2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geçmiş olsun canim. Su esentepe iyi hos hastHane ama sirf yenidogan yogun bakim yuzunden geri cekiliyorum :/ Neden doruga gitmedin canim ? Allah saglikla sihhatle vaktinde zamanında bebrklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah .

kizmadin dimi yasini ole yazdim die...sen merak ettirdin ciktin napim ))) walla insanlar isimize yaramicak hatta canimizi sikicak bi dunya sey soluo ama ise yaricaklari kendilrrine sakliolar heralde ....

Gecmis olsun canimcimda insallah bekler kizin ya bu ara hep korkutuyo seni. Allah yardimcin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canim ben yanlis anlamisim demekki ceken bilir derler ya :) insallah zorlamaz seni bebisin zamaninda gelir dunyaya

walla benim ki gobegimdekiler gibi canim ;((((

iyi akşamlar kızlar. hepinz iyisiniz umarım.
size bir sorum olacak. ben geçen hafta calısablir raporumu aldım fakat şimdi kendimi çok kırgın hissediyorum,yarın gidip sağlık ocagından sadece bir günlük grip oldugumla ilgil rapor alsam bu dogum sonu iznimi mi başlatır ya da dogum sonu iznimden mi düşer,bileniniz var mı acaba? internetten bakıyorum farklı şeyler yazılmış,bi fikri olan varsa nolur bişey yazın da devrilip yatayım artık,çok halsizim hofff(

canım onu bende çekiyorum gün içinde 6 7 kez falan oluyo. aynı adet sancısı kasıklarım belim kopuyor ama hemen geçiyo. ben onları kasılma zannediyodum ama neyki acaba:26:

yok hayatim benim hemen gecmedi araliksiz surdu...sonradan kasilmada eklendi dogum sancim baslamis meger ama bu gun giitgimde kasilma cikmadi die mudehale etmedi )))

Çalışmadığım için pek bilgim yok ama burda arkadaşlar konuşurken görmüştüm yanlış hatırlamiyoasam eğer.... çalısabilir raporunu aldiktan sonra hrr hangi bir rahatsızliktan rapor alabiliyosun etkilemiyo yazmışlardı ama genede çalısan biri bişey söylese daha iyi olur tabi

aynen canim malesef bizde dogum sancilarimzla baya bi tanistik....dinlencem takip etcem 36.haftaya kadar tutmaya caliscakmisim ))

yok hayatim benim hemen gecmedi araliksiz surdu...sonradan kasilmada eklendi dogum sancim baslamis meger ama bu gun giitgimde kasilma cikmadi die mudehale etmedi )))

Geçmiş olsun canım bende ara ara kasılıyorum dünde sanki şeyime bıcak saplıyolardı iki kere oldu geçti yarın kontrole gidicem bakalım ne diycek

Bu konu forumda daha önce gecmisti, baska rahatsizlik icin alinan raporlar dogum iznini etkilemiyo demislerdi

canım çok sağ ol cevap verdiğin için,ben de arkadaşların aldıklarını hatırlar gibiyim. eşime dalmak üzereyim bu arada,ben bu halde arştııyorum netten size soruyorum,o oturdugu yerden bilmişlik taslıyor. alacan 32 den sonra çalışamaz rporunu dogumdan sonra da ücretsizi hiç uğraşmayacksın aslında. bu erkeklere hiç acımayacaksın valla((

amin canim ve dr. cok onemli dr.a inanmak ve guvenmek...ben 2 dr a gidiodum son 2 aydir erkek dr.um beni dogru olana ikna etmege calisicagini ama kapida son karari benim wericegimi ve onun saygi duyucagini soledi.....diger dr.um bayan ve ben ayni dilde korku ve endiselerimi ona anlattigim da bana yani ne war ki dogurmakta sezaryen amilyat dogum degil normal olarak baslariz 13 15 saat sanci cekersin acilmana bakariz baktik doguramion alirim sezaryene dedi.....ben daha tek kelime etmedim ii gunler demeden ciktim arabada cok agladim ama aptaliik ettim suan kafamda ona bi suru cewap war wericegim...lan ben denek miyim kurdugu cumleye bak bu kadar sanci cektikten sonra ben sezaryene girmemki acildigi kadar ciksin yani buldugu yerden...demem o ki dr.cok onemli arkadasim .....

Canim gecmis olsun bende ayni durumdayim 5 saat cektim cocuk kendini kasiyo top gibi oluyo tuvaletim var saniyorum gidiyorum ama gecmiyo neyse dayanamadim adim atamayacak duruma geldim en son gittim doktora cocuk assada sıkısmis dedi megnezyumu 2 saatte bir ic soluna yat dedi anneme geldim annem kardesiminde oyle yaptigini soyledi ben basindan beri hep assada tasiyorum zatem bebegi ayaklarini kaldir yat o yukari cikcak dedi yaptim bir gun boyunca sadece ihtiyaclar icin kalktim hep yattim gecti gibi daha iyiyim simdi sende bir dene istersensirt ustu yat ayaklarinin altina bikactane yastik koy iyi gelir insallah şu bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza ya

Bak yaramaza :) Heyecanlandırmış annesiyle babasını :)
Canım sen kesin sezeryan istiyorsun ya bence doktorunla bunuda konuş,ufaklık acele ederde gelmeye çalışırsa diye..

ayy canim ayni sei esimde yolda dedi.....ama bu esentepedeki drmla sorun yok..ben seninle son gorusme yapicam kararini wer demisti en son....hatta istersen son ana kadar bekleriz kapida wer kararini dedi ben sana uyucam soz dedi....sozu ondan kopardim yani....insallah cok erken gelmez ve diger hastanede dogurmak zorunda kalmam....ama orda da normal doguramam die dusunuom cunku minnacik yok aklimda baktim oyalio sanci cekem acilsin falan die basar giderim walla o kariyida sikayet ederim.....zaten esim onu gebertir bende koca yolu beklerim )))

Aynen öyle canım iyilik geçmez bu adamlara ne yapsan yaranamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…