Geçmiş olsun canim. Su esentepe iyi hos hastHane ama sirf yenidogan yogun bakim yuzunden geri cekiliyorum :/ Neden doruga gitmedin canim ? Allah saglikla sihhatle vaktinde zamanında bebrklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah .
Gecmis olsun canim ben yanlis anlamisim demekki ceken bilir derler ya :) insallah zorlamaz seni bebisin zamaninda gelir dunyaya
Canim gecmis olsun bende ayni durumdayim 5 saat cektim cocuk kendini kasiyo top gibi oluyo tuvaletim var saniyorum gidiyorum ama gecmiyo neyse dayanamadim adim atamayacak duruma geldim en son gittim doktora cocuk assada sıkısmis dedi megnezyumu 2 saatte bir ic soluna yat dedi anneme geldim annem kardesiminde oyle yaptigini soyledi ben basindan beri hep assada tasiyorum zatem bebegi ayaklarini kaldir yat o yukari cikcak dedi yaptim bir gun boyunca sadece ihtiyaclar icin kalktim hep yattim gecti gibi daha iyiyim simdi sende bir dene istersensirt ustu yat ayaklarinin altina bikactane yastik koy iyi gelir insallah şu bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza ya
cok guzel canim eline saglikn... mevlutte buyuk ihtimal dolap susu magnet sanirim adi ondan dagitcaz....ama hastaneye bi fikrim yok cok uygun bisi ne olabilir bilemiorum.....Eki Görüntüle 1051638
kızlar kızıma yaptığım gül suyu şişeleri. hastanede dağıtıcam. paylaşmak istedim
canım çok geçmiş olsun. senin yaramaz erken gelmeye niyetli herhalde. hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza.
Iyi geceler bayanlar ne var ne yok okudum bütün gün aralıklı olarak gözümden kaçan olmuştur elbet. Hasta olanlara geçmiş olsun öncelikle kasılmalar konuşulmuş ben de bebeğin hareketini ve kasilmayi ya beraber yaşıyorum ya da ayıramıyorum...son 1 haftadır hareketleri şiddetli hissetmeye başladım hatta gece Babamıza sarilinca o da nasibini alıyor.
Bugün çok yürüdüm yoruldum tüm gün suan bacak ağrısından duramıyorum.aynı zamanda kızım da toplayıp toplayıp geriyor kendini heralde gece uykusu yok bize....
kizmadin dimi yasini ole yazdim die...sen merak ettirdin ciktin napim))) walla insanlar isimize yaramicak hatta canimizi sikicak bi dunya sey soluo ama ise yaricaklari kendilrrine sakliolar heralde ....
Onlarada yazik yaa korkuyo garipler istemiyorsa zorlama canm eltimin eside girdi doguma ve 1 aydan fazla surdu esine cocuguna yaklasmasi ilk cocuklari olmasina ragmen sevemiyrdu bile karisiyla yatmiyordu bebegini sevmiyordu hic... acikca midem bulandi diyip itiraf etmisti esime yani abisinede hic tavsiye etmiyorum demis...
Aman canim istese yaparda.,.Sen benim yasadigimi yasasan eminim ister ben daha 8 aylik evliyim hemen hamile kaldim kaldigim gibide olumle karsi karsiya kaldim.Esim o halimi gorduya panik atak oldu.Dogumumda normal gecmicekmis ondan.Ins.Seninkinin icinede istek gelir.
Benimki cok uslu degil.,.Uslu goren varmiki.,.
Bende öyle yapayım cnm o zamanhaftaya yikayacagim 36.hafta oluyor erkenmi sence? Tam bakmadım arkasina 1 kaşık yetiyor mu?
Eveeet bugün itibarı ile 37. haftaya kadar dayanamayarak, 36. haftamda iş göremezlik raporumu almış ve ev hanımlığına terfi etmiş durumdayım. Yine de haftanın 2 günü ders vermeye devam edeceğim ama diğer günler evde olmam bile çok iyi geldi.
Dün de bizim oğlanı görmeye gittik. Doktorun söylediğine göre, kendisi pelvis kemiğine girmiş ve aşağı iyice inmiş. 40. haftayı görmeden doğumun olacağını tahmin ettiğini söyledi. İyice heyecanlanmaya başladım artık...Bebişimiz büyümemekte ısrarlı gibi, hala 2 bucuk kilo cıkıyor..Çok takılmıyorum gerçi ama annem panik tabi, habire yedirmeye çalışıyor :)))
Hepimiz için hayırlısı olsun
mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
ben gynoferon kullanıyorum canım. her sabah 1 tane. kaç çıktıki kan değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?