Ferrum fort kullanıyorum. Sabah bır buyuk bardakportakal suyu ile içince bende sindirim sorunu hiç yapmıyor.mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
eşimede söyledim çok zorlanırsam giderim anneme diye.dün annemlede konuştum hiç durma şimdi gel diyor oda
eşim cidden şu an ne yaptığını bilmez halde ama benide çocuklarınıda düşünmek zorunda bunu anlaması lazım.konuş demişsin ya hani o konuşmaları ben evliliğimin başından beri yapıyorum hiçte işe yaramadı artık oluruna ve akışına bıraktım.hele bir bebeğim doğsun o zaman hesaplaşacağız şu an gücüm yok çok fazla...
canım inanki tuhaf olanda bu zaten eltim eşi için verilmiş olan özel diyet programını uyguluyor sadece eşinin yemeklerini yapıyor.gerisinide ben yapıyorum.evide ben temizliyorum.yıkanan çamaşırlarıda hatta onlarınkde dahil ben ütülüyorum ve afedersin her akşam tuvalet banyo dezenfekte ediyorum.4.5 yaşında oğlum var evimi temiz ve hijyenik tutmam gerekiyor heryeri elliyor çünkü tuvaletini kendi yapıyor ama elleri hep içinde tahmin edersinki .bu arada eltimde aynen dediğin gibi asker gibi gözünün içine bakıyor eşinin yanından dakika ayrılmıyor sanki hemen bişey olacak gibi hatta öyleki yemek için gerekli şeyleri liste yapıp akşam eşimin eline veriyor gündüz bütün gün evde yanlızlar market kapımızın dibinde gidipte almıyor alamıyor eşini yalnız bırakamıyor.anlamaya çalışıyorum ama kafam basmıyor.bu defa yapmayacağım karar aldım zaten annem kuzeyi yani oğlumu kreşten gelince doyuracak bende onu annemden almaya gidince orda yiyeceğim.eşimi hiç düşünmüyorum baksınlar bakalım başlarının çaresine.bu kadar üstüme gelmelerinin sebebini bilmiyorum.eşimin aileside eltim ve ben söz konusu olunca hep onu tercih ederler.kendisi ev hanımı ama benden çok değer görür.ben eşşek gibi senelerdir çalışıyorum hatta şu halimle bile yinede asla kıymetim bilinmez.birde işsiz kalınca ödü patlar hepsinin amanda oğulları tek maaşla ne yapacak.bu arada eşimden 2 kat fazla kazanıyorum ben bunu bildikleri için alışıksın sen çalış der durur sayın kayınvalidem.amann çok sıkıcı ve anlayışsızlar.
bebeğim bir doğsun hayatımda çok radikal kararlar alacağım orası kesin artık sırf çocuğum var diye ezdirmem kendimi.
Ferrum fort kullanıyorum. Sabah bır buyuk bardakportakal suyu ile içince bende sindirim sorunu hiç yapmıyor.
Yazdıklarını okurken çok daha fazla canım sıkıldı. Benim de 3 yasında oğlum var bılıyorsun, evde kucuk cocuk olunca wc temızlıgı, camasır, utu vb işler çok daha fazla oluyor ve önemli oluyor bunu çok iyi biliyorum. Artık doğuma bu kadar az zaman kala, bence gerçekten annene git şimdiden. Ihtıyacın olan an sey bu gıbı gorunuyor. Hem eşine ve akrabaların karşı tahammulun hiç tahmin etmediğin bir anda bitecek bu sefer telafisi çok daha zor şeyler olacak.
Hic gulecegim yoktu bu tatli bebisleri dusundukce mantikli mantiksiz her ruyayi görüyoruzmendili bulamayinca garibim kordonu tutmus
kızlar biraz geç kaldım sanıırm ne benim ne de bebeğimin çantası hazır değil alışveriş bile yapmadım yarın yapacağım kismetse. bana liste verecek olan var mı ?
Oferta Allah yardimcin olsun. Kiymet bilmeyen insanlara hizmet etmenin ne kadar can sktigini bilirim. Sana akil veremem ancak nacizane tavsiyem biraz daha dayan. Yemegini onlar icin degil ev icin yap. Onlarin camasirlarini utuleme hatta yikama kenara koy. Eltine kirliniz olunca sen at makineye yabancilik cekme tarzinda oneride bulun. Esek degilse anlar heralde. Ama asla esinle oturup konusmaya kalkma. Seni anlamayacaktir. Ona gore suan abisi olumcul bir hastalikla savasiykr, sen sadece hamilesin. Ve yaptigin ev isleri de rutin seyler... Yarin bir gun kaynina bise olsa direkt yuzune vuracaktir istemedin diyecektir. Evini de birakma kimseye gelebiliyorsa annen gelsin yardim etsin. Allah yardimcin olsun kolay dogumlar nasip etsin insallah biran once rahata erersin.
canim benim okudusan yazdiklarimi ben dogurmaktan wazgectim))) dusun artik ayni psikodayiz hepimiz inan bana suan sana akil werior halime guluorummm daha yeni doguramicam die aglamis biri olarak....sanirim suan tamda bu donemi atlaticaz.....nisan annelerinin hikayesini okuo herkes yemin ederim acip okuyamadim ya illa takilip korkcak bisi bulurum die.....bana da sabah normal dogurup 3 sene sonra rahmi vajinasi eski haline gelmis ne cisini yapabilmis ne de cinsel hayati kalmis 3.sene de vajinasi toplanmis die dis kapinin mandali bi kadin hikaye anlatti cabuk ikin az zarar gor die....kaldiki ben normal falan dusnmuorum ii ce psikopata baglatti....o yuzden tezelere yengelere kulak tikioz napalim....sen dogum stresini korkunu yen dr.lada kararini wer...dogumun her sekli riskli ve kutsal sen sadece kendine guven inan.....
bende daha hazırlamadım
Hayirli olsun canm cok tatlilarmis... gelen ilk misafirlere taki yastigini göster buyur de onlar ne demek istedigini anlarlar
Dili olan konusuyor malesef... Ben yillar sonra zorla hamile kaldim genc yasimda kullanmadigim ilac yöntem kalmadi
eltim hayirli olsun diye beni aramisti sözde bana söyledigi sey daha 10 haftaliksin cok dikkat etmen lazim bizim orada bir kadin vardi ayyy zavalli tuvaletini yaparken 3 aylik bebegini dusurdu dediogunden sonra 4 aylik olana kadarda tuvalete gitmeye korkar olmustum 3 ayim bitsin rahatlarim tuvaletede rahat giderim diyordum
bosuna uzmusum kendimi onun yapmak istedigi beni kizdirmakti basarilida oldu simdi ise kendime kiziyorum tuvalete gitmekten korkulurmu diye
insallah senin icinde hayirlisi olur ben kan verince bile icim gidiyor canim cok kiymetlidir ama sirf bebegim olmasi icin tup bebek bile yapmistim yumurtalarimi aldiklari an cektigim sanci kanallarim acikmi diye kontrol ettiklerinde cektigim sancilar az kucuk seyler degildi... kan vermeler igneler haplar vsvs.... okadar zorla geldiki bebisim mucize olarak geldi 2 tup bebek denememe ragmen arti baska ilac tedavilere ragmen kendiliginden geldi... herseyi biraktigim anda simdi dogumu bile takmiyorum cahillik sagolsun basima gelince anliycam artik
Gunaydin tatlim.Ben dogumhanelere cok girdim ilk zamanlar cok riskli gebelik gecirdigim icin hep kontrole gidiyordum.Dogumda iki kez bagiriyorsun ucuncuye bebisin bagiriyor.
canım tamda böyle düşünüyorum bende.eşimlede konuşmayı istemiyorum bu konuda aynende dediğin gibi durum çünkü ne olacakki ben sadece hamileyim daha öncede oldum ne var ki bunda böyle düşünüyor kendiside.beni anlamayacağı kesin.annem onlar varken adımını atmaz bizim eve çünkü yapılanları gördükçe duydukça( ki ben çoğunu yansıtmıyorum direk çekip alırlar beni resmen ayırırlar o derece yani ) hepten kızıp gelmiyor.sen gel bana gül gibi bakayım ben size diyor.zaten evlerimiz de çok yakın eşim içinde dert olmaz isterse gelir görür bizi.
Hersey yolundaymis çok şükür. yüzünü yine goremedik ama iyi olmasi yeter. Ben tüm usg resimlerini mantar panoya astım odasinda güzel bir dekor oldu :)Bizimde haftaya kontroller..Son haftalarda en baştakiler gb heyecanlı olmaya başladı :))
İnşallah güzel haberlerle dönersin,görürsün yüzünü :) Sonra aynaya asar gidip gelip bakarsın benim gb
profiline baktim kiyamam yaaaaa 18 yasinda.......
en yaşlı benim, 35 bööööööö
Eveeet bugün itibarı ile 37. haftaya kadar dayanamayarak, 36. haftamda iş göremezlik raporumu almış ve ev hanımlığına terfi etmiş durumdayım. Yine de haftanın 2 günü ders vermeye devam edeceğim ama diğer günler evde olmam bile çok iyi geldi.
Dün de bizim oğlanı görmeye gittik. Doktorun söylediğine göre, kendisi pelvis kemiğine girmiş ve aşağı iyice inmiş. 40. haftayı görmeden doğumun olacağını tahmin ettiğini söyledi. İyice heyecanlanmaya başladım artık...Bebişimiz büyümemekte ısrarlı gibi, hala 2 bucuk kilo cıkıyor..Çok takılmıyorum gerçi ama annem panik tabi, habire yedirmeye çalışıyor :)))
Hepimiz için hayırlısı olsun
mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
Hersey yolundaymis çok şükür. yüzünü yine goremedik ama iyi olmasi yeter. Ben tüm usg resimlerini mantar panoya astım odasinda güzel bir dekor oldu :)
34+3 de 2,350 olmus kilosu normal dedi doktor bana az gibi geldi ama
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en yaşlı benim, 35 bööööööö
sende benim gibisin desene,tam sezeryane aklım yatıyor tmm ben normal doguramam sezeryan olsun diyorum pat biri birşey söylüyor ondanda korkuyorum,artık akışına bırakcam valla doktorumlada konuşcam eger dayanamazsam normal doğuma, hemen alsınlar sezeryane,çok karışıgım bu konuda,dünde bütün gün hastanedeydik,kardeşim ameliyat oldu,çok kötü bir gün geçirdim,üzüntüden kasılmam çok fazla oldu,bu sabahda sancım oldu dinlenmeyle geçti çok şükür,inş pişman olmayacagımız doğum şeklini seçeriz...
Canımmm, çok geçmiş olsun neler olmuş öyle? Sık sık bizi durumundan haberdar et, merakta bırakma lutfen. Artık son zamanlar yaklastıkca, bırkac gn haber alamadıgımız arkadas dogurdu mu, bırsey mı oldu dıye dusunmeye basladık.
Hiç kalkma yerınden az kaldı zaten. İnşallah kontrollerın de sıklasmıstır madem doktor bunları soyledı....
Canim cok dikkat et kendine zaten cok az kaldi. Biraz daha dayan kalkma olurmu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Geçmiş olsuun..Aman dikkat canım..Bol bol yaz,sonra bayaa ara verecez kaçamak kaçamak girmeye çalışacaz sanırım :)
geçmiş olsun canım az kaldı sabredicez hep beraber
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, moralilm yükseliyor gerçekten sizlerden geçmiş olsun mesajları geldikçe inşallah geçecek bizim cadı ile bunu da atlatacağız diye başından beri hep pozitif olmaya çalıştım bundan sonra da öyle olacağım. Annem 3.5 ay önce doğan yeğenime bakıyor ben de kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum, biliyorum çok saçma ama hem son günlerde yaşadıklarım hem de duygusal yoğunluk beni bu hale getirdi bu yüzden sizin desteğiniz çok iyi geldicanım benim çok geçmiş olsun yat dinlen bari napcaz başka. 3 haftacık daha sık dişini sonra gelsede bişey olmaz zaten heralde. bende doğduğumda boynumda kordon dolanıkmış 3kez. evde doğmuşum düşünkorkma sen takipte ol ama hep. allah kolaylık versin canım
Ohh,ne güzel :) Maşallah ikinizede
Keyifli geçer inşallah evdeki zamanda..Dinlenmiş olursunuz minikle :)
Ağrın olmuşmuydu hiç,hani yerleşmiş fln demiş ya doktor? Farklı birşey hissettin mi?
Arkadaşlar hep ağrıdan sancıdan bahsediyor ya herhalde o zaman yerleşiyor diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım..Benim dün akşam hariç ondan önceki 2 gece kuyruk sokumumda,yataktan kalktığımda her zamankinden fazla bir sızı oldu ve 2 gündür kızımın duruşu değişik,farklı birşeyler oluyor :) Acaba dedim kendini ilerletiyor mu? İyimiş bu kadarla diye seviniyorumdaTeselli ediyorum sanırım kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?