben de ayarca süründüm ama ilaçla iyileştim 3 günde...
Elde hem iyi yıkanmıyor hem de sıkması-kurutması sorun oluyor. Ben makinanın elde yıkama programında yıkamıştım. O yoksa, hassas/narin yıkama gibi bir prg da yıkanabılır. Üzerinde yazılan yıkama talimatına bakmadan da atmamak lazım, ne olur ne olmaz?
Canımmm, çok geçmiş olsun neler olmuş öyle? Sık sık bizi durumundan haberdar et, merakta bırakma lutfen. Artık son zamanlar yaklastıkca, bırkac gn haber alamadıgımız arkadas dogurdu mu, bırsey mı oldu dıye dusunmeye basladık.
Hiç kalkma yerınden az kaldı zaten. İnşallah kontrollerın de sıklasmıstır madem doktor bunları soyledı....
Aman canim bak ne yapalm benim esim yanima girdikten sonra srninkiule tanistiririz bende tavsoye etmesini soylerim.,.)
günaydın kızlar, dün itibari ile çalışabilir raporumu aldım :) çok şükür kızım iyi 1890 gram olmuş yaklaşık 42 cm de boyu var, kafası 2hafta +2 gün önden gidiyor, doktor sıkıntı olmaz genetik olabilir dedi. Bizim yeğen de öyle idi zaten o yüzden çok üstüne düşmedim :) Günü de belirledik, nasip olursa 19 mayısta kızımı kucağıma alacam :)
canım malesefki yok benim evim büyük olduğu için çok rahat ediyorlar.birde nasıl bir aile ise ben onlar gelince kendi evimde yabancı gibi oluyorum.burda anlatmıyorum yaşadıklarımı siizide üzüyorum gereksiz yere.ama allah var yukarda bana yaşattıklarını görüyor.malesef yine 10 gün sonra evimde bir sürü insan olacak yine aynı stres bendede.ev pislenecek yemek yok köle gibi olan ben.ama budefa çok yorgunum diyip hiçbişey yapmayacağım gerekirse anneme bile giderim bu defa.banada yazık o kadar yorulmuşumki dün gece haftalar sonra salonda koltuğumda ayaklarımı uzatarak yattım ne büyük lüksmüş meğerse benim için onu anladım.evi bırak demişsin ya gayette güzel kalırlar zaten nasıl bir milletse burası oğlumun evi psikolojisi var insanlarda sanki ben senelerdir çalışıp o ev için para vermiyorum.hiç umurlarında değil ama işsiz kalıncada akılları çıkıyor.aman ne bileyim tuhaf değişik insanlar.birde dillerinden dua eksilmez namaz kaçırmazlar bu nasıl insanlık nasıl inanç anlamıyorum.neyse çok dertliyimde kafa şişrmek istemem zaten tahminde ediyorsun yaşadıklarımı.sakin olmaya çalışıyorum güçlü olmalıyım bide oğlum bu ara hissediyor yavrum hep benimle olmayı istiyor enerjim öyle azki onada ilgi gösteremiyorum üzülüyorum.dün gece ağlayarak uyandı anne benimle yat dedi.onun yatağına gittim baktım sığmıyoruz aldım kucağıma bizim yatağa getirdim babasını gönderdim salona oğlumla yattık .hiç elimi bırakmadı uyurken bazen rahatsız olur diye elimi çekeyim dedim huzursuz oldu yeniden sımsıkı tuttu ellerimi.oğlum canım bir tek o annesinin çektiklerini anlıyor masum yüreği sevgi dolu.oğlum olmasa ne bu aileye nede eşime katlanırdım çok iyi anladım bu yaşadıklarımdan sonra.onların çocukları hasta anlıyorum acıları var ama bende bir can taşıyorum ve birde küçük oğlum var bakmak zorunda olduğum.annem babam yaşadıklarımı bilse bir dakika o evde tutmazlar beni.bazen kendimi tutamayacak gibi olsamda çocuklarım için şimdilik dayanıyorum.hele bir bebeğim doğsun sağsağlim o zaman geleceğim hakkında daha net düşüneceğimden eminim.iyiki sizler varsınız beni en iyi anlayan sizlersiniz hep dua ediyorum bütün arkadaşlara allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım şekeri ihmal etme önemli bir konu.özellilede son haftalarda daha çok dikkat et dedi benim doktor.ne yalan söyleyeyim bende kaçırıyorum bazen ama sonradanda ödüm kopuyor.az kaldı dayanacağız artık.ben hastaneye götrülecekler listemin en başına bir tepsi baklava yazdım görenler çok gülüyor ne yapayım hem ben yerim hemde hastane personeline dağıtılır diye düşündüm.
Kızlar Merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için Granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için.Ne yapmalıyım?
bence nerde yıkadığımızdan çok ne ile yıkadığımız önemli. bende hacışakir'in granül sabununu tercih ettim, bir kısım eşyalarını da yıkadım. kıyafetin üzerinde makinada yıkanmaz demiyorsa elde yıkamakla uğraşmayın bence. benim makinamın bebek kıyafeti programı otomatik olarak 90derece ve 1,5 saat öneriyordu, henüz kullanılmamış ve lekesiz giysiler olduğu için dereceyi 50ye düşürdüm (daha çok düşürülebilir ama hijyenik olsun istedim.)
Sabun ile makinede yıkamak daha mantıklı ben yumuşatıcı bile koymak gereksiz diye dusunuyorum.odasini duzenlemem gerek..
Benimkide asla girmem diyordu hep bende kabullenmistim bunu... taa ki benimle hamilelik kursuna gelene kadar ne olduysa orada oldu zaten. .. anlatilanlar fikrini degistirdi ve sana bu haksizligi yapamam yanliz birakamam deyip kendiliginden girme karari aldiyok yaa hayatta gırmıyorne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..
Benimkide asla girmem diyordu hep bende kabullenmistim bunu... taa ki benimle hamilelik kursuna gelene kadar ne olduysa orada oldu zaten. .. anlatilanlar fikrini degistirdi ve sana bu haksizligi yapamam yanliz birakamam deyip kendiliginden girme karari aldi
Benimde isime geldi
kızlar merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için.Ne yapmalıyım?
çok tatlı hayal ettim birden bu şekilde kendi kendime gülüyorum yine...
ben onunla makinada yıkadım canım. 1yemek kaşığı kadar koyuyuosun gerçi arkasında yazıyorMisss gibi oldu
Hic gulecegim yoktu bu tatli bebisleri dusundukce mantikli mantiksiz her ruyayi görüyoruzBu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onlarada yazik yaa korkuyo garipler istemiyorsa zorlama canm eltimin eside girdi doguma ve 1 aydan fazla surdu esine cocuguna yaklasmasi ilk cocuklari olmasina ragmen sevemiyrdu bile karisiyla yatmiyordu bebegini sevmiyordu hic... acikca midem bulandi diyip itiraf etmisti esime yani abisinede hic tavsiye etmiyorum demis...benımkı egıtıme gelırmı Allah bılır.. gecenlerde babalık egıtımı ıcın senı yazdırdım arayacaklar dedım , sen bana ogretırsın bana bunu yapma dedı
sanki napıosam..
cok yufka yureklı hıc dayanamıyor. :)
Bizi gereksiz yere üzdüğün düşüncesini aklından çıkart bir defa.... Zaten sıkıntıda olabileceğini tahmin ettiğimiz bir arkadaşımızdan bir süre haber alamayınca endişeleniyoruz hepimiz.
Eşiin akrabalarının duyarsızlığına sen yazdıkça inanamıyorum ama seni asıl üzen şeyi de hissettim yazdıklarından. Eşinin seni korumasını, düşünmesini istiyorsun. O da sanırım yaşadığı üzüntü ve şaşkınlık yüzünden, önceliklerini ayarlayamıyor şuan. Karşına al konuş diyeceğim ama tabii eşini tanıyan sensin, tam doğum öncesi ters tepmesin... Eğer herşey çok üstüne geliyorsa, gerçekten annene git ve dinlenip moral toplamaya çalış. Eminim ki senin olmayışın, hem misafirlerin hem de eşinin aklını başına getirecektir bir süre sonra.
Bir yerde çok sancım var, doktor sürekli dinleneceksin dedi yazmıssın yanlıs okumadıysam. Aman kendı canını ve bebegınınkını dusun suan lutfen, madem evınde bu ortam yok, sen de annenden destek al...
Ozel hastane haberi bizim dogum olayimizi etkilemiyor kizlar, pazar günü ve resmi tatil günü normal klinik muayeneleri icin, zaten kontrole haftasonu da gitsek cumartesi gidiyoruz. Yasayi ozrl hastanede cok calistirilan doktorlarin haklarini korumak icin cikarmislar.
OFERTA cim sormadan edemiycem , kaynin hasta tamam da eltin neden hic yardim etmiyor ? Bu durumda sana yardim etmesi gereken kisi o, kocasi yatiyo dinleniyo tamam da eltin asker gibi basinda nöbet mi tutuyo ? En azindan yemek yapabilir, bence bu sefer geldiklerinde agrim var sancim ayakta duramiyorum diye mutfaga yardima cagir, yardim etmezse o zaman annene gitmeyi düsün bence. Onun da acisini anliyorum esi hasta ama bu tedaviyi kendi evinde olsaydi acim var deyip yemek yapmiycak kendi evini temizlemiycek miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?