slm sevgili hamişler herkese gunaydın...
öğleden sonra doktor randevum var.arabayla mı gitsem son kontrolde bebişim hareket ettikçe sanki gerildim trafik malum.15 dk yol gideceğim.ayyy akşamdan beri dert oldu bana ne saçma.eşimden zaten onay çıkmadı kendini rahat hisstmiyorsan gitme der hemen .ben işten izin alır seni götururum karıcım demek yok oraya dikkat lutfen....
belediye otobusleri çok dolu ....gerçi artık ayakta kalmak gibi bi sorun omuyor.(amannn... simgeler nie çıkmıyor?)ama giderken bekle gelirken bekle...pufsss...
sizler ne yapıyorsunuz direksiyondamısınız hala....
lütfen böyle düşünme. çok az kaldı yavruna kavuşmana ve senin iyi bir psikolojide olman o kadar önemli ki...annene gitme işinden bahsetmiştin dimi canım, ona mı bozuldu acaba?
eşini de anlamaya çalışıyorum kardeşi hasta onu da düşünmek zorunda tabi ki. istemese de aklında o vardır. malesef erkekler sinirini hep eşlerinden çıkarıyor karnımız burnumuzda olsa bile. sen tabi ki haketmiyorsun o kadar kendini hırpaladın onların çamaşırını yıkamak ütüsünü yapmak ne demek eltin varken...sana minnet duyması gerekir bu devirde kim kimi bu haliyle evinde ağırlar bu kadar uzun süre allahaşkına.üstelik sen çalışıyorsun ki ne çektiğini çok iyi biliyorum.kasık ağrısından patlıyorum oğlumu resmen bacağımla kasığımın bittiği yerde hissediyorum ama günde iki saat yol gidip geliyorum. ky den kaynımla ilgili aldığım yorum onun eşi çalışmıyor durumları kötü, onlara yardım etmek zorundayız...yani diyeceğim o ki çok afedersiniz ama ben eşek oldukça semer vuran çok. (lütfen yanlış anlamayın kendimi öyle hissettiğim için yazdım)
Doktor gözüyle,doğru teşhis :)
Ne kadar bilgi o kadar iyi ama kendin olunca herşey başka..
Sen hayırlısıyla doğumunu gerçekleştirdiğinde,mesleki anlamdada farkedecek sanırım..Tecrübenlede taçlanacaksın :)
Gerçekten iyi ki burayla karşılaşmışım bende,çok şey öğrendim,çok şey kattım kendime..
Hehh şöylee :)
Normalde yanında kalacak kimse yok mu,keyifli sohbet edebileceğin,senden birşey beklemeyecek biri çok olmasada 2-3 kalabilecek,kuzen vs fln..O da gidince garip oluyor ama beraber olmak güzel,haftaiçi çok dinlemezsin kendini hem..
Ama anne başka tabii :) Annemede üzülüyorum,kaç yaşında,herşeyede yetişiyor diye..Ben olsam belki yapamam diyorum..Onlarında heyecan dorukta :) Kıyamam,içlerinde ne fırtınalar kopuyordur :)
Hep okuyorum yazdıklarını..Ama inan nutkum tutuluyor,yazacak birşey bulamıyorum..
Nasıl diyorum,hiç kimse farkına varmaz mı bu kız ne durumda..
Canım halletmeye çalışıyorsun,idare ediyorsun,en önemlisi yaşayan sensin tmm bizden daha iyi biliyorsun neler yapabilirsin ama kendini bu kadar yıprattıkça ufaklıklarada zararı dokunacaktır bu durumun,farkında olmalısın..
Tabi ki Allah şifa versin kaynınada,onlarında ne yaşadığını onlar biliyor ama sonuç olarak sen hamilesin ve küçücük bir çocuk var o evde,tedavi sürecinin sizde geçirilmesi başlı başına bir hata bence..
Konuşmak kolay böyle biliyorum ama eşinle konuşsan,sorunlar hakkında değil onları çok konuşmuşsun zaten artık susmayı dene bence de,ama annende kalmayı konuşsan biraz,toparlansan diyorum?
Hem hamileliğin getirdiği stres,şeker tedirginliğin,çocukla uğraşın,eşinle sorunların,işin derken ciddi anlamda dinlenmeye ihtiyacın var..
Sana dinlenmen için zaman tanısın..
Onları anlamak geliyor içimden ama bu kadar yük bir insana fazla,kaldı ki bu insan 2 birey yetiştiriyor..
Herkess kendi yaşadığını kötü zanneder,kimse seni düşünmeyecektir bunu unutma..
slm sevgili hamişler herkese gunaydın...
öğleden sonra doktor randevum var.arabayla mı gitsem son kontrolde bebişim hareket ettikçe sanki gerildim trafik malum.15 dk yol gideceğim.ayyy akşamdan beri dert oldu bana ne saçma.eşimden zaten onay çıkmadı kendini rahat hisstmiyorsan gitme der hemen .ben işten izin alır seni götururum karıcım demek yok oraya dikkat lutfen....
belediye otobusleri çok dolu ....gerçi artık ayakta kalmak gibi bi sorun omuyor.(amannn... simgeler nie çıkmıyor?)ama giderken bekle gelirken bekle...pufsss...
sizler ne yapıyorsunuz direksiyondamısınız hala....
Canım ben hala yakın mesafe kullanıyorum ama uzak mesafeye yeltenmiyorum. Biraz göbeğim kasılıyor kullanırken..Özellikle düz vites kullanınca daha zor oluyor diye duydum.
ben hala kullanıyorum işim gereği bazen 3-4 saatim geçiyor arabada henüz bir rahatsızlık hissetmedim.
mrb arkadaşlar benim kan değerim baya düşmüş siz kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz?
sonunda eşimle aramızda gerilen ipler kopma noktasına geldi.bu sabah ufacık saçma bir konudan bana bağırmaya başladı oğlumda yanımızdaydı sakin ol dedim sus çocuğun yanında ne yapıyorsun sen dedim sustu biraz.oğlum geldi yanıma anne ne oldu benim yüzümdenmi bağırdı babam dedi gözlerime bakarak içimi deldi hem sorusu hemde gözleri.işimle evim arasında 10 dk lık yürüme mesafesi var ağlaya ağlaya işe geldim.gelince mesaj yazdım senden hiç bir beklentim yok diye sadece doğuma kadar benimle muhattap olma dedim.huzur istiyorum sadece çocuklarımla mutlu olmak istiyorum.beni sevmeyen sürekli eleştiren hatta hakaret eden bir kocaya ihtiyacım yok. bugün eşim bana bağırırken ben bu davranış şeklini hakkediyorum dimi dedim sadece.bana konuları nerelere bağlıyorsun dedi. çok üzgün stresli bir cuma başladı benim için.artık ne çalışmak nede kimseyi görmek istiyorum evimde huzurlu çocuklarımla olmak istiyorum sadece.kaynımın bir sonraki geliş gidişinde hepten gerilecek ortamda biliyorum çok çaresizim yaşamaktan soğudum sanki.
Eevt sezeryan canım :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Yalnız özel hastane olduğu için yeni yasaya göre 19 mayıs %40 daha pahallı olacak, eğer yasayı uyguluyoruz derlerse ( ki dün aradım henüz normal seyrinde dediler ) 20 mayıs ı tercih edecem herhalde :44:
Bende doktora sordum onu ben kasılma ile bebeğin ittirmesini ayırt edemiyorum dedim. Kasılma karnın ortası taş gibi sertleşirmiş kasık ağrısıyla beraber bel ağrısıda olurmuş 1 dk falan sürüp geçermiş. Ama gene ayırt edemiyom ya. Yada benim kasılmam mı olmuyor hiç acaba :18::44:
Sözunu aldiysan tamamdir
Bu arada korktugu icin sirf doguma girmemek icin hersey icin söz verdirirsin rahatca... oda yeterki doguma girmiyim de ne derse kabulum diye dusunuyodur esimde öyleydine istersen alirim yaparim yeterki Allah rizasi icin girmemi unut bahsetme bile diyordu (kurstan önce)
Eki Görüntüle 1041508
Bende bunun 45 yıllık olanı var :) alt kısmı kayık şeklinde sallanabiliyor yani, süslemesini teyzem yaptığı için çok daha afilli, kat kat tül fln, bence böyle daha güzel ama bakalım nasıl olacak.. belki bu şekilde kurmaya ikna ederim bizimkileri
Bir de bir markanın 50*90 lık park yatağı var canım, netten bir araştır istersen bulamazsan özel msj atarım sana
Ilki sezeryan olan arkadaslar dikis yerlerinizde sızı agri kasinti oluyor mu? Iki gundur arada sizi giriyor gerildigi icin mi acaba? Bir de oglum surpriz yapar normal dogururum diyordum hayallerim suya dustu bu agridan dolayi :/
sanırım benımkı bıraz fazla cin.. hıc sanmıyorum her ıstedıgımı yaptırabılecegımı :)))
Benimde bas cevresi 2 hafta önden gidiyor dra sordum amerika tarzı cihazlar bunlar dedi onların kafa çevresi türklere göre küçükmüş o yüzden genelde 1-2 hafta önden ölçüm yapılıyor bu cihazlarla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?