2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferrum fort kullanıyorum. Sabah bır buyuk bardakportakal suyu ile içince bende sindirim sorunu hiç yapmıyor.

Yazdıklarını okurken çok daha fazla canım sıkıldı. Benim de 3 yasında oğlum var bılıyorsun, evde kucuk cocuk olunca wc temızlıgı, camasır, utu vb işler çok daha fazla oluyor ve önemli oluyor bunu çok iyi biliyorum. Artık doğuma bu kadar az zaman kala, bence gerçekten annene git şimdiden. Ihtıyacın olan an sey bu gıbı gorunuyor. Hem eşine ve akrabaların karşı tahammulun hiç tahmin etmediğin bir anda bitecek bu sefer telafisi çok daha zor şeyler olacak.

sakinliğimi koruyorum onların eline asla bu kozu vermem.oğulları hastayken evine sığdıramadı dedirtmem.en iyisi anneme kaçmak bencede.çocuklarımı ve kendimi düşünüyorum bende artık.

Hic gulecegim yoktu bu tatli bebisleri dusundukce mantikli mantiksiz her ruyayi görüyoruz mendili bulamayinca garibim kordonu tutmus

Ay valla salliyodu mendil gibi benim karnimin ici bu kadar genismi falan diye dusunuyodum:) acayip seyler goruyorum bu ara valla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar biraz geç kaldım sanıırm ne benim ne de bebeğimin çantası hazır değil alışveriş bile yapmadım yarın yapacağım kismetse. bana liste verecek olan var mı ?

Oferta Allah yardimcin olsun. Kiymet bilmeyen insanlara hizmet etmenin ne kadar can sktigini bilirim. Sana akil veremem ancak nacizane tavsiyem biraz daha dayan. Yemegini onlar icin degil ev icin yap. Onlarin camasirlarini utuleme hatta yikama kenara koy. Eltine kirliniz olunca sen at makineye yabancilik cekme tarzinda oneride bulun. Esek degilse anlar heralde. Ama asla esinle oturup konusmaya kalkma. Seni anlamayacaktir. Ona gore suan abisi olumcul bir hastalikla savasiykr, sen sadece hamilesin. Ve yaptigin ev isleri de rutin seyler... Yarin bir gun kaynina bise olsa direkt yuzune vuracaktir istemedin diyecektir. Evini de birakma kimseye gelebiliyorsa annen gelsin yardim etsin. Allah yardimcin olsun kolay dogumlar nasip etsin insallah biran once rahata erersin.

canım tamda böyle düşünüyorum bende.eşimlede konuşmayı istemiyorum bu konuda aynende dediğin gibi durum çünkü ne olacakki ben sadece hamileyim daha öncede oldum ne var ki bunda böyle düşünüyor kendiside.beni anlamayacağı kesin.annem onlar varken adımını atmaz bizim eve çünkü yapılanları gördükçe duydukça( ki ben çoğunu yansıtmıyorum direk çekip alırlar beni resmen ayırırlar o derece yani ) hepten kızıp gelmiyor.sen gel bana gül gibi bakayım ben size diyor.zaten evlerimiz de çok yakın eşim içinde dert olmaz isterse gelir görür bizi.

sende benim gibisin desene,tam sezeryane aklım yatıyor tmm ben normal doguramam sezeryan olsun diyorum pat biri birşey söylüyor ondanda korkuyorum,artık akışına bırakcam valla doktorumlada konuşcam eger dayanamazsam normal doğuma, hemen alsınlar sezeryane,çok karışıgım bu konuda,dünde bütün gün hastanedeydik,kardeşim ameliyat oldu,çok kötü bir gün geçirdim,üzüntüden kasılmam çok fazla oldu,bu sabahda sancım oldu dinlenmeyle geçti çok şükür,inş pişman olmayacagımız doğum şeklini seçeriz...

hepimizin hikayesi farklı işte,Allah sagsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin cennet kokulularımızı...

ANnen de hakli tabi. Madem esin icin dert olmayacak, senin icin de en iyisi annene gitmek git o zaman. Kafan da bebegin de rahat eder. Allah kolaylik versin canim.

Bizimde haftaya kontroller..Son haftalarda en baştakiler gb heyecanlı olmaya başladı :))
İnşallah güzel haberlerle dönersin,görürsün yüzünü :) Sonra aynaya asar gidip gelip bakarsın benim gb
Hersey yolundaymis çok şükür. yüzünü yine goremedik ama iyi olmasi yeter. Ben tüm usg resimlerini mantar panoya astım odasinda güzel bir dekor oldu :)
34+3 de 2,350 olmus kilosu normal dedi doktor bana az gibi geldi ama

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ohh,ne güzel :) Maşallah ikinizede
Keyifli geçer inşallah evdeki zamanda..Dinlenmiş olursunuz minikle :)
Ağrın olmuşmuydu hiç,hani yerleşmiş fln demiş ya doktor? Farklı birşey hissettin mi?

Arkadaşlar hep ağrıdan sancıdan bahsediyor ya herhalde o zaman yerleşiyor diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım..Benim dün akşam hariç ondan önceki 2 gece kuyruk sokumumda,yataktan kalktığımda her zamankinden fazla bir sızı oldu ve 2 gündür kızımın duruşu değişik,farklı birşeyler oluyor :) Acaba dedim kendini ilerletiyor mu? İyimiş bu kadarla diye seviniyorumda Teselli ediyorum sanırım kendimi :)

mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?

Benim ilaç en başta değişti 2 kez,beni çok zorladı diye..Şimdi Gynoferon kullanıyorum..Normaldede değerlerim çok düşüktü benim ama şuan iyi canım..
İlginç tarafıda önceden sıkıntı oluyordu,şimdi tam aksine çıkabiliyorum tuvalete..Bir gece unutsam yanlışlıkla,ertesi gün tık yok

Maşallah
Günlerimiz aynı,ben geçen hafta gittiğimde 2 civarıydı :) Normal demek ki..
Bende günlük tutmadım ama ara ara keyifli şeyleri yazdım,onların arasına yapıştıracam resimleri :)
Defterin başlangıcı şansımıza güzel olmuştu,Derya Köroğlu'nu çok severim bulunduğum şehre gelmişti Aralık ayında,bebişe notu ve imzası var en başta :)

en yaşlı benim, 35 bööööööö

deneyiminden ve yanındaki ufaklıktan dolayı bonusların var ama senin :) Yaşlı sayılmazsın :)

Bende cok korkuyodum canim. Doktorda normal dogurtcam seni dedi. Sonra epidural normali arastirdim herkes sukrediyo dedim en azindan bu olur. Kendimi alistirdim icimde hic korku kalmadiki dun trombosit degeri dusuklugu sebebi ile epidural yaptiramicami ogrendim. Ne yapcam diye bi korku sardi ama su an oda gecti. Niyeyse bu fikre kendimi cok alistirdim icimde korku kalmadi. Hic dogum hikayesi okumadim. Dogum yapan kimseyi dinlemedim. Boylesi daha iyi kanimca bazi konularda herseyi bilmemek lazim bilerek 7 ayi stres icinde gecirdim. Sende kimseyi dinleme. Normal yada sezaryan, guzel Allah`im kimseye kaldiramayacagi yuk yuklemez, Hakkimizda hayirlisi nasil ise oyle olsun.

Canim cok dikkat et kendine zaten cok az kaldi. Biraz daha dayan kalkma olurmu.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Geçmiş olsuun..Aman dikkat canım..Bol bol yaz,sonra bayaa ara verecez kaçamak kaçamak girmeye çalışacaz sanırım :)

geçmiş olsun canım az kaldı sabredicez hep beraber

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, moralilm yükseliyor gerçekten sizlerden geçmiş olsun mesajları geldikçe inşallah geçecek bizim cadı ile bunu da atlatacağız diye başından beri hep pozitif olmaya çalıştım bundan sonra da öyle olacağım. Annem 3.5 ay önce doğan yeğenime bakıyor ben de kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum, biliyorum çok saçma ama hem son günlerde yaşadıklarım hem de duygusal yoğunluk beni bu hale getirdi bu yüzden sizin desteğiniz çok iyi geldi

Canım valla bana da kasılmalar olur demişlerdi, hatta gecen hafta ebemiz de söyledi bundan sonra kasılmaların başlar diye... Açıkçası şimdiye kadar ben bir şey hissetmedim..Sadece bebeğin aşağı indiğini eşime söylemiştim, çünkü nefesim biraz rahatladı. Göğsümün altının hafif boşaldığını hissettim 4-5 gün önce ve eşime bu bebek indi dedim. Bir de zaten sıklaşan idrara çıkma olayı abarttı. Doktor dedi ki artık mesaneye iyice baskı artıyo aşağıda olduğu için dedi.
Onun dışında da akşamları sabaha göre gene de biraz daha şiş oluyorum ve hafif öne eğik pozisyonda çok rahat ettiğimi farkettim. Ve normal doğumda gebeler doğum yaparken otomatikman bu pozisyona geçiyorlar. Bu pozisyon bebeğin en rahat çıkabildiği pozisyonmuş. Ben de şu anda hafif öne eğildiğimde çok rahatım. O da bana ipucu vermişti.

Kasılmalar olursa, ilk haberdar edeceğim siz olursunuz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…