Kızlar Merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için Granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için.Ne yapmalıyım?
Canım senin yazını alıntılamamışım sana da çok teşekkür ederim...Geçmiş olsun canım. Inşallah bişey olmaz. Zaten artık kendini kurtarabilir bebişler inşallah.
Çok kötü canım yaa 40 gün nedir Allah bu özel sektör patronlarını nasıl biliyorsa öyle yapsın, ne kadar düşüncesiz ve kabalar...bende 25 nisana kadar çalışacak şimdiden bıktım yoruldum offf bide doğumdan sonra 40 günde dön diyorlar sıkıntı basıyor düşündükçe.
Canım ben de sürekli ishalim ve regl olacakmışım gibi tüm kemiklerim kırılıyor, havalardan yorgunluktan diye hep geçiştirdim sonunda bu kanama olayı oldu diğer belirtiler de varas lültfen kontrolünü öne aldır ve doktoruna danış...slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz.. ya ben aladağlardan serinim maşallahnedense içimde korku panik yok.. şurda doğuma 1 ay var ama içime bir rahatlık çöktü.. inşallah böyle de devam eder :)) bu aralar sürekli ishalim kızlar aynı şeyi yaşayan var mı aranızda..
Canım Allah seni yaaaaa, o tipi gözümün önüne geliyor yavrucağın var ya gülmekten öksürük tuttu okurken :)Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım..köseden çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
Ev hanımlığını hoşgeldin öyleyse, bebişin kilosuna takılma lütfen o da zayıf oluversin de sağlıklı olsun inşallah...Eveeet bugün itibarı ile 37. haftaya kadar dayanamayarak, 36. haftamda iş göremezlik raporumu almış ve ev hanımlığına terfi etmiş durumdayım. Yine de haftanın 2 günü ders vermeye devam edeceğim ama diğer günler evde olmam bile çok iyi geldi.
Dün de bizim oğlanı görmeye gittik. Doktorun söylediğine göre, kendisi pelvis kemiğine girmiş ve aşağı iyice inmiş. 40. haftayı görmeden doğumun olacağını tahmin ettiğini söyledi. İyice heyecanlanmaya başladım artık...Bebişimiz büyümemekte ısrarlı gibi, hala 2 bucuk kilo cıkıyor..Çok takılmıyorum gerçi ama annem panik tabi, habire yedirmeye çalışıyor :)))
Hepimiz için hayırlısı olsun
oferta mevcut durumunun devam etmesine inan ki çok üzüldüm, Allah sana peygamber sabrı versin inşallah. O nasıl bir kayınvalide, o nasıl bir elti yaa hiç mi hamile olmamışlar hiç mi halsiz kalmamışlar biraz da işlerini kendileri halledeversinler. Bizim buralarda bir söz vardır kadın kaç yaşında olursa olsun kadının misafiri olmaz diye, çok da doğru her yere gidince hepimiz yardım olsun diye kendimizi paralıyoruz ama seninkiler de maşallah öyle bir sıkıntı yok. Sen en iyisi oğluşunu da al annene geç canım yeter artık yaptığın hizmetler anlayana çok bile zaten, belki sen gidince onlar yorulmaya başlayınca anlarlar neler ettiklerini.eşimede söyledim çok zorlanırsam giderim anneme diye.dün annemlede konuştum hiç durma şimdi gel diyor oda
eşim cidden şu an ne yaptığını bilmez halde ama benide çocuklarınıda düşünmek zorunda bunu anlaması lazım.konuş demişsin ya hani o konuşmaları ben evliliğimin başından beri yapıyorum hiçte işe yaramadı artık oluruna ve akışına bıraktım.hele bir bebeğim doğsun o zaman hesaplaşacağız şu an gücüm yok çok fazla...
canım inanki tuhaf olanda bu zaten eltim eşi için verilmiş olan özel diyet programını uyguluyor sadece eşinin yemeklerini yapıyor.gerisinide ben yapıyorum.evide ben temizliyorum.yıkanan çamaşırlarıda hatta onlarınkde dahil ben ütülüyorum ve afedersin her akşam tuvalet banyo dezenfekte ediyorum.4.5 yaşında oğlum var evimi temiz ve hijyenik tutmam gerekiyor heryeri elliyor çünkü tuvaletini kendi yapıyor ama elleri hep içinde tahmin edersinki .bu arada eltimde aynen dediğin gibi asker gibi gözünün içine bakıyor eşinin yanından dakika ayrılmıyor sanki hemen bişey olacak gibi hatta öyleki yemek için gerekli şeyleri liste yapıp akşam eşimin eline veriyor gündüz bütün gün evde yanlızlar market kapımızın dibinde gidipte almıyor alamıyor eşini yalnız bırakamıyor.anlamaya çalışıyorum ama kafam basmıyor.bu defa yapmayacağım karar aldım zaten annem kuzeyi yani oğlumu kreşten gelince doyuracak bende onu annemden almaya gidince orda yiyeceğim.eşimi hiç düşünmüyorum baksınlar bakalım başlarının çaresine.bu kadar üstüme gelmelerinin sebebini bilmiyorum.eşimin aileside eltim ve ben söz konusu olunca hep onu tercih ederler.kendisi ev hanımı ama benden çok değer görür.ben eşşek gibi senelerdir çalışıyorum hatta şu halimle bile yinede asla kıymetim bilinmez.birde işsiz kalınca ödü patlar hepsinin amanda oğulları tek maaşla ne yapacak.bu arada eşimden 2 kat fazla kazanıyorum ben bunu bildikleri için alışıksın sen çalış der durur sayın kayınvalidem.amann çok sıkıcı ve anlayışsızlar.
bebeğim bir doğsun hayatımda çok radikal kararlar alacağım orası kesin artık sırf çocuğum var diye ezdirmem kendimi.
Fıstık gibisin maşallah...en yaşlı benim, 35 bööööööö
en yaşlı benim, 35 bööööööö
Canım senin yazını alıntılamamışım sana da çok teşekkür ederim...
Çok kötü canım yaa 40 gün nedir Allah bu özel sektör patronlarını nasıl biliyorsa öyle yapsın, ne kadar düşüncesiz ve kabalar...
Canım ben de sürekli ishalim ve regl olacakmışım gibi tüm kemiklerim kırılıyor, havalardan yorgunluktan diye hep geçiştirdim sonunda bu kanama olayı oldu diğer belirtiler de varas lültfen kontrolünü öne aldır ve doktoruna danış...
Canım Allah seni yaaaaa, o tipi gözümün önüne geliyor yavrucağın var ya gülmekten öksürük tuttu okurken :)
Teşekkür ederim canım..
Ev hanımlığını hoşgeldin öyleyse, bebişin kilosuna takılma lütfen o da zayıf oluversin de sağlıklı olsun inşallah...
oferta mevcut durumunun devam etmesine inan ki çok üzüldüm, Allah sana peygamber sabrı versin inşallah. O nasıl bir kayınvalide, o nasıl bir elti yaa hiç mi hamile olmamışlar hiç mi halsiz kalmamışlar biraz da işlerini kendileri halledeversinler. Bizim buralarda bir söz vardır kadın kaç yaşında olursa olsun kadının misafiri olmaz diye, çok da doğru her yere gidince hepimiz yardım olsun diye kendimizi paralıyoruz ama seninkiler de maşallah öyle bir sıkıntı yok. Sen en iyisi oğluşunu da al annene geç canım yeter artık yaptığın hizmetler anlayana çok bile zaten, belki sen gidince onlar yorulmaya başlayınca anlarlar neler ettiklerini.
Fıstık gibisin maşallah...
Canım Allah seni yaaaaa, o tipi gözümün önüne geliyor yavrucağın var ya gülmekten öksürük tuttu okurken :)
Ozel hastane haberi bizim dogum olayimizi etkilemiyor kizlar, pazar günü ve resmi tatil günü normal klinik muayeneleri icin, zaten kontrole haftasonu da gitsek cumartesi gidiyoruz. Yasayi ozrl hastanede cok calistirilan doktorlarin haklarini korumak icin cikarmislar.
yok yaa hayatta gırmıyorne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..
anlastık :)) ta bızımkı ınattır :))
hep öyle diyorlar,inş Allah bizede öyle bir dogum nasip eder...
en yaşlı benim, 35 bööööööö
bende bende varım 35.
ruhum genç benim daha 18 sayılırım
santafer fort kullanıyorum cnmmrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
günaydın kızlar, dün itibari ile çalışabilir raporumu aldım :) çok şükür kızım iyi 1890 gram olmuş yaklaşık 42 cm de boyu var, kafası 2hafta +2 gün önden gidiyor, doktor sıkıntı olmaz genetik olabilir dedi. Bizim yeğen de öyle idi zaten o yüzden çok üstüne düşmedim :) Günü de belirledik, nasip olursa 19 mayısta kızımı kucağıma alacam :)
santafer fort kullanıyorum cnm
cnm ben de 32 . haftam bitip raporumu aldığımda bebein baş çveresi 2 hafta öndeydi dr sormadım ama ölçümlerde gördüm , merak ediom bariz bi büyüklük mü, normal doğumu zorlaştırır mı yeğenin nasıldı belki bilirsin
Benimde bas cevresi 2 hafta önden gidiyor dra sordum amerika tarzı cihazlar bunlar dedi onların kafa çevresi türklere göre küçükmüş o yüzden genelde 1-2 hafta önden ölçüm yapılıyor bu cihazlarla dedi
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, moralilm yükseliyor gerçekten sizlerden geçmiş olsun mesajları geldikçe inşallah geçecek bizim cadı ile bunu da atlatacağız diye başından beri hep pozitif olmaya çalıştım bundan sonra da öyle olacağım. Annem 3.5 ay önce doğan yeğenime bakıyor ben de kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum, biliyorum çok saçma ama hem son günlerde yaşadıklarım hem de duygusal yoğunluk beni bu hale getirdi bu yüzden sizin desteğiniz çok iyi geldi
Canım valla bana da kasılmalar olur demişlerdi, hatta gecen hafta ebemiz de söyledi bundan sonra kasılmaların başlar diye... Açıkçası şimdiye kadar ben bir şey hissetmedim..Sadece bebeğin aşağı indiğini eşime söylemiştim, çünkü nefesim biraz rahatladı. Göğsümün altının hafif boşaldığını hissettim 4-5 gün önce ve eşime bu bebek indi dedim. Bir de zaten sıklaşan idrara çıkma olayı abarttı. Doktor dedi ki artık mesaneye iyice baskı artıyo aşağıda olduğu için dedi.
Onun dışında da akşamları sabaha göre gene de biraz daha şiş oluyorum ve hafif öne eğik pozisyonda çok rahat ettiğimi farkettim. Ve normal doğumda gebeler doğum yaparken otomatikman bu pozisyona geçiyorlar. Bu pozisyon bebeğin en rahat çıkabildiği pozisyonmuş. Ben de şu anda hafif öne eğildiğimde çok rahatım. O da bana ipucu vermişti.
Kasılmalar olursa, ilk haberdar edeceğim siz olursunuz zaten :)
merhaba kankicanlarim once guncel haberlerimi ileteim...sonrada ben ve kizim bizsiz neelr konustunuz okucaz...dun gece ki kasik agrim 5 e kadar surdu gece....sonrada hareketleri kesildi bi kac kez kasildi.....sabahi sabah ettim sonra hareket etmedi diye saglik ocagina indim ewimi altinda die....kalp atislari duzenlimi die...cok yuksek dedi ebemiz ben yorumlamiyim kadin dogumcuna git dedi....aradik babamizi gittik dr.a esentepeye ( neden doruga gidemedigimide anlaticam ) yuregi agzinda gelio mu kizim leyla leyla kesin ceza da yedi hizdan...balik beyinlim benim ama sonuc kizimiz sadece adrenelin istemis serum takmadi.....bursa hawasi aldi geldik.....pozisyinu ii kalp atislari normal hareketleri normal kg su normal herbisi normal sadece cikmak istio bole giderse 36.haftada alicam daha fazla yormucam bebegide senide dedi...eywallah dedik.....seker nasil gidio takip listeni getir 2 hafta sonra gelirken bi bakalim dedi.....ayy ben takip edip yaziorum zaten dedim tamam gelirken son 10 gunu getir dedi yedik mi ayvai kasik kasik hemen ayrintili takibe baslamaliyim ve diyete tabi....bu aksam yemekten 1 saat sonra olctum 148 cikti nasil sizce ben 2.saati takip ediom birazdan yine bakcam dr.ole dedi 2.saati istiom die.....iste bole aklima geldikce yazarim yine simdi biraz olani biteni okim)))
Gaz sancisidir canim o ayran gaz yapar. Dogum sancisi cok farkki bisey adet sancisi gibi ana tuvalete gitme istegiyle birlikte oluyo. Dogum sancisinda tuvalete gidiyisub sikistim diye tuvaletini yapamiyorsun asagida bi dolgunluk hissi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?