2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slm sevgili hamişler herkese gunaydın...
öğleden sonra doktor randevum var.arabayla mı gitsem son kontrolde bebişim hareket ettikçe sanki gerildim trafik malum.15 dk yol gideceğim.ayyy akşamdan beri dert oldu bana ne saçma.eşimden zaten onay çıkmadı kendini rahat hisstmiyorsan gitme der hemen .ben işten izin alır seni götururum karıcım demek yok oraya dikkat lutfen....
belediye otobusleri çok dolu ....gerçi artık ayakta kalmak gibi bi sorun omuyor.(amannn... simgeler nie çıkmıyor?)ama giderken bekle gelirken bekle...pufsss...
sizler ne yapıyorsunuz direksiyondamısınız hala....

Canım ben hala yakın mesafe kullanıyorum ama uzak mesafeye yeltenmiyorum. Biraz göbeğim kasılıyor kullanırken..Özellikle düz vites kullanınca daha zor oluyor diye duydum.

ofiste yanlızım okudukça yazdıllarınızı gözyaşlarımı tutamıyorum allah hepinizden razı olsun derdime ortak oluyorsunuz yanlızlığımı unutuyorum burda.allaha sığınıp dua ediyorum sadece kalplerine merhamet versin diye.doğumda burda olurlarsa anneme gideceğim zaten kesin kararım bu yönde.kasvet dolu bir eve yeni doğmuş bir bebeği getirmek istemiyorum zaten.

ben hala kullanıyorum işim gereği bazen 3-4 saatim geçiyor arabada henüz bir rahatsızlık hissetmedim.

Canım ben hala yakın mesafe kullanıyorum ama uzak mesafeye yeltenmiyorum. Biraz göbeğim kasılıyor kullanırken..Özellikle düz vites kullanınca daha zor oluyor diye duydum.

hımm ewt duz vites kullanıyorum bide bacak boyum kısa kltuk önde haliyle göbiş direksiyona değiyor nerdeyse kasılma oluyor otobuse talim desenize...

Günaydın hanimlar gece boğaz acisi agrisi yuzunden yine kivrandim Bir yandan zaten agirlastim gece bana zehir oldu kisacasi ...
Oferta senin bu esini kusura bakma ama islak sopayla dovesim var .... Yalniz degilsin bacim ben seni cok iyi anliyorum bir yandan esinide anlamak lazim o ayri ama sen hayatinda su 9 ayi daha kac kere yasiyacaksin bunuda dusunmek lazim... Ah bu erkekler ahhhh....

Valla Allah seni buyuk sinava sokuyor suan. Bugun eve git ve esinin tavrina bak. Beyefendi ozur dileyip gonlunu alacak mi yoksa odunluga devam edecek mi?(kisura bakma cok kizdim esine) Duruma gore de toplan git annene. Kayinvalidenler gelene kadar ses cikarma bakalim tutusacak mi seninki. Yavrularini ve kendini dusun. Kafan rahat etsin. Ciks ciks. Allah yardimcin olsun canim.

Benim de sezeryan olacak. Normalde gunum 28 mayista bitiyor. Doktorum 15i gibi aliriz demisti. Ben kabul etmedim hep aklimda 20 mayis var. Insallah planladigimiz gibi gider hersey.

kızlar merhaba, ben haziran anneleri gurubundayım ama araştırma yaparken sizin yazdıklarınızı gördüm. Bana da 01/04 da muayeneye gittiğimde doktorum başının 2 hafta önde olduğunu söyledi sordum önemli bişi değil dedi ama benim içim rahat deil. Sanırım sizlere de aynı şeyi söylemişler. şimdi bebeklerinizin durumu nedir? Baş ölçümlere normale döndümü?

Benim de 32. Haftada kafa 2 hafta öndeydi, doktor "bebeğin her uzvu diğer uzuvlarla aynı oranda ve her hafta aynı hızda büyümeyebilir. Bu ay hızlı büyümustür bundan sonra yavaşlayıp haftasına dönebilir. Şimdilik sıkıntı edilecek bişey yok dedi. Ki hep böyle devam etse de bişey olmaz bi ark. Kafa 42 haftalıktı doğurdu. (Baba tarafi büyük kafaliydi) Tek fark sezaryen olur.
Benim kontrol 9 unda. Görcez bakalım. Ama doktorun önemli değil dediği hiç bişeyi takmıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde aynı şekilde karnımın ortası taş gibi sertleşiyor ama kasık ya da bel ağrım olmuyor o sırada. geçen hafta dr sorduğumda yatıp dinlendiğinde geçiyorsa aralıkları kısa değilse sorun yok demişti.

sanırım benımkı bıraz fazla cin.. hıc sanmıyorum her ıstedıgımı yaptırabılecegımı :)))

canım aynen benimde söylediğini yapasım var ama arada kuzeyim oğlum hırpalanır çok meraklı çok soruyor çok duygusal bu süreçte onun en az zararla atlatması için dayanıyorum sabrediyorum sadece.

karnımda acayip bir kasılma var ortaya doğru sertleşme oluyor toplanıyor sanki.ama ağrı yada başkada bir şikayetim yok normalmi acaba?stresten oldu galiba yine

Bir de bir markanın 50*90 lık park yatağı var canım, netten bir araştır istersen bulamazsan özel msj atarım sana

E bebekde 40-80 bir karyola şeklinde beşik buldum tek sorun uygun yatak olmamasıydı.Allaha şükür onuda annem çözdü evde pamuk varmış ondan yatak yaptırcak bebişime

Ilki sezeryan olan arkadaslar dikis yerlerinizde sızı agri kasinti oluyor mu? Iki gundur arada sizi giriyor gerildigi icin mi acaba? Bir de oglum surpriz yapar normal dogururum diyordum hayallerim suya dustu bu agridan dolayi :/

Ilki sezeryan olan arkadaslar dikis yerlerinizde sızı agri kasinti oluyor mu? Iki gundur arada sizi giriyor gerildigi icin mi acaba? Bir de oglum surpriz yapar normal dogururum diyordum hayallerim suya dustu bu agridan dolayi :/

yok canım benim hiç bir sıkıntım yok sezeyan yerimden hatta benim kesiğim birazda büyük normale göre.acaba üşütmüş olabilirmisin.

sanırım benımkı bıraz fazla cin.. hıc sanmıyorum her ıstedıgımı yaptırabılecegımı :)))

Aman canım boşver zaten istemiyorsa girmesin doguma eşin bence de... En son girdiğim bir dogumda babamızın şekeri tansiyonu fln düştü, çok heyecanlandı. Hiç hazır olmadığı halde doguma girmiş maalesef. Herkesin vereceği destek başka... O da başka bir şekilde yardımcı olur sana

Ne kafa ne femur en dogru olcum karin cevresi imis benim dr gore. Benim dr bebek iri ama erken gelecek dedi bir de. Sanirim, erken dollenme gec sollenme faktorleri de var. Ultrason da ( ayrintili da gordum) da bebek gelme tarihi 40_+ 2 olarak soyleniyor. Su surekli 2 hafta buyuk soylenenler muhtemel 38 hafta da dogacak olanlar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…