2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik iyi gelecektir inşallah

Sağolun kizlar inşallah geçer

köseden çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine

bağcılar devlet ve kanunide eşi alıyolarmı diye soran arkadaş bildiğim kadarıyla almıyolar.. ben ilk doğumumu kanuni taaşınmadan önce bakırköydeydi orda yaptım bırak eşi doğuma almayı doğumdan sonrada göstermediler ertesi gün ziyaret saatinde görüştük oda oğlumuda aldılar eşim cam arkasından görmüştü
şimdi nasıl bilmiyorum değiştimi

Kızlar Merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için Granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için. Ne yapmalıyım?

bende salı günü (32+0 da) çalışabilir raporu aldım. muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:) benimkisi erkek olduğu için mayıs sonunu bulur diyorlar. sizin 19 mayısı görünce heyecanlandım gün belirlerdiğinize göre sizinkisi sezeryan olacak sanırım?

Bizi gereksiz yere üzdüğün düşüncesini aklından çıkart bir defa.... Zaten sıkıntıda olabileceğini tahmin ettiğimiz bir arkadaşımızdan bir süre haber alamayınca endişeleniyoruz hepimiz.
Eşiin akrabalarının duyarsızlığına sen yazdıkça inanamıyorum ama seni asıl üzen şeyi de hissettim yazdıklarından. Eşinin seni korumasını, düşünmesini istiyorsun. O da sanırım yaşadığı üzüntü ve şaşkınlık yüzünden, önceliklerini ayarlayamıyor şuan. Karşına al konuş diyeceğim ama tabii eşini tanıyan sensin, tam doğum öncesi ters tepmesin... Eğer herşey çok üstüne geliyorsa, gerçekten annene git ve dinlenip moral toplamaya çalış. Eminim ki senin olmayışın, hem misafirlerin hem de eşinin aklını başına getirecektir bir süre sonra.
Bir yerde çok sancım var, doktor sürekli dinleneceksin dedi yazmıssın yanlıs okumadıysam. Aman kendı canını ve bebegınınkını dusun suan lutfen, madem evınde bu ortam yok, sen de annenden destek al...

Kızlar Merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için Granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için. Ne yapmalıyım?

bence nerde yıkadığımızdan çok ne ile yıkadığımız önemli. bende hacışakir'in granül sabununu tercih ettim, bir kısım eşyalarını da yıkadım. kıyafetin üzerinde makinada yıkanmaz demiyorsa elde yıkamakla uğraşmayın bence. benim makinamın bebek kıyafeti programı otomatik olarak 90derece ve 1,5 saat öneriyordu, henüz kullanılmamış ve lekesiz giysiler olduğu için dereceyi 50ye düşürdüm (daha çok düşürülebilir ama hijyenik olsun istedim.)

Makineyi oneriyorsun yani oylemi yapsam bilemedim işte bi sorayım demiştim. 90renkliler için yüksek geldi bana . sanırım snin gibi yaparım bende.yikamak için erken değil, degilmi haftaya yikayacagim 36.hafta oluyor haftaya.

Ozel hastane haberi bizim dogum olayimizi etkilemiyor kizlar, pazar günü ve resmi tatil günü normal klinik muayeneleri icin, zaten kontrole haftasonu da gitsek cumartesi gidiyoruz. Yasayi ozrl hastanede cok calistirilan doktorlarin haklarini korumak icin cikarmislar.

OFERTA cim sormadan edemiycem , kaynin hasta tamam da eltin neden hic yardim etmiyor ? Bu durumda sana yardim etmesi gereken kisi o, kocasi yatiyo dinleniyo tamam da eltin asker gibi basinda nöbet mi tutuyo ? En azindan yemek yapabilir, bence bu sefer geldiklerinde agrim var sancim ayakta duramiyorum diye mutfaga yardima cagir, yardim etmezse o zaman annene gitmeyi düsün bence. Onun da acisini anliyorum esi hasta ama bu tedaviyi kendi evinde olsaydi acim var deyip yemek yapmiycak kendi evini temizlemiycek miydi ?

yok yaa hayatta gırmıyor ne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..
Benimkide asla girmem diyordu hep bende kabullenmistim bunu... taa ki benimle hamilelik kursuna gelene kadar ne olduysa orada oldu zaten. .. anlatilanlar fikrini degistirdi ve sana bu haksizligi yapamam yanliz birakamam deyip kendiliginden girme karari aldi
Benimde isime geldi

benımkı egıtıme gelırmı Allah bılır.. gecenlerde babalık egıtımı ıcın senı yazdırdım arayacaklar dedım , sen bana ogretırsın bana bunu yapma dedı
sanki napıosam..
cok yufka yureklı hıc dayanamıyor. :)

kızlar merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için. Ne yapmalıyım?

ben onunla makinada yıkadım canım. 1yemek kaşığı kadar koyuyuosun gerçi arkasında yazıyor Misss gibi oldu

Eveeet bugün itibarı ile 37. haftaya kadar dayanamayarak, 36. haftamda iş göremezlik raporumu almış ve ev hanımlığına terfi etmiş durumdayım. Yine de haftanın 2 günü ders vermeye devam edeceğim ama diğer günler evde olmam bile çok iyi geldi.

Dün de bizim oğlanı görmeye gittik. Doktorun söylediğine göre, kendisi pelvis kemiğine girmiş ve aşağı iyice inmiş. 40. haftayı görmeden doğumun olacağını tahmin ettiğini söyledi. İyice heyecanlanmaya başladım artık...Bebişimiz büyümemekte ısrarlı gibi, hala 2 bucuk kilo cıkıyor..Çok takılmıyorum gerçi ama annem panik tabi, habire yedirmeye çalışıyor :)))

Hepimiz için hayırlısı olsun

Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic gulecegim yoktu bu tatli bebisleri dusundukce mantikli mantiksiz her ruyayi görüyoruz mendili bulamayinca garibim kordonu tutmus

Onlarada yazik yaa korkuyo garipler istemiyorsa zorlama canm eltimin eside girdi doguma ve 1 aydan fazla surdu esine cocuguna yaklasmasi ilk cocuklari olmasina ragmen sevemiyrdu bile karisiyla yatmiyordu bebegini sevmiyordu hic... acikca midem bulandi diyip itiraf etmisti esime yani abisinede hic tavsiye etmiyorum demis...

eşimede söyledim çok zorlanırsam giderim anneme diye.dün annemlede konuştum hiç durma şimdi gel diyor oda
eşim cidden şu an ne yaptığını bilmez halde ama benide çocuklarınıda düşünmek zorunda bunu anlaması lazım.konuş demişsin ya hani o konuşmaları ben evliliğimin başından beri yapıyorum hiçte işe yaramadı artık oluruna ve akışına bıraktım.hele bir bebeğim doğsun o zaman hesaplaşacağız şu an gücüm yok çok fazla...

canım inanki tuhaf olanda bu zaten eltim eşi için verilmiş olan özel diyet programını uyguluyor sadece eşinin yemeklerini yapıyor.gerisinide ben yapıyorum.evide ben temizliyorum.yıkanan çamaşırlarıda hatta onlarınkde dahil ben ütülüyorum ve afedersin her akşam tuvalet banyo dezenfekte ediyorum.4.5 yaşında oğlum var evimi temiz ve hijyenik tutmam gerekiyor heryeri elliyor çünkü tuvaletini kendi yapıyor ama elleri hep içinde tahmin edersinki .bu arada eltimde aynen dediğin gibi asker gibi gözünün içine bakıyor eşinin yanından dakika ayrılmıyor sanki hemen bişey olacak gibi hatta öyleki yemek için gerekli şeyleri liste yapıp akşam eşimin eline veriyor gündüz bütün gün evde yanlızlar market kapımızın dibinde gidipte almıyor alamıyor eşini yalnız bırakamıyor.anlamaya çalışıyorum ama kafam basmıyor.bu defa yapmayacağım karar aldım zaten annem kuzeyi yani oğlumu kreşten gelince doyuracak bende onu annemden almaya gidince orda yiyeceğim.eşimi hiç düşünmüyorum baksınlar bakalım başlarının çaresine.bu kadar üstüme gelmelerinin sebebini bilmiyorum.eşimin aileside eltim ve ben söz konusu olunca hep onu tercih ederler.kendisi ev hanımı ama benden çok değer görür.ben eşşek gibi senelerdir çalışıyorum hatta şu halimle bile yinede asla kıymetim bilinmez.birde işsiz kalınca ödü patlar hepsinin amanda oğulları tek maaşla ne yapacak.bu arada eşimden 2 kat fazla kazanıyorum ben bunu bildikleri için alışıksın sen çalış der durur sayın kayınvalidem.amann çok sıkıcı ve anlayışsızlar.
bebeğim bir doğsun hayatımda çok radikal kararlar alacağım orası kesin artık sırf çocuğum var diye ezdirmem kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…