2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar Merhaba bebeğin kıyafetlerini eldemi makinedemi yikayayim.dalinin bebek için Granül sabun aldım.hem makine hem elde yıkama için. Ne yapmalıyım?

Ben de hacışakir granülle makinede sıkmasız olarak yıkatıp tekrar durulama yaptırdım. 2 kez durulaması deterjan kalıntısı kalmaması açısından faydalıdır diye düşündüm. Yumuşatıcı da kullanmıyorum. ( bi de üşenmeyip ütüleyebilsem...)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım. Inşallah bişey olmaz. Zaten artık kendini kurtarabilir bebişler inşallah.
Canım senin yazını alıntılamamışım sana da çok teşekkür ederim...

bende 25 nisana kadar çalışacak şimdiden bıktım yoruldum offf bide doğumdan sonra 40 günde dön diyorlar sıkıntı basıyor düşündükçe.
Çok kötü canım yaa 40 gün nedir Allah bu özel sektör patronlarını nasıl biliyorsa öyle yapsın, ne kadar düşüncesiz ve kabalar...

Canım ben de sürekli ishalim ve regl olacakmışım gibi tüm kemiklerim kırılıyor, havalardan yorgunluktan diye hep geçiştirdim sonunda bu kanama olayı oldu diğer belirtiler de varas lültfen kontrolünü öne aldır ve doktoruna danış...

Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))

Canım Allah seni yaaaaa, o tipi gözümün önüne geliyor yavrucağın var ya gülmekten öksürük tuttu okurken :)

köseden çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
Teşekkür ederim canım..

Ev hanımlığını hoşgeldin öyleyse, bebişin kilosuna takılma lütfen o da zayıf oluversin de sağlıklı olsun inşallah...

oferta mevcut durumunun devam etmesine inan ki çok üzüldüm, Allah sana peygamber sabrı versin inşallah. O nasıl bir kayınvalide, o nasıl bir elti yaa hiç mi hamile olmamışlar hiç mi halsiz kalmamışlar biraz da işlerini kendileri halledeversinler. Bizim buralarda bir söz vardır kadın kaç yaşında olursa olsun kadının misafiri olmaz diye, çok da doğru her yere gidince hepimiz yardım olsun diye kendimizi paralıyoruz ama seninkiler de maşallah öyle bir sıkıntı yok. Sen en iyisi oğluşunu da al annene geç canım yeter artık yaptığın hizmetler anlayana çok bile zaten, belki sen gidince onlar yorulmaya başlayınca anlarlar neler ettiklerini.

en yaşlı benim, 35 bööööööö
Fıstık gibisin maşallah...

Canım şimdi okuyorum, senin neyin var, ne oldu böyle? İshal, ağrılar filan??

Son düzenleme:
Canım Allah seni yaaaaa, o tipi gözümün önüne geliyor yavrucağın var ya gülmekten öksürük tuttu okurken :)

Sorma ya benimde hic gozumun onunden gitmiyo o hali kendi kendime guluyorum hep. Ibrahim tatlises gibi oynuyodu:)

Yaaaa bu habere inan çok üzüldüm çünkü sezeryan doğuracağım için tam olarak 23 Nisana denk gelecekti yıkıldım resmen 3 hafta daha bekleyemediler off yaaaaaaa çok mutsuzum çok

yok yaa hayatta gırmıyor ne dıller döktum yok..
şanslısın.. ben de en son eşimi görmek ısterım ama bızımkı "sus ole seyler soyleme dramatıze edıp durma" dıye susturuyor benı..

Aman canim istese yaparda.,.Sen benim yasadigimi yasasan eminim ister ben daha 8 aylik evliyim hemen hamile kaldim kaldigim gibide olumle karsi karsiya kaldim.Esim o halimi gorduya panik atak oldu.Dogumumda normal gecmicekmis ondan.Ins.Seninkinin icinede istek gelir.

mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
santafer fort kullanıyorum cnm

cnm ben de 32 . haftam bitip raporumu aldığımda bebein baş çveresi 2 hafta öndeydi dr sormadım ama ölçümlerde gördüm , merak ediom bariz bi büyüklük mü, normal doğumu zorlaştırır mı yeğenin nasıldı belki bilirsin

Benimde bas cevresi 2 hafta önden gidiyor dra sordum amerika tarzı cihazlar bunlar dedi onların kafa çevresi türklere göre küçükmüş o yüzden genelde 1-2 hafta önden ölçüm yapılıyor bu cihazlarla dedi

çok sağol cnm bnm ,inş. öledir dedim yoksa normal doğumu engel olcak bi büyüklük mü

OFERTAAA ne demek onlarin ütüsünü yapiyorum yaa, ben calismadigim halde cogu zaman esimin ütüsünü bile yapmiyorum. Onlar gelmeden onceki gün kendi esyalarini yika ütüle kaldir, 10 gün boyunca senin ütüye ihtiyacin olmaz onlar da kendileri yapsin bi zahmet, 10 gün kalirken kendi evleri gibi rahatlar da is yapmaya gelince misafir mi oluyolar
Annen de yemek yemen süper fikir, hatta yemekten sonra da hemen gitme ki caydi bulasikti sana is kalmasin. Oglunun da uzerini annende degistir orda yikansin, camasir da yikamazsin.

merhaba kankicanlarim once guncel haberlerimi ileteim...sonrada ben ve kizim bizsiz neelr konustunuz okucaz...dun gece ki kasik agrim 5 e kadar surdu gece....sonrada hareketleri kesildi bi kac kez kasildi.....sabahi sabah ettim sonra hareket etmedi diye saglik ocagina indim ewimi altinda die....kalp atislari duzenlimi die...cok yuksek dedi ebemiz ben yorumlamiyim kadin dogumcuna git dedi....aradik babamizi gittik dr.a esentepeye ( neden doruga gidemedigimide anlaticam ) yuregi agzinda gelio mu kizim leyla leyla kesin ceza da yedi hizdan...balik beyinlim benim ama sonuc kizimiz sadece adrenelin istemis serum takmadi.....bursa hawasi aldi geldik.....pozisyinu ii kalp atislari normal hareketleri normal kg su normal herbisi normal sadece cikmak istio bole giderse 36.haftada alicam daha fazla yormucam bebegide senide dedi...eywallah dedik.....seker nasil gidio takip listeni getir 2 hafta sonra gelirken bi bakalim dedi.....ayy ben takip edip yaziorum zaten dedim tamam gelirken son 10 gunu getir dedi yedik mi ayvai kasik kasik hemen ayrintili takibe baslamaliyim ve diyete tabi....bu aksam yemekten 1 saat sonra olctum 148 cikti nasil sizce ben 2.saati takip ediom birazdan yine bakcam dr.ole dedi 2.saati istiom die.....iste bole aklima geldikce yazarim yine simdi biraz olani biteni okim )))

Sıkma kendini sakııııınnn
Bu genel birşey üzülme..Annem dünden beri bende az önce eve gitti,evde de 3 adam var malum,yarın sabah yine gelecek ama giderken içim burkuldu :)
Her türlü melankoliğe bağlıyoruz :)
Hele sabah uyanıyorum evde kimse yok ya,o nasıl bir psikilojiyse sanki ağlayacak gb oluyorum,toparlıyorum ama hemen müzik açıyorum neşeli neşeli,bir güzelde kahvaltı yapıyorum kızımla :)

Sen minikle keyfini sür,bana kalırsa göbekteki hallerini özleyecez,çok farklı böyle hissetmek :) Bugünlerin taadını çıkar yine de canım :) Oyuncak varsa koy biyerlere iyi oluyor :) Odaya gidip yatağına bakıp oyuncakları sıkıyorum mikk miikkk diyee Hem diyorum alışsın bu sesede

Benim aşağıda ufaklık,göbek olarak..Üst tarafım sadece yemek yiyince şişiyor o kadar..Bakalım kontrolümüz haftaya..
Bekliyorum haberlerini :)
Beni çok rahatlatıyor yazıların..

Bak yaramaza :) Heyecanlandırmış annesiyle babasını :)
Canım sen kesin sezeryan istiyorsun ya bence doktorunla bunuda konuş,ufaklık acele ederde gelmeye çalışırsa diye..

iyi akşamlar kızlar. hepinz iyisiniz umarım.
size bir sorum olacak. ben geçen hafta calısablir raporumu aldım fakat şimdi kendimi çok kırgın hissediyorum,yarın gidip sağlık ocagından sadece bir günlük grip oldugumla ilgil rapor alsam bu dogum sonu iznimi mi başlatır ya da dogum sonu iznimden mi düşer,bileniniz var mı acaba?

Gaz sancisidir canim o ayran gaz yapar. Dogum sancisi cok farkki bisey adet sancisi gibi ana tuvalete gitme istegiyle birlikte oluyo. Dogum sancisinda tuvalete gidiyisub sikistim diye tuvaletini yapamiyorsun asagida bi dolgunluk hissi oluyor

canim zaten ilk anlatirken 1 sayfa geride oyle sikayetimden bahsettim...ya doguruom ya adet olcam yazdim hattta )) ole bole bisi degildi amaaa beklemede hala ))) cok korkunc bi sanciydi bilemiorum bicak la kasigimi yumirtalarimi durtuolar gibidi 3 saat falan cektim dr.. ii dayanmisin nie gelmedin sen kesin normal dogurursun ozman dedi pehhh somurttum guldu ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…