2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geçmiş olsun canim. Su esentepe iyi hos hastHane ama sirf yenidogan yogun bakim yuzunden geri cekiliyorum :/ Neden doruga gitmedin canim ? Allah saglikla sihhatle vaktinde zamanında bebrklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah .

hemen anlataim
DORUGA GİTMEME SEBEBİM .....
canim aynenbende sadece dorugada baslama sebebim yeni dogan yogun bakim unitesi olmamasi idi.....fakat esentepedeki sole bi cumle kurdu eger 36 dan sonra gelirse kuwezimiz war daha once gelirse youn bakim iht.olacigi icin oda bizde yok sewk etmek zorunda kalirim dedi....ee bunu da bilioduk zaten.....ebe bana kalp atislari yuksek git hem kk. dogumcuna degince biz hemen yola ciktik....gecen kontrolde hanim efendi acil gelmis kanamasi olan hastasini 1 bucuk sat kapida bekletti ben ve bircok hanim siramizi wermege gonullu olduk hatta.....allah korusun sonucta....ayni seleri yasamayalim ordami hemen nst ye alirmi direk yanina mi gidelim acilemi vb. bilgi almak icin 13 kez aradim hastaneyi ne dr.a ne de sekreterine ulasamadim esimde aldi tel.sekretere saydirdi dondu esentepeye gider gitmez kapida ibrahim bey gel dedi kayit bile actiramadan muayne edip nst ye bagladi ve para bile odemedik......

ii dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar....daha once paylastim mi bulamadim ne kadarini anlattim anlattisam onu da bilmiom ama kisaca uc asa bes yukari tekrar anlatmak istedim...kuzenim yeni dogum yapan bi ark.ziyarete gitmis hastaneye jimer bursalilar bilor bilmeyenlerede sole diyim bana dogum icin 3 800 die bi fiyat werdiler....o kaddan ozel yani....bebekte dogumdan sonra komplikasyon olusmus nefesin de dortcelik cocuk hastanesine yollamislar bebegi ambulans ile 9 aylik normal kg sun da epidural sezarye ile dogum olmus...anne ablama cocugu falan dusunup gorcek halim yok oluyorum sancidan demis.....2. gunde hala ne sancisi die meraktan catliom tabi.....korkutmak icin degil anlatma sebebim ben kuwez icin hastane degisiom ya mesala okadar 1.hastane bile caresiz kalabilmis dusunun....allah hersein guzelini hayirlisini nasip etsin...normal bebek nasil nefes alamaz yada o anne nasil yawrisunu disunemicek kadar agri duyar bilemiorum allah onunda yardimcisi olsun bizimde...

Gecmis olsun canim ben yanlis anlamisim demekki ceken bilir derler ya :) insallah zorlamaz seni bebisin zamaninda gelir dunyaya

ay canim zaten cektigimizden yasadigimizin sei ne olduundan da sonra haberimiz oluo baksana...senin gibi hwmen gecen agrilarimda war kasiklarim da o bebegin baskisindan oluo demisti dr.....

ewet ewet tam anlamiyla ayni bi gece gecirdim tamam kesinlikle artik ole uzanicam...ewdeyim ama bnde hic dikkat edemiom kendime ii sem hemen ayaklaniom dinlenmei hic beceremiom.....

canım çok geçmiş olsun. senin yaramaz erken gelmeye niyetli herhalde. hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza.

Eki Görüntüle 1051638

kızlar kızıma yaptığım gül suyu şişeleri. hastanede dağıtıcam. paylaşmak istedim
cok guzel canim eline saglikn... mevlutte buyuk ihtimal dolap susu magnet sanirim adi ondan dagitcaz....ama hastaneye bi fikrim yok cok uygun bisi ne olabilir bilemiorum.....
canım çok geçmiş olsun. senin yaramaz erken gelmeye niyetli herhalde. hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza.

amin hayatim ))

Iyi geceler bayanlar ne var ne yok okudum bütün gün aralıklı olarak gözümden kaçan olmuştur elbet. Hasta olanlara geçmiş olsun öncelikle kasılmalar konuşulmuş ben de bebeğin hareketini ve kasilmayi ya beraber yaşıyorum ya da ayıramıyorum...son 1 haftadır hareketleri şiddetli hissetmeye başladım hatta gece Babamıza sarilinca o da nasibini alıyor.

Bugün çok yürüdüm yoruldum tüm gün suan bacak ağrısından duramıyorum.aynı zamanda kızım da toplayıp toplayıp geriyor kendini heralde gece uykusu yok bize....

sana da iyi geceler canım. iyi diyelim iyi olsun. bu saatten sonra ne kadar iyi olunursa tabi. bizim kasılmalarımız çok fazla. akıntılarımız da arttı. uykuya gelince alıştım artık uykusuzluğa. her gece buradayım kafa dağıtmak için.

kankicanlarim masallah bi gunde hic yazmamisiniz canim insan iki kelam eder )))))
HAREKET benim kizim cok hareketli hemde dr anlamazsin daha dedigi haftalardan nerde nasil kipirdadigini nasil durduunu dahi anlatabiliodum...okadar belli edio hala daha amma lakinn herr 2 saatte bi degil hele bu hafta ogleene kadar oynamadigi aksam ustu saatlerce kipirdandigi oluo yani dengesiz takip etmekte korkuorum artik suyum sinirda we gebelik sekerim war ama 2 saat oynucak die bisi demedi dr...o nu dr u die arkadasim bence 2 saat sinirina cok takilma cunku takip ettigim kasilmalarimi takip etmek beni daha cok kasio simdi daha relaks bakiorum saate sende cok kafaya takma cunku gercekten etkilenioz kendi panigimizden....
SEKER OLUM bende cok kisiden bebegi sekerden oldugunu duymustum ama bu cok sinirda olan takip etmeyen insanlar olduunu dusunuorum....en azindan en takip etmeyenimiz gunde 2 kez olcuo ve deger ler biraz yuksek ciksa eminim hemen dr.a kosariz bu durumda hersey kontrol altina alinir......
SU mevzusu riskli benim az di sariseker senin cok odonem kontrol altina alinana dek 2 haftada bir gittim ben madem dr.un patlayabilir bebek sole bole olur diomusta seni kontrole sik cagirdimi atlamisim hayatim eger ki cagirmadisa farkli sikayetin warmis gibi kintrole kendiliginden git.herseyin yolunda oldugunu gor seni korkutup ewde kafai yedirmege hhakki yok.....
KOCALAR bende kocama cok duskunum her konuda 10 yil bekledim yahu bu adami gozumden sakiniom allahim eksikligini gostermesin....cok ta yardimcidir her sikayetimi dinler guzel bi hamislik gecirtti...herlade losada acisini cikartcak...gel gelelim bazen de odunlugu tutuo yemek yedik kahwe yaptim yanina bi dunya ikramlik faln hasta die ilaclarini getirdim unutmis werdim tek tek usumus uyuya kaldi yelegini giydirdim yerine gecti ulan bi gozunu gozume dikte saol canim de yuh odun dedim olurke mi helallik isticen....normal de bi su wersem saol tesekkur ederim der...bu gun ne kadar zordu biliosunuz benim icinde onun icinde ama okadar hizmete bi eywallah alamadik ....
AMİLYAT kolu kirik ananem yine amilyat olucak cumartesi kolu cikmis nasil becerdise tezemin kocasida hastanede biri istanbulda yine anneme ve diger umrsamaz tezeme kalicak...eger dogurursam sen gelmeden cikmam ewden dedim anneme ananen olmazsa deden gelicek kalmaya dio beni ilgilendirmez dedim 9 aydir onlarla ugrasmandan biktim ben sen yanima gelmeden hic biyere gitmicem senbilirsin...onlara doger kiz ve ogullari bakabilir ama benim bi annem war bilsem babama bi anne daha siparis ederdim dedim...guldu napim artik tahamulum yok hic bisiye kimseeye ifff hic cekilmez oldum....

nereye kactiniz yaaa yoksa benim uykularimida mi oraya sakladiniz ;(((( bende gider kitab okurum hoscakalin ....uff cumadan once uyansamda ugursuzluk cekmesem tepeme kapasam yatagimi falan......)))

Dun hic almayi dusunmedigim bu avent sterilizatörunu aldim indirimdeydi diye media marktan aldik 100 liradan 30 a gelmisti tl olarak söylemek gerekirse... iyi pazarlik yaptik sanirim nasil kullanilacagina bile bakmadim sanirim her kirlendiginde streilize edilicek elde yikanmadan :44:

Dogumu bu gidisle en son ben yaparim hic belirtim yok diyordum 2 gun öncesine kadar ama 2 gundur cise gitmekten yoruldum ki bu normal herkeste var birde ayiptir söylemesi seyimde baski hissediyorum... sanki her kalktigimda 1 milimetrede olsa kafasini oraya sokuyorda cikmaya calisiyor gibime geliyor ve aciyor... sizdede durumu böyle olan varmi bu seferde acaba dogummu yaklasti diye korkuyorum :18: cok kasilmamda oluyor karnim sertlesip duruyor... gelme bebegim gelme daha cok kucuksun

Son düzenleme:
kizmadin dimi yasini ole yazdim die...sen merak ettirdin ciktin napim ))) walla insanlar isimize yaramicak hatta canimizi sikicak bi dunya sey soluo ama ise yaricaklari kendilrrine sakliolar heralde ....

Gunaydin canim aynen yaa.,.Nie kizim canim kizsam acik acik soylerim saklamam merak etme.,.Bebisinizle saglikli mutlu gunlere.,.

gunaydınn anniş adaylarıııı.. valla hızınıza yetişmek ne zor 1 ıkı gun gıremedım neelr oluyor neler.. maşallah.. ama okuyorum hepsını...yaa bu kasılmaalr sanclar bende de var ama erken doğum la ılgısı yoktur dıye dusunuyorum bu haftalarda normal dedı dr.um bana.. önemli olan sancıların ritmık olarak devam etmesıymıs.. bende gelıp gecıyo.. alttan da sancım oluyo ara ara baya baya hemde ama gelıp gecıyo.. inşalah hepimiz zamanında doımlarımızı yaparız.. haa bıde benm oğlan habıre hıckırıp duruyoo gunde belkı 4-5 kez ve baya uzun sürüyo yarım saat faln ben yoruluyorum valla kıyamam..

bu arada hazırlıklar ne alemde.. ne eksıklerınız kaldı.. ben lahusa pijamlarına bakıyorum bu ara hem mevlıt hem hastane ıcın sık bişşyler marka olarak tavsıyeleriniz varmı.. nettekiler bıde cok pahalı :26:

hmm..:44: aslında o sadece bır destek yanı.. bakmasın o tarafa yanımda dursun madem :/ ne bıleyım gelmez zaten..
doğuma gırınce erkekler daha cok baglanıyormus karısına .. bnde "madem gelmıyosun söz ver benı hep daha cok seveceksın" dedım o da soz verdi

canım sana cok gecmıs olsun ınsallah Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın de bır avazda kurtul ınsallah.. Rabbim sabır ve sıhhat versin..

Benimki cok uslu degil.,.Uslu goren varmiki.,.

yok anacım nerdeee

Bende öyle yapayım cnm o zaman haftaya yikayacagim 36.hafta oluyor erkenmi sence? Tam bakmadım arkasina 1 kaşık yetiyor mu?

evet canım 1 kaşık yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam. mis gibi oluyolar. zaten sabun tozunu çok koyarsan makinanı tıkar erimez. erken değil bence ben sanırım 28 haftalıkken yıkamıştım

hadi gözün aydın canım. bende tam iki haftasonra 35 haftalıkken bırakcam inşallahhhhh.. doğum yaklaştı desene rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize kilosuna da takılma küçük doğan bebişler daha çabuk büyüyolarmış. hem zorlanmazsında doğururken

ben gynoferon kullanıyorum canım. her sabah 1 tane. kaç çıktıki kan değerin?

Bende bu ilacı kullanıyorum, değerler iyi seyrediyor, demek ki iyi ilaç

bu arada dün aile hekiminden çağırdılar, emzirme eğitimi verdi hemşire iyi ki de gitmişim, ilk gebeliği olanlar bence kesin gitsin

kontroller sıklaştı haftaya bi daha gidicem

Herkese Günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…