Geçmiş olsun canim. Su esentepe iyi hos hastHane ama sirf yenidogan yogun bakim yuzunden geri cekiliyorum :/ Neden doruga gitmedin canim ? Allah saglikla sihhatle vaktinde zamanında bebrklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah .canim zaten ilk anlatirken 1 sayfa geride oyle sikayetimden bahsettim...ya doguruom ya adet olcam yazdim hattta)) ole bole bisi degildi amaaa beklemede hala ))) cok korkunc bi sanciydi bilemiorum bicak la kasigimi yumirtalarimi durtuolar gibidi 3 saat falan cektim dr.. ii dayanmisin nie gelmedin sen kesin normal dogurursun ozman dedi pehhh somurttum guldu ))
Ayy kusura bakma canim cikmistim ama oglusum rahat durmadiki acikinca oraya buraya tekme savurup duruyo organlarimi kum torbasi yerine kullanip karete yapio.,.
DESIFRE OLDUMMM.,.,)Asik olarak evlendimya yoksa simdi simdi aklimda bebisim yerine fransa olucakti bu yil okumaya gidicektim amcamin yanina belli olmuo insanin kaderi simdi karnimdaki bebisimle okuyom bi doguruyim ins.Cocuk uzm.da bitirecegim duz liseye devam.,.
Tuh bende gectim herkezi die seviniodum.Seninki daha buyuk cesaret.Allah cocuklarinla esinle sonsuz mutluluklar versin ins.Asik olarak evlendiysen beni anlarsin herhalde cok guzel bi duygu.,.
Aynen yaa bende ayni sancilari cekiom gelen gecen dogum sancisini anlatioda adet sancisi olucagimi soylemiolar.,.
merhaba kankicanlarim once guncel haberlerimi ileteim...sonrada ben ve kizim bizsiz neelr konustunuz okucaz...dun gece ki kasik agrim 5 e kadar surdu gece....sonrada hareketleri kesildi bi kac kez kasildi.....sabahi sabah ettim sonra hareket etmedi diye saglik ocagina indim ewimi altinda die....kalp atislari duzenlimi die...cok yuksek dedi ebemiz ben yorumlamiyim kadin dogumcuna git dedi....aradik babamizi gittik dr.a esentepeye ( neden doruga gidemedigimide anlaticam ) yuregi agzinda gelio mu kizim leyla leyla kesin ceza da yedi hizdan...balik beyinlim benim ama sonuc kizimiz sadece adrenelin istemis serum takmadi.....bursa hawasi aldi geldik.....pozisyinu ii kalp atislari normal hareketleri normal kg su normal herbisi normal sadece cikmak istio bole giderse 36.haftada alicam daha fazla yormucam bebegide senide dedi...eywallah dedik.....seker nasil gidio takip listeni getir 2 hafta sonra gelirken bi bakalim dedi.....ayy ben takip edip yaziorum zaten dedim tamam gelirken son 10 gunu getir dedi yedik mi ayvai kasik kasik hemen ayrintili takibe baslamaliyim ve diyete tabi....bu aksam yemekten 1 saat sonra olctum 148 cikti nasil sizce ben 2.saati takip ediom birazdan yine bakcam dr.ole dedi 2.saati istiom die.....iste bole aklima geldikce yazarim yine simdi biraz olani biteni okim)))
canim zaten ilk anlatirken 1 sayfa geride oyle sikayetimden bahsettim...ya doguruom ya adet olcam yazdim hattta)) ole bole bisi degildi amaaa beklemede hala ))) cok korkunc bi sanciydi bilemiorum bicak la kasigimi yumirtalarimi durtuolar gibidi 3 saat falan cektim dr.. ii dayanmisin nie gelmedin sen kesin normal dogurursun ozman dedi pehhh somurttum guldu ))
Bendede oluyor bol bol nemlendirmeke faydar var gibi.
Gögus catlamasida bildigimiz karin catlamasi gibimi oluyor aciyormu ki :18: benimde karnim okadar gerildi ki catliycakmis gibi hissediyorum artik agriyor bazen...
Yasina baktim profilden ne guzel genc anne olucaksin hep özenmisimdir cocuklarinin yaninda abla gibi duran annelere....bende eger hemen hamile kalabilseydim senin yaslarinda anne olucaktim ama malesef tedavi gördum yillarca simdiye kismet oldu artik :)
Cocuklarinla buyumek en guzeli simdi ablalari gibi duruyorsundur yanlarinda ne guzel hem arkadas hem anne...
canım onu bende çekiyorum gün içinde 6 7 kez falan oluyo. aynı adet sancısı kasıklarım belim kopuyor ama hemen geçiyo. ben onları kasılma zannediyodum ama neyki acaba:26:
iyi akşamlar kızlar. hepinz iyisiniz umarım.
size bir sorum olacak. ben geçen hafta calısablir raporumu aldım fakat şimdi kendimi çok kırgın hissediyorum,yarın gidip sağlık ocagından sadece bir günlük grip oldugumla ilgil rapor alsam bu dogum sonu iznimi mi başlatır ya da dogum sonu iznimden mi düşer,bileniniz var mı acaba? internetten bakıyorum farklı şeyler yazılmış,bi fikri olan varsa nolur bişey yazın da devrilip yatayım artık,çok halsizim hofff(
merak ettim seni iyimisin .geçen hafta bende adet olacakmışım gibi sancılandım uzun sürüncede doktora gittim nstde sancı çıktı.doktor dinleneceksin yorulmayacaksın dedi.sen ne yaptın geçtimi?
sabah sabah okuyunca çok güldüm.demek babaya karate yapıyor çok şirinler ama bu bebişler.
hadi iyi alışverişler çok yorma canım kendini.
yok hayatim benim hemen gecmedi araliksiz surdu...sonradan kasilmada eklendi dogum sancim baslamis meger ama bu gun giitgimde kasilma cikmadi die mudehale etmedi)))
iyi akşamlar kızlar. hepinz iyisiniz umarım.
size bir sorum olacak. ben geçen hafta calısablir raporumu aldım fakat şimdi kendimi çok kırgın hissediyorum,yarın gidip sağlık ocagından sadece bir günlük grip oldugumla ilgil rapor alsam bu dogum sonu iznimi mi başlatır ya da dogum sonu iznimden mi düşer,bileniniz var mı acaba? internetten bakıyorum farklı şeyler yazılmış,bi fikri olan varsa nolur bişey yazın da devrilip yatayım artık,çok halsizim hofff(
Çalışmadığım için pek bilgim yok ama burda arkadaşlar konuşurken görmüştüm yanlış hatırlamiyoasam eğer.... çalısabilir raporunu aldiktan sonra hrr hangi bir rahatsızliktan rapor alabiliyosun etkilemiyo yazmışlardı ama genede çalısan biri bişey söylese daha iyi olur tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu konu forumda daha önce gecmisti, baska rahatsizlik icin alinan raporlar dogum iznini etkilemiyo demislerdi
sende benim gibisin desene,tam sezeryane aklım yatıyor tmm ben normal doguramam sezeryan olsun diyorum pat biri birşey söylüyor ondanda korkuyorum,artık akışına bırakcam valla doktorumlada konuşcam eger dayanamazsam normal doğuma, hemen alsınlar sezeryane,çok karışıgım bu konuda,dünde bütün gün hastanedeydik,kardeşim ameliyat oldu,çok kötü bir gün geçirdim,üzüntüden kasılmam çok fazla oldu,bu sabahda sancım oldu dinlenmeyle geçti çok şükür,inş pişman olmayacagımız doğum şeklini seçeriz...
en yaşlı benim, 35 bööööööö
canim zaten ilk anlatirken 1 sayfa geride oyle sikayetimden bahsettim...ya doguruom ya adet olcam yazdim hattta)) ole bole bisi degildi amaaa beklemede hala ))) cok korkunc bi sanciydi bilemiorum bicak la kasigimi yumirtalarimi durtuolar gibidi 3 saat falan cektim dr.. ii dayanmisin nie gelmedin sen kesin normal dogurursun ozman dedi pehhh somurttum guldu ))
Bak yaramaza :) Heyecanlandırmış annesiyle babasını :)
Canım sen kesin sezeryan istiyorsun ya bence doktorunla bunuda konuş,ufaklık acele ederde gelmeye çalışırsa diye..
canım çok sağ ol cevap verdiğin için,ben de arkadaşların aldıklarını hatırlar gibiyim. eşime dalmak üzereyim bu arada,ben bu halde arştııyorum netten size soruyorum,o oturdugu yerden bilmişlik taslıyor. alacan 32 den sonra çalışamaz rporunu dogumdan sonra da ücretsizi hiç uğraşmayacksın aslında. bu erkeklere hiç acımayacaksın valla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?